KOMENTARZE 03-05.04
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: KOMENTARZE 03-05.04
Po co wszyscy opisują szczegółowo walki? Nie wystarczy informacja: czekało ok tylu, wyszło tylu , dostalismy i koniec?
Tymczasem w czasach infiltracji po pewnych akcjach to forum to kopalnia wiedzy dla mało ogarnietych psów i pseudopismaków.
Przykład:turniej w Kielcach, gdzie informacje z for posłuzyły do pewnych publikacji, machina ruszyła.
Chcecie targowaC się, kto częsciej dostał kamieniem czy nożem, róbcie to na priv.
Sprawa dwa: sławny grill Górnika z PB.
Nagranie z tej walki potwierdza wersje PB, także nie dziwne, że mało która ekipa zaufa teraz KSG.
By nie było, nie mam nic wspólnego z Górnym Śląskiem.
Tymczasem w czasach infiltracji po pewnych akcjach to forum to kopalnia wiedzy dla mało ogarnietych psów i pseudopismaków.
Przykład:turniej w Kielcach, gdzie informacje z for posłuzyły do pewnych publikacji, machina ruszyła.
Chcecie targowaC się, kto częsciej dostał kamieniem czy nożem, róbcie to na priv.
Sprawa dwa: sławny grill Górnika z PB.
Nagranie z tej walki potwierdza wersje PB, także nie dziwne, że mało która ekipa zaufa teraz KSG.
By nie było, nie mam nic wspólnego z Górnym Śląskiem.
-
Chlopaki z Naprzodu pomogli Widzewowi wywożąc ich z lasu i pomogli tez tym zatyrzymanympająk pisze:Na meczu Widzew - Dolcan który ogladałem w tv zauwazyłem transparent ,,NAPRZÓD J. SZACUNEK!" Mógłby ktos napisać coś więcej na ten temat
-
- ostatnie ostrzeżenie
A ja mam pytanie do Piasta: czy to prawda, że w dniu najważniejszego dla Was meczu w historii, Wasza największa kosa stawia się bandą na Waszym osiedlu a Wy o tym fakcie wiecie i nie przybywacie na miejsce?
WŁADCY OCEANÓW
-
a ja mam pytanie do kibicow Gornika z Gliwic, spiewacie "Gliwice miasto zaboli" a na miescie widac tylko przemarsz Piasta, przed jak i po meczu. Wiec w ktorym miejscu te miasto jest wasze? na osiedlach 2 czy 3 ?
temat meczu Piast - Gornik powinien juz sie zamknac pare dni temu.
-
[link]" target="_blank
)))
)))
-
- ostatnie ostrzeżenie
nie jestem kibicem Górnika, tak tylko pytamP1945G pisze:a ja mam pytanie do kibicow Gornika z Gliwic, spiewacie "Gliwice miasto zaboli" a na miescie widac tylko przemarsz Piasta, przed jak i po meczu. Wiec w ktorym miejscu te miasto jest wasze? na osiedlach 2 czy 3 ?

WŁADCY OCEANÓW
-
wiele ciulstwa i nieprawdy wyczytalem w zyciu ale ten koles swoja wyobraznia rozjebal mnie kompletnieTeista pisze:Dajcie może to do tematu "Humor" - [link]" target="_blank" target="_blank" target="_blank

/R\
-
poprawka (brak edycji) nie koles a pani sylwia bałwat - czas zmienic nazwisko na Bałwan 

/R\
-
możesz napisać o co chodzi? G96 porzucają inglisz każual?YVE pisze:[link]" target="_blank
)))

biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
-
Ich wiedza jest porażająca!bluenatyk pisze:wiele ciulstwa i nieprawdy wyczytalem w zyciu ale ten koles swoja wyobraznia rozjebal mnie kompletnieTeista pisze:Dajcie może to do tematu "Humor" - [link]" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank

NAJLEPSZE LATA DZIEWIĘĆDZIESIĄTE!
-
Yes there write what spartak come in poland 28 osob and try to figth, but poland teams chancel. and they write poland is not intresting. this is in few words what there they write.
-
What polish teams did? Why Poland isn`t interesting?YVE pisze:Yes there write what spartak come in poland 28 osob and try to figth, but poland teams chancel. and they write poland is not intresting. this is in few words what there they write.

I presume you want to tell us that 28 lads from Spartak came to Poland and want to fight but any polish crew wasn`t interested? Am I right?
that`s funny

-
Yes. U good understand.
-
YVE pisze:Yes. U good understand.

-
kolesie ze Spartaka dzwonili do KSZO, przy ustalaniu szczegolow odniosnie walki ruscy postanowili zbastowac
Kiedy przeszłość nie oświetla przyszłości, rozum porusza się w ciemności.
-

no skoro Polska nie jest interesująca to ja nie wiem co jest
biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
-
nie Polska tylko KSZOhavamal pisze:![]()
no skoro Polska nie jest interesująca to ja nie wiem co jest

Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.
-
co do Spartaka to jest kilka mocniejszych ekip i to dużo bliżej granicy 

ZAWISZA 4EVER
-
podczas naszego wyjazdu do Piotrkowa dzwoni do Nas Spartak z propozycja grila na ktora wstepnie przystajemy mimo podejrzen ze to kolejna "honorowa" akcja"Łady Biłgoraj".w puzniejszych rozmowach pojawiaja sie pewne niejasnosci ale mimo tego zgodzilismy sie na spotkanie.po meczu mielismy otrzymac telefon z konkretnymi ustaleniami jednak nikt juz do nas nie zadzwonil
-
- ostatnie ostrzeżenie
Trochę dziwne że dzwonili do KSZO Ostrowiec, przecież i Spartak i KSZO to zgody Lecha Poznań. Jest mnóstwo innych ekip do których mogli zadzwonić...
Polska nieatrakcyjna pod względem ustawek? Mogli wsiąść do pociągu z Lechią;)
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
-
Seth Gecko pisze:Trochę dziwne że dzwonili do KSZO Ostrowiec, przecież i Spartak i KSZO to zgody Lecha Poznań. Jest mnóstwo innych ekip do których mogli zadzwonić...
Pierwsze słyszę ,że Spartak jest naszą zgodą. Skoro się mało wie na dany temat, to czasami warto przemilczeć, bo wychodzi komedia.
-
Przeczytałem to po rusku i nie znalazłem nic o KSZO.Piszą ,za to, o Warszawie i Polonii(?).A wyzwanie rzuciła ponoć ekipa ,która wygląda tak ładnie na zdjęciach, że żal odmówić
(o ile jeszcze coś kumam w tym języku).

100% napinka...
-
Z translatora :
Ostatnie kilka lat u nas w kraju w środzie {środowisku} riegbistow unosiły się rozmowy o przewodnictwie pszekow w Europie wschodniej i o jedynie słusznej «polskiej drodze» rozwoju w naszych umowach - totalna stawka na sport, zabiwy, system organizacji top firm i dr. u nas w kraju - proste temu potwierdzenie, tych zaś kto był twardym antagonistom tego wektora, z zasady, zapisywali w łuzierow, słabakow, łżekibice.
Dawno pragnęło osobiście popatrzyć na tę «Miekku piłkarskiej przemocy», zobaczyć tych kiborgow - wszystkich przez jednego miksfajtierow i zejść się z nimi w polu pokazać że tak powiem naszego «rozspaceruj» i wyjaśnić nareszcie kto z chu, w tych wyjściowych taka możliwość mi była pozostawiona.
Pojechawszy tam mogę śmiało mówić, że o totalnej przewadze polskiego stylu przed naszym i ślepy jego kultiwacyi w Rosji nie stoi. Dlaczego? W Polsce, jak i w Rosji, jest dwa tytana, dwa potężnych protiwoborstwujuszczich of obozu. Są 5-6 biur, którzy boriatsia w riejtingie za brąz i obok. Jednakże reszta nie więcej od czym «ponure gowno». Tak, dzieci wszystkie będą pokrupnieje sriedniestatisticzeskogo ojczystego riegbista i na tym wszystko odróżniając i kończą się. A ot wszystkie atrybuty pizdabolstwa i wszystkiego z niego wyciekającego rozpowszechnieni w Polsce, także jak i w Rosji. Można mówić, że jest «Lech» i «Legija», gdzie of kultura postawiony na prof.osnowu, gdzie pod tę uprawę «maszyn» podzmięta cały półkryminalny przemysł . U nas w Rosji w siłę rzędu przyczyn tego niemożliwie, i po większym wyniku {rachunku} i nie trzeba. U nas swoją drogę stanowlenija i rozwoje, my samych możemy wielu czemu pouczyć się, bądź to na przykład Niemcy, ambitne Skandinawija, Bałkany lub ta zaś Polska!
Jedyne stoi uznać, że większość firm przestrzegają paktu o niezastosowaniu gówna którego zamknęli w początku 2000-ch, że korzystnie odróżnia ich od Serbów, lecz również idealizować lachow w tej płaszczyźnie nie stoi, rola szlachetnych rycerzy zupełnie nimi nie podchodzi, zupełnie świeży przykład, kiedy jeden z bojowników «Legii» pojąwszy, że nie poradzi sobie z dwoma razami mniejszym, lecz duchowitym Rosyjskim dostał pień {lufa}…
Oczywiście wiele może powiedzieć, że oni to Słowianie i bliżej nam po krwi czym Serbowie ,lecz historycznie tak złożyło się, że wróg oni nam choć bardzo kręć, z osobistego doświadczenia mogę powiedzieć pszeki naród podleńkaja, tak syczą oni i istotnie jak węże, tu Gorzki był ma rację!;)
Jechawszy tam były duży oczekiwania i nikt nie myślał że k**** odmówią, lecz odmowa przedźwięczała – motyw dawny «dzwonili żandarmi», dzielnicowy wiejski;) Konfuz, porożniaka nie pragnęło i od razu było przyjęte rozwiązanie otworzyć się i zaproponować swoje usługi innym kolektywom (wszystka Europa na konniektie w telefonie=) ) Cynk poszedł po całej Polsce, my gotowe byliśmy na różne warianty przy czym to był gry dzień wiele było w ruchu, lecz….odmrozili się nawet te od kogo już ściśle nie oczekiwało się odmowy i którzy tak dobrze wyglądają na zdjęciu. W sumie przejażdżka w ich stolicę gdzie bawiła się Polonu, znowu niczego, spaceru po miejscowym arbatu i długa przejażdżka do domu z głęboką niesatysfakcją. Pojadę ja osobiście jeszcze raz tam? Nie.
Podsumowując można powiedzieć przejażdżki naszych oddziałów przez trzy granice ze względu na mityczne spotkanie z «kiborgami» bezsensowni. Już o tym mówią kilka przykładów, lecz jeżeli zaś pierwsze niepowodzenie u koni w Polsce można śmiało nazwać konkretnym wstriewonom, to była, nieomal wojskowa operacja policji i pod zamies dostały się obie strony, to w drugim wypadki topowyj koński kolektyw prosto prodinamili, powoławszy się na policję. Po większym wypadku teraz też sam zdarzyło się i teraz, tylko pizdabolstwo było więcej jawnego. k**** myśleli lub mieli nadzieję, że skład nie dojedzie, że Rosjanki same włączą w ostatni moment tylną. U nas w Rosji bywa, że ludzie na chorągiewce wychodzą z gry i nawet robią to następnie, jak uderzą po rękach, chociaż bywają wyjątki po poważnych przyczynach, u wszystkich u nas jest swoja siła wyższa, lecz z zasady na pieriegoworszczikow kładzie się potem wieczna odpowiednia «reputacja»!
Niech polscy chłopaki niedużo popracują i wybiorą inny format dla riegbijnogo meczu z Rosyjską komendą {drużyną} - który na pewno będzie porywającym?!...i popatrzymy kto z nas łżekibice!;)
Ostatnie kilka lat u nas w kraju w środzie {środowisku} riegbistow unosiły się rozmowy o przewodnictwie pszekow w Europie wschodniej i o jedynie słusznej «polskiej drodze» rozwoju w naszych umowach - totalna stawka na sport, zabiwy, system organizacji top firm i dr. u nas w kraju - proste temu potwierdzenie, tych zaś kto był twardym antagonistom tego wektora, z zasady, zapisywali w łuzierow, słabakow, łżekibice.
Dawno pragnęło osobiście popatrzyć na tę «Miekku piłkarskiej przemocy», zobaczyć tych kiborgow - wszystkich przez jednego miksfajtierow i zejść się z nimi w polu pokazać że tak powiem naszego «rozspaceruj» i wyjaśnić nareszcie kto z chu, w tych wyjściowych taka możliwość mi była pozostawiona.
Pojechawszy tam mogę śmiało mówić, że o totalnej przewadze polskiego stylu przed naszym i ślepy jego kultiwacyi w Rosji nie stoi. Dlaczego? W Polsce, jak i w Rosji, jest dwa tytana, dwa potężnych protiwoborstwujuszczich of obozu. Są 5-6 biur, którzy boriatsia w riejtingie za brąz i obok. Jednakże reszta nie więcej od czym «ponure gowno». Tak, dzieci wszystkie będą pokrupnieje sriedniestatisticzeskogo ojczystego riegbista i na tym wszystko odróżniając i kończą się. A ot wszystkie atrybuty pizdabolstwa i wszystkiego z niego wyciekającego rozpowszechnieni w Polsce, także jak i w Rosji. Można mówić, że jest «Lech» i «Legija», gdzie of kultura postawiony na prof.osnowu, gdzie pod tę uprawę «maszyn» podzmięta cały półkryminalny przemysł . U nas w Rosji w siłę rzędu przyczyn tego niemożliwie, i po większym wyniku {rachunku} i nie trzeba. U nas swoją drogę stanowlenija i rozwoje, my samych możemy wielu czemu pouczyć się, bądź to na przykład Niemcy, ambitne Skandinawija, Bałkany lub ta zaś Polska!
Jedyne stoi uznać, że większość firm przestrzegają paktu o niezastosowaniu gówna którego zamknęli w początku 2000-ch, że korzystnie odróżnia ich od Serbów, lecz również idealizować lachow w tej płaszczyźnie nie stoi, rola szlachetnych rycerzy zupełnie nimi nie podchodzi, zupełnie świeży przykład, kiedy jeden z bojowników «Legii» pojąwszy, że nie poradzi sobie z dwoma razami mniejszym, lecz duchowitym Rosyjskim dostał pień {lufa}…
Oczywiście wiele może powiedzieć, że oni to Słowianie i bliżej nam po krwi czym Serbowie ,lecz historycznie tak złożyło się, że wróg oni nam choć bardzo kręć, z osobistego doświadczenia mogę powiedzieć pszeki naród podleńkaja, tak syczą oni i istotnie jak węże, tu Gorzki był ma rację!;)
Jechawszy tam były duży oczekiwania i nikt nie myślał że k**** odmówią, lecz odmowa przedźwięczała – motyw dawny «dzwonili żandarmi», dzielnicowy wiejski;) Konfuz, porożniaka nie pragnęło i od razu było przyjęte rozwiązanie otworzyć się i zaproponować swoje usługi innym kolektywom (wszystka Europa na konniektie w telefonie=) ) Cynk poszedł po całej Polsce, my gotowe byliśmy na różne warianty przy czym to był gry dzień wiele było w ruchu, lecz….odmrozili się nawet te od kogo już ściśle nie oczekiwało się odmowy i którzy tak dobrze wyglądają na zdjęciu. W sumie przejażdżka w ich stolicę gdzie bawiła się Polonu, znowu niczego, spaceru po miejscowym arbatu i długa przejażdżka do domu z głęboką niesatysfakcją. Pojadę ja osobiście jeszcze raz tam? Nie.
Podsumowując można powiedzieć przejażdżki naszych oddziałów przez trzy granice ze względu na mityczne spotkanie z «kiborgami» bezsensowni. Już o tym mówią kilka przykładów, lecz jeżeli zaś pierwsze niepowodzenie u koni w Polsce można śmiało nazwać konkretnym wstriewonom, to była, nieomal wojskowa operacja policji i pod zamies dostały się obie strony, to w drugim wypadki topowyj koński kolektyw prosto prodinamili, powoławszy się na policję. Po większym wypadku teraz też sam zdarzyło się i teraz, tylko pizdabolstwo było więcej jawnego. k**** myśleli lub mieli nadzieję, że skład nie dojedzie, że Rosjanki same włączą w ostatni moment tylną. U nas w Rosji bywa, że ludzie na chorągiewce wychodzą z gry i nawet robią to następnie, jak uderzą po rękach, chociaż bywają wyjątki po poważnych przyczynach, u wszystkich u nas jest swoja siła wyższa, lecz z zasady na pieriegoworszczikow kładzie się potem wieczna odpowiednia «reputacja»!
Niech polscy chłopaki niedużo popracują i wybiorą inny format dla riegbijnogo meczu z Rosyjską komendą {drużyną} - który na pewno będzie porywającym?!...i popatrzymy kto z nas łżekibice!;)
-
Dlaczego akurat Łada? Bo Borys w słuchawce miał wschodni akcent? Moim zdaniem to żart prima aprillisowy. No chyba, że rzeczywiście przejechali się do Polski w celach propagandowych, by potem pisać w internecie, że nikt w Polsce nie chciał się z nimi bićŚR_1929 pisze:dzwoni do Nas Spartak z propozycja grila na ktora wstepnie przystajemy mimo podejrzen ze to kolejna "honorowa" akcja"Łady Biłgoraj".l

Wiedzą jak nazwać sprzęt przynajmniej.dziadeke pisze:większość firm przestrzegają paktu o niezastosowaniu gówna
Szkoda, że nie spotkali Widzewa i Ruchu albo GieKSy i Górnika, z tymi mieli by ciężej

Wszędzie na świecie kibice nadużywają internetu. Lansują się, naginają rzeczywistość, sieją propagandę. Na kibice.net nie jest najgorzej. Hehe.

-
Wyroki dla pseudokibiców
Prace społeczne i zakazy stadionowe – to kary za chuligańskie wybryki dla 10 pseudokibiców, którzy wszczęli burdę podczas meczu trzecioligowych zespołów "Goplania" Inowrocław – "Olimpia" Grudziądz. Sprawą 6 nieletnich zajmie się sąd rodzinny.
Przypomnijmy - w sobotę (4 kwietnia) w Inowrocławiu odbywał się mecz piłki nożnej pomiędzy drużyną "Goplania" Inowrocław – "Olimpia" Grudziądz. Na kilka minut przed końcem II połowy, po stracie drugiej bramki grupie około 60 inowrocławskich pseudokibiców "puściły nerwy". Przeskoczyli oni przez płot i chcieli wtargnąć na murawę. Na chwilę zostali powstrzymani przez służby porządkowe. Jednak gdy ich agresja nie słabła a wręcz przeciwnie, wówczas organizator, zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie imprez masowych, zwrócił się do policjantów o zaprowadzenie porządku. Mimo rzucanych kamieni i plastikowych butelek funkcjonariusze, wspomagani przez służby porządkowe, szybko opanowali agresywną grupę. W trakcie interwencji policjanci zatrzymali 16 osób, które to uczestniczyły w zajściu oraz 1 kibica, przeciwnego zespołu, który jak się okazało miał zakaz stadionowy. Dzisiaj sędzia Sądu Rejonowego w Inowrocławiu zdecydował o karach wobec 10 pseudokibiców.
Ośmiu z nich za popełnione wykroczenie z ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych zostało ukaranych karą 1 miesiąca ograniczenia wolności z obowiązkiem przepracowania 40 godzin kontrolowanych prac społecznych, zakazem wstępu na imprezy masowe o charakterze sportowym na okres 5 lat oraz obowiązkiem stawiania się w jednostce policji w czasie trwania meczy piłkarskich z udziałem "Goplanii" Inowrocław na terenie całego kraju. Dziewiąty z zatrzymanych pseudokibiców został ukarany karą 1 miesiąca ograniczenia wolności z obowiązkiem przepracowania 40 godzin kontrolowanych prac społecznych, zakazem wstępu na imprezy masowe o charakterze sportowym na okres 4 lat, połączonym z obowiązkowym zgłaszaniem się w dniu imprezy z udziałem "Goplanii" Inowrocław do jednostki Policji. Ostatni z zatrzymanych ukarany został karą 1 miesiąca ograniczenia wolności z obowiązkiem przepracowania 20 godzin kontrolowanych prac społecznych oraz 2 – letnim zakazem wstępu na imprezy masowe o charakterze sportowym, połączonym z obowiązkowym zgłaszaniem się w dniu imprezy z udziałem „Goplanii” Inowrocław do jednostki Policji.
To nie pierwszy przykład kiedy wobec pseudokibiców wszczynających burdy na stadionach tak szybko orzekane są kary. Policja w takich sytuacjach będzie działała stanowczo i zdecydowanie, każde przypadki zakłócenia imprezy masowej będzie miało swój finał przed sądem - informuje sierż. Joanna Wrzesińska z KPP w Inowrocławiu.
Prace społeczne i zakazy stadionowe – to kary za chuligańskie wybryki dla 10 pseudokibiców, którzy wszczęli burdę podczas meczu trzecioligowych zespołów "Goplania" Inowrocław – "Olimpia" Grudziądz. Sprawą 6 nieletnich zajmie się sąd rodzinny.
Przypomnijmy - w sobotę (4 kwietnia) w Inowrocławiu odbywał się mecz piłki nożnej pomiędzy drużyną "Goplania" Inowrocław – "Olimpia" Grudziądz. Na kilka minut przed końcem II połowy, po stracie drugiej bramki grupie około 60 inowrocławskich pseudokibiców "puściły nerwy". Przeskoczyli oni przez płot i chcieli wtargnąć na murawę. Na chwilę zostali powstrzymani przez służby porządkowe. Jednak gdy ich agresja nie słabła a wręcz przeciwnie, wówczas organizator, zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie imprez masowych, zwrócił się do policjantów o zaprowadzenie porządku. Mimo rzucanych kamieni i plastikowych butelek funkcjonariusze, wspomagani przez służby porządkowe, szybko opanowali agresywną grupę. W trakcie interwencji policjanci zatrzymali 16 osób, które to uczestniczyły w zajściu oraz 1 kibica, przeciwnego zespołu, który jak się okazało miał zakaz stadionowy. Dzisiaj sędzia Sądu Rejonowego w Inowrocławiu zdecydował o karach wobec 10 pseudokibiców.
Ośmiu z nich za popełnione wykroczenie z ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych zostało ukaranych karą 1 miesiąca ograniczenia wolności z obowiązkiem przepracowania 40 godzin kontrolowanych prac społecznych, zakazem wstępu na imprezy masowe o charakterze sportowym na okres 5 lat oraz obowiązkiem stawiania się w jednostce policji w czasie trwania meczy piłkarskich z udziałem "Goplanii" Inowrocław na terenie całego kraju. Dziewiąty z zatrzymanych pseudokibiców został ukarany karą 1 miesiąca ograniczenia wolności z obowiązkiem przepracowania 40 godzin kontrolowanych prac społecznych, zakazem wstępu na imprezy masowe o charakterze sportowym na okres 4 lat, połączonym z obowiązkowym zgłaszaniem się w dniu imprezy z udziałem "Goplanii" Inowrocław do jednostki Policji. Ostatni z zatrzymanych ukarany został karą 1 miesiąca ograniczenia wolności z obowiązkiem przepracowania 20 godzin kontrolowanych prac społecznych oraz 2 – letnim zakazem wstępu na imprezy masowe o charakterze sportowym, połączonym z obowiązkowym zgłaszaniem się w dniu imprezy z udziałem „Goplanii” Inowrocław do jednostki Policji.
To nie pierwszy przykład kiedy wobec pseudokibiców wszczynających burdy na stadionach tak szybko orzekane są kary. Policja w takich sytuacjach będzie działała stanowczo i zdecydowanie, każde przypadki zakłócenia imprezy masowej będzie miało swój finał przed sądem - informuje sierż. Joanna Wrzesińska z KPP w Inowrocławiu.
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
-
jesli ktos zna ruski to ladnie prosze o przetlumaczenie tego tekstu na p[olski bo raczej z tego translatora google to malo mozna wywnioskowac
[link]
-
o ku... co za partyzanci z tych rusków
.Padłem normalnie
.
Rusian red brothers czy tam kamraty, my czyli we good anderstend i pliss o come back hehe.But this time, do this properly.

Rusian red brothers czy tam kamraty, my czyli we good anderstend i pliss o come back hehe.But this time, do this properly.

-

Ekipa przed którą zesrała się cała Polska

Kolumbijski katar, zamiast burackiej fety
-
same kliczki a wałujewy 

-
ten koles po prawej w szarym golfie jest najlepszy hahaha
ładna wajcha
ale trzeba przyznac ze ruski ostatnim czasy cos sie bardziej interesuja nami

ładna wajcha

ale trzeba przyznac ze ruski ostatnim czasy cos sie bardziej interesuja nami

Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.
-
niezłe te ruski, 1500 km przejechać bo zobaczyć co lachy potrafią
i jeszcze się napinają, ( a może to prawda?) że cynk szedł po całej Polsce, więc więcej ekip niz KSZO powinno wiedzieć ze ruski sa u nas, co więcej omówili Ci, po których nie oczekiwało się odmowy... no ciekawe to wszystko

-
na kazdym lodzkim osiedlu by dostali w******* 

-
jak chłopak z Grudziądza wyżej napisał bylismy w kontakcie telefonicznym, z naszych przyczyn technicznych nie udalo sie nic większego zrobić, więc prubujemy zaserwować Wam atrakcje, i wysypujemy sie na murawę a wy w tym czasie jak to napisałeś " dopingujecie nas" szlachetne to z Waszej strony. my powiedzieliśmy a. wy siedzieliście w klatce mimo że w momencie awantury większosc waszej obstawy podbiła na nasz sektor. mieliście okazje zrobic chociaż malutki ruch ale lepiej pozniej na kibice net pisac o naszych przypalowych akcjach.LukaszGDZ pisze:Goplania Inowrocław - OLIMPIA GRUDZIĄDZ
Do Inowroclawia wybieramy sie autokarem. Na miejsce dojezdza tez na wlasna reke kilka aut. Razem na sektorze jest nas 75 osob, z czego kilkanascie siedzi z boku i nie dopinguje... Przed naszym wyjazdem dzwoni Goplania i pyta czy i jak jedziemy. My od razu proponujemy im starcie banda vs banda. Twierdza, ze przed meczem sie nie zbiora i podbija pod sektor w Inowroclawiu umowic sie na powrot. Droga na mecz spokojna. W klatce wieszamy flage ekipy ChzM'05 i jedziemy z dopingiem. W drugiej polowie prezentujemy biale i zielone szarfy. Goplanii w mlynie 60-80 o niskiej sredniej wiekowej, w tym sporo dziewczyn, nie maja nawet flagi. Ostatnie 20 minut doping u nich prowadzi... dziewczyna. Po meczu szarpia sie troche z ochrona, rzucaja w nich kamieniami. My w tym czasie wspieramy ich dopingiem. Kilkunastu od nich zawijaja. Nas psiarnia trzyma jakies 40 minut w klatce. Przy wyjsciu zawijaja jednego z nas na 48h za pobyt na sektorze na zakazie. Chwile szarpiemy sie z psami, ale nic to nie daje... Po wszystkim dzwoni Goplania i mowi, ze psy wszystko obstawily i nic z atrakcji nie wyjdzie. Tak to jest, jak robi sie napinkowe i przypalowe akcje...
co do naszego młyna to oceniaj sobie, ja Twojego nie ocenie bo fotki weryfikują. dodam tylko że ekipa która walczyła z pydami nie stała we młynie podczas meczu a dziewczyna z której sie smiejesz jest ikoną w na Goplanii i jezdziła jeszcze za czasów 3 ligi
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
-
- ostatnie ostrzeżenie
LukasGKS pisze:nikt z Tychow nie ma pretensji o sprzet ale ustalcie jedna wersje bo sami sie gubicie, tlumaczenie ze byla KSC lub ze to przez KSC bo pociela typow pod stadionem Gornika jest smieszne, pisanie ze to my pierwsi wyciagnelismy sprzet jest jeszcze bardziej smieszne, twierdzenie ze to my sie okreslilismy jak sie bijemy tez nie jest do konca prawda, przypominamy ze to wy okresliliscie sie jak sie z nami bijecie rozwalacjac auto wracajace z meczu Legia - KSC sprzetem, my przystalilismy na te warunki, nie bedzie nikt nam wchodzil na glowe i dyktowal co mamy robic, jeszcze raz powtarzamy nie mamy pretensji o sprzet tylko chwalac sie wygrana zapomnieliscie o paru rzeczach ze to my zaciagnelismy reczny, my wyszlismy wiedzac z czym stoicie, banda dwoch ekip z takim arsenalem powinna nas szybko zdominowac, pokonaly nas wasze rakietnice ale nie bedziemy wchodzic w szczegoly kto byl to widzial, nie komentujemy wiecej tego zdarzenia wojna trwa,
nas w Szczecinie na meczu 260 typa w tym ok 10 Cracovia i 6 ŁKS - wielkie dzięki !
to jest oficjalne stanowisko GKSu Tychy
TO JEST OFICJALNE STANOWISKO KSG I GKS. PROSZĘ NIE CZYTAĆ BZDUR ,KTÓRE TU NIEKTÓRZY WYPISUJĄ.
NIE BĘDĘ WRACAŁ DO WYDARZEŃ Z WRACAJĄCYM AUTEM TYCHÓW. WY MIELIŚCIE SWOJE ZDANIE NA TEN TEMAT
I OKREŚLILIŚCIE SIĘ JASNO, ŻE OD TAMTEGO CZASU BIJECIE SIĘ Z NAMI NA SPRZĘT.
NA KILKAKROTNE
PYTANIE CZY JESTEŚCIE TEGO PEWNI MÓWICIE, ŻE TAK WIĘC NIE MA TEMATU, MIMO TEGO WIELE OSÓB U NAS
BYŁA PRZECIWNA UŻYCIA SPRZĘTU W NIEDZIELĘ I CHCIELIŚMY WAM ZAPROPONOWAĆ WALKĘ NA RĘCE. DOSTAJEMY JEDNAK WIADOMOŚĆ OD NASZEGO HAMULCOWEGO, KTÓRY DOŚĆ DOBRY KAWAŁEK JEDZIE Z WAMI W POCIĄGU,
ŻE MACIE SPRZĘT I NA STACJI W BRZEGU DOZBRAJALIŚCIE SIĘ, WIĘC NASZA PROPOZYCJA BY NIE MIAŁA SENSU.
I PROSZĘ KOLEGĘ LUKASZA O NIEPISANIE BZDUR, ŻE TO WY ZACIĄGNĘLIŚCIE HAMULEC, BO TO GOŚĆ OD NAS, KTÓREGO
WYCZAILIŚCIE TYLKO WAM UCIEKŁ I ZACIĄGNĄŁ HAMULEC, DLATEGO TAK DALEKO POCIĄG SIĘ ZATRZYMAŁ. NASTĘPNIE
PO ZATRZYMANIU POCIĄGU MAMY DOŚĆ SPORY KAWAŁEK DO POKONANIA, ABY DOBIEC DO WAS. KIEDY ZBLIŻAMY SIĘ
NA ODLEGŁOŚĆ MOŻE 10 METRÓW LECI GRAD KAMIENI W NASZA STRONĘ I TAK PRZEZ CAŁY CZAS..... WIĘC KOLEGO LUKASZ: TO ZATRZYMAŁO NA CHWILĘ NASZĄ SZYBKĄ DOMINACJĘ, ALE PO CHWILI WIDZĄC ŻE CIĘŻKO JEST PODEJŚĆ
BLIŻEJ STRZELAMY Z RAKIETNIC (W TYM PRZYPADKU RAKIETNICA CZY KAMIENIE TO JEST TO SAMO, TO MA DALEKI
ZASIĘG I TO. ZABIĆ MOŻNA I KAMIENIAMI I RAKIETNICĄ). PÓŹNIEJ JUŻ AKCJA TRWA BARDZO SZYBKO.
TYCHY EWAKUUJĄ SIĘ DO POCIĄGU ZOSTAWIAJĄC PO DRODZE PARU SWOICH. MOŻE RZECZYWIŚCIE NIE MA CO
SIĘ CHWALIĆ JAKIMŚ WIELKIM ZWYCIĘSTWEM, BO TYLKO PARĘ OSÓB ZOSTAŁO OBITYCH PRZEZ NAS, A RESZTA BYŁA ZBYT SZYBKA I ZWINNA. JA GDYBYM s********* I WSKAKIWAŁBYM PRZEZ OKNA CZY CZOŁGAŁ
SIĘ POD POCIĄGIEM ORAZ ZOSTAWIŁBYM PARU KUMPLI, KTÓRYCH OBILI TO NAZWAŁBYM TO NA PEWNO PORAŻKĄ.
DO NASTĘPNEGO RAZU-WOJNA TRWA!!!!!!!!
Dwie ekipy,jedna banda,Ślaska krew!
-
mysle ze wszystko co w tej kolejce mialo sie wydarzyc juz sie wydarzylo..
tak ze Panowie modowie mozna juz temat zamknac i puscic w dol..
tak ze Panowie modowie mozna juz temat zamknac i puscic w dol..
Ciężary na mase ?! Na masę najlepsze są wafelki i ptasie mleczko.
-
Ciekawe czy te ruskie pipki miały numer telefonu, np. do takiej Jagielloni
Toż przecież do nich najbliżej z tego swojego kurwidołka mają, mogli się sprawdzić :] Ale chyba Jaga to za wysoka półka na nich 

-
ŁKSu nie było w Białymstoku.Msz pisze:Jaka liczba ŁKS-u w Białymstoku???LKSFANS
Temat postu: Re: GALERIA 03-05.04
PostWysłany: Wczoraj, 20:59
Dołączenie: 16.03.2008, 19:30
Miejscowość: LODZ
Zdjecia z meczu, na ktorym Nas nie było
Jagiellonia Białystok - ŁKS ŁÓDŹ
ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA...
Miejsce eŁKSy w Ekstraklasie !!!
-
Jak czytam o tych waszych klimatach to cieszę się, że choćby w północnej i środkowej Polsce nie ma takich jaj.koles git pisze:Dozbrajamy sie w miare mozliwoscie akcja trwa ladne pare minut w miedzy czasie KSGKS odpalaja kilkanascie rakietnic ciagla walka na kamienie. Szkoda ze tez nie mielismy takiego sprzetu jak atakujacy, bylo by napewno ciekawiej! Dziekujemy za atrakcje oby takich wyjazdow wiecej.
Arka Gdynia
-
cwaniak z PKSu pisze:Dlaczego akurat Łada? Bo Borys w słuchawce miał wschodni akcent? Moim zdaniem to żart prima aprillisowy. No chyba, że rzeczywiście przejechali się do Polski w celach propagandowych, by potem pisać w internecie, że nikt w Polsce nie chciał się z nimi bićŚR_1929 pisze:dzwoni do Nas Spartak z propozycja grila na ktora wstepnie przystajemy mimo podejrzen ze to kolejna "honorowa" akcja"Łady Biłgoraj".l![]()
Wiedzą jak nazwać sprzęt przynajmniej.dziadeke pisze:większość firm przestrzegają paktu o niezastosowaniu gówna
Szkoda, że nie spotkali Widzewa i Ruchu albo GieKSy i Górnika, z tymi mieli by ciężej![]()
Wszędzie na świecie kibice nadużywają internetu. Lansują się, naginają rzeczywistość, sieją propagandę. Na kibice.net nie jest najgorzej. Hehe.
spytaj sie KSZO to ci powiedza o co chodzi z Łada,kumaty kumie

niech ruscy maja taki obraz POLSKI, jak beda taka banda jezdzic to sie kiedys nadzieja i dostana smary
do tylu ekip dzownili a tak naprawde tylko KSZO sie przyznalo ze ktos dzwonil
-
Myślałem,że ten Spartak to poważniejsi ludzie.r******** mnie po całości hehe
Temat chyba można już zamknąć bo następna kolejka tuż tuż i kilka ciekawych meczy,a tutaj chyba nikt już nic nie skomentuje...
Temat chyba można już zamknąć bo następna kolejka tuż tuż i kilka ciekawych meczy,a tutaj chyba nikt już nic nie skomentuje...