Pewnie osoby odpowiedzialne za rozwieszanie flag sa wtedy zajęte oprawą czy też jej przygotowaniem. Druga sprawa, że w chwili oprawy lub po jej zakonczenu gdy składa się wszystko do "kupy" może nastąpić ten "moment nieuwagi" i flagi w pizduZastanawia mnie, dlaczego niektóre ekipy nie wywieszają swoich flag przed zaprezentowaniem oprawy (nawet przy trybunach gdzie oprawa się nie pojawia).
Takim ostatnim przykładem jest Jagiellonia, która flagi na stadionie wywiesza dopiero pod koniec I połowy po prezentacji oprawy. Wcześniej nie było ich nawet na długiej trybunie gdzie jak zauważyłem oprawy żadnej nie było.
Żeby nie było - pytam z czystej ciekawości, nie chce wywoływać żadnej napinki.
Komentarze 13-15 Marca
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Bartek_KSG
Re: Komentarze 13-15 Marca
Zajebisty argument :lol:Bartek_KSG pisze:Pewnie osoby odpowiedzialne za rozwieszanie flag sa wtedy zajęte oprawą czy też jej przygotowaniem. Druga sprawa, że w chwili oprawy lub po jej zakonczenu gdy składa się wszystko do "kupy" może nastąpić ten "moment nieuwagi" i flagi w pizdu :) a później tłumaczenia i pretensje że flag się pilnuje itd.Zastanawia mnie, dlaczego niektóre ekipy nie wywieszają swoich flag przed zaprezentowaniem oprawy (nawet przy trybunach gdzie oprawa się nie pojawia).
Takim ostatnim przykładem jest Jagiellonia, która flagi na stadionie wywiesza dopiero pod koniec I połowy po prezentacji oprawy. Wcześniej nie było ich nawet na długiej trybunie gdzie jak zauważyłem oprawy żadnej nie było.
Żeby nie było - pytam z czystej ciekawości, nie chce wywoływać żadnej napinki. Firma Serwis LCD zajmuje sie naprawą telewizorów oraz monitorów LCD, LED, Plazm oraz zwykłych kineskopowych (CRT) wszystkich firm (Samsung, Manta, Panasonic, Sony, LG, Philips, Hitachi, Clatronic oraz wielu innych...). Między innymi zajmujemy się wymianą zbitych lub uszkodzonych matryc, naprawą matryc, naprawą zasilaczy, inwerterów. Nasza firma posiada stały dostęp do części, co pozwala nam na szybką oraz profesjonalną naprawę telewizora.
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW!!!
mnie się oprawa Polonii nie podobała, troche więcej talentu do rysowania tych ludzi... bo wygląda to jakby dziecko z 3 klasy podstawówki rysowało ... koszmar!
myślę że 14 słów opisze mnie w 100%
-
jasiukatowice
mi rowniez ta sekterówka sie niepodobała, motyw oklepany, (Cracovia) zero pomysłu i wykonanie rodem z podstawówki.
Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.
-
Szalikowiec_
Ale za to oprawa Jagiellonii klasa sama w sobie, brawo. Myślę że nie raz się zaskoczymy w ten weekend, grają niższe ligi 
Fajna oprawa Jagi, co do Poloni to faktycznie wykonanie nie jest rewelacyjne
ze strony ZAWISZY
NIESTETY Z KILKU POWODÓW SPOTKANIE ODBĘDZIE SIĘ BEZ KIBICÓW ZAWISZY
wielkie CH.W.D.P
NIESTETY Z KILKU POWODÓW SPOTKANIE ODBĘDZIE SIĘ BEZ KIBICÓW ZAWISZY
wielkie CH.W.D.P
ZAWISZA 4EVER
Podbijam na YouTube żebym zobaczyć bramki z wczorajszego meczu Jaga - Legia i co: gówno!!!
"Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania roszczenia dotyczącego praw autorskich przez AGORA S.A.. "!!!!
<<< Los Amigos Tricolores >>>
Tex pisze:Podbijam na YouTube żebym zobaczyć bramki z wczorajszego meczu Jaga - Legia i co: gówno!!!"Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania roszczenia dotyczącego praw autorskich przez AGORA S.A.. "!!!!
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... _1_0_.html" target="_blank" target="_blank" target="_blank Chinyama
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... _1_1_.html" target="_blank" target="_blank" target="_blank Franek
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... _2_1_.html" target="_blank" target="_blank" target="_blank Jarecki
"My, chłopcy z Białego wszyscy za jednego !..."

-
Semper Fidelis
http://www.justin.tv/maxeeer" target="_blankMarat pisze:Jest może mecz Wisły z GKSem gdzies w necie?
...
cos wiecej ? moze byc PWbluenatyk pisze:grill 30x30 Lechia - Ruch
zwyciezstwo Niebieskich

Blaster pisze:odpuście sobie mecz Piast-Jaga , śmierdzi mi tu remisem, raczej wygra Piast, ale nie zdziwie sie jak wygra Jaga.
Odnosnie grilla Ruchu z Lechia, czy wszystko odbylo sie w honorowy sposob? Bo z pewnych zrodel dowiedzialem sie, ze nie do konca honorowo. Moze byc prov
-
TYLKO PASY
Lechia dzisiaj prawie cały mecz stoją i nie dopingują, nasz doping bardzo dobry. Nagle Lechia wyskakuje z tekstem "coście tak cicho, wy k**** coście tak cicho"
Myślałem, że padne ze śmiechu 
to niech informuję cie te pewne źródła do końcaxyz.. pisze:Odnosnie grilla Ruchu z Lechia, czy wszystko odbylo sie w honorowy sposob? Bo z pewnych zrodel dowiedzialem sie, ze nie do konca honorowo. Moze byc prov
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
Jakieś foty z KSC - Lechia?
A najlepiej klatki Lechii/ Wisły
A najlepiej klatki Lechii/ Wisły
Świetna liczba Rakowa
-
19Klachowiec20
a ile Stalówki z Rakowem?
Z tego co słyszałem to Stalówki niecała setka. Całkiem niezłe wsparcie.
No to sie chłopaki zmobilizowali gratulacje i awansu życze!
NAJLEPSZE LATA DZIEWIĘĆDZIESIĄTE!
Zagłebie kseruje Broendby 
Och!
To pierwszy taki przypadek w Polsce ,żeby ktoś coś skserował
To pierwszy taki przypadek w Polsce ,żeby ktoś coś skserował
-
Andrzej Farmazon
No tak.Broendby zbyt jednoznacznie kojarzy się z Broendby,żeby to kserowaćkajo(RTS) pisze:Nie chodzi o to że ktoś coś w Polsce skserował bo fakt jest to bardzo częste po prostu pewnych pieśni nie powinno się kserować, zbyt jednoznacznie kojarzą się z danym klubem.
Dokładnie.Andrzej Farmazon pisze:No tak.Broendby zbyt jednoznacznie kojarzy się z Broendby,żeby to kserowaćkajo(RTS) pisze:Nie chodzi o to że ktoś coś w Polsce skserował bo fakt jest to bardzo częste po prostu pewnych pieśni nie powinno się kserować, zbyt jednoznacznie kojarzą się z danym klubem.
My to pierwsi skserowalismy , więc inni już nie mogą skserować , bo będzie to ksero ksera
Do czego to wszystko zmierza..
-
Tuwimianin
Wyjazd Rakowa naprawde konkretny,mieliście specjał czy autokary?
abcdef pisze:Zagłebie kseruje Broendby
Ty jestes smieszny Widzewiaczku
-
Sportowa_D
Wyjazd życia Rakowa!
Konkretna liczba, dobry doping i do tego wyni...
Gratuluję!!!
Konkretna liczba, dobry doping i do tego wyni...
Gratuluję!!!
-
cwaniak z PKSu
-
nieznajomy_89
Ile Ruchu Ch. wspomogło Widzew w Kielcach?
co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów więc może dla tego taka liczba
druga strona medalu bliski wyjazd ok.70km
zobaczymy jak na dalszych wyjazdach się spiszą chocby Bydgoszcz ,Toruń
ile Poznaników wspomoglo wczoraj Zaglębie na otwarciu Stadionu w Lubinie?
co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów więc może dla tego taka liczba
druga strona medalu bliski wyjazd ok.70km
zobaczymy jak na dalszych wyjazdach się spiszą chocby Bydgoszcz ,Toruń
ile Poznaników wspomoglo wczoraj Zaglębie na otwarciu Stadionu w Lubinie?
A.C.A.B ZAWSZE I WSZĘDZIE!
http://www.youtube.com/watch?v=0Rw3BoBTLl0" target="_blank
I co to jest ksero Borendby ?? Na przyszlosc nie oskarzaj nikogo bez podstaw.
I co to jest ksero Borendby ?? Na przyszlosc nie oskarzaj nikogo bez podstaw.
-
19Klachowiec20
BaRdzo dobRa liczba Ruchu( około 2000) na PB
SektoR Niebieskich pRezentowal sie baRdzo ładnie dzieki bialym i niebieskim pelerynom. Doping dobRy.
Polonia bardzo ładna oprawa " Nic tego nie zmieni ze hooltrasowanie od lat rządzi się swoimi prawami"
odpalaja tez piRo.
SektoR Niebieskich pRezentowal sie baRdzo ładnie dzieki bialym i niebieskim pelerynom. Doping dobRy.
Polonia bardzo ładna oprawa " Nic tego nie zmieni ze hooltrasowanie od lat rządzi się swoimi prawami"
odpalaja tez piRo.
937 wg sprzedanych biletówRKS RAKOW pisze:RAKOWA w Sosnowcu ok 1000
-
FilledWithHate
+ bardzo dobra liczba Rakowa w Sosnowcu
+ bardzo dobra liczba Ruchu w Bytomiu
+ dużo piro na stadionach
+ dobra oprawa Polonii Bytom, Korony Kielce, GKSu Jastrzębie
+ bardzo dobra liczba Ruchu w Bytomiu
+ dużo piro na stadionach
+ dobra oprawa Polonii Bytom, Korony Kielce, GKSu Jastrzębie
Z moich źródeł wynika że jednak małolatów było 4/8 bądź 5/10 wszystkich obecnych na wyjeździe.nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów więc może dla tego taka liczba
Dno.
AVE RACOVIA
Konkret liczba Rakowa w Sosnowcu i nic tego nie zmieni zadne glupie gadanie i wyliczanie ilu było malolatów a ile starych bo nie długo dojdzie do tego że beda statystyki wiekowe kogo ile w jakim wieku bez sensu pojechali dobra liczba i to najwazniejsze !
PoSdrawiam
PoSdrawiam
Aryjscy Bracia - Biali Wojownicy -Rodem z Ziemi Lubuskiej {S}TOLICY
-
holigans_krk
A kto jak nie ci małolaci za kilka lat będą kontynuować tradycje kibicowskie na stadionach , ja jestem za tym żeby ich jeździło jak najwięcej niech sie uczą na przyszłość a czy ty przypadkiem kiedyś sam nie byłeś małolatem????16:56 pisze:Z moich źródeł wynika że jednak małolatów było 4/8 bądź 5/10 wszystkich obecnych na wyjeździe.nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów więc może dla tego taka liczba
Dno.