Siatkówka ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Siatkówka ..
Taaa Trefl też cośtam się bał ze Polibuda Warszawa o nich pomyśli że są "jak Częstochowa", zresztą chyba ktoś tu to wklejał
Zastanawiam się czy nie wybrac się po paru latach przerwy na kadre, wie ktoś gdzie teraz będa mecze?

"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
Re: Siatkówka ...
LŚ to Łódź, Bydgoszcz, to na pewno, tak jak to, że w tym roku ze względu na remont Spodka nie będą grali w K-cach. Jakieś eliminacje do MŚ czy coś w tym stylu w Rzeszowie.Czeresniowa2 pisze:Zastanawiam się czy nie wybrac się po paru latach przerwy na kadre, wie ktoś gdzie teraz będa mecze?
-
Zaległe foty z Miedzyrzecza:
My:
[link]
[link]
Orły
[link]
[link]
My:
[link]
[link]
Orły
[link]
[link]
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
AZS Białystok - BKS Bielsko-Biała
pierwszy mecz w play-off'ach naszej drużyny więc wypadało też coś zrobić po raz kolejny na trybunach. 15 flag na kijach + pirotechnika. Oto zdjęcia :
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
Po "świecidełkach" sędziowie chcieli zakończysz mecz z powodu dymu na hali.
pierwszy mecz w play-off'ach naszej drużyny więc wypadało też coś zrobić po raz kolejny na trybunach. 15 flag na kijach + pirotechnika. Oto zdjęcia :
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
Po "świecidełkach" sędziowie chcieli zakończysz mecz z powodu dymu na hali.
-
MKS Dąbrowa - Pałac Bydgoszcz
Nas w mlynie na obu meczach ok 30 osób . Zarówno wczoraj jak i dzisiaj doping średni , dzisiaj wręcz słaby ... Na płocie wiszą 2 flagi , czasem machamy kilkoma dużymi flagami , doping wspomagany 1 bebnem . Gości chyba 5 osób . Mecz przerywamy i odpadamy z walki o medale .
Nas w mlynie na obu meczach ok 30 osób . Zarówno wczoraj jak i dzisiaj doping średni , dzisiaj wręcz słaby ... Na płocie wiszą 2 flagi , czasem machamy kilkoma dużymi flagami , doping wspomagany 1 bebnem . Gości chyba 5 osób . Mecz przerywamy i odpadamy z walki o medale .
-
O wy chulsy, wjazd na parkiet?mksdg pisze: Mecz przerywamy i odpadamy z walki o medale .

Ile Mostostalu w Warszawie i moze wie ktos- Chemika w Bełchatowie?
-
Przegrywamy rzecz jasna miało być 

-
Mostostalu w Warszawie 2 autobusy. Jeden został na noc, drugi wracał. Więcej nie pisze, bo dostałem tylko krótkie, telefoniczne info.
-
Po co jeden autobus zostawał na noc, skoro wygraliście i zakończyliście tę rundę...?
Jeśli zapomnę o Czarnych, niech Bóg zapomni o mnie.
-
Zapisy były robione na jeden dzień i w razie porażki na drugi mecz . Mecz wygraliśmy ale część z nas postanowiła na dłużej zostać w stolicyMBP1921 pisze:Po co jeden autobus zostawał na noc, skoro wygraliście i zakończyliście tę rundę...?

-
Panowie chyba nowa siatkarska zgoda jest... Jadarynki z Treflem
w młynie jadaru koles z szalikiem z Gdanska i w młynie Gdanska koles z szalikiem jadaru
Poza tymm trefl przez chwile spiewa... jadar radom
Jutro zapowiada sie ciekawie mecz Fart Kielce -Czarni Radom

Jutro zapowiada sie ciekawie mecz Fart Kielce -Czarni Radom

-
Trefl jedną nogą w I lidze ale cos czuje ze jak spadną to będa kombinowac...ale mimo wszystko mam nadzieje ze zlecą a po nich jadar chociaz to sie bedzie równało awansowi innego smiesznego klubu- Siatkarza Wieluń (albo BBTS). Jak tam AZS-Sovia? Wspomniany przezemnie Wielun pewnie sporą liczba sie pokaze w Bielsku, byli juz tam w ok. 20 osób chyba na rundzie zasadniczej. W II lidze na pierwszy rzut oka ciekawie zapowiada się baraz o utrzymanie Stoczniowca Gdansk z Czarnymi PG pytanie tylko czy istnieje tam jakis zorganizowany ruch kibicowski, moze wypowiadajacy sie w tym temacie gdansczanin wie cos na ten temat? Ale oczywiscie na pierwszym planie jest wyjazd Czarnych do Kielc. Aha, co do kadry to graja we Wrocławiu Łodzi i Katowicach
-
okolo 2000 osob na trybunach wiec 2/3 hali. W młynie okolo 120-130 osob. Doping powiedzmy przecietny z lekkimi porywami. Na plus 5 set i niektore momenty w pierwszych dwóch partiach. Gości okolo 25. Nie wiem czy poraz pierwszy na siatkarskich parkietach ale ukazalismy wyraz dezaprobaty na kontrowersyjne decyzje sedziow znanym ze stadionow pilkarskich głośnym "je**ć pzps"Czeresniowa2 pisze:Trefl jedną nogą w I lidze ale cos czuje ze jak spadną to będa
kombinowac...ale mimo wszystko mam nadzieje ze zlecą a po nich jadar
chociaz to sie bedzie równało awansowi innego smiesznego klubu-
Siatkarza Wieluń (albo BBTS). Jak tam AZS-Sovia? Wspomniany przezemnie
Wielun pewnie sporą liczba sie pokaze w Bielsku, byli juz tam w ok. 20
osób chyba na rundzie zasadniczej. W II lidze na pierwszy rzut oka
ciekawie zapowiada się baraz o utrzymanie Stoczniowca Gdansk z Czarnymi
PG pytanie tylko czy istnieje tam jakis zorganizowany ruch kibicowski,
moze wypowiadajacy sie w tym temacie gdansczanin wie cos na ten temat?
Ale oczywiscie na pierwszym planie jest wyjazd Czarnych do Kielc. Aha,
co do kadry to graja we Wrocławiu Łodzi i Katowicach
-
Niekropka pl pisze:Nie wiem czy poraz pierwszy na siatkarskich parkietach

-
Czeresniowa2 pisze: W II lidze na pierwszy rzut oka ciekawie zapowiada się baraz o utrzymanie Stoczniowca Gdansk z Czarnymi PG pytanie tylko czy istnieje tam jakis zorganizowany ruch kibicowski, moze wypowiadajacy sie w tym temacie gdansczanin wie cos na ten temat?
Z Tego co mi wiadomo to Czarni skupili się już tylko na piłce
[link]
-
Czeresniowa2 pisze:Niekropka pl pisze:Nie wiem czy poraz pierwszy na siatkarskich parkietach
zdecydowanie nie:):) w KK od 2-3 sezonow to slychac:)
BB!
-
Nie było jeszcze powiedziane, że Jastrzębia prawie 40 w Turcji na Final4.
-
Pierwszy mecz finałowy drugiej ligi gr. IV z Fartem Kielce przyszło nam rozegrać na wyjeździe. Ze względu na odwieczne antagonizmy pomiędzy miastami mecz odbywał się pod dużym ciśnieniem. Już na zbiórce w Radomiu pojawiają się panowie w niebieskich mundurach, po czym tuż przed granicą województw dostajemy wahadło. W Kielcach melduje się nas przeszło 50 osób, praktycznie wszyscy na czarno i w barwach. Przez dwa sety jedziemy z niezłym dopingiem. Od początku trzeciego jedziemy z Broendby i bawimy się bez koszulek, w myśl hasłą "c*** z wynikami, hej Czarni jesteśmy z Wami". Generalnie widać, że to my jesteśmy czołówką siatkarskich kibiców, a w Kielcach nie ma ciśnienia na tą dyscyplinę sportu. To tak na szybko, jutro szersze podsumowanie weekendu zmagań kielecko-radomskich.
foto sektora [link]" target="_blank
foto sektora [link]" target="_blank
-
Sorry, że tak post pod postem, ale nie można edytować...
Po przyjeździe do Radomia idziemy ekipą wyjazdową ze śpiewem na ustach pod halę, gdzie nasz rywal "zza miedzy" grał mecz o utrzymanie w Plus Lidze. Trafiamy akurat na koniec meczu i wywołujemy trochę zamieszania, które kończy interwencja tych, co zawsze. Generalnie akcja na plus, przypominająca wyznawcom kostki brukowej, że nie są bezpieczni w mieście.
Po przyjeździe do Radomia idziemy ekipą wyjazdową ze śpiewem na ustach pod halę, gdzie nasz rywal "zza miedzy" grał mecz o utrzymanie w Plus Lidze. Trafiamy akurat na koniec meczu i wywołujemy trochę zamieszania, które kończy interwencja tych, co zawsze. Generalnie akcja na plus, przypominająca wyznawcom kostki brukowej, że nie są bezpieczni w mieście.
-
[link]" target="_blank
Trąbek tyle co "kibola"
Brawo dla Czarnych! Oby jutro wynik był lepszy bo szkoda takiej ekipy na II lige
Trąbek tyle co "kibola"

-
-
[link]" target="_blank
Kojarzyłem Piasta jako ekipe 40paroletnich wąsów dopingujących na siędząco...ktoś coś wie wiecej na ten temat?
Kojarzyłem Piasta jako ekipe 40paroletnich wąsów dopingujących na siędząco...ktoś coś wie wiecej na ten temat?

-
Czeresniowa2 pisze:[link]" target="_blank
tez chcialem to wkleic:P
a co do spikera, to pewnie nie ma hali na ktorej takowy nie przeszkadza.
BB!
-
Na tym zdjęciu nie ma całej ekipy, która pojawiła się w Izmirze.
U nas Ptoki pojawiają się w 24 osoby, doping z ich strony średni. Z naszej strony doping dobry, poza 4. setem, kiedy z łajzą na boisku dostajemy do 12 i trochę morale podupadło. Przez cały pobyt łajzy na parkiecie skandujemy po każdej jego zepsutej akcji "Józek", domagając się jego powrotu na boisko, później także po meczu, a Gelu zmywa się szybciutko do szatni, zanim zdążyliśmy pochwalić jego zaangażowanie w grę. Na meczu debiutuje sektorówka, która wędruje kilkukrotnie po hali, a także flaga na kij z herbem klubu, ponadto wywieszamy trans o treści "Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą", później wrzucę jakieś fotki.
U nas Ptoki pojawiają się w 24 osoby, doping z ich strony średni. Z naszej strony doping dobry, poza 4. setem, kiedy z łajzą na boisku dostajemy do 12 i trochę morale podupadło. Przez cały pobyt łajzy na parkiecie skandujemy po każdej jego zepsutej akcji "Józek", domagając się jego powrotu na boisko, później także po meczu, a Gelu zmywa się szybciutko do szatni, zanim zdążyliśmy pochwalić jego zaangażowanie w grę. Na meczu debiutuje sektorówka, która wędruje kilkukrotnie po hali, a także flaga na kij z herbem klubu, ponadto wywieszamy trans o treści "Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą", później wrzucę jakieś fotki.
-
Zapowiedź meczu Czarni - Fart Kielce http://www.youtube.com/watch?v=a-bL_mHocBU" target="_blank
-
Greccy fani siatkowki pokazali jak sie kibicuje w sile ok 3 tys przyjechali na Final four do Pragi o to link do meczu polfinalowego z Iskra Odincowo:
http://www.youtube.com/watch?v=DybdrvPNrp4
http://www.youtube.com/watch?v=DybdrvPNrp4
-
Dzisiaj ponoć coś dymili z ochroną? Siatkarz Wieluń w PLS, a wiec kolejny wesoły klub kibica
Swoją drogą ten klub dwa poprzednie awansie sobie kupił (po SPS Zdunska Wola i Skrze II Bełchatów)
BBTSu ok. 50 ale część to działacze z rodzinami, ekipy cos koło 20 osób, jak dostane oficjalne info to dokładnie powiem.

-
Czeresniowa2 pisze:Dzisiaj ponoć coś dymili z ochroną? Siatkarz Wieluń w PLS, a wiec kolejny wesoły klub kibicaSwoją drogą ten klub dwa poprzednie awansie sobie kupił (po SPS Zdunska Wola i Skrze II Bełchatów)
BBTSu ok. 50 ale część to działacze z rodzinami, ekipy cos koło 20 osób, jak dostane oficjalne info to dokładnie powiem.
tak sie sklada ze z nudow wybralem sie na te spotkanie. Wiec:
Bielska ok 40 osob, w tym 12-15 aktywnie kibicujacych(kilka panien tez bylo), ogolnie slabo slyszalni a siedzialem tuz za zawodnikami, wiec w idealnym miejscu
Wielun, kibicowsko TRAGEDIA!! ok 50 osob w mlynie, ktorego slychac bylo bardzo rzadko. Napierdalali 4/5 meczu w bebny, niewiele spiewajac.
Beda tam ciekawe wyjazdy dla ekip, ktore jezdza jakas wieksza iloscia. Byc lepszym od gospodarzy-bezcenne.
BB!
-
Wie ktoś może, jak wygląda kibicowsko II liga, a szczególnie jej III grupa? Wiem, że bardzo fajny doping kręci Ślepsk, który będzie walczył o awans do I ligi, słyszałem też, że coś się dzieje w Siedlcach... Niestety pytanie na czasie, przez tzw. działaczy możliwe, że AZS zniknie z rozgrywek centralnych.
-
W III grupie to masz przedewszystkim Legie
Jakieś pikniki są chyba w Ostrołęce i Kozienicach, tak to nuda. A tak wogóle to mam nadzieje że przetrwacie, bo jeśli nie to to by oznaczało powrót Trefla 

-
No tak, jak mogłem zapomnieć
Legioniści zaliczają wyjazdy na siatce, czy skupiają się tylko na dopingu we własnej hali? Mimo wszystko zaliczenie wyjazd u nich byłoby pewnie niezapomnianym przeżyciem. Cóż, nadzieja ciągle jest, bo jeśli miała zostać ogłoszona upadłość, to dzisiaj, a nic takiego nie miało miejsca, większość chłopaków dalej trenuje, nadzieja umiera ostatnia...

-
AZS1950 pisze:No tak, jak mogłem zapomniećLegioniści zaliczają wyjazdy na siatce, czy skupiają się tylko na dopingu we własnej hali? ...
Poza województwo zdarza im sie wychylać, byli napewno w sezonie 07/08 w Spale, wiadomo że wieksze prawdopodobienstwo zaliczenia wyjazdu u nich to zima. Oczywiscie jezdza tez po Siedlcach Ostrołękach itp
-
Mostostal - Resovia
Nas w młynie na pierwszym meczu półfinałowym spokojnie koło 200 osób albo i więcej . Często do dopingu podłącza się cała hala .
Prezentujemy oprawę składającą się z 75 flag na kij które ułożone są w barwy i dużego transu z napisem "Dumą Polski jesteśmy od lat"
[link]
Resovi ok 40 osób . Pozdrawiają Jastrzębie
[link]
Miejmy nadzieje , że dzisiaj będzie równie dobrze od strony sportowej jak i kibicowskiej
Nas w młynie na pierwszym meczu półfinałowym spokojnie koło 200 osób albo i więcej . Często do dopingu podłącza się cała hala .
Prezentujemy oprawę składającą się z 75 flag na kij które ułożone są w barwy i dużego transu z napisem "Dumą Polski jesteśmy od lat"
[link]
Resovi ok 40 osób . Pozdrawiają Jastrzębie
[link]
Miejmy nadzieje , że dzisiaj będzie równie dobrze od strony sportowej jak i kibicowskiej

-
Czemu na "transie" użyliście herbów ZAKSY?
-
mily94 pisze:Czemu na "transie" użyliście herbów ZAKSY?
Bo jest to oficjalne logo naszego klubu !
-
BratB pisze:mily94 pisze:Czemu na "transie" użyliście herbów ZAKSY?

Was się wogóle nie powinno poważnie traktować pod względem kibicowskim. Jesteście śmieszni.
-
cere8 pisze:BratB pisze:mily94 pisze:Czemu na "transie" użyliście herbów ZAKSY?
Bo jest to oficjalne logo naszego klubu !no chyba tylko tak to można skomentować.Najpierw tolerowanie ,szali i koszulek z logiem zaksy na sektorze ,teraz oprawa z nazwą sponsora w herbie.
Was się wogóle nie powinno poważnie traktować pod względem kibicowskim. Jesteście śmieszni.
jak sponsor nazywa sie zaksa to z toba tez nie ma o czym dyskutowac.
cieszy nas to ze mogles sie usmiac.
BB!
-
A nas śmieszy to , że nie możecie się zebrać na wyjazd na play-off
Więc zajmij się swoim klubikiem !
pa
Więc zajmij się swoim klubikiem !
pa
-
a czego wy sie po nich spodziewaliście. przecież te oprawe to im zasponsorował klub pewnie. nawet jeżeli istnieją prawdziwi fani mostostalu to powinni do tego nie doprowadzić,zbojkotować - widocznie takich nie ma albo sie na to godzą co jest kurestwem.
CHEMICAL BROTHERS
-
Przynajmniej wszystko jest jasne.