hwdp- pisze:ma ktos moze tattoo z gosciami w kapturach,ulicznikami,itp.? pozdro
ja mam ulicznika w kapturze
moze Ty bys zaprezentowal swoje dziarki, wiem ze jest co ogladac
pozdro chlopaku
siemasz bratku,3-0 do przodu,hej Legia goool!!!Pogon ku*** remis!:( wiesz,ja jakos nie prezentuje swoich dziar,to takie moje epizody z zycia!!!pozdroweczki!:)
mozna tego pana zobaczyć w całosci ?? kozackie dziarki
Faktycznie mogłem tych fotek nie dawać, oceniane są tu tatuaże a nie "zawartość merytoryczna" jak chciał mógl sobie wydziabać Hitlera, jeżeli "Ty" miałbys ochote sobie h*** na plecach wydziabać to tez bys mogl to sobie zrobic i to "Twoja" sprawa :!:
chyba mnie źle zrozumiałes. Mi sie ta dziarka naprawde podoba
totalcontrol pisze:Kozackie dziary chłopaków z Wisłoki, polecam [link] Pozdrowienia dla SWH
no Wariaty JP,juz dawno ich widzialem,nawet na kilku koncertach Popka i Jedkera podziwialem ich dziarki,respect dla nich!elo WARIATY JP,pozdro do Londynu!
Nie wiem jak wam, ale mnie jakoś nie leżą zupełnie tatuaże kolorowe.. Jakoś tak wyglądają jak tatuaże z gum do żucia Nie mówię, że dziara typa z Wisły zła, bo ogólnie w miarę dobrze wykonana i ważne, by jemu się podobała.. No ale takie pastelowe kolory jednak mimo wszystko, moim zdaniem, nie wyglądają zbyt ok, zwłaszcza u mężczyzn.
Masz rację, że jak kolor dobrze położony to super sprawa, ale to już naprawdę musiałaby być dziara spod mistrzowskiej ręki.
No nie wiem, moje odczucia są takie, że chyba jednak lepiej prezentują się czarne tatuaże.
Kubal pisze:Mnie się nie podoba,nie lubie takich komiksów na ciele
Chętnie bym zobaczył twoje tatuaże (choć szczerze wątpię byś jakiekolwiek posiadał), bo jak na razie to widzę że jesteś 1. krytykiem na tym forum odnośnie cudzych wzorów.
Nie,nie mam tatuaża,zadowolony
Krytykiem nie jestem,tylko pisze,co mi się podoba,a co nie,nie mogę
A jeżeli już tak twierdzisz,to cofnij się kilka stron wcześniej i zobacz,jak skomentowałem tatuaż Kija,wtedy może będziesz wiedział jakie wzory mi się podobają
PS.Jakie to ma znaczenie czy mam tatuaż czy nie
Ostatnio zmieniony 20.04.2007, 12:36 przez Kubal, łącznie zmieniany 1 raz.
Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa
posiada ktos fotke tatuazu chlopaka ktory mial na lydce tekst "nienawisc do policji tak zostalem wychowany ten kto z nimi trzyma na zawsze jest przegrany" ? byla ona w starym temacie jednak nie zapisalem sobie
konserwa pisze:posiada ktos fotke tatuazu chlopaka ktory mial na lydce tekst "nienawisc do policji tak zostalem wychowany ten kto z nimi trzyma na zawsze jest przegrany" ? byla ona w starym temacie jednak nie zapisalem sobie
Czy ten chinczyk z boku przypadkiem nie robi znaczka Legii
Ale jak dla mnei dziarki i tak jest wyje**** w kosmos szacuenk dla chlopa co ja nosi i dla wykonawcy odwalił kawal dobrej roboty
właściciel prosił żeby przekazać że postać z dziary na ramieniu wskazuje dziarę na piersi i jest w pewnym sensie jej kontynuacją, (i pewnie nie ostatnim słowem ) zresztą układ dłoni nie wskazuje wcale liery "L" w sposób jaki układają ją legioniści, poza tym gdyby nawet tak było to by mu ta łapka po prostu uschła i odpadła