KOMENTARZE 03-05.04
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
KS Cracovia
Re: KOMENTARZE 03-05.04
nie macie wrażenia ze nazwa "Cracovia" była wymieniana w tym temacie znacznie za często i to wpisy w 95% osób niezainteresowanych.
bo Cracovia to, bo Cracovia tamto, bo Cracovia
nudne...
bo Cracovia to, bo Cracovia tamto, bo Cracovia
nudne...
Taa napierdalajcie dalej sie sprzetem. Tylko później bez płaczu ze ktos zginał albo nagonka i coraz wieksze zakazy
.
własnie... gwarantuje że 9/10 osób od nas nie wiedziała że wogóle ma być jakiekolwiek grzybobranie, bardzo zdziwiona większość dowiedziała się o tym po meczuP1945G pisze:ze co ?:)gornyslask pisze:Cracovia nie tak dawno pocięła pikników w Zabrzu, przyszedł i czas na rewanż. Sprzęt zawsze jest sprawą "nieciekawą", ale pamiętajmy że użyty na nikim innym tylko na Cracovii (i przyklaskującym im Tyskim). Pomijam fakt, że i tak to oni pierwsi chwycili za kamienie. Akcja dobra.
O R&W pisać nie muszę, po prostu udana akcja.
PS. Piast nie napisał jeszcze dlaczego w ostatniej chwili zrezygnowali z grzybobrania z Torcidą Gliwice?
Cala grupa 103 osob zatrzymanych w sobote zostaje puszczona do domu.Nikt z zatrzymanych osob z Widzewa i Ruchu nie przyznaje sie do winy.Sad nie ma zadnych podstaw do ukarania winnych wszyscy wychodza z jednodniowym dozorem.
No i bardzo dobrzertshks pisze:Cala grupa 103 osob zatrzymanych w sobote zostaje puszczona do domu.Nikt z zatrzymanych osob z Widzewa i Ruchu nie przyznaje sie do winy.Sad nie ma zadnych podstaw do ukarania winnych wszyscy wychodza z jednodniowym dozorem.
-
KKS Hooligans
Mora pisze:Nie rozumiem tego zdziwienia. Woy nie ma kibiców,może coś z Ceramiką Ci się pomieszało.KKS Hooligans pisze:Kibiców Woya na naszym meczu w Konstantynowie brak (klatka zupełnie pusta).
Pozdro
1. Po to jest temat komentarze zeby w tym temacie sie wypowiadać.
2. Nie wiem gdzie widzisz jakiekolwiek moje zdziwienie ale to już Twój problem.
-
Zawsze Nielegalnie
dziwne , żeby była pełna skoro nie było gościKKS Hooligans pisze:Mora pisze:KKS Hooligans pisze:Kibiców Woya na naszym meczu w Konstantynowie brak (klatka zupełnie pusta).
Dajcie może to do tematu "Humor" - http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... /534972295" target="_blank" target="_blank
Na meczu Widzew - Dolcan który ogladałem w tv zauwazyłem transparent ,,NAPRZÓD J. SZACUNEK!" Mógłby ktos napisać coś więcej na ten temat
Zapewne chlopaki z Naprzodu pomagali zatrzymanym z Ruchu i Widzewa.
Chlopaki z Naprzodu pomogli Widzewowi wywożąc ich z lasu i pomogli tez tym zatyrzymanympająk pisze:Na meczu Widzew - Dolcan który ogladałem w tv zauwazyłem transparent ,,NAPRZÓD J. SZACUNEK!" Mógłby ktos napisać coś więcej na ten temat
a ja mam pytanie do kibicow Gornika z Gliwic, spiewacie "Gliwice miasto zaboli" a na miescie widac tylko przemarsz Piasta, przed jak i po meczu. Wiec w ktorym miejscu te miasto jest wasze? na osiedlach 2 czy 3 ?
temat meczu Piast - Gornik powinien juz sie zamknac pare dni temu.
nie jestem kibicem Górnika, tak tylko pytamP1945G pisze:a ja mam pytanie do kibicow Gornika z Gliwic, spiewacie "Gliwice miasto zaboli" a na miescie widac tylko przemarsz Piasta, przed jak i po meczu. Wiec w ktorym miejscu te miasto jest wasze? na osiedlach 2 czy 3 ?
możesz napisać o co chodzi? G96 porzucają inglisz każual?
Yes there write what spartak come in poland 28 osob and try to figth, but poland teams chancel. and they write poland is not intresting. this is in few words what there they write.
What polish teams did? Why Poland isn`t interesting?YVE pisze:Yes there write what spartak come in poland 28 osob and try to figth, but poland teams chancel. and they write poland is not intresting. this is in few words what there they write.
I presume you want to tell us that 28 lads from Spartak came to Poland and want to fight but any polish crew wasn`t interested? Am I right?
that`s funny
Yes. U good understand.
YVE pisze:Yes. U good understand.
kolesie ze Spartaka dzwonili do KSZO, przy ustalaniu szczegolow odniosnie walki ruscy postanowili zbastowac
no skoro Polska nie jest interesująca to ja nie wiem co jest
co do Spartaka to jest kilka mocniejszych ekip i to dużo bliżej granicy 
podczas naszego wyjazdu do Piotrkowa dzwoni do Nas Spartak z propozycja grila na ktora wstepnie przystajemy mimo podejrzen ze to kolejna "honorowa" akcja"Łady Biłgoraj".w puzniejszych rozmowach pojawiaja sie pewne niejasnosci ale mimo tego zgodzilismy sie na spotkanie.po meczu mielismy otrzymac telefon z konkretnymi ustaleniami jednak nikt juz do nas nie zadzwonil
-
Seth Gecko
- ostatnie ostrzeżenie
Trochę dziwne że dzwonili do KSZO Ostrowiec, przecież i Spartak i KSZO to zgody Lecha Poznań. Jest mnóstwo innych ekip do których mogli zadzwonić...
Polska nieatrakcyjna pod względem ustawek? Mogli wsiąść do pociągu z Lechią;)
Seth Gecko pisze:Trochę dziwne że dzwonili do KSZO Ostrowiec, przecież i Spartak i KSZO to zgody Lecha Poznań. Jest mnóstwo innych ekip do których mogli zadzwonić...
Pierwsze słyszę ,że Spartak jest naszą zgodą. Skoro się mało wie na dany temat, to czasami warto przemilczeć, bo wychodzi komedia.
Przeczytałem to po rusku i nie znalazłem nic o KSZO.Piszą ,za to, o Warszawie i Polonii(?).A wyzwanie rzuciła ponoć ekipa ,która wygląda tak ładnie na zdjęciach, że żal odmówić
(o ile jeszcze coś kumam w tym języku).
jesli ktos zna ruski to ladnie prosze o przetlumaczenie tego tekstu na p[olski bo raczej z tego translatora google to malo mozna wywnioskowac

Ekipa przed którą zesrała się cała Polska
same kliczki a wałujewy 
mysle ze wszystko co w tej kolejce mialo sie wydarzyc juz sie wydarzylo..
tak ze Panowie modowie mozna juz temat zamknac i puscic w dol..
tak ze Panowie modowie mozna juz temat zamknac i puscic w dol..
-
Rodowity. Łodzianin
- Kontakt:
ŁKSu nie było w Białymstoku.Msz pisze:Jaka liczba ŁKS-u w Białymstoku???LKSFANS
Temat postu: Re: GALERIA 03-05.04
PostWysłany: Wczoraj, 20:59
Dołączenie: 16.03.2008, 19:30
Miejscowość: LODZ
Zdjecia z meczu, na ktorym Nas nie było
Jagiellonia Białystok - ŁKS ŁÓDŹ
ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA...
Myślałem,że ten Spartak to poważniejsi ludzie.r******** mnie po całości hehe
Temat chyba można już zamknąć bo następna kolejka tuż tuż i kilka ciekawych meczy,a tutaj chyba nikt już nic nie skomentuje...
Temat chyba można już zamknąć bo następna kolejka tuż tuż i kilka ciekawych meczy,a tutaj chyba nikt już nic nie skomentuje...
-
LzsKleszczewko
Bez urazy ale czy Wy na tym śląsku jesteście tak nieogranięci? Opiszcie imiona i nazwiska co kto był i wogóle jeszcze.
-
prawy_prosty
Śmiech na sali oceniać siłe ekipy po fotce tak jak tu kilku asow zrobiło wyżej. O nich samych za dobrze to nie świadczy. ,,Akcje" Spartaka oceniał bym raczej jako propagandową z racji tego że mają oni sporo kontaktów w Polsce do ekip które nie mają w zwyczaju odmawiać komu kolwiek tak więc trochę wątpliwa ta sytuacja.
-
Dr Kamszot
Podobno Spartak dzwonił na biuro numerów. Tam niestety pod hasłem "chuligani" widniał tylko jeden numer... właśnie chłopaków z KSZO... Tak więc proszą oni o aktualizację danych.