akuku ten chłopak ma 17 lat w życiu na staionie ŁKSu niebył a z rok już go widze jak jeździ na Widzew czy chłopaka który ma 14 lat można nazwać kibicem? Mieszka w takim rejonie gdzie kiedyś mieszkała dobra banda ŁKSu więc pewnie jak miał te 14 lat to se mówił że jest za ŁKSem ale w wieku 16 lat musiał dokonać wyboru...
skord nic glupio nie probojesz wytlumaczyc tylko taka jest prawada... bo na Brooklynie byla i jest w miare banda łks... ale to taki łks ze szkoda mowic... a za widzewem jestem bo duzo osob poznalem majac 14 lat ktorzy ciagle nakrecali i sie stalo !! a jak bylem za łks to nigdy na stadionie nie bylem.... !! wiec Akuku nie wiesz to nie pier.... bo zal..
bez napinki ale czemu jak mowili dzisiaj w faktach o derbach Lodzi no nawet was nie pokazali heh.
Na szczescie macie takich przyjaciol jak my, nie zapomnielismy o was J...c J....c Lks [link] 7 min pozdrawiam
Wole byc Podmiejskim z Srodmiescia niz Rodowitym z Włocławka
WidzeW_1910 pisze:bez napinki ale czemu jak mowili dzisiaj w faktach o derbach Lodzi no nawet was nie pokazali heh.
Na szczescie macie takich przyjaciol jak my, nie zapomnielismy o was J...c J....c Lks [link] 7 min pozdrawiam
Zeby glupi mial zagadke.Zadzwon do nich i sie spytaj.
WzR`02 pisze:skord nic glupio nie probojesz wytlumaczyc tylko taka jest prawada... bo na Brooklynie byla i jest w miare banda łks... ale to taki łks ze szkoda mowic... a za widzewem jestem bo duzo osob poznalem majac 14 lat ktorzy ciagle nakrecali i sie stalo !! a jak bylem za łks to nigdy na stadionie nie bylem.... !! wiec Akuku nie wiesz to nie pier.... bo zal..
żeby za dwa lata ci się znowu nie odwidziało , bo wiatr zawieje i różnie może być
WidzeW_1910 pisze:bez napinki ale czemu jak mowili dzisiaj w faktach o derbach Lodzi no nawet was nie pokazali heh.
ekstra zią jarasz sie że puscili demo w faktach .... ŁAŁ a o nas mówili dłużej w OE ^^
WzR`02 pisze:skord nic glupio nie probojesz wytlumaczyc tylko taka jest prawada... bo na Brooklynie byla i jest w miare banda łks... ale to taki łks ze szkoda mowic... a za widzewem jestem bo duzo osob poznalem majac 14 lat ktorzy ciagle nakrecali i sie stalo !! a jak bylem za łks to nigdy na stadionie nie bylem.... !! wiec Akuku nie wiesz to nie pier.... bo zal..
żeby za dwa lata ci się znowu nie odwidziało , bo wiatr zawieje i różnie może być
nie bardzo...... !!
ŁKS RADOGOSZCZ SMIESZNY JESTES TYP !! JAKOS NIE WIDZE TEGO WASZEGO ZAJEB... ŁKS NA RADOGOSZCZU LAMUSKI !!
Co do tych zmian klubowych, to zjawisko które jest(było) zarówno u was jak i u nas na Widzewie. Czesciej dzieje sie to jak ktos ma lat 13,14,( i to raczej wtedy tak naprawde dokonuje sie prawdziwego wyboru) ale sa równiez egzemplarze po 18-19 lat. Ma na to wpływ wiele czynników. Osiedle na którym sie mieszka, zmiana towarzystwa etc.
Ja sam znam kolesia ktory kiedys jezdził na Widzew (m.in miał kilka akcji na wasze barwy) a potem (mieszkalismy na os ŁKS-u), zaczał jezdzic z wami. Nie bardzo wiem co nim kierowało-strach, jakies interesy...trudno powiedziec
nie bardzo...... !!
ŁKS RADOGOSZCZ SMIESZNY JESTES TYP !! JAKOS NIE WIDZE TEGO WASZEGO ZAJEB... ŁKS NA RADOGOSZCZU LAMUSKI !!
nie bardzo...... !!
Panowie kibice Łódzkiego Klubu Sportowego, jako że sytuacja dotyczy osiedla na którym mieszkam od ponad 20lat chciałem troszke to wszystko naprostować.
Na obecną chwile wygląda to tak:
Radogoszcz Wschód -dominacja Widzewa (kilku kibiców "Białych", nieafiszują sie z barwami na osiedlu, barwy "Czerwony" widoczne dość często)
Radogoszcz Zachód-tu ewidentnie widać zmiane pokoleń, kiedyś było to osiedle , które bardziej utożsamiało sie z ŁKSem(była grupa Widzewiaków ale nie mieli łatwego życia), obecnie "Biali" "nie stanowią zagrożenia" dla Widzewiaków ale nie mozna powiedzeć ze ich nie ma. Jednak z roku na rok ta część osiedla jest coraz bardziej "Czerwona". Nie lubie oceniać procentowo ale moim okiem wygląda to na 75%-25% dla Widzewiaków z Zachodu.
Sitowie- Bastion Widzewa - tu bez polemiki poprosze.
Opis wydaje mi sie w miare obiektywny choć widzany oczami kibica Widzewa.
Pozdrawiam i bez napinki poprosze
PS. przepraszam za błedy (jeśli takie wystąpiły) ale tekst pisany na szybko w pracy.
"VS" nie umie przyjac tego do serca ze sa w miejszosci na zachodzie juz ... i ze jest ich z roku na rok coraz mniej .... niestety radogoszcz zostaje przejety przez Czerwonych i tak juz bedzie.... do konica... !
PS: vs musisz to przyjac z pogarda... Biali prawie nie istnieja.. na Radogoszczu
WzR`02 pisze:"VS" nie umie przyjac tego do serca ze sa w miejszosci na zachodzie juz ... i ze jest ich z roku na rok coraz mniej .... niestety radogoszcz zostaje przejety przez Czerwonych i tak juz bedzie.... do konica... !
PS: vs musisz to przyjac z pogarda... Biali prawie nie istnieja.. na Radogoszczu
Biali Byli,Są i Będą zrozumiesz to .... , fakt jest faktem że jest was więcej ale to za sprawą takich gówniarzy jak ty, ale uwierz mi nie zmienisz tego i się już tak nie napinaj bo śmieszny jesteś
Red Boy 1910 pisze:Popieram przedmówce bo zaraz usłyszymy że Łks to na ZRW I DBWA rządzi albo ,że na Olechowie...
Albo ze widzew panuje na limance. koniec tematu:P
to, ze o osiedlu na ktorym mieszkaja niemal wyłącznie twoi "bracia po szalu" piszesz z malej litery mi fruwa, ale nazwe klubu Widzew pisz z duzej i nie pokazuj tu swych kompleksów. nie odpisuj
Dobra panowie to teraz Ja powiem parę słów. Otóż kwestia Chojen. Powiedzcie wy kumaci ile czasu widniał wielki napis ŁKS CHOJNY na opuszczonym domku na kurczakach, no ile bo ja myslę że z pół roku a niby takie wasze osiedle. całe blokowiska są popisane aż szkoda mi tych co chwila odmalowywanych bloków. jest coraz więcej napisów kibiców EŁKSY na osiedlu Chojen co pozwala wierzyć że nie jesteście tam w 100%. powiedziałbym że może w 70% ale sami wiecie że teren waszej rzekomo szlachty jest wam powoli odbierany.
niby kibic pisze:Dobra panowie to teraz Ja powiem parę słów. Otóż kwestia Chojen. Powiedzcie wy kumaci ile czasu widniał wielki napis ŁKS CHOJNY na opuszczonym domku na kurczakach, no ile bo ja myslę że z pół roku a niby takie wasze osiedle. całe blokowiska są popisane aż szkoda mi tych co chwila odmalowywanych bloków. jest coraz więcej napisów kibiców EŁKSY na osiedlu Chojen co pozwala wierzyć że nie jesteście tam w 100%. powiedziałbym że może w 70% ale sami wiecie że teren waszej rzekomo szlachty jest wam powoli odbierany.
proponuje panom z Łks'u sprawdzić to
nie lepiej jechać samemu i sie przekonac ilu 'braci po szalu' sie zgarnie na Chojenkach a ile mord Widzewiaków obije, niż siedzieć tu i patrzeć na te cyferki i napinke?
chcesz wiedziec - przekonaj sie sam!
nie napinaj się tak ok? - jesteś trochę nie poważny na tym forum więc się nie napinaj się tak ok!!! Każdy kto tam mieszka wie o co chodzi. Prawie wszędzie wasze napisy są w gwiazdach i nikt z kumatych tego nie podważy. Poza tym zastanów się jaką robisz lipę swoim ziomkom wypowiadając się.
na Chojnach łks istnieje glownie na tzw "gettcie" za cmenatarzem i Prosze nie piszcie ze jest was wiecej :] ChodzIlem tam do gimu i wiem jak to wyglada mlodziez to w 97 % RTS
Chojny Zawsze Byle Sa i Beda WidzeWskie.
Wole byc Podmiejskim z Srodmiescia niz Rodowitym z Włocławka
jejku jak czytam te komentarze to slabo mi sie robi...
Znam goscia z chojen za lksem jednego z bardziej udzielajacych sie na tym osiedlu, nie raz nie dwa z nim rozmawialem o temacie ilosci kibicw Widzewa i lksu na tym wlasnie osiedlu..
NA OSIEDLU CHOJNY KTORE JAK WIADOMO NIE JEST MALE JEST 15-20 OSOB ZA LKSEM!!!SAM LKSIAK OCENIA SYTUACJE NA 90%- 10% DLA WIDZEWA!!
smiesza mnie opisy ze niby chojny staja sie za lksem albo cos w tym stylu, zreszta jezdze z Tuszyna juz kilka lat przz chojny w szaliku Widzewa i NIC NIGDY SIE NIE WYDARZYLO!!
WIADOMO CHOJNY 75 I JEDZIEMY
TUSZYN KOCHA WIDZEW!!!lks w Tuszynie nie istnieje..
Widzewek Tuszyn pisze:jejku jak czytam te komentarze to slabo mi sie robi...
Znam goscia z chojen za lksem jednego z bardziej udzielajacych sie na tym osiedlu, nie raz nie dwa z nim rozmawialem o temacie ilosci kibicw Widzewa i lksu na tym wlasnie osiedlu..
NA OSIEDLU CHOJNY KTORE JAK WIADOMO NIE JEST MALE JEST 15-20 OSOB ZA LKSEM!!!SAM LKSIAK OCENIA SYTUACJE NA 90%- 10% DLA WIDZEWA!!
smiesza mnie opisy ze niby chojny staja sie za lksem albo cos w tym stylu, zreszta jezdze z Tuszyna juz kilka lat przz chojny w szaliku Widzewa i NIC NIGDY SIE NIE WYDARZYLO!!
WIADOMO CHOJNY 75 I JEDZIEMY
TUSZYN KOCHA WIDZEW!!!lks w Tuszynie nie istnieje..
jak jestes taki kibic, to zapierdol napis "LKS MLODZI", ktory straszy juz ladnych pare tygodni na tej ulicy ktora wjezdza sie na Rynek od strony stacji benzynowej. to jak ten FC podupadl sie w bani nie miesci a lks w Tuszynie jest w Tuszyn lesie, niestety. na Chojnach lksa nic nie znaczy, gdyby nie wsparcie od ekipy to byscie nigdy o nich nie us;lyszeli nawet
no coz jestem nic nie znaczacym
ale wole byc nic nieznaczacym niz jeszcze wiekszym jeszcze silniejszym jak wy
jezeli nic nie znaczymy to kto przerabia wasze napisy