320. Wszystko przez to, że mecz odbywa sie tylko i wyłącznie przy 1 otwartej trybunie. Tak jak to było w poprzedniej rundzie. 3 pozostałe nowo wybudowane trybuny bedą otwarte dopiero wtedy gdy będą na nią chętni ludzie ... podobno klub nie ma pieniędzy na ochrone. Nasuwa się pytanie więc po ch.. były budowane te kolejne trybuny skoro nie można z nich normalnie korzystać.dfdsaa pisze:a wie ktos moze ile Zawisza dostał biletow do Legnicy??
Nowa II liga Grupa Zachodnia (sezon 2008/09)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
MKS MIEDŹ LEGNICA
- Kontakt:
Re: Nowa II liga Grupa Zachodnia (sezon 2008/09)
-
Alfons Cytrynek
W oddalonym o 16 kilometrów Lubinie stadion zrobiony w tempie ekspresowym i to o kilka klas lepszy niż ten legnicki. Pretensje o taki stan rzeczy można mieć jedynie do włodarzy miasta, bo my, kibice, nie mamy na te sprawy nawet znikomego wpływu. Oczywiście 320 biletów zostanie w pełni wykorzystana przez bydgoskiego Zawiszę i jego przyjaciół. Myślę, że dwukrotnie większa pula zostałaby wykorzystana bez problemu.
o ile sie nie myle to poczatkowe wersje byly takie ze Zawisza miał dostac dla siebie caly sektor za bramka a teraz tylko 320 wejsciowek troche mało...
-
BobSwagger
No po prostu tragedia... Jak to przyjęli? Byli zdegustowani czy źli?chcieli 1tys dostali 700
Zawiszy w Legnicy ponad 700
Nie jestem tu upowazniony do jakichkolwiek relacji wiec to tylko moje skromne zdanie ale wydaje mi sie ze te 700 Zawiszy to nie do konca prawda. Ale kazdy ma swoj punkt widzenia 
-
BobSwagger
Zawiszy ok. 400 nie więcej ani mniej. Miedzi w młynie ok. 550 z dobrym dopingiem.
sory BobSwagger ale Zawiszy nie moglo byc tylko 400 bo patrzeac na zdiecia to widac ze ich bylo wiecej niz was!! a oficjalne liczyb 450 kibiców bydgoskiego Zawiszy oprócz tego Zagłębie Lubin 130,Górnik Wałbrzych 120 i 3 ziomali z Łódzkiego Klubu Sportowego co daje ogólną liczbę ponad 700 głów
Bylo mniej wiecej tyle samo osob,mysle ze po ok.500 w obu ekipach to liczby najblizsze prawdzie. Ale ok, masz konkretne liczby wasze i zgod - razem ponad 700, skoro tak mowisz,ok - masz prawo
Ale ten okrzyk gramy u siebie, w czasie malego przestoju gdzie u nas caly czas dobry doping a momentmi dra ryja dwie trybuny - zarowno mlyn jak i kryta, to moglisicie naprawde zachowac dla siebie 
Nie no to chyba ktoś sobie żarty robi....BobSwagger pisze:Zawiszy ok. 400 nie więcej ani mniej. Miedzi w młynie ok. 550 z dobrym dopingiem.
Sektor Zawiszy
http://i42.tinypic.com/10z09c1.jpg" target="_blank" target="_blank
Sektor Miedzi
http://i41.tinypic.com/3464184.jpg" target="_blank" target="_blank
Z wydarzeń poza boiskowych cisza. Jedynie Miedź pali nasz szalik.
Kogo było więcej i w jakich liczbach można ocenić.
wedlug mnie najlepiej ocenic po zdjeciach z tematu Galeria,sa dwa mlyny praktycznie z tej samej perspektywy,od przodu,mozna zobaczyc chociazby po charakterystycznych ksztaltach sektorow kogo jest wiecej,na moje Zawiszakow jest napewno wiecej...acha nie jestem z zadnej z w/w ekip.
http://virango.pl/content/miedz-legnica ... -bydgoszcz" target="_blank
http://virango.pl/content/miedz-legnica ... -bydgoszcz" target="_blank
tak jak napisal rosco mlyny mozna ocenic po kształcie sektorow Miedz zajela 1ten duzy sektor i 1mniejszy a Zawisza 1 duzy i 2mniejsze czyli juz sie wyjasnilo kogo bylo wiecej
-
BobSwagger
nie nas kolego, nie naspatrzeac na zdiecia to widac ze ich bylo wiecej niz was!!
Na tych fotach nie widać całego sektora Miedzi, ok pomyliłem się Zawiszy mogło być więcej ale nie 700 na pewno. Możemy stwierdzić że Miedzi i Zawiszy tyle samo. Chociaż bez zgód (dobre wsparcie Górnika i Zagłębia ok. - 250 i Śląska dla Miedzi ok. 100) lepiej wypadła Miedź
Zawiszy na oko 6-7 setek zaś Miedzi 400-500 choć ktoś tam napisał że nie widać całego sektora, ale to jest i tak mało ważne kogo było więcej. Jak na drugą ligę a w zasadzie trzecią to super liczba Zawiszy. A ile było w ogóle kibiców na meczu ?
A jak tam Tychy ilu ich było w Żaganiu ? jakieś foto
A jak tam Tychy ilu ich było w Żaganiu ? jakieś foto
-
nieznajomy_89
powiem krótko i na temat
Dobra w miare liczba Rakowa zobaczymy jak na dalszych wyjazdach się spiszą Bo do Sosnowca w Cale daleko nie mają
Tyskich ok.200 +/- w Źaganiu jak dla mnie na +
Zawiszy w Legnicy jak na moje nawet ponad 700 do tego wsparły ich zgody (130 Zagłebie Lubin ,120 Górnik Wałbrzych ,3 osoby z Lks-y)
po Meczu wybieramy się do Legnicy wspomoc braci z Lubina
nas na meczu ponad 160-170 osób
Dobra w miare liczba Rakowa zobaczymy jak na dalszych wyjazdach się spiszą Bo do Sosnowca w Cale daleko nie mają
Tyskich ok.200 +/- w Źaganiu jak dla mnie na +
Zawiszy w Legnicy jak na moje nawet ponad 700 do tego wsparły ich zgody (130 Zagłebie Lubin ,120 Górnik Wałbrzych ,3 osoby z Lks-y)
po Meczu wybieramy się do Legnicy wspomoc braci z Lubina
nas na meczu ponad 160-170 osób
po 1 ) Wygrana no nie jakiś sukces jak myślisz że się podniecamy ciągle wynikiem Miedz zawsze gra lepiej na wiosnę po 2 do 1 bramki doping Zawiszy dobry po stracie 2 jeszcze jakiś mógł byc po stracie 3 ucichł praktycznie raz może krzyknęli gramy do końca 3 u nas w młynie ciągle doping a kogo było więcej może troszkę Zawiszy ale równo tak mniej więcej ale jak na ich możliwości można było się spodziewać o wiele więcej .
-
RaCoVia 1921
- Kontakt:
Liczba wyjazdu RAKOWA - 957 osób (w tym 92 osoby ze Stalówki).
Kolego jesli ten jak to napisales stadionik na 6 tysiecy Ci sie nie podoba to ja nie mam pytan - fajnie zrobiony,typowo pilkarski,blisko murawa,zadnej biezni itd. A pojemnosc??6-7 tysiecy to na chwile obecna w sam raz na takie miasto jak Legnica. Co do frekwencji??Niewiem czy wiesz ale nie wszystkie trybuny byly wczoraj czynne,te ktore byly, byly pratycznie w calosci zapelnione. Jezeli nie wiesz to znaczy ze Cie tam nie bylo badz byles ale jestes do tego stopnia nierozgarniety ze nie skumales ze czesc trybun jest zamknieta - tak czy inaczej ciezko Ci bedzie cokolwiek wytlumaczycjebaka_ pisze:no ku***, czy was naprawdę popierdoliło?! ilu ty się nas spodziewałeś, 5 tysięcy??? była fama, że dostaniemy tylko 320 biletów, a weszło i tak ponad 2x więcej. nie chce mi się z wami bawić w jakieś zaczepki, ale jak na "mobilizację" na prześcieradłach wieszanych na mieście, to z waszej strony ilości śmieszne. stadioniku na 6 tys. nawet w połowie nie potraficie zapełnić. rozpierdalają mnie takie "ekipy", które same są cieniutkie, a od tych bardziej znanych oczekują cholera wie czego. trochę samokrytyki ludzie.mks222 pisze:po 1 ) Wygrana no nie jakiś sukces jak myślisz że się podniecamy ciągle wynikiem Miedz zawsze gra lepiej na wiosnę po 2 do 1 bramki doping Zawiszy dobry po stracie 2 jeszcze jakiś mógł byc po stracie 3 ucichł praktycznie raz może krzyknęli gramy do końca 3 u nas w młynie ciągle doping a kogo było więcej może troszkę Zawiszy ale równo tak mniej więcej ale jak na ich możliwości można było się spodziewać o wiele więcej .
Aha,jeszcze jedno, ja nie twierdze i mysle ze reszta kibicow Miedzi rowniez ze jestesmy lepsza ekipa od Zawiszy bo trzeba znac swoje miejsce w szeregu. Ja tylko mowie ze te wasze 700 i nasze niby polowa z tego czy ile tam twierdzicie to lekka przesada. Ale nie ma sie co klocic,kazdy ma swoje zdanie.Pozdro
-
Alfons Cytrynek
No i po c*** się spinacie? Zawisza napisała, że jest ich 700 to tyle ich było, fotki są, więc można porównać jak to się ma do rzeczywistości. Nasze fotki też są w tym temacie, więc też można zobaczyć ilu nas było w młynie. Nie wiem po co się kłócić o 50 przy liczbach 500-700...
Alfons Cytrynek pisze: Zawisza napisała
że jeszcze takie kwiaty sie rodzą
proponuje więc za kazdym razem kojarzyc ten klub z Zawiszą Czarnym. to taki dzielny rycerz był. może to pomoże pamiętać że ZAWISZA BYDGOSZCZ to nie ona 
KOTWICA - Nielba Wągrowiec 14.03.2009
Początek rundy wiosennej rozpoczynamy od meczu u siebie. Jako że dla Kołobrzeżan zbliża się bardzo ważna data, postanowiliśmy uczcić naszych żołnierzy i kombatantów transparentem " 14 dni walk by KOŁOBRZEG POLSKI się stał!" do tego odpalamy znaczną ilość rac, świec dymnych i podnosimy balony biało - czerwone. W młynie tego dnia stawiło się nas ok. 140-150 w tym Bałtyk Gdynia 3 osoby, MKS Karlino - 10 osób i liczne delegacje fan clubów z Mrzeżyna, Drzonowa, Siemyśla, Świdwina oczywiście nie obyło się bez wsparcia zakazowców zza płotu ( c*** z zakazami... ). Doping tego dnia średni, w drugiej połowie z przerwami. Dodać należy iż od tego meczu zmieniły się struktury grupy "ULTRAS KOTWICA", która została odmłodzona i był to ich debiut dlatego też całą drugą połowę wisi trans KOTWICA ultras! Podziękowania dla zgód!
http://www.kotwicakolobrzeg.info/img/mecze/nielba/1.jpg" target="_blank
Początek rundy wiosennej rozpoczynamy od meczu u siebie. Jako że dla Kołobrzeżan zbliża się bardzo ważna data, postanowiliśmy uczcić naszych żołnierzy i kombatantów transparentem " 14 dni walk by KOŁOBRZEG POLSKI się stał!" do tego odpalamy znaczną ilość rac, świec dymnych i podnosimy balony biało - czerwone. W młynie tego dnia stawiło się nas ok. 140-150 w tym Bałtyk Gdynia 3 osoby, MKS Karlino - 10 osób i liczne delegacje fan clubów z Mrzeżyna, Drzonowa, Siemyśla, Świdwina oczywiście nie obyło się bez wsparcia zakazowców zza płotu ( c*** z zakazami... ). Doping tego dnia średni, w drugiej połowie z przerwami. Dodać należy iż od tego meczu zmieniły się struktury grupy "ULTRAS KOTWICA", która została odmłodzona i był to ich debiut dlatego też całą drugą połowę wisi trans KOTWICA ultras! Podziękowania dla zgód!
http://www.kotwicakolobrzeg.info/img/mecze/nielba/1.jpg" target="_blank
Trzymamy za slowo 
-
MKS MIEDŹ LEGNICA
- Kontakt:
-
nieznajomy_89
Miedz Legnica - Zawisza Bydgoszcz 14.03.2009
Gospodarze: http://i44.tinypic.com/20sj79w.jpg" target="_blank" target="_blank
Sektorowka: http://i40.tinypic.com/331p24x.jpg" target="_blank
Goście:
Gospodarze: http://i44.tinypic.com/20sj79w.jpg" target="_blank" target="_blank
Sektorowka: http://i40.tinypic.com/331p24x.jpg" target="_blank
Goście:
Kto sie w sobote ustawiał w okolicach Tychów?? Bo dużo białych koszulek widziałem po trasie:)
-
nieznajomy_89
STAMAK pisze:Kto sie w sobote ustawiał w okolicach Tychów?? Bo dużo białych koszulek widziałem po trasie:)
chodzi ci może o Sosnowiec z Bielskiem?
Zagłębie Sosnowiec + BKS Stal BB.STAMAK pisze:Kto sie w sobote ustawiał w okolicach Tychów?? Bo dużo białych koszulek widziałem po trasie:)
Napastnicy widząc nas zwątpili i nie chcieli się bić.
-
nieznajomy_89
wie ktoś może ile mieści ( nawet w przybliżeniu) klatka dla Gości w Jarocinie?
w Jarocinie klatka jest mała, mysle ze 150 to max co tam wejdzie...
-
malolaciKSC
Mozna prosic jakies fotki z Zagania? Jesli sa takowe...
Czarni Żagan - GKS Tychy

-
stadionowy_artysta
Kolejka 22 - 28-29 marca
Miedź Legnica - GKS Tychy 28 marca, 14:00
Zawisza Bydgoszcz - Pogoń Szczecin 15 kwietnia, 19:30
w pierwotnym terminie (28 marca) przełożony z powodu instalacji podgrzewanej murawy na stadionie w Bydgoszczy
Czarni Żagań - Jarota Jarocin 29 marca, 16:00
MKS Kluczbork - Raków Częstochowa 28 marca, 15:00
Victoria Koronowo - Elana Toruń 28 marca, 14:00
Zagłębie Sosnowiec - Polonia Słubice 28 marca, 15:30
Unia Janikowo - Chemik Police 28 marca, 15:00
Lechia Zielona Góra - Nielba Wągrowiec 28 marca, 15:00
Gawin/Ślęza Wrocław - Kotwica Kołobrzeg
przełożony ze względu na trwający proces fuzji Gawina ze Ślęzą
Miedź Legnica - GKS Tychy 28 marca, 14:00
Zawisza Bydgoszcz - Pogoń Szczecin 15 kwietnia, 19:30
w pierwotnym terminie (28 marca) przełożony z powodu instalacji podgrzewanej murawy na stadionie w Bydgoszczy
Czarni Żagań - Jarota Jarocin 29 marca, 16:00
MKS Kluczbork - Raków Częstochowa 28 marca, 15:00
Victoria Koronowo - Elana Toruń 28 marca, 14:00
Zagłębie Sosnowiec - Polonia Słubice 28 marca, 15:30
Unia Janikowo - Chemik Police 28 marca, 15:00
Lechia Zielona Góra - Nielba Wągrowiec 28 marca, 15:00
Gawin/Ślęza Wrocław - Kotwica Kołobrzeg
przełożony ze względu na trwający proces fuzji Gawina ze Ślęzą
hit sezonu zapewne mielibyśmy juz w tej kolejcew Bydgoszczy , ale musimy poczekać
-
cypis-1948
Stowarzyszenie Kibiców Pogoni Szczecin "Portowcy" złożyło w czwartek pismo do Polskiego Związku Piłki Nożnej, w którym zwraca się z prośbą o warunkowe zawieszenie kary zakazującej udziału zorganizowanej grupy kibiców Pogoni w meczu 22. kolejki II ligi z Zawiszą Bydgoszcz. Do spotkanie obu drużyn dojdzie 15 kwietnia o godz. 19.30.
Mając na względzie sankcję nałożone na Pogoń Szczecin przez WD PZPN po meczu z Zagłębiem w Sosnowcu, gdzie orzeczona została kara w postaci zakazu wyjazdowego naszych kibiców w dwóch kolejnych spotkaniach ligowych nasze Stowarzyszenie zamierza podporządkować się zakazowi podczas meczu w Legnicy z tamtejszą Miedzią.
Pojedynek w Bydgoszczy zapowiada się, jako piłkarski szlagier, a udział kibiców Pogoni podniesie jego atrakcyjność udowadniając tym samym, że także w niższych klasach rozgrywkowych zainteresowanie piłką nożną może być duże. Dlatego też SKPS Portowcy zwróciło się o warunkowe zawieszenie kary, tak by podczas meczu z Zawiszą wspomóc naszą drużynę głośnym dopingiem.
źródło : portowcy.org
Mając na względzie sankcję nałożone na Pogoń Szczecin przez WD PZPN po meczu z Zagłębiem w Sosnowcu, gdzie orzeczona została kara w postaci zakazu wyjazdowego naszych kibiców w dwóch kolejnych spotkaniach ligowych nasze Stowarzyszenie zamierza podporządkować się zakazowi podczas meczu w Legnicy z tamtejszą Miedzią.
Pojedynek w Bydgoszczy zapowiada się, jako piłkarski szlagier, a udział kibiców Pogoni podniesie jego atrakcyjność udowadniając tym samym, że także w niższych klasach rozgrywkowych zainteresowanie piłką nożną może być duże. Dlatego też SKPS Portowcy zwróciło się o warunkowe zawieszenie kary, tak by podczas meczu z Zawiszą wspomóc naszą drużynę głośnym dopingiem.
źródło : portowcy.org
o skutkach pisma niech ktoś tu poinformuje
GKSU Tychy w Szczecinie 260 osób w tym 6 ŁKS i 12 Cracovia
http://i39.tinypic.com/14togg3.jpg" target="_blank
Wideo
http://www.mmszczecin.pl/blog/entry/134 ... WIDEO.html" target="_blank
http://i39.tinypic.com/14togg3.jpg" target="_blank
Wideo
http://www.mmszczecin.pl/blog/entry/134 ... WIDEO.html" target="_blank
nie pomogło. zakaz podtrzymanyyeyo pisze:o skutkach pisma niech ktoś tu poinformuje
Jaką pojemność ma sektor gości w Kołobrzegu ?