POLSKA - SAN MARINO 01.04.2009 KIELCE
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: POLSKA - SAN MARINO 01.04.2009 KIELCE
To niech zaśpiewają też Cracovia to stara k...., co by być konsekwentnym... Nie prawdaż kolego?
TS WISŁA KRAKÓW
-
Repra powinna być wolna nawet od "wokalnych porachunków" między ekipami
Oprócz tego incydentu pozytywnie to wygląda
Oprócz tego incydentu pozytywnie to wygląda
"Warszawskie dzieci pójdziemy w bój, za każdy kamień Twój, Stolico, damy krew"
- Co można dostać tanio, łatwo i szybko?
- Tanio, łatwo i szybko można dostać....zakaz stadionowy?
- Co można dostać tanio, łatwo i szybko?
- Tanio, łatwo i szybko można dostać....zakaz stadionowy?
-
Korona ma powody do "pozdrawiania" wisly...Mi sie wydaje ze WTSK byla zarzucone w zaniam za spiewanie przez piknikow wislackiego HSV.
-
niech spiewajabonifacyts pisze:To niech zaśpiewają też Cracovia to stara k...., co by być konsekwentnym... Nie prawdaż kolego?
-
I jeszcze nie raz będzie miała.ojojoj pisze:Korona ma powody do "pozdrawiania" wisly...
Ogólnie śmieszne ludki, spory krzyk, potem płacz
hihi
-
Lech w poznaniu też spiewał pisenki o Legii i nie wyskakiwać mi tutaj ze to nie te czasy!!
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
-
Za jedna z bramek flaga w barwach Polski Ruch Chorzow z orzelkiem Slaskim
Naszym Honorem Jest Nasz Klub Ks Ruch Chorzow
-
Każdy kto popiera bądź tłumaczy wrzuty na jakiekolwiek kluby na kadrze musi być ładnie popierdolony. To jest mecz reprezentacji, a nie jakieś ku*** ligowe spotkanie. Korona po raz kolejny w krótkim czasie pokazuje [link] i swoją słabość. Najpierw strata flag, teraz wrzuty na Wisłę na meczu eliminacji do MŚ. Wiadomo jakie relacje panują na linii Korona - Wisła, ale nic nie usprawiedliwia takiego zachowania. Są odpowiedniejsze miejsca do załatwiania osobistych porachunków. No ale cóż, Scyzory widać lubią sobie strzelać w stopę.

Czy te oczy mogą kłamać?
-
Jest takie przysłowie... "Kto się kurwą urodził, kanarkiem się nie stanie".
Let them hate us, if only they are afraid of us...
-
Brak konsekwencji tu widzę. Najpierw w Chorzowie besztacie polskich kibiców w biało-czerwonych barwach, a później na kadrze flagi wieszacie. Jak to w końcu jest?dawid1920 pisze:Za jedna z bramek flaga w barwach Polski Ruch Chorzow z orzelkiem Slaskim
-
Doping ogolnie wporządku, ale te hasla typu 'Wisła to...' lub teraz na koniec skandowanie 'Korona Kielce' troche nie na miejscu..

-
Popieram :/
Ogólnie doping zajebisty !! Aż cieszy że nowe nuty wchodzą w obieg !! OBY TAK DALEJ
Ogólnie doping zajebisty !! Aż cieszy że nowe nuty wchodzą w obieg !! OBY TAK DALEJ

-
Dla mnie parodia w Kielcach. Co to ku*** ma być???? Bluzgi na Wisłe na reprezentacji? Śpiewanie "Korona Kielce" ???? w********** z takimi tekstami na ligę ale nie na reprę. Scyzorów boli strata flag chyba bardzo...
Internet Hooligans Group '09
-
Teraz bedzie 5 stron gadania o WTSK dajcie spokój. Doping dzisiaj bardzo przyjemny dla ucha, urozmaicony, napewno warto żeby kadra częściej grała w Kielcach, brawa dla Korony i pozostałych uczestniczących dzis w prowadzeniu dopingu!
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
Drogi kolego, ta flaga to flaga Ruchu Radzionków a nie Twojego klubudawid1920 pisze:Za jedna z bramek flaga w barwach Polski Ruch Chorzow z orzelkiem Slaskim

-
Co do krytyki od niektórych z was o WTSK jeżeli macie coś na ten temat do powiedzenia to przenieście się na forum Korony . Po za tym doping zajebisty i zapewne atmosfera na meczu .
Bez Spiny
Bez Spiny
-
10:0 i Wszystko jasne
Doping tez pozytywny ;] Polska Pany !!!!!

-
To flaga Cidrow 1 kwietniapożeracz słonecznika pisze:Brak konsekwencji tu widzę. Najpierw w Chorzowie besztacie polskich kibiców w biało-czerwonych barwach, a później na kadrze flagi wieszacie. Jak to w końcu jest?dawid1920 pisze:Za jedna z bramek flaga w barwach Polski Ruch Chorzow z orzelkiem Slaskim

Naszym Honorem Jest Nasz Klub Ks Ruch Chorzow
-
Rota była już spiewana w Kielcach na meczu z Azerbejdzanem (?) a Bogurodzica - uwazam ze jest nierealne zaspiewanie tego na polskim stadionie ... ciekawe ile osob zna tekst, a poza tym potrzeba by dyrygenta, żeby to równo pociągnąc ;]poljud pisze:Rota na meczu piłki nożnej - nieźle, nieźle. Nie wiem, czy było wcześniej ale ja pierwszy raz słyszałem. Poza tym "Wisła to stara k...". Zastanówcie się k... o co Wam chodzi. Dopingować a nie odpierdalać kaszany. Nie doczekałem się Bogurodzicy a już myślałem, że będzie.
Kielczanie i inni - opanujcie się, bo niedługo to już będzie koncert życzeń a nie doping reprezentacji.
doping uwazam za jeden z lepszych ostatnio (urozmaicenie) a co do przyspiewek na Wisłe - ich sprawa. Kazdy se wyrobi swoje zdanie na ten temat
-
Jak to ma byc taki "koncert zyczen" jaki bywal na kadrze w ubieglym wieku, kiedy nikt nie narzekal na samowolke poszczegolnych ekip to jestem za 

"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
Panowie, nie oceniajcie dopingu kibiców Korony przez pryzmat jednej przyśpiewki. Wiadomo że niepotrzebnie Kielczanie zaintonowali WTSK ale ogólnie zaprezentowali się zajebiście i należy się z tego cieszyć i pogratulować!
Mam tylko małą uwagę. Wydaje mi się że "Zagraj, zagraj..." powinno być śpiewane na początku meczu lub w takich momentach kiedy naszej reprezentacji nie idzie, po to żeby ich bardziej zmotywować, a nie przy wyniku 8:0 bo ten wynik właśnie świadczy o tym że nasi piłkarze "grają jak za dawnych lat" (przynajmniej jak tak rozumuję sens tej przyśpiewki). No chyba że miało ich to zdopingować do strzelenia "dwucyfrówki"
Ale to tylko taki mały szczególik.
Ogólnie wrażenie bardzo pozytywne! Brawo!
Mam tylko małą uwagę. Wydaje mi się że "Zagraj, zagraj..." powinno być śpiewane na początku meczu lub w takich momentach kiedy naszej reprezentacji nie idzie, po to żeby ich bardziej zmotywować, a nie przy wyniku 8:0 bo ten wynik właśnie świadczy o tym że nasi piłkarze "grają jak za dawnych lat" (przynajmniej jak tak rozumuję sens tej przyśpiewki). No chyba że miało ich to zdopingować do strzelenia "dwucyfrówki"

Ogólnie wrażenie bardzo pozytywne! Brawo!

-
Kilka lat temu KSZO u siebie cisnęło na Koronę , nie przypominam sobie żeby wtedy był taki lament na forum . Ale pewnie Wisła ma tutaj więcej kibiców
.

-
A ja nic złego nie widzę żeby gospodarz meczu zaśpiewał raz o swoim klubie. Wiadomym jest ze jak ma się polepszyć atmosfera ( doping) to musi chodzić więcej chłopów ogarniętych nie ukrywających swojej przynależności klubową. Przecież co mecz ku*** koś wylewa żale na Legi sektorówka z napisem Legia w barwach Polski, na Pogoni Wiśle Śląsku flagi klubowe. Nie którzy chcieli by grać chyba na Amice Wronki tam nikt pewnie nie wywiesi klubowej flagi ani nie będzie śpiewał klubowych pieśni.
-
- ostatnie ostrzeżenie
teraz jest fajnie, nie ma podzialow, wszyscy stoja po jednej stronie barykady jako POLSKA, jednak po takich okrzykach WTSK (po ktorych slychac bylo dobrze gwizdy, bo nie tylko Kielczanie sa na takim meczu u siebie) i tym podobnych za niedlugo moga sie niezle podzialy zrobic, jak bylo dawniej, a potem Korona bedzie miala pretensje, ze dla przykladu pojechala na mecz REPREZENTACJI do Lubina, a tam dostala becki od Slaska czy Wisly, bo jak ktos wyzej napisal, nie tylko Wisla uzywa sprzetu i znana akcja z przeszlosci, byla kontyunacja dzialan kolegow po szalu
Co do samego meczu doping dobry, fajnie wyszlo "to My, to My Polacy" i pare nowych przyspiewek.
Co do samego meczu doping dobry, fajnie wyszlo "to My, to My Polacy" i pare nowych przyspiewek.
-
Choć nie przepadam za tą ekipą to muszę stwierdzić, że byłem świadkiem jednego z lepszych dopingów na kadrze w historii. Co do wrzutów...no cóż takie życie-byli gospodarzami i biorą odpowiedzialność na siebie(w sumie Wiśle się należało-moje subiektywna opinia) . Końcowy doping na cześć własnego klubu był jak najbardziej potrzebny-w końcu byli u siebie. Takie moje zdanie.
hulali po polu i pili...
-
Dokładnie, rozumiem, że Korona ma wyjątkowe powody do jechania Wiśle, ale to może prowokować wewnętrzne starcia na meczach gdzie powinniśmy stanowić jedność. Wystarczy popatrzeć na mieszanke z Belfastu, która walczyła z miejscowymi. Wszyscy wiedzą co by było gdyby nie był to mecz kadryOlsztynianin pisze:teraz jest fajnie, nie ma podzialow, wszyscy stoja po jednej stronie barykady jako POLSKA

Widzew - Śródmieście
-
ale koleżanki z Kielc działajcie coś a nie śpiewajcie tylko. Wasz odwieczny rywal KSZO robi z Wami co chce na grillu, zrywa z wami zgode KSC, o nas już nie wspomne, a Legia i spółka kroi Wam w c*** flag i sobie chasa na Waszym turnieju, a wy się cieszycie że sobie pobluzgacie na Wisłe na reprezentacji.
Zróbcie zasadzke
Zróbcie zasadzke

-
Kibicowanie schodzi na psy w XXI wieku skoro pierdoli się takie farmazony. Widocznie nie straciliście przyjaciela z rąk *** bez honoru. Ciekawe czy tak stalibyście ramie w ramie z kimś takim. Nie wiecie jakie to uczucie więc zamknąć japy. wisła nie podpisała paktu więc nie dotyczą jej te same zasady co innych ekip w Polsce. Legia też nie jest lubiana a po ostatnich wydarzeniach bardziej a mimo to żaden bluzg w jej stronę nie leciał. To samo z KSZO czy innymi kosami Korony. Prosty temat - nie zabili Ci przyjaciela - nie wiesz jakie to uczucie. Klnijcie, napinajcie sie a nawet usrajcie tutaj na forum i tak to nic nie zmieni, KONIEC i przejdźcie to tematu meczu a nie znowu pokemoniaste pierdolenie na 15 stron to c*** wie czym.

-
ok. już poprawiam:che fujara pisze:to Korona zerwała zgode z KSC, Krakusy chcialy zamrożenia na co Scyzory nie przystali i podziekowali wiec sie mylisz
"KSC zamroziła z Wami zgodę"

-
Gdybym był modem to bym wszystkie posty odnosnie WTSK skasował, i ostrzegł nastepnych ze za napisanie takich bzdur - ban. Mecz trwał ponad 90 minut a nie kilkadziesiat sekund (kiedy ta przyspiewka poszła)
a co do tematu to doping jak na repre bardzo dobry, szkoda tylko ze nawet na tak małym stadoionie wychodzi to nierówno, ale to raczej wina "małyszów" i "kubiców" zwanych inaczej januszami. Wynik cieszy, i raczej wolałbym tu poczytac o liczbach poszczególnych ekip na tym meczu itp. niz o WTSK...
Moja prośba to jeśli ktoś ma ten specjalny numer Złocisto-Krwistych to czy mógłby podesłać skany? Może byc na pw. Pozdro
a co do tematu to doping jak na repre bardzo dobry, szkoda tylko ze nawet na tak małym stadoionie wychodzi to nierówno, ale to raczej wina "małyszów" i "kubiców" zwanych inaczej januszami. Wynik cieszy, i raczej wolałbym tu poczytac o liczbach poszczególnych ekip na tym meczu itp. niz o WTSK...
Moja prośba to jeśli ktoś ma ten specjalny numer Złocisto-Krwistych to czy mógłby podesłać skany? Może byc na pw. Pozdro
-
POLSKA - San Marino - oprawa + gol [HD]
OGLĄDAJ
OGLĄDAJ
-
Sektorówka Zajebista jak i pozaostała cześć oprawy
-
Mimo wszystko ze to bylo paredziesiat sekund to wlasnie ta jedna przyspiewka zepsula cale moje pozytywne zdanie na temat dopingu. Jeszcz przyspiewka na Korone rozumiem sa u siebie chca ssie pokazac ale WTSK to juz przesada...
osfp Wisła akurat jak malo kto rozumie jak to jest stracic brata i to z rak braci Korony w ktorych to Korona byla zapatrzona

osfp Wisła akurat jak malo kto rozumie jak to jest stracic brata i to z rak braci Korony w ktorych to Korona byla zapatrzona
To była walka na śmierć, o biały honor i krew, o białą dume celtycki krzyż!Zakk Wylde pisze:Powszechnie wiadomo, lecz nikt o tym nie mówi, że najwiekszym burakiem jestes wtedy gdy ktos cytuje jakas glupote ktora napisales u siebie w podpisie na kibice.net
-
Ja troche z innej beczki.
Ma ktoś link do skrótu z meczu? Niestety nie oglądałem.
pozdrawiam
Ma ktoś link do skrótu z meczu? Niestety nie oglądałem.
pozdrawiam

-
http://mundialowo.blox.pl...ki.html" target="_blank[/quote]
[link]" target="_blank
COŚ TAKIEGO ZNALAZŁEM
[link]" target="_blank
COŚ TAKIEGO ZNALAZŁEM
-
Ciekawa koncepcja: śpiewanie Roty i jednoczesne robienie fali...
-
Jako ze mam mozliwosc to pospinam sie z Wami.
Widze że wszyscy siedli na jednej przyspiewce. To był błąd, że to poleciało i nie ulega wątpliwości. Jednak spójrzmy na ten temat zdrowo- jakby na Wisle na sektorze przeciwnym do tego z którego był by zarzucany doping poleciało na Cracovie to co? TO BY POLECIAŁO i tyle i nawet jakby ktos sie chciał zesrać to tego nie powstrzyma. Byłem blisko serca( czytaj sektórów które kręciły doping) i nie było to zarzucane z megafoniki przez prowadzących, tylko poleciało z trybuny, reszta szybko podłapała a potem cały stadion. Było. Proste.
Najlepszy doping na kadrze w jakim brałem udział.
Oprawa na wielki plus ale bramka sprawiła że ludzie nie podnieśli sreberek. Szkoda.
A i jeszcze śmieszy mnie ten najazd na Kielczan, wyłapują ciosy konkretne- śmierć, flagi itd. nie są i nigdy nie byli czołówką w tym kraju, może poza oprawami, ale dopisywanie teorii do tej przyśpiewki co poleciała jest idiotyczne.
Czy ich to dowartościowało? wątpie, podobnie jak innych ludzi którzy byli z innych klubów na moim sektorze a też to jechali.
Widze że wszyscy siedli na jednej przyspiewce. To był błąd, że to poleciało i nie ulega wątpliwości. Jednak spójrzmy na ten temat zdrowo- jakby na Wisle na sektorze przeciwnym do tego z którego był by zarzucany doping poleciało na Cracovie to co? TO BY POLECIAŁO i tyle i nawet jakby ktos sie chciał zesrać to tego nie powstrzyma. Byłem blisko serca( czytaj sektórów które kręciły doping) i nie było to zarzucane z megafoniki przez prowadzących, tylko poleciało z trybuny, reszta szybko podłapała a potem cały stadion. Było. Proste.
Najlepszy doping na kadrze w jakim brałem udział.
Oprawa na wielki plus ale bramka sprawiła że ludzie nie podnieśli sreberek. Szkoda.
A i jeszcze śmieszy mnie ten najazd na Kielczan, wyłapują ciosy konkretne- śmierć, flagi itd. nie są i nigdy nie byli czołówką w tym kraju, może poza oprawami, ale dopisywanie teorii do tej przyśpiewki co poleciała jest idiotyczne.
Czy ich to dowartościowało? wątpie, podobnie jak innych ludzi którzy byli z innych klubów na moim sektorze a też to jechali.
-
pająk pisze:http://mundialowo.blox.pl...ki.html" target="_blank
[link]" target="_blank" target="_blank
COŚ TAKIEGO ZNALAZŁEM[/quote]
Dzięki wielkie, właśnie chciałem zobaczyć bramki

Nie ma sie czego czepiac ze pod koniec zaspiewali Korona Kielce, to samo zrobiła Pogon jak repra grała w Szczecinie czy Legia w Warszawie. Ogolnie doping na dobrym poziomie
-
wlasnie wrocilem z meczu i ogólnie na duży plus stadionik fajny atmosfera dobra no gdyby nie janusze bo troszkę psuły jak co chwile ktoś coś innego rozpoczyna np. dla przykładu 4 chłopaczków co jak co wyglądali jak spod lubelskiej wsi (bez urazy) zaczęło spiewac "druga strona odpowiada" przy tym jak młyn śpiewał jakaś pieśń i po tym "kto dziś wygra?" musielibyście zobaczyć ich zniesmaczone miny ze ta druga strona im nie odpowiedziała i wiele innych takich przypadków aż sie pięść człowiekowi zaciskała ...
drugą połowę spędziłem w młynie i jak tu kolega pisał wcześniej że to nie gnizdowy zaintonował WTSK to zaprzeczam bo to właśnie gniazdowy to zaczął i dobrze to wiem bo akurat jestem za Wisłą i zwróciłem na to uwagę. Doping na duży plus, bez porównania z np. Chorzowem gdzie w ogóle nie da się tego ogarnąć.
Zaśpiewanie w samej końcówce "Korona Kielce" też uważam ze spoko bo myśle ze 70% młyna to Korona i są u siebie także bez problemu.
WTSK było śpiewane 2 razy raz w pierwszej raz w drugiej połowie
drugą połowę spędziłem w młynie i jak tu kolega pisał wcześniej że to nie gnizdowy zaintonował WTSK to zaprzeczam bo to właśnie gniazdowy to zaczął i dobrze to wiem bo akurat jestem za Wisłą i zwróciłem na to uwagę. Doping na duży plus, bez porównania z np. Chorzowem gdzie w ogóle nie da się tego ogarnąć.
Zaśpiewanie w samej końcówce "Korona Kielce" też uważam ze spoko bo myśle ze 70% młyna to Korona i są u siebie także bez problemu.
WTSK było śpiewane 2 razy raz w pierwszej raz w drugiej połowie