Komentarze 9-11.04
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Dziecko neostrady
Re: Komentarze 9-11.04
tyle ze Lech dopiero cos chce dziaąłc gdy pozbiera wszystkie swoje bramki z wielkopolski
dziękibenek pisze:Panowie przestancie sie tu sprzeczac. Po 22 osoby 30 sekund i koniec tematu
Lechia Gdansk - nie zaciaga hamulca na Legii, Lech z Arka daja im lekcje jak ochrona z bramkazrem( rezerwowym) porzadnie opiekuje sie barwami. Dwa razy od Ruchu + raz Widzew, a kolega Johnny napisze nam ze oni i tak sa na fali. Jestescie ze sprzetem i tyle w temacie
Johnny dobrze gada.
Ja dodam że nikt nie ma pretensji do R&W za to ze walczą razem. Na tym polegaja zgody.
Zresztą zainteresowani wiedzą honorowo ostatnie starcia bez dwóch zdań oby tak wszyscy sie scierali.
Ja dodam że nikt nie ma pretensji do R&W za to ze walczą razem. Na tym polegaja zgody.
Zresztą zainteresowani wiedzą honorowo ostatnie starcia bez dwóch zdań oby tak wszyscy sie scierali.
-
Bartek_KSG
Gdzie wczoraj jechał Lech? mijałem kilka samochodów i autokar na dk nr 11 między Kluczborkiem a Olesnem.
@Litar odpisał, że tak.WidzewRTS pisze: Widzę,że mój post został usynięty to piszę jeszcze raz. Czy w walce na jesień pomiedzy Ruchem a Lechem , Kolejorz walczył sam.
-
Junior1948
To nie był Lech.Bartek_KSG pisze:Gdzie wczoraj jechał Lech? mijałem kilka samochodów i autokar na dk nr 11 między Kluczborkiem a Olesnem.
To Unia Leszno jechała na Włókniarz Częstochowa.Też ich mijałem.
-
Lord of North
Johnny wymienia uniki Ruchu,a sam zapomina o uniku Lechii względem Leszka.Jesteście w okresie problemów z dorastaniem...do rzeczywistości.