RedRum pisze:Masz problem z językiem polskim i nie wiesz jak sprawdzić poprawność danego słowa?
Słuchaj dobry człowieku , chyba wyraźnie napisałem (użyłem słowa) "gafa" Czyli miałem na mysli to, że błąd zrobiłem z pośpiechu i nie wynikał on z mojego braku wiedzy (akurat pisowni tego słowa).
Jesli nie rozumiesz znaczenia tego słowa, to juz sam sobie odpowiedziałes gdzie szukać odpowiedzi
ps. Pamiętaj- Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
RedRum pisze:Masz problem z językiem polskim i nie wiesz jak sprawdzić poprawność danego słowa?
Słuchaj dobry człowieku , chyba wyraźnie napisałem (użyłem słowa) "gafa" Czyli miałem na mysli to, że błąd zrobiłem z pośpiechu i nie wynikał on z mojego braku wiedzy (akurat pisowni tego słowa).
Jesli nie rozumiesz znaczenia tego słowa, to juz sam sobie odpowiedziałes gdzie szukać odpowiedzi
ps. Pamiętaj- Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu
I właśnie dlatego jestem nadgorliwy Z tego co napisałeś ciężko wywnioskować, że było to spowodowane pośpiechem, ale nie wnikajmy w drobne szczegóły. Oczywiście nie twierdzę, że posiadasz braki w edukacji. Chodziło mi raczej o Twoją reakcję. Ale mniejsza z tym. Twoja riposta w pełni mnie satysfakcjonuje
A wracając do tematu, ponawiam pytanie o sytuację w Słupsku.
Pozdrawiam
Dobra weź zamknij mordę już, zrobiłeś błąd w takim słowie, w którym nie powinno się robić błędów i jeszcze masz jakieś ale. Daj sobie na luz, bo chyba to forum nie jest całym Twoim życiem?
Mam pytanie co do osiedla Fordon w Bydgoszczy. Jak się rozkłada na nim podział sił pomiędzy Zawiszą a Polonią?
Let them hate us, if only they are afraid of us...
Co z tym Belchatowem jakas niewiedza tajemnica czy jak? sam jest ciekaw mam byc szczery... wiem ze duzo Widzewa z Belchatowa jest na emigracji ze kiedys w Belchatowie raczej RTS rozdawal karty a teraz? ilosciowo GKS a jakosciowo dalej Widzew czy sie pozmienialo? prosba o dokladniejszy opis kogos z Belchatowa.
są mapki kibicowskie z różnych miast (Rudy Śląskiej, Krakowa itp) - powstała tez taka mapka z Łodzi ? jak tak może ktoś wkleić albo opisac jak tam wygląda podział sił, kogo więcej w samej Łodzi (bez okolicznych FC)
tylko, że ta mapka na wiele sie nie nadaje, ktoś poprowadził prostą kreske na linii wschód zachód i podpisał, że to taki jest podział . Mapka zostawia widzewskie osiedla, jak Radogoszcz (wschód i zachód), Żabieniec, Manhatan, Górniak czy Chojny (część) i Stare Miasto po stronie Łks. Poza tym Stare Bałuty kibicujące Łks ?
mniej więcej tak to wygląda (na Górnej jest pi razy oko): [link]" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank
poza tym mapka nie uwzględnia licznej mniejszości widzewskiej mieszkającej po zachodniej stronie miasta.
Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie, wypie*dalaj z Łodzi rodowity będzianinie..
carlito pisze:Co z tym Belchatowem jakas niewiedza tajemnica czy jak? sam jest ciekaw mam byc szczery... wiem ze duzo Widzewa z Belchatowa jest na emigracji ze kiedys w Belchatowie raczej RTS rozdawal karty a teraz? ilosciowo GKS a jakosciowo dalej Widzew czy sie pozmienialo? prosba o dokladniejszy opis kogos z Belchatowa.
Nikt normalny Bełchatowa Ci nie opisze, mamy zbyt kontrowersyjne miasto aby głupio wypisywać na internecie kto w nim rządzi.
rdst1910 pisze:tylko, że ta mapka na wiele sie nie nadaje, ktoś poprowadził prostą kreske na linii wschód zachód i podpisał, że to taki jest podział . Mapka zostawia widzewskie osiedla, jak Radogoszcz (wschód i zachód), Żabieniec, Manhatan, Górniak czy Chojny (część) i Stare Miasto po stronie Łks. Poza tym Stare Bałuty kibicujące Łks ?
mniej więcej tak to wygląda (na Górnej jest pi razy oko): [link]" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank
poza tym mapka nie uwzględnia licznej mniejszości widzewskiej mieszkającej po zachodniej stronie miasta.
Z tą wypustką w Centrum (pewnie chodzi o Mnht) to troszkę przesadziłeś...
art_ pisze:najlepiej niech sie nikt z ŁKS nie wypowiada. Niech sie chlopaki z RTS gotuja we wlasnym sosie i zmieniaja historie kibcowska tak jak wlasnego klubu
Mapka jest w porządku, i nie zmieniamy naszej historii 1910 WTEDY POWSTALIŚMY!!
Kibice net po c*** mam jechac na wyjazd na forum napisze co w radiu uslysze w kafejce nie dadza mi w ryja
noo macie przewage na tysiacu ale jest tam tez duzo osob za Stala
chodzi mi o zalesie gdzie juz praktycznie nie uswiadczy ludzi od was
zapewne wiesz o kogo mi chodzi
i tereny za dabrowskiego wicka pola marakany teraz tam przewazamy a jest cale na czerwono
zeby byc obiektywnym, to trzeba im odznaczyc Podgorna , Zatorze poza tym z naszych osiedli wyjebac kurak reszta jest ok, nie wiem jak na gornej ta linie przebiega ale chyba piastow sam w sobie jest taka granica. ale dajcie juz spokoj bo temat zaraz wiadomo jak bedzie wygladal jak aqq08 wroci do domu, to zoabczycie co sie stanie
"poza tym mapka nie uwzględnia licznej mniejszości widzewskiej mieszkającej po zachodniej stronie miasta." to trzeba bylo sobie darowac niby jak mialoby to zostac uwzglednione, pzoa tym temat jest o podziale miasta, czyli kto trzyma jaki teren i to w tej poprawionej mapce zostalo oddane , wystarczy w temacie chyba
co do Zatorza i Podgórnej to masz racje, ale nie wiedziałem, gdzie je zaznaczyć. A co do mniejszości to chodziło o podkreślenie faktu, że Nas jest więcej po zachodniej stornie niż Łks na wschodzie, co wynika z naszej kibicowskiej historii. Nie wiem, czy w temacie chodzi o trzymanie osiedli, czy raczej o ich kibicowską charakterystyke (patrz Rzeszów).
Co do Kuraka i obecnej tam sytuacji to sie nie będe wypowiadał, żeby nie rozwalać tematu.
A co do netowych hoolsów, to od czego sa modzi ?
Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie, wypie*dalaj z Łodzi rodowity będzianinie..
rdst1910 pisze:co do Zatorza i Podgórnej to masz racje, ale nie wiedziałem, gdzie je zaznaczyć. A co do mniejszości to chodziło o podkreślenie faktu, że Nas jest więcej po zachodniej stornie niż Łks na wschodzie, co wynika z naszej kibicowskiej historii. Nie wiem, czy w temacie chodzi o trzymanie osiedli, czy raczej o ich kibicowską charakterystyke (patrz Rzeszów).
Co do Kuraka i obecnej tam sytuacji to sie nie będe wypowiadał, żeby nie rozwalać tematu.
A co do netowych hoolsów, to od czego sa modzi ?
a kim Ty jestes skoro poprawiaja Cie nawet koledzy po szalu.
jak wyglada Sochaczew, Legia? Widzew?
xbanx pisze:mapa rzeszowa mniej wiecej jest dobrze zrobiona chodz obecnie sie troche zmienilo
druga sprawa ze mapka delikatnie złudna - troche za duzo kolorowanych terenów bez budynków mieszkalnych oraz najebane jest kolorów juz na obrzezach miasta gdzie tylko domki własciwie, a robi to wrazenie jakby jakby to jakies potezne blokowiska były
do "kelert" - to chyba dobrze świadczy o moich kolegach po szalu. Widzisz, u Nas nie wystarczy rzucić hasła typu "w Łodzi tylko Widzew" żeby 15 netowych braci po szalu zaczęło powtarzać to w amoku.
Oczywiście Ty musiałeś wnieść coś od siebie do tematu.
Co do tych poprawek, to rzeczone Zatorze i Podgórna to małe osiedla otoczone widzewskimi terenami i trudno je zlokalizować na mapce o tej skali (przynajmniej mi).
A co do Zakopanego to wystarczy przejrzeć temat.
Rz-ów jest 50% na 50% jezeli chodiz o ilosc dzilenic czy osiedli
Nie ma sie co sugerowac ze jak rynek jest w posiadaniu Resovii to ze maja przewage w miesćie
Sevi pisze:A jak wyglada sytuacja w Suwalkach? Kiedys Wigry to byly FC Arki chyba? Czy nadal jest FC Arki w Suwalkach? Jezeli tak to czy sa to kibice Wigier czy ludzie nie miejacy z Wigrami nic wspolnego? A moze juz nie ma sladu po Arce w Suwalkach w jakiejkolwiek postaci? Czy sa jakies FC jeszcze w Suwalkach? Wrazie co to prv
Wigry nigdy nie były fc Arki,choć sytuacja jakiś czas temu wiele na to wskazywała,suwalczanie pojawiali się w Gdyni (m.in. nasza fana wywieszona na Ejsmonda podczas meczu z Pogonią Szczecin),jak i na wyjazdach Arkowców(najczęściej w Białymstoku,choć nie tylko).I owszem byli to ludzie związani z Wigrami.W pewnym momencie jednak ustaliliśmy,że kontakty z Arką mogą być kontynuowane,ale tylko na stopie prywatnej,bez mieszania w to Wigier i tak trwa to po dziś dzień.
Ogólnie w Suwałkach kibicuje się Wigrom i innych zorganizowanych grup kibiców tu nie ma,choć oczywiście są ludzie kibicujący Legii,Jagiellonii,ale o jakiejkolwiek zorganizowanej grupie nie ma tu mowy.
Zachodniopomorskie-jak tam ma sie sytuacja??dokladnie chodzi mi o samo wybrzeze.Zdarzylo mi sie tam byc kilka razy zeszlej wiosny i natykalem sie na vlepki Pogonii i Lecha,moze i to slaby wyznacznik tego co sie tam dzieje,ale tzw Nadmorski FC Lecha do mitycznych zjawisk raczej nie nalezy i jakis uklad sil musi tam panowac.
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze:
co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów