EuroInfo
-
Re: EuroInfo
wracając do TORINO to jak byli 3 lidze to na mecze przychodziło po 60 tys. ludzi.
-
ATLETICO - Porto
[link]" target="_blank
jakby link nie działał, to dodajcie / po .jpg w linku
[link]" target="_blank
jakby link nie działał, to dodajcie / po .jpg w linku
O takKiriKiri pisze:bedziemy juz zawsze wiedziec kim byl Genek

-
Mógłby ktoś opowiedzieć coś o fanach PSV? Zgody, kosy, jaki się prezentują pod względem hools itp
-
Lyon - Barcelona

Atletico - FC Porto

Atletico - FC Porto

[link]" target="_blank tytul co najmniej jakby jakiegos pilkarza najebali na meczu
achh ten onet 

-
Nie są też znane motywy ataku.

jesli oni juz takie cos nazywają skandalem to nie wiem co sie dzieje na tym swiecie ... niedlugo gimnazjalisci jak sie pobiją to ze szoly i do poprawczaka obydwaj ...
-
Jakies foty Juve w Londynie by sie przydały
-
Pracowalem z typkiem z Lyonu to mowil,ze najsilniejsza ekipa we Francji.znajomyjenniferlopez pisze:niespodzianka dosć grubego kalibru w Pireusie.żabojady na gorącym terenie kroją barwy jakby nie było uznanej firmy,ale też i Etienne jak na francuskie warunki odstają in plus od średniej.no no
Środmiejskiego Rejonu Ulic Tysiące - ŚRUT
-
Ma ktoś jakieś zdjęcia, filmiki jak wyglądała atmosfera na hiszpańskich stadionach w latach 90 ?
-
[link]" target="_blank
tu masz dużo zdjęć ,w połowie jest jakiś filmik nawet,nie mam czasu teraz przeglądać dokładnie ( tam niżej też ktoś wrzucił nowe zdjęcia z trybun,ale to da się rozkminić które są z kiedy)
tez wspominaja z nostalgia czasy flyersow na druga strone zalozonych
tutaj tez ciekawe forum : [link]" target="_blank
jak ktos cos bedzie potrzebował przetłumaczyc to na priv pisać
tu masz dużo zdjęć ,w połowie jest jakiś filmik nawet,nie mam czasu teraz przeglądać dokładnie ( tam niżej też ktoś wrzucił nowe zdjęcia z trybun,ale to da się rozkminić które są z kiedy)

tutaj tez ciekawe forum : [link]" target="_blank
jak ktos cos bedzie potrzebował przetłumaczyc to na priv pisać
-
witam nigdy nie zabierałem głosu na tym forum ale kiedyś trzeba się przełamać.
Mam pytanie kiedyś widziałem chyba w supertifo ekipę z Włoch chyba te miasto nazywa się Altamura mieli (mi się podobała) flagę taką w kratę chyba "Old .... " może ktoś wrzucić zdjęcie tej flagi czy opisać tą ekipę z góry dzięki
Mam pytanie kiedyś widziałem chyba w supertifo ekipę z Włoch chyba te miasto nazywa się Altamura mieli (mi się podobała) flagę taką w kratę chyba "Old .... " może ktoś wrzucić zdjęcie tej flagi czy opisać tą ekipę z góry dzięki
-
kto lepiej obeznany to niech napisze, ciekawi mnie sytuacja w miastach:
- Lizbona
- Madryt
- Porto
- Lizbona
- Madryt
- Porto
-
Lizbona - podzielona pół na pół pomiędzy Sportingiem a Benficą, w Portugalii nie ma takiego czegoś jak całe osiedla za jedna drużyną. Kibice nienawidzących zespołów żyją obok siebie bez żadnych problemów. W dzielnicy Belem bardzo wielu kibiców Belenenses.
Porto - przewaga FC Porto miażdżąca. Fc Porto nazywane jest dumą tego miasta, do tego dochodzą liczne sukcesy. Natomiast Boavista to taka polska Polonia Warszawa choć czasem potrafią zaskoczyć...
interesują Cię wyjazdy, jakieś zadamy, polityka na stadionach - pisz
Porto - przewaga FC Porto miażdżąca. Fc Porto nazywane jest dumą tego miasta, do tego dochodzą liczne sukcesy. Natomiast Boavista to taka polska Polonia Warszawa choć czasem potrafią zaskoczyć...
interesują Cię wyjazdy, jakieś zadamy, polityka na stadionach - pisz
-
Chciałbym wiedzieć wszystko na temat kibiców Realu Madryt.Bardzo mi zależy.Wolałbym na PM.Pozdrawiam.
-
2 strony wczesniej masz o realu...
-
interia.pl pisze:Bitwa kibiców przed meczem PUEFA
Bijatyki pomiędzy kibicami Twente i Marsylii ciąg dalszy. Tydzień temu przed pierwszym meczem 1/16 finału Pucharu UEFA we Francji doszło do zamieszek z udziałem sympatyków obydwu drużyn i dziś tj. w czwartek scenariusz się powtórzył.
Około godziny 15:30 w centrum Enschede doszło do regularnej bitwy pomiędzy zwaśnionymi stronami. Ok. 500 holenderskich kibiców zaatakowało grupę 200 Francuzów sympatyzujących z Olympiquem. W ruch poszły petardy oraz krzesła i stoły z okolicznych kawiarni.
Interweniująca policja zatrzymała dwóch Francuzów, jedna osoba została ranna i przewieziono ją do szpitala. Mecz 1/16 finału Pucharu UEFA pomiędzy Twente, a Olympiquem rozpocznie się o godzinie 18:30.
-
http://www.youtube.com/watch?v=EUpnX-AScos" target="_blanknex pisze:interia.pl pisze:Bitwa kibiców przed meczem PUEFA
Bijatyki pomiędzy kibicami Twente i Marsylii ciąg dalszy. Tydzień temu przed pierwszym meczem 1/16 finału Pucharu UEFA we Francji doszło do zamieszek z udziałem sympatyków obydwu drużyn i dziś tj. w czwartek scenariusz się powtórzył.
Około godziny 15:30 w centrum Enschede doszło do regularnej bitwy pomiędzy zwaśnionymi stronami. Ok. 500 holenderskich kibiców zaatakowało grupę 200 Francuzów sympatyzujących z Olympiquem. W ruch poszły petardy oraz krzesła i stoły z okolicznych kawiarni.
Interweniująca policja zatrzymała dwóch Francuzów, jedna osoba została ranna i przewieziono ją do szpitala. Mecz 1/16 finału Pucharu UEFA pomiędzy Twente, a Olympiquem rozpocznie się o godzinie 18:30.
-
Akurat mam kilka dobrych fot Realu z tamtych czasów.ax88 pisze:Ma ktoś jakieś zdjęcia, filmiki jak wyglądała atmosfera na hiszpańskich stadionach w latach 90 ?
Z Atletico, kolejno: 91/2, 92/3 (wyjazd), 3x94/5 (wyjazd) oraz 98/9

Z Barceloną 94/5

Z Betisem 94/5

Z Borusią D. 97/8

Z Espanyolem 97/8

Z Depor 94/5

Z ?

-
Manchester City - FC Kopenhaga
Dunczyków około 1000 w tym ponad 20 ich zgodowiczów z Cliftonville Belfast z dwoma flagami , doping FCK cały mecz na bardzo dobrym poziomie , City nieprezentuje nic ciekawego cały mecz .
[link]" target="_blank <-- FCK
Dunczyków około 1000 w tym ponad 20 ich zgodowiczów z Cliftonville Belfast z dwoma flagami , doping FCK cały mecz na bardzo dobrym poziomie , City nieprezentuje nic ciekawego cały mecz .
[link]" target="_blank <-- FCK
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
Cliftonville z Kopenhagą? Hmm, ciekawe. Prędzej podejrzewałbym Kopenhagę o konszachty z Linfield. Po powrocie do Szkocji trzeba będzie popytać znajomych, bo chyba nie jestem na bieżąco z sytuacją 

This is CELTIC - my religion.
"What a fuckin shame. It used to be a Paradise, now it's a Little Palestine"
"What a fuckin shame. It used to be a Paradise, now it's a Little Palestine"
-
ASSE - Olympiakos
[link]" target="_blank
Twente - OM
[link]" target="_blank
Lyon - Barcelona
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
Twente - OM
[link]" target="_blank
Lyon - Barcelona
[link]" target="_blank
-
Inter - Manchester Utd : [link]" target="_blank
[link]" target="_blank
a z takich ciekawostek w dniu meczu dochodzi do pojedynku na Piazza Duomo, ale nie bójka, a pojedynek na doping, kto kogo przekrzyczy:
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
bardzo "ciekawa zabawa", rok temu jak Inter grał z Liverpoolem było podobnie.
Po meczu dochodzi do małego spięcia: 4 kibiców Interu atakuje 3 fanów Manchester (wszyscy pijani i Inter i Man Utd), Trzech (w wieku 28, 48 i 49)angielskich fanów zostaje odwiezionych do szpitala San Carlo, jeden z nich ma złamany nos oraz rozciętą głowe. Kibice Interu zostają zwinięci przez policje.
<info: z zagranicznego serwisu
[link]" target="_blank
a z takich ciekawostek w dniu meczu dochodzi do pojedynku na Piazza Duomo, ale nie bójka, a pojedynek na doping, kto kogo przekrzyczy:
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
bardzo "ciekawa zabawa", rok temu jak Inter grał z Liverpoolem było podobnie.
Po meczu dochodzi do małego spięcia: 4 kibiców Interu atakuje 3 fanów Manchester (wszyscy pijani i Inter i Man Utd), Trzech (w wieku 28, 48 i 49)angielskich fanów zostaje odwiezionych do szpitala San Carlo, jeden z nich ma złamany nos oraz rozciętą głowe. Kibice Interu zostają zwinięci przez policje.
<info: z zagranicznego serwisu
-
Szczerze to sam byłem zdziwony po wejściu na trybuny gdy zobaczyłem flagi i kolesi w szalach , po meczu spotkałem na przystanku grupke kibiców Cliftonville i mówili że jest ich ponad 20 z 3 flagami , pozatym na sektorze widziane kilka osob w koszulkach z napisem ultras i czeską flagąCelticBhoy pisze:Cliftonville z Kopenhagą? Hmm, ciekawe. Prędzej podejrzewałbym Kopenhagę o konszachty z Linfield. Po powrocie do Szkocji trzeba będzie popytać znajomych, bo chyba nie jestem na bieżąco z sytuacją
[link]" target="_blank <--- pierwsze flagi to Cliftonville
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
-
trening przed derbami http://www.youtube.com/watch?v=5sQ4tmYi ... re=related" target="_blank Kooozak 

-
moglby ktos wrzucic fotki z derbow Sycylii?
-
[link]" target="_blank
wywiad z adminem JuvePoland.com. Jest trochę info o FC Juve z Polski.
wywiad z adminem JuvePoland.com. Jest trochę info o FC Juve z Polski.
A no.
-
byłem na tym meczu i oglądając teraz zdjęcia wpadła mi w oko ta flaga:rafalus pisze:Jak zaprezentowali się Anglicy na San Siro? Z TV widać było, że zajęli szczelnie cały sektor za bramką i byli dobrze oflagowani.
[link]" target="_blank
to taka ciekawostka.
-
-
at last friday in germany was ustawka Zenit Sankt Peterburg vs Aintract Frankfurt. 29 vs 35. after 4 minutes zenit have win.
-
Aż 4 minuty walki w tak małych liczbach?YVE pisze:at last friday in germany was ustawka Zenit Sankt Peterburg vs Aintract Frankfurt. 29 vs 35. after 4 minutes zenit have win.

GOOD NIGHT left SIDE!
-
z Zenita nie walczyło 32? to w ogóle dziwna walka była
-
Olympiakos - Panathinaikos
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
"Fanty" Panathinaikosu:
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
"Fanty" Panathinaikosu:
[link]" target="_blank
-
-
taki lightowy temat: http://www.youtube.com/watch?v=-nlCCDuNabI" target="_blank
Hamburg zawsze byl chory: z jednej lewacy z Pauli z drogiej wariaci z HSV....
-
po pierwsze: przeciez widzisz, ze filmik jest z meczu FC St. Pauli - Hansa Rostock!przechuj pisze:taki lightowy temat: http://www.youtube.com/watch?v=-nlCCDuNabI" target="_blank" target="_blank
po drugie: HSV siedzial podczas meczu w swoich knajpach na St. Pauli
po trzecie: nie kazdy kibic St. Pauli jest lewakiem
po czwarte: fakt, HSV ma wariatow, ale napewno nie w tym pozytywnym sensie
„Najtańszą odmianą dumy jest duma narodowa. Każdy żałosny głupiec, który nie ma na świecie nic, z czego mógłby być dumny, jako ostatniej deski ratunku czepia się narodu, tylko po to, by być z czegoś dumnym” - A. Schopenhauer
-
mnie także zafascynowało stwierdzenie "warciaci z HSV"... 

-
Filmik całkiem całkiem, ale móglby ktoś napisać co się tam dokładnie dzialo w tym Hamburgu?? Tzn.kto z kim i dlaczego 

Armia Białej Gwiazdy
-
W Hamburgu czesto sie dzieje. Jal Störbecker pisal to Pauli wcale nie lewacy.Żagiel TSW pisze:Filmik całkiem całkiem, ale móglby ktoś napisać co się tam dokładnie dzialo w tym Hamburgu?? Tzn.kto z kim i dlaczego
Kocham Hamburg codziennie mordobicie i jazda.
I kto w tym syfie zadzi?
LECHIA