Hokej 2008/2009
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Hokej 2008/2009
Puszczają ten mecz w tv ?? Jak tak to o której bo z chęcią bym sobie obejrzał Polski hokej.
-
-
A o której jeśli można ??
-
Mecz rozpoczyna się o 18:15
-
O tym, że zostaniemy oficjalnie wpuszczeni na obiekt w Krynicy dowiedzieliśmy się w piątek w nocy. Czasu było niewiele, ale mimo to do Krynicy ostatecznie dojeżdża autobusem, busem oraz wieloma samochodami 200 fanatyków Unii Oświęcim. Oświęcimscy hokeiści przez cały mecz "gonili" z wynikiem mineralnych, aż w końcu doprowadzili po raz czwarty do remisu by strzelić potem piątą bramkę. Prowadząc 5:4 niesieni kapitalnym dopingiem hokeiści nie dali sobie już wyrwać zwycięstwa i po końcowej syrenie zapanowała prawdziwa euforia tak u hokeistów, włodarzy klubu oraz trenerów jak i kibiców. Nasz doping stał na średnim poziomie z momentami dobrych zrywów, aż do momentu 55 minuty kiedy to Mateusz Adamus wyrównał na 4:4, a chwilę pózniej popularny Valec wyprowadził Unitów na prowadzenie. Wówczas w Naszych szeregach zapanowało prawdziwe szaleństwo i nie było osoby która by nie śpiewała. Do końca meczu jedziemy z jedną piosenką, a wychodzi Nam to fantastycznie. Na sektorze zabawa w najlepsze trwa jeszcze długo po zakończeniu spotkania, do chórlanych śpiewów przyłączają sie także hokeiści. Po meczu małe atrakcje na trasie, ale o szczegółach jeśli chce niech napisze zainteresowana ekipa...
Około godz. 24 prawdziwa feta pod lodowiskiem. Przyjeżdżają Nasi hokieści, a wita ich ok. 500 osób. Odpalamy kilkanaście rac i stroboskopy, po czym wszyscy udajemy się świętować awans do Extraligi. NIGDY WIĘCEJ 1 LIGI!!
Około godz. 24 prawdziwa feta pod lodowiskiem. Przyjeżdżają Nasi hokieści, a wita ich ok. 500 osób. Odpalamy kilkanaście rac i stroboskopy, po czym wszyscy udajemy się świętować awans do Extraligi. NIGDY WIĘCEJ 1 LIGI!!
KS Unia Oświęcim
-
Cracovia mistrzem. Nie widać jednak zbyt wielkiej euforii.....
-
Może dlatego że nie wrócili jeszcze z meczu hmm ? Pomyśl za nim coś napiszesz bo ręce opadają...
Gratulacje dla Cracovii za mistrza

-
kolega powyżej chyba miał na myśli to co się działo w Krakowie. Bo to na finał PLH nie zachodzilo tylko na stype.
Prawdziwy Finał Hokeja był wczoraj w Krynicy i o polnocy w Oświęcimiu!
hanys ostatnio byleś rozgadany, jak tam?
-
Wy też się już tak nie podniecajcie tym awansem bo to było wczoraj i jest już historią tak samo jak mistrzostwo Cracovii. Według mnie Cracovia stawia na 1 miejscu piłkę stąd może mniejsza radość z mistrzostwa w mniej popularnym sporcie jakim w Polsce jest hokej co nie zmienia faktu że na pewno się cieszą bo jakby nie patrzeć są najlepszą drużyną w Polsce
No a nam pozostaje cieszyć się z 2 miejsca, co jak dla mnie jest i tak dużym sukcesem

No a nam pozostaje cieszyć się z 2 miejsca, co jak dla mnie jest i tak dużym sukcesem

-
dorian87 pisze:Może dlatego że nie wrócili jeszcze z meczu hmm ? Pomyśl za nim coś napiszesz bo ręce opadają...

Ja rozumiem że Pasy stawiają na piłke. Ale patrząc po trybunach to dużo kumatych flag i kibiców. Chodzi mi jednak o radość ze zdobycia trofeum. Powoli Cracovia się chyba do tego przyzwyczaja....arturo pisze:Wy też się już tak nie podniecajcie tym awansem bo to było wczoraj i jest już historią tak samo jak mistrzostwo Cracovii. Według mnie Cracovia stawia na 1 miejscu piłkę stąd może mniejsza radość z mistrzostwa w mniej popularnym sporcie jakim w Polsce jest hokej co nie zmienia faktu że na pewno się cieszą bo jakby nie patrzeć są najlepszą drużyną w Polsce![]()
-
Sorry ale nie wytrzymałemWalker pisze:dorian87 pisze:Może dlatego że nie wrócili jeszcze z meczu hmm ? Pomyśl za nim coś napiszesz bo ręce opadają...
Ja rozumiem że Pasy stawiają na piłke. Ale patrząc po trybunach to dużo kumatych flag i kibiców. Chodzi mi jednak o radość ze zdobycia trofeum. Powoli Cracovia się chyba do tego przyzwyczaja....arturo pisze:Wy też się już tak nie podniecajcie tym awansem bo to było wczoraj i jest już historią tak samo jak mistrzostwo Cracovii. Według mnie Cracovia stawia na 1 miejscu piłkę stąd może mniejsza radość z mistrzostwa w mniej popularnym sporcie jakim w Polsce jest hokej co nie zmienia faktu że na pewno się cieszą bo jakby nie patrzeć są najlepszą drużyną w Polsce![]()

-
Jaka stypa? chyba w tvp kraków, a za takie "oceny" za dobrych czasow forum mozna było złapać bana
Zgodzić sie mozna z tym, ze o emocje - choćby takie jak tu http://www.youtube.com/watch?v=-UnRxVQzOGs" target="_blank" target="_blank od 3:55 - przy wyniku 7-0 trudno, ale przyzwyczajenie? NIGDY!
Zgodzić sie mozna z tym, ze o emocje - choćby takie jak tu http://www.youtube.com/watch?v=-UnRxVQzOGs" target="_blank" target="_blank od 3:55 - przy wyniku 7-0 trudno, ale przyzwyczajenie? NIGDY!
HEJ HEJ CRACOVIA
-
Kolezko jak sukces, macie najlepszy sklad w Polsce, nigdy takim Tychy nie dysponowaly. Przypomnij sobie gdy zdobywaliscie mistrza... Wtedy bez gwiazd, ale atmosfera w druzynie zdobyliscie ten triumf... Moze i mieliscie przeciwnosci losu od poczatku ligi, ale z takim skladem powinniscie zdobyc tytul mistrza Polski...arturo pisze:Wy też się już tak nie podniecajcie tym awansem bo to było wczoraj i jest już historią tak samo jak mistrzostwo Cracovii. Według mnie Cracovia stawia na 1 miejscu piłkę stąd może mniejsza radość z mistrzostwa w mniej popularnym sporcie jakim w Polsce jest hokej co nie zmienia faktu że na pewno się cieszą bo jakby nie patrzeć są najlepszą drużyną w Polsce![]()
https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
-
Ludzie wy jesteście chorzy na głowe czy co? Jak nie ma euforii? Atmosfera na meczu była zajebista, a wynik był 7:0 i GKS oddał mecz właściwie bez walki, więc trudno tutaj o wielkie emocje. Po pierwszych bramkach radość była wielka.
-
Cracovia Kraków - GKS Tychy
Przyszło nam 2 rok z rzędu walczyć w Krakowie z zaprzyjaźnionymi Tyszanami o Mistrzostwo Polski. Dziś zwycięstwo bezapelacyjne 7:0. Na meczu doping niezły, zwłaszcza w 3 tercji kiedy już wszystko było jasne. Na końcu meczu Opravcy prezentują oprawę składającą się z transparentu CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA i sektorówki z Hokeistą ( wzór z vlepki Cracovii ). Do tego odpalają trochę pirotechniki. Klub zadbał jedynie o dość efektowne konfetti.
Przyszło nam 2 rok z rzędu walczyć w Krakowie z zaprzyjaźnionymi Tyszanami o Mistrzostwo Polski. Dziś zwycięstwo bezapelacyjne 7:0. Na meczu doping niezły, zwłaszcza w 3 tercji kiedy już wszystko było jasne. Na końcu meczu Opravcy prezentują oprawę składającą się z transparentu CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA i sektorówki z Hokeistą ( wzór z vlepki Cracovii ). Do tego odpalają trochę pirotechniki. Klub zadbał jedynie o dość efektowne konfetti.
-
Jeszcze ludzie nie powracali do domów bo świętują na Rynku i w knajpach, ale głowę dam że dotrą:)
Pozdrowienia dla Tyszan.
Pozdrowienia dla Tyszan.
Do d*** z taką robotą.
-
Ranking frekwencji: Polskie kluby daleko
Szwajcarski serwis "Hockey Arenas" po raz kolejny przedstawił klasyfikację europejskich lig i klubów ze względu na frekwencję na trybunach. Od opublikowanej kilka dni temu przez Międzynarodową Federację Hokeja na Lodzie (IIHF) różni się ona bogatszą bazą danych, a co za tym idzie możliwością porównania polskich klubów do zespołów z innych krajów. Porównanie to nie wypada imponująco.
[link]" target="_blank" target="_blank
Szwajcarski serwis "Hockey Arenas" po raz kolejny przedstawił klasyfikację europejskich lig i klubów ze względu na frekwencję na trybunach. Od opublikowanej kilka dni temu przez Międzynarodową Federację Hokeja na Lodzie (IIHF) różni się ona bogatszą bazą danych, a co za tym idzie możliwością porównania polskich klubów do zespołów z innych krajów. Porównanie to nie wypada imponująco.
[link]" target="_blank" target="_blank
-
Skład składem ale po rundzie zasadniczej zajmowaliśmy 6 miejsceKolezko jak sukces, macie najlepszy sklad w Polsce, nigdy takim Tychy nie dysponowaly. Przypomnij sobie gdy zdobywaliscie mistrza... Wtedy bez gwiazd, ale atmosfera w druzynie zdobyliscie ten triumf... Moze i mieliscie przeciwnosci losu od poczatku ligi, ale z takim skladem powinniscie zdobyc tytul mistrza Polski...

-
"Mistrz, mistrz Cracovia" skandowało blisko 2 tys. widzów po każdej bramce, czyli aż siedem razy. Krakowianie rozbili GKS Tychy i przypieczętowali ósme mistrzostwo w historii klubu
Równo z końcową syreną w powietrze poleciały kije i kaski zawodników, a trybuny i lodowisko zakryły setki tysięcy konfetti. Chwilę później hokeiści z bujnymi brodami, zapuszczanymi przez całe play-off, zrobili stonogę i tradycyjnie spalili kapelusz. - Jesteśmy szalenie szczęśliwi, a to mistrzostwo smakuje najlepiej ze wszystkich dotąd zdobytych - podkreślał Daniel Laszkiewicz, kapitan Cracovii, który przez całe play-off grał na środkach przeciwbólowych. - Kibice naprawdę dali czadu, dziękujemy im za pomoc. Odebrać złoty medal to niesamowite uczucie.
Równo z końcową syreną w powietrze poleciały kije i kaski zawodników, a trybuny i lodowisko zakryły setki tysięcy konfetti. Chwilę później hokeiści z bujnymi brodami, zapuszczanymi przez całe play-off, zrobili stonogę i tradycyjnie spalili kapelusz. - Jesteśmy szalenie szczęśliwi, a to mistrzostwo smakuje najlepiej ze wszystkich dotąd zdobytych - podkreślał Daniel Laszkiewicz, kapitan Cracovii, który przez całe play-off grał na środkach przeciwbólowych. - Kibice naprawdę dali czadu, dziękujemy im za pomoc. Odebrać złoty medal to niesamowite uczucie.
-
Ja podbijam pytanie odnośnie hanysa i kibiców Sandecji;)UN-1946-IA pisze:kolega powyżej chyba miał na myśli to co się działo w Krakowie. Bo to na finał PLH nie zachodzilo tylko na stype.
-
W imieniu kibicow Unii prosze o skasowanie tego posta nademna i bana dla tego napinacza.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Y2kDwKavIiI" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=lZ_Fj1Tq70A" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=DY3DqH2h8BU" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=lZ_Fj1Tq70A" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=DY3DqH2h8BU" target="_blank
-
[link]" target="_blank
-
-
Ludzie ktorzy zadawali te idiotyczne pytania zostali zjebani i prosiłem o skasowanie ich postow, ale widze ze na tym forum chyba nie ma modów...? Teraz jednak ty zadajesz podobnie idiotyczne pytania, wiec skoncz bo podnosisz nie którym ciśnienie takimi tekstami.
Pozdrawiam również
Pozdrawiam również

-
Mini podsumowanie tego co działo się w tym sezonie na hokeju w Nowym Targu:
http://www.youtube.com/watch?v=D3zwc9jnC8Y" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=D3zwc9jnC8Y" target="_blank