Koszykówka Kibicowsko ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: Koszykówka Kibicowsko ...
A jak tam Anwil sobie radzi w tym sezonie? bo coś ucichły relacje ekipy H1
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
Relacje dajemy na forum koszykarskich, które powstało czas jakiś temu z inicjatywy kibiców Stali Osw. Tutaj forum zdominowane jest przez piłkarskich i niech tak sobie zostanie...
Poza tym na naszej stronce [link] wszystko jest na bierzaco
Poza tym na naszej stronce [link] wszystko jest na bierzaco
Lecz nie zapomnisz tego co dał Ci ten kraj - honor na wieki, dziedzictwo tysięcy lat
-
AZS Kutno-Radom
Nas na młynie tego dnia ok.20-25 osób
wspomagani przez MKS Kutno (dzięki).
Prowadzimy dobry doping bez oprawy.
W przerwie mamy małe starcie z kibicami gości
gdzie w ręce kibiców MKS-u wpada jedna koszulka !
Pod koniec spotkania cała hala przyłącza się do dopingu.
A nasi wygrywają kolejny mecz.
Nas na młynie tego dnia ok.20-25 osób
wspomagani przez MKS Kutno (dzięki).
Prowadzimy dobry doping bez oprawy.
W przerwie mamy małe starcie z kibicami gości
gdzie w ręce kibiców MKS-u wpada jedna koszulka !
Pod koniec spotkania cała hala przyłącza się do dopingu.
A nasi wygrywają kolejny mecz.
Kto ty jesteś? Polak mały. Jaki znak twój? Orzeł biały. Gdzie ty mieszkasz? Między swemi. W jakim kraju? W polskiej ziemi. Czem ta ziemia? Mą ojczyzną. Czym zdobyta? Krwią i blizną. Czy ją kochasz? Kocham szczerze. A w co wierzysz? W Polskę wierzę. Coś ty dla niej? Wdzięczne dziecię. Coś jej winien? Oddać życie.
-
Wisła w Sopronie (148 + 2 Śląsk), dwie flagi: Bieżanow i Legiony Wrocławia
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
-
na tym forum regularnie co tydzień pojawia się kilka relacji z kosza:
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
LKS SPÓJNIA 1949 STARGARD
-
Wlasnie skonczylem ogladac w tv Anwil-Prokom. Na moje doping cieniutko, za duzo przestojow, jedynie jak sie hala przylaczyla to cos bylo slychac a tak mizeria.Gwizdac w trabki jak przeciwnicy maja pilke to za malo.Ten kolo co doping zaczyna z megafonem to se moze co najwyzej z nim do Czestochowy na pielgrzymke isc. Niech sie ktos wypowie z Wloclawka.
Ps. Co za flagi byly wywieszone na sektorze bo chujowo napisy bylo widac.

-
Telewizja kłamie...
relacja wkrótce tam gdzie zawsze
relacja wkrótce tam gdzie zawsze
Lecz nie zapomnisz tego co dał Ci ten kraj - honor na wieki, dziedzictwo tysięcy lat
-
Z Hali Mistrzów nigdy w TV nie ma dobrego dopingu... nawet jak zdobywalismy mistrzostwo to było gówno słychac... ogladalem ostatnio mecz Sportino - Stal i uwierz mi, że w TV lepiej bylo słychac dwadzieścia osób ze Sportino niz wczoraj prawie trzysta osób w sektorze za koszem z Anwilu... nie wiem czemu tak jest... no ale powiedzmy szczerze... gdyby tak nie wyciszali to przy akcjach przeciwników w ogole by komentarza nie bylo slychac...Pawel89 pisze:Wlasnie skonczylem ogladac w [link] tv Anwil-Prokom. Na moje doping cieniutko, za duzo przestojow, jedynie jak sie hala przylaczyla to cos bylo slychac a tak mizeria.Gwizdac w trabki jak przeciwnicy maja pilke to za malo.Ten kolo co doping zaczyna z megafonem to se moze co najwyzej z nim do Czestochowy na pielgrzymke isc. Niech sie ktos wypowie z Wloclawka.
-
Sorry ze dwa posty pod rząd, ale nie moge edytować:
Relacja i fotorelacja na [link]" target="_blank
Juz z samych zdjec widac, ze atmosfera i doping były dobre... powiedzialbym ze jak na koszykówke to niespotykane raczej...
Relacja i fotorelacja na [link]" target="_blank
Juz z samych zdjec widac, ze atmosfera i doping były dobre... powiedzialbym ze jak na koszykówke to niespotykane raczej...
-
ode mnie tylko filmik z prezentacji, reszta u nas na stronie 
http://www.youtube.com/watch?v=w14Qi1Ni7qI

http://www.youtube.com/watch?v=w14Qi1Ni7qI
-
-
Nie wiem czy było o tym pisane, nie przeglądałem dokładnie tematu jako, że koszem sie mało interesuje, czasami obejrze dobry mecz PLK na TVP Sport, kiedyś chodziłem na kosza na każdy mecz gdy klub z mojego miasta grał w ekstraklasie(2 lata tylko) i gdy grał w 1 lidze to też czasami zaglądałem, a dziś mimo, że jest liderem 2 ligi to na meczu byłem w tym sezonie raz. Do rzeczy: oglądałem wczoraj mecz Czarni - Anwil, chciałbym zapytać jak wygląda kibicowanie w Słupsku, jaki młyn u siebie, jeżdżą na wyjazdy, czy potrafia tylko ciagnac "Czarni"(gdy włączała sie cała hala to było głośno)?
-
na sobotnim meczu Basket Poznan- AZS Koszalin kibicow AZSu caly autokar 53 osoby plus do tego okolo 15 osob prywatnymi samochodami. doping z naszej strony na srednim poziomie, glownie uzalezniony od wyniku ;/ mamy ze soba 2 bebny 20 flag na kijach ktore uzywamy. na hali kilka krotkich spiec z ochrona, droga w obie strony spokojna
-
a jaka ta droga miała być? może liczyliście na atrakcje, by potem się rozpruć jak swego czasu na Gryfa Słupsk? co do waszych spięć z ochroną to 

-
Nie jestem kibicem Czarnych, ale podziele sie swoimi spostrzeżeniami. Byłem na meczu w Słupsku 2 sezony temu. Nie wiem jak jest na innych meczach, ale na meczu z Anwilem własnie 2 sezony temu jeżeli chodzi o głośność było konkretnie. I wszystko byłoby w porzadku, gdyby ie to monotonne "Czarni" przez 90 % meczu. Pare razy pojawiło sie cos innego, ale już duzo słabiej i rzadko. I tak jest od kilku (kilkunastu ?) sezonów. Jeżeli chodzi o oprawy to oprócz sektorówki z barwach, czasami ogni tortowych i jednej marnie wyglądającej kartoniady nie przypominam sobie żadnych pozycji. Nie chce tutaj krytykowac Czarnych tylko mówie jak to wyglada w moich oczach. Przy takim potencjale jaki mają w Słupsku możbany stworzyć naprawde duzo lepsza atmosfere. Zwłaszcza że hala ma bardzo dobra akustyke a młyn jest na samym środku głównej trybuny... pod tym wzgledem Czarni chyba mają najlepsze warunki w Ekstraklasie.smola pisze:Nie wiem czy było o tym pisane, nie przeglądałem dokładnie tematu jako, że koszem sie mało interesuje, czasami obejrze dobry mecz PLK na TVP Sport, kiedyś chodziłem na kosza na każdy mecz gdy klub z mojego miasta grał w ekstraklasie(2 lata tylko) i gdy grał w 1 lidze to też czasami zaglądałem, a dziś mimo, że jest liderem 2 ligi to na meczu byłem w tym sezonie raz. Do rzeczy: oglądałem wczoraj mecz Czarni - Anwil, chciałbym zapytać jak wygląda kibicowanie w Słupsku, jaki młyn u siebie, jeżdżą na wyjazdy, czy potrafia tylko ciagnac "Czarni"(gdy włączała sie cała hala to było głośno)?
-
w d**** byles gowno widziales wiec sie nie odzywajGwardiaKoszalin pisze:a jaka ta droga miała być? może liczyliście na atrakcje, by potem się rozpruć jak swego czasu na Gryfa Słupsk? co do waszych spięć z ochroną to

-
Jeżeli Szczecin jest dla Ciebie wsią obok to gratuluje...
Jakże odważne internetowe oblicze pryszczatego studencika lub 40letniego wąsa, szkoda, że w wielu sytuacjach tej odwagi wam brakuje bando gamoni...
jest to jedyna odpowiedź na twe gówniane internetowe harce dziewczynki, idź dalej pucować się psom.
bez odbioru
Jakże odważne internetowe oblicze pryszczatego studencika lub 40letniego wąsa, szkoda, że w wielu sytuacjach tej odwagi wam brakuje bando gamoni...
jest to jedyna odpowiedź na twe gówniane internetowe harce dziewczynki, idź dalej pucować się psom.
bez odbioru

-
skad wiesz ze nam brakuje odwagi, w stosunku do kogo?? przeciez Was Gwardzistow w Koszalinie nawet nie widac, nawet nie dajecie nam okazji zeby sprawdzic nas czy wykarzemy sie odwaga czy nie. caly czas gadacie a nic nie robicie. a z wami nie jezdza pryszczaci nastolatkowie, albo osoby dorosle na mecze?? przeciez kibice Gwardii to same dzieci w wieku gim maks 1 technikum(liceum)... hehe, JEDNO UMIECIE, ZWYCIEZAC NA INTERNECIE! bez odbioruGwardiaKoszalin pisze:Jeżeli Szczecin jest dla Ciebie wsią obok to gratuluje...
bez odbioru
-
Tak za to Ty macie zajebistych kibiców hehe Proszę zdjęcie dla wszystkich jacy sa naprawdę kibice Azsuwasyll pisze:skad wiesz ze nam brakuje odwagi, w stosunku do kogo?? przeciez Was Gwardzistow w Koszalinie nawet nie widac, nawet nie dajecie nam okazji zeby sprawdzic nas czy wykarzemy sie odwaga czy nie. caly czas gadacie a nic nie robicie. a z wami nie jezdza pryszczaci nastolatkowie, albo osoby dorosle na mecze?? przeciez kibice Gwardii to same dzieci w wieku gim maks 1 technikum(liceum)... hehe, JEDNO UMIECIE, ZWYCIEZAC NA INTERNECIE! bez odbioruGwardiaKoszalin pisze:Jeżeli Szczecin jest dla Ciebie wsią obok to gratuluje...
bez odbioru

-
-
Wisła Kraków - Odra Brzeg
Nas w młynie +/- 50 głów młodzieżowego składu, doping jak na taką grupę przyzwoity ale bez rewelacji. Pokazów ultras tego dnia nie odnotowano , po meczu drobne starcie z synami izraela w okolicach Jubilatu ,szal i czapka do przodu.
Nas w młynie +/- 50 głów młodzieżowego składu, doping jak na taką grupę przyzwoity ale bez rewelacji. Pokazów ultras tego dnia nie odnotowano , po meczu drobne starcie z synami izraela w okolicach Jubilatu ,szal i czapka do przodu.

-
Fotka z meczu z I ligi koszykówki Siarka - BigStar Tychy
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
TYLKO SIARKA TARNOBRZEG
-
SIARKA TARNOBRZEG - ŁKS ŁÓDŹ 81:74 (15:15, 19:15, 21:21, 15:19, dogr. 11:4)
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=jLMk3LFbzMo" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=jLMk3LFbzMo" target="_blank
TYLKO SIARKA TARNOBRZEG
-
-
Po meczach z Zastalem,Resovia czy Big Starem Tychy nadszedł czas na spotkanie,które nas najbardziej mobilizowało. Na mecz z Łódzkim KS-em przyszła cała hala.W młynie nas w porywach do 150 (w tym ok.10 Wisłoki-dzięki!!!).Prezentujemy sreberka,sektorówkę i opuszczane z balkonu pasy materiału. Doping dobry cały mecz a pod sam koniec i w dogrywce cała hala dopinguje na stojąco co nas bardzo pozytywnie zaskoczyło. Koszykarze po cięzkim ale udanym meczu dziękują widowni za super atmosferę jakiej bardzo dawno nie było. Oby więcej takich meczy i oby tak samo było w nadchodzącej rundzie wiosennej na stadionie:)
Kibiców gości nie stwierdzono.
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
Kibiców gości nie stwierdzono.
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
-
SIARKA TARNOBRZEG - Zastal Zielona Góra (play off)
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
TYLKO SIARKA TARNOBRZEG
-
Orzeł Polkowice - AZS Gorzów (półfinał koszykówki kobiet)
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

[link]
-
Stal Stalowa Wola - Mosir Krosno (4 mecz fazy PO)
http://www.youtube.com/watch?v=nQ-Upmz3 ... r_embedded" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=Dko4lBe8 ... r_embedded" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=nQ-Upmz3 ... r_embedded" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=Dko4lBe8 ... r_embedded" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
-
Nas w środę w Tychach na decydującym o awans do półfinału play-off w 1 lidze jakieś 280 osób. Mieliśmy 5 darmowych autokarów i trochę ludzi autami+2 busy. Ponadto wspomagało nas 6-7 dyszek GKS-u Tychy. Prowadziliśmy bardzo dobry doping przez cały mecz. Po meczu wchodzimy na parkiet. Drobne spięcia z ochroną, którzy zbytnio próbowali się wczuwać w swoją rolę.
-
-
filmik19[P]82 pisze:Imponująca liczba ŁKS-u w Tychach. Ma ktoś jakąś fotkę ich sektora? Pozdro
http://www.youtube.com/watch?v=3SQz8byJ8y8" target="_blank
-
Pikieta kibiców koszykarskiego Śląska na wrocławskim Rynku
http://www.wroclawianie.info/galeria/th ... ?album=187

http://www.wroclawianie.info/galeria/th ... ?album=187

http://www.wroclawianie.info/galeria - zdjęcia kibiców i nie tylko
-
Mam pytanie:
Co ze Stalą Ostrów? Bo widze że w ekstraklasie jej nie ma
Co ze Stalą Ostrów? Bo widze że w ekstraklasie jej nie ma
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
Będą grali w 2 lidze (czyli normalnie mówiąc w 3)
LKS SPÓJNIA 1949 STARGARD
-
EuroBasket dobiegł konca, czas na lige 
Zapowiedz sezonu 2009/2010 - Anwil Włocławek
http://www.youtube.com/watch?v=vEMkAAGW07g

Zapowiedz sezonu 2009/2010 - Anwil Włocławek
http://www.youtube.com/watch?v=vEMkAAGW07g
-
Witam które ekipy z koszykówki są najlepsze i czy ktoś wogóle coś działa na polu h i ultras pozdrawiam
,,Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań" - Gilbert Keith Chesterton
-
Z ekip koszykarskich nikt jak narazie nie działa w polu h. Zasadniczo ruch kibicowski po kilku latach kryzysu powoli sie rozwija w dobrym kierunku i można juz zaobserwowac kilka ekip działających w ultrasce. Najczęściej prezentującymi jakies oprawy ekipami są Stal Ostrów i Anwil Włocławek. Dalej podałbym Czarnych Słupsk, Śląsk Wrocław (nie wiem jak sobie radzą po spadku do niższej ligi). W nowym sezonie w ekstraklasie bedzie grała Stal Stalowa Wola i tez mysle ze cos zaprezentują. W I lidze (czyli tak na prawde II lidze) widziałem tylko jakies flagowisko ale widać też wpływ piłki i konkretny doping. Beda na bank w czołówce w nadchodzącym sezonie. Kotwica Kołobrzeg jak chodzili piłkarscy tez dobrze sobie radziła, przynajmniej pod wzgledem dopingu. Z oprawami nie wiem jak stali. Jeżeli chodzi o inne ekipy z ekstraklasy to na meczach wszystkich drużyn jest wystawiany jakis młyn. Mniejszy lub większy, zalezy gdzie. Jezeli chodzi o oprawy w ekstraklasie to oprócz wspomnianych wczesniej ekip sporadycznie na ważniejszych meczach jakies oprawy prezentują takie ekipy jak AZS Koszalin, Polpharma Starogard Gd., czasem tez Polonia Warszawa. Powiedzmy ze na meczach Sportino Inowrocław tez sie czasem cos dzieje. Ale po upadku Noteci młyn na Sportino zaczęło tworzyc ok. 20 osob (wczesniej "kibiców" Noteci), wiec nie ma o czym mowic. Poza tym działają też ekipy z I ligi takie jak ŁKS Łódź, MOSiR Krosno, Górnik Wałbrzych do niedawna grający w Ekstraklasie, Spójnia Stargard Szczecinski, czasami Siarka Tarnobrzeg. Od niedawna w grupe zorganizowali sie kibice Żubrów Białystok. Nie jestem pewien jak z kibicami Zastalu Zielona Góra. W II lidze na pewno działa i to całkiem dobrze jak na tą lige Astoria Bydgoszcz, nie wiem jak z Legią Warszawa. Zapewne bedzie też działała na początku wspomniana Stal Ostrów która została zdegradowana o 2 klasy rozgrywkowe, ale w ekstraklasie byli w czołówce wiec mysle ze dalej beda dzialac. Śląsk Wrocław też tuła sie po II lidze, choc było jakies zamieszanie ze mają wrocic do ekstraklasy. Z tego co wiem dalej cos działają a swoje mecze graja w Brzegu Donym. I chyba to by było na tyle.
-
AZS Szczecin,bodajz 2 ligowy zawsze mlyn wystawial.Malutki,bo od 15 do 30 osob ale byl.Zawsze byla spinka na Spójnie stargard i młyn byl wtedy po 40-80 osob.na wyjazd do Stargardu tez kilkanascie osob jezdzilo.pisze z tego co pamietam,wiec moglem sie troche pomylic w liczbach.
-
Dzięki Gonzales za wyczerpującą wypowiedź 

,,Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań" - Gilbert Keith Chesterton