MalowaneTYLKO DYSKOBOLIA pisze:Odra W.-ŁKS Łódź
jezeli chodzi o Odre to musze pogratulowac chlopakom,ze pomimo sporej przeciwnosci jaka jest chujowy(nie oszukujmy sie)sektor od pewnego czasu da sie zauwazyc,ze zamienili to w atut
Kazda kolejna oprawa lepsza od poprzedniej.
jezeli chodzi o Rodowitych-zgrabna liczba
tym samym mam pytanie-flagi na kij malowaliscie sami czy drukowaliscie:
Komentarze 28.02-1.03
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze 28.02-1.03
dodałbym do tego grillowanie Jagiellonii z Arką.(L)egion pisze:na plus w tej kolejce:
- liczba Lecha (troche chyba zaskoczyli miejscowych)
- liczba ŁKS (tak tak mają jeden wyjazd ale Wodzisław to nie jest Ruch czy Widzew na pewno nie podnosi ŁKS tak ciśnienia więc imo dobrze sie pokazali)
- dobry wyjazd Piasta
- no i oczywiscie Derby Śląska (jakby nie spojrzeć działo się - oby wiecej tego typu spotkań)
- na plus i to ogromny wsparcie Ruchu przez Widzew w bodajże 1800 osób>?? naprawde robi wrażenie![]()
Liczba Śląska w Gdańsku także imponująca,więc to tez plus tej kolejki.
-
Tuwimianin
Z Igloopolu na Derbach w ChoRzowie około 20 osób: bus i kilka furek.Derby zajebiste pod każdym względem z wyjątkiem wyniku na boisku.
Z tego co mi wiadomo mieliście bardzo udany powrót za sprawą pewnej ekipy która się na was ustawiła. Rozumiem że nie chcesz o tym pisaćTuwimianin pisze:Z Igloopolu na Derbach w ChoRzowie około 20 osób: bus i kilka furek.Derby zajebiste pod każdym względem z wyjątkiem wyniku na boisku.
Nie znam tematu ale jak cos jest na rzeczy to wypada sie pochwalic...
-
Tuwimianin
Bus z młodymi miał przygode na rogatkach Dębicy w drodze powrotnej,ja w tym czasie byłem jeszcze na Górnym Śląsku i dopiero w niedziele wieczorem zawitałem do Dębicy.
Tuwimianin pisze:Bus z młodymi miał przygode na rogatkach Dębicy w drodze powrotnej,ja w tym czasie byłem jeszcze na Górnym Śląsku i dopiero w niedziele wieczorem zawitałem do Dębicy.
Może jakieś konkrety?? bo coś tu napisałeś ale nic jasnego. Mało co pewnie kogo tu obchodzi gdzie byleś po derbach i kiedy wróciłeś,tylko co się działo z Busem.
Ilu osobowy był ten bus?? bo piszecie ze był was Bus i kilka furek ,i to jest te 20 os???
Proponuje,pyknąć opis i tyle.
P.s
Zaraz się pewnie posypie........bo pojawiła się wzmianka o Dębicy i będzie wojenka na forum.
W busie było 10 osób. Małolaty.
Hmmm .... zatem o zabawkach tez pewnie wiesz tylko z opowiesci.
Tak mam to rozumiec ?
Tak mam to rozumiec ?
Mala ciekawostka jeszcze o WDS.Na meczu zostala odpalona rekordowa ilosc rac.Sam Ruch odpala lacznie 1 tys do tego dochodzi Gornik ktory kilkaset napewno tez odpalil.Czyli liczba kosmos jak na polskie warunki.
-
Tuwimianin
Tak dokładnie tak ,TeTrO opisał sytuacje z peryspektywy osoby,która brałą udział w zajściu ,ja opisałem wyjazd na WDŚ z mojej,czyli osoby ,która nie brała w tej przygodzie udziału wszystko jasne koniec tego tematu jak dla mnie.PozdRowienia dla Niebieskich i wszystkich Morsów ,którzy byli na meczu.1925 pisze:Hmmm .... zatem o zabawkach tez pewnie wiesz tylko z opowiesci.
Tak mam to rozumiec ?
kosmosem było by odpalenie morskich rac bo napewno nie tych świeczekrtshks pisze:Mala ciekawostka jeszcze o WDS.Na meczu zostala odpalona rekordowa ilosc rac.Sam Ruch odpala lacznie 1 tys do tego dochodzi Gornik ktory kilkaset napewno tez odpalil.Czyli liczba kosmos jak na polskie warunki.
Dokładnie,kupilibyscie 1000 rac morskich i to był by dopiero efekt.Taki efekt jaki dało to 1000 świeczek był równy temu co by dało odpalenie 100 rac morskich.leniwiec pisze:kosmosem było by odpalenie morskich rac bo napewno nie tych świeczekrtshks pisze:Mala ciekawostka jeszcze o WDS.Na meczu zostala odpalona rekordowa ilosc rac.Sam Ruch odpala lacznie 1 tys do tego dochodzi Gornik ktory kilkaset napewno tez odpalil.Czyli liczba kosmos jak na polskie warunki.
-
Tuwimianin
Uwierz mi,że nie chodzi tu o mój brak pojęcia o tej sytuacji,tylko nie wszystko trzeba pisać na necie.W tak specificznym mieście jak Dębica dużo rzeczy się dzieje i taki incydent z rozbitymi szybami w busie nie jest niewiadomo jak wielkim i istotnym zdarzeniem.O przebiegu całej sytuacji wiedziałem jeszcze w sobote późnym wieczorem,ale jeszcze raz napisze nie było mnie tam więc nie opisywałem(chyba nie raz na tym forum padały teksty "nie byłeś nie pisz" prawda?).Ja dyskusji na temat tego zdarzenie nie podniosłem.Rozumiem,że według Ciebie powinienem napisać ksywki osób ,które były w busie,numery rejestracyjne busa,kosztorys strat jaki przedstawił kierowca naszym młodym i inne szczególy tak?Może Ty przelewasz cała swoją kibicowsko-kumatą wiedze na fora internetowe,ale nie wszyscy muszą o wszystkim wiedzieć(chodzi oczywiście o szczególy).Oczywiście nikt nie neguje ,że takie wydarzenie miało miejsce.
Info odnośnie weekendu w Bełchatowie:
http://www.hooligans.cz/view.php?cisloclanku=2009030004" target="_blank
http://www.hooligans.cz/view.php?cisloclanku=2009030004" target="_blank
krs_LP pisze:Info odnośnie weekendu w Bełchatowie:
http://www.hooligans.cz/view.php?cisloclanku=2009030004" target="_blank" target="_blank
a po polsku:D:D
-
kibicTurysta
FCB wpadło na jakas impreze fanow GKSu goszczacych ziomali ze Słowacji 
Było 1000 Łódzkich rac, których używa 90% ligi. Jakbyś był troche zorientowany to bys wiedział jak teraz ciężko dostać race morskie, ale lepiej ponarzekać na kibice.net.Avanti0 pisze:Dokładnie,kupilibyscie 1000 rac morskich i to był by dopiero efekt.Taki efekt jaki dało to 1000 świeczek był równy temu co by dało odpalenie 100 rac morskich.leniwiec pisze:kosmosem było by odpalenie morskich rac bo napewno nie tych świeczekrtshks pisze:Mala ciekawostka jeszcze o WDS.Na meczu zostala odpalona rekordowa ilosc rac.Sam Ruch odpala lacznie 1 tys do tego dochodzi Gornik ktory kilkaset napewno tez odpalil.Czyli liczba kosmos jak na polskie warunki.
-
TYLKO DYSKOBOLIA
Nawet gdyby byly to race z Uzbekistanu,to ktore ekipy w ostatnim czasie odpalily tyle pirotechniki??
nie przypominam sobie
nie przypominam sobie
-
warchol1910Radom
brawa dla obu ekip za niezle racowisko w WDŚ, tyle rac podczas jednego meczu nie przypominam sobie, ostatnio jak pamietam to na meczu ŁKS - Cracovia w 2003 roku (?) bylo tyle rac (podobna liczba, jesli sie myle niech ktos z tych ekip mnie poprawi)
-
klocek5001
więcej bylo na meczu z Wisłą ze 2-3 lata temu u siebie , ale napewno mniej niż tys
Wcześniejszy rekor stanowało 410 rac Górnika na WDŚ w zeszłym roku.
ŁKS na meczu ?z Wisła? odpalił 400 rac jak dobrze pamiętam.
ŁKS na meczu ?z Wisła? odpalił 400 rac jak dobrze pamiętam.
Ile GKSu na WDŚ ?
130carlito pisze:Ile GKSu na WDŚ ?
-
blsLKS1949
Nie ŁKS - Cracovia, tylko ŁKS - Wisła na jesień sezonu 2006/2007 odpałił bodajże 410 racwarchol1910Radom pisze:brawa dla obu ekip za niezle racowisko w WDŚ, tyle rac podczas jednego meczu nie przypominam sobie, ostatnio jak pamietam to na meczu ŁKS - Cracovia w 2003 roku (?) bylo tyle rac (podobna liczba, jesli sie myle niech ktos z tych ekip mnie poprawi)
Komisja Ligi działająca przy Ekstraklasie SA podjęła w czwartek decyzję w sprawie kar za użycie środków pirotechnicznych podczas Wielkich Derbów Śląska. Uwadze piłkarskiej centrali nie uszedł także incydent z przerwy meczu.
Kara jest dla chorzowskiego klubu dotkliwa - piłkarze "Niebieskich" jeden mecz rozegrają bez udziału widzów, ponadto klub jest zmuszony zapłacić karę opiewającą na 50 tysięcy złotych. Górnik za odpalenie środków pirotechnicznych przez swoich kibiców zapłaci 15.000 złotych kary.
Oto fragment oświadczenia Ekstraklasy SA:
"Komisja Ligi postanowiła zamknąć dla publiczności na jeden mecz stadion Ruchu Chorzów w związku z nagannym zachowaniem kibiców tego klubu – w końcowej części przerwy meczu grupa około 30 osób z sektora kibiców gospodarzy wtargnęła na bieżnię doprowadzając do konfrontacji z służbami porządkowymi; kibice Ruchu Chorzów wnieśli i odpalili środki pirotechniczne (3 sztuki wrzucono w pole gry); w ciągu całego meczu kibice rzucali niebezpiecznymi przedmiotami w kierunku płyty boiska .
Komisja Ligi postanowiła również nałożyć na klub karę finansową w wysokości pięćdziesięciu tysięcy złotych."
Na klub Górnik Zabrze nałożono karę finansową w wysokości piętnastu tysięcy złotych za wniesienie i odpalenie przez kibiców tego klubu środków pirotechnicznych (5 sztuk zostało wrzuconych w strefę bezpieczeństwa)."
Kara jest dla chorzowskiego klubu dotkliwa - piłkarze "Niebieskich" jeden mecz rozegrają bez udziału widzów, ponadto klub jest zmuszony zapłacić karę opiewającą na 50 tysięcy złotych. Górnik za odpalenie środków pirotechnicznych przez swoich kibiców zapłaci 15.000 złotych kary.
Oto fragment oświadczenia Ekstraklasy SA:
"Komisja Ligi postanowiła zamknąć dla publiczności na jeden mecz stadion Ruchu Chorzów w związku z nagannym zachowaniem kibiców tego klubu – w końcowej części przerwy meczu grupa około 30 osób z sektora kibiców gospodarzy wtargnęła na bieżnię doprowadzając do konfrontacji z służbami porządkowymi; kibice Ruchu Chorzów wnieśli i odpalili środki pirotechniczne (3 sztuki wrzucono w pole gry); w ciągu całego meczu kibice rzucali niebezpiecznymi przedmiotami w kierunku płyty boiska .
Komisja Ligi postanowiła również nałożyć na klub karę finansową w wysokości pięćdziesięciu tysięcy złotych."
Na klub Górnik Zabrze nałożono karę finansową w wysokości piętnastu tysięcy złotych za wniesienie i odpalenie przez kibiców tego klubu środków pirotechnicznych (5 sztuk zostało wrzuconych w strefę bezpieczeństwa)."
-
KKS Hooligans
Dobra dziewczyno nie p******,zachciało Wam sie kibicowania to licz sie z tym że flagi sie traci i zdobywa.
hmmm... zdobywa... to dobre słowo, ale tu nie pasuje.
Flag trzeba pilnować i tyle...
-
King_Artur_1908y
Widzę dziewczyno, że jednak nie możesz się pogodzić z tym, że na szlaku kibicowskim trzeba się liczyć z niespodziankami. Napisałaś mi na privie, co dalej z naszą flagą. Otóż odpowiadam. Flaga do Was nie wróci. Faktycznie zostaliście wzięci za Elanę. Zresztą ja dzwoniłem do chłopaków, którzy jechali kilkanaście km z przodu przed całą grupą, że jest bus do pierdolnięcia na toruńskich blachach. Potem za którymś tam telefonem śmiał się, że kogo im wystawiłem
. Ale nie chodzi tu o to. Flaga leżała sobie na wierzchu w busie i zwyczajnie została sobie wzięta. Nikomu włos z głowy nie spadł. Chociaż jeden typ był ponoć w bluzie Ruchu. Z naszej ztrony koniec tematu.
-
King_Artur_1908y
Nie wtykajcie dziewczynie. Może nie wie ocb w tym wszystkim, ale trzymajcie fason i nie piszcie chamskich postów, typu zapinanie itp.
c****** akcja, oddajce kobiecie flage, na c*** wam taka flaga?
-
obserwator_trybun
nie samej kobiecie flagę rypnęli,TeTrO pisze:c****** akcja, oddajce kobiecie flage, na c*** wam taka flaga?
Flaga się trafiła i już, rozumiem że nie będzie więcej płaczu jak waszym piknikom zabierzemy flagę?
W tygodniu grała w Łodzi Skra, trafilście coś?
W tygodniu grała w Łodzi Skra, trafilście coś?
pierwszego nie skomentuję nawet... szkoda słów...art_ pisze:kora ma żal, że jej nie zapieli przy okazji...
powinni sie cieszyć, ze wpierdolu nie dostali - jadąc na mecz wyjazdowy w barwach i z flagami trzeba sie liczyć z takimi sytuacjami.
kora - pomyliłaś fora
widzę następnego posta, niech będzie - sorry przyjęte.
a z ostatnim - stało Ci się coś z głową?
taaaaa... był wśród nas pewnien as, co chciał korzystać z takich "pomocników", ale... mam nadzieję, że mu przeszło... ja "przyjaciół" nie potrzebuję.
King_Artur_1908y - gdybym się z tym nie pogodziła... nie odzywałabym się w ogóle na forum - jak sam zauważyłeś - napisałam na pw.
Na pytanie: "Co dalej z naszą faną?" oczekiwałam odpowiedzi czy ta "niesamowita" dla Was zdobycz trafi gdzieś do góry kołami...?
Jaki był mój cel? Pokazać, że taką zdobycz to o kant d*** otłuc i honorów ona na pewno nie przyniesie. No chyba, że się mylę...
Z resztą czemu miałabym siedzieć cicho, gdy mnie to dotyczy bezpośrednio?
stradivarius - gotować też potrafię
-
Lodzermensch
Dziękuje, widzę że jesteś uważnym obserwatorem kibiconetowskiej sceny. Ile mi jeszcze brakuje nitro (tak w % ), bo do ciebie widzę że dużo. Piszesz na temat i bez napinki co mi się nie zawsze udaje...
zabieranie flag innym ekipom niz pilkarskie jest wg mnie bezsensowne, mam nadzieje ze to tylko jednorazowy incydent. Temat raczej wyczerpany, mozna chyba zamknac.