VLEPKI ,,KSZO'' FC OŻARÓW [link]" target="_blank" target="_blank
od kiedy macie zgodę z Zagłębiem Sosnowiec, że wrzucacie na vlepkę pociąg wiozący Zagłębie na wyjazd na dodatek z ich szalami za oknem?. Oczywiście bez zgody autora zdjęcia
VLEPKI ,,KSZO'' FC OŻARÓW [link]" target="_blank" target="_blank" target="_blank
od kiedy macie zgodę z Zagłębiem Sosnowiec, że wrzucacie na vlepkę pociąg wiozący Zagłębie na wyjazd na dodatek z ich szalami za oknem?. Oczywiście bez zgody autora zdjęcia
a skąd mieli mieć zdjęcie ze swojego wyjazdu? najpierw trzeba gdzieś pojechać, żeby zdjęcie zrobić
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię
VLEPKI ,,KSZO'' FC OŻARÓW [link]" target="_blank" target="_blank" target="_blank
prawo autorskie zabrania wykorzystywania oryginalnego zdjęcia, wystarczy że usuniesz kolor i już możesz robić praktycznie co chcesz. Po za tym, musisz mieć korzyść finansową z używania czyjejś własności intelektualnej, w tym wypadku zdjęcia, aby ktoś mógł Ciebie posądzić o 'kradzież'
"To co nie zabija wciąż wzmacnia nas, a to co nas czeka pokaże czas..." TAG
VLEPKI ,,KSZO'' FC OŻARÓW [link]" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank
prawo autorskie zabrania wykorzystywania oryginalnego zdjęcia, wystarczy że usuniesz kolor i już możesz robić praktycznie co chcesz. Po za tym, musisz mieć korzyść finansową z używania czyjejś własności intelektualnej, w tym wypadku zdjęcia, aby ktoś mógł Ciebie posądzić o 'kradzież'
znaczy się oni te vlepki rozdają za darmo?
tak obiektywnie, to przy obecnej technice spokojnie mógł wyczyścić szale przed robieniem vlepki. a tak mały obciach jest
możliwe że rozdają za darmo, tego nie wiem
patrząc na to foto nie widzę jakoś czegoś, co specjalnie trzeba by czyścić. Gdyby nie wcześniejsze posty nie wiedziałbym że to ZS
Na tym projekcie nie widać że to Zagłębia, szaliki są w takiej formie że wszelkie próby odczytania nie udadzą się tymbardziej zdjęcie jest w szarych barwach. Jeśli ktoś ma fotę z tego wyjazdu to może niech wrzuci w kwestii porównania...
tu
zdjęcie ze zbliżeniem [link]" target="_blank" target="_blank
ogólnie dziwnie robić vlepę ze zdjęciem wrogiej ekipy i jej szalami..chyba ewenemant na razie
Dostał pomysły opisowe jak i materiały (fotki) do zaprojektowania vlepek KM Ostrów i zrobił plakat zachęcający do przyjścia na mecz kibiców Stomilu; plakat, na którym znajduje się lider KM Ostrów a całość uzupełnia hasło wymyślone przez drugiego z liderów tej grupy.
Stomil jakoś dalej nie poczuwa się do winy.
"Styl życia na frajera"?
No Pasaran, krzyczeli komuniści
No Pasaran a jednak my przeszliśmy
lokiec2007 pisze:MEGA VLEPKI - NAJWIĘKSZE W POLSCE!!!
Wymiar vlepki to aż: 33 x 47 cm!!! Wymiar prawie jak A3 - tego jeszcze nie było!!!
[link]" target="_blank" target="_blank [link]" target="_blank" target="_blank
do kupienia tu [link]" target="_blank" target="_blank oraz tu [link]" target="_blank" target="_blank
gdzie robione?
lokiec2007 pisze:MEGA VLEPKI - NAJWIĘKSZE W POLSCE!!!
Wymiar vlepki to aż: 33 x 47 cm!!! Wymiar prawie jak A3 - tego jeszcze nie było!!!
[link]" target="_blank" target="_blank [link]" target="_blank" target="_blank
do kupienia tu [link]" target="_blank" target="_blank oraz tu [link]" target="_blank" target="_blank
to chyba jakieś nowości, bo jeszcze nie widziałem na przystankach. ale jak zwykle ostatnimi czasy GKS ma niezły poziom. fajnie, że nie ma żadnej napinki, tylko wsparcie dla swojego klubu.
ostatnia vlepka 20 x 70 cm ? musi być ogromna... można jakieś zdjęcie z porownaniem do vlepki np 5x5 ?? my BKS mamy vlepke 5x70 i jest bardzo duża a wasza wysokośc 20cm to musi być cos pieknego (vlepki 1 klasa także 13 seria ) pozdrawiam
Seria składa się jak widać z 9 vlepek kwadratowych, dwie podłużne plus nie widać, ale również już dostępna będzie vlepka Droga mojego życia w rozmiarach 16x16.
Zdecydowaliśmy się na wydanie serii, która jest pionierskim podejściem do tworzenia całych edycji, ponieważ każda z 9 kwadratowych vlep jest osobną grafiką, lecz ustawione obok siebie w odpowiedniej kolejności tworzą jedną całość z jednym wielkim tłem
Włożyliśmy w nią bardzo dużo serca i pracy by była jedyna niepowtarzalna, a patent z tłem które składa się ze wszystkim kwadratowych vlep w jedną wielką mimo, że każda z osobna to osobna całkiem vlepa jest przez nas wymyślony jesli sie nie mylę jako pierwsi w Polsce i chyba w ogóle i każda następna ekipa decydująca sie na coś takiego będzie jedynie naszym naśladowcą.
[link]" target="_blank
PS: Vlepka ze znakiem zapytania nie jest pokazana specjalnie, kto będzie ciekawy dowie się co to w dniu derbów
Seria składa się jak widać z 9 vlepek kwadratowych, dwie podłużne plus nie widać, ale również już dostępna będzie vlepka Droga mojego życia w rozmiarach 16x16.
Zdecydowaliśmy się na wydanie serii, która jest pionierskim podejściem do tworzenia całych edycji, ponieważ każda z 9 kwadratowych vlep jest osobną grafiką, lecz ustawione obok siebie w odpowiedniej kolejności tworzą jedną całość z jednym wielkim tłem
Włożyliśmy w nią bardzo dużo serca i pracy by była jedyna niepowtarzalna, a patent z tłem które składa się ze wszystkim kwadratowych vlep w jedną wielką mimo, że każda z osobna to osobna całkiem vlepa jest przez nas wymyślony jesli sie nie mylę jako pierwsi w Polsce i chyba w ogóle i każda następna ekipa decydująca sie na coś takiego będzie jedynie naszym naśladowcą.
[link]" target="_blank" target="_blank
PS: Vlepka ze znakiem zapytania nie jest pokazana specjalnie, kto będzie ciekawy dowie się co to w dniu derbów
za forum Wisły
Po przeczytaniu tego postu i poznijeszym otowrzeniu tej serii vlepek rozczaroalem sie bardzo! mysalem ze bedzei to cos w rodzaju puzli a to poprostu 9vlepek w 3 rzedach w barwach Wisly
Seria składa się jak widać z 9 vlepek kwadratowych, dwie podłużne plus nie widać, ale również już dostępna będzie vlepka Droga mojego życia w rozmiarach 16x16
Włożyliśmy w nią bardzo dużo serca i pracy by była jedyna niepowtarzalna, a patent z tłem które składa się ze wszystkim kwadratowych vlep w jedną wielką mimo, że każda z osobna to osobna całkiem vlepa jest przez nas wymyślony jesli sie nie mylę jako pierwsi w Polsce i chyba w ogóle i każda następna ekipa decydująca sie na coś takiego będzie jedynie naszym naśladowcą. [link]" target="_blank" target="_blank" target="_blank
za forum Wisły
Po przeczytaniu tego postu i poznijeszym otowrzeniu tej serii vlepek rozczaroalem sie bardzo! mysalem ze bedzei to cos w rodzaju puzli a to poprostu 9vlepek w 3 rzedach w barwach Wisly
Myślalem że chodzi o taki skladak : [link]" target="_blank
Puzzle to raczej idiotyczny pomysł bo co jak będę miał 2 wlepki (bo np. dostałem od kogoś tylko te dwie, na allegro były tylko one, gdzieś na stoisku innych dostępnych nie było itd) do których brakuje jeszcze 2 które łączą jedną np. w tą [link]" target="_blank" target="_blank
no i mam te dwie [link]" target="_blank" target="_blank (jedną przyklejam gdzieś) [link]" target="_blank" target="_blank (drugą przyklejam gdzieś indziej)
i o co w tych vlepkach chodzi? : )
chyba że ktoś będzie je kitrał do szuflady do czasu aż nie odnajdzie tych pozostałych.
A piszę tylko o wlepce która składałaby się z 4 części, a mogłaby się składać z 8 części. Bezsens.
Rzecz jasna przy tym [link]" target="_blank też najlepiej posiadać cały komplet, tyle tylko ( i to jest najważniejsze) że jeśli ktoś będzie miał np. 3 z nich to nic się nie stanie bo każda z nich mimo wszystko ma swój OGÓLNY wzór.
PS. Nie tylko barwy widać, ale także Białą Gwiazdę i wiele innych rzeczy. Trzeba się przypatrzeć, zresztą na real będzie lepsze zlepienie dla oka.
PS2. To zupełnie miało nie chodzić o taki składak jak wyżej (który zresztą można sobie zrobić nożyczkami z jednej vlepki). Całkowicie inna koncepcja.
kosacki - twój argument że można z poprostu pociąć vlepkę jest idiotyczny, na ww. vlepach z WNC. mimo iż całość się łączy to każda z nich spokojnie funkcjonuje z osobna. Wasze vlepki ładne ale slogan "jako pierwsi w Polsce i chyba w ogóle i każda następna ekipa decydująca sie na coś takiego będzie jedynie naszym naśladowcą." jest gębko na wyrost.
Największe vlepki w Polsce!
Rok po wydarzeniach na dworcu w Krakowie - Mydlnikach cały czas potrzebujemy środków na dalsze prowadzenie sprawy. W związku z wielkimi kosztami procesu postanowiliśmy wystawić nasze nowe vlepki na licytacje, dzięki której każdy z Was będzie mógł nam pomóc. Vlepke o wymiarach 33 x 47 cm możecie nabyć w licytacji pod niżej podanym linkiem za jedyne 5 zł za sztukę. Cały zysk przekazany będzie na oskarżenie oprawców z Mydlnik. [link]" target="_blank