Siatkówka ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Czeresniowa2

Re: Siatkówka ...

Post autor: Czeresniowa2 » 16.02.2009, 12:07

Spatka miałem okazję poznać dość przypadkowo na wspomnianym meczu z Argentyną i to mi własciwie wystarczy za cały obraz stowarzyszenia. Ile AZSu w Bydgoszczy?
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"

iparts.pl
warchol1910Radom

Post autor: warchol1910Radom » 16.02.2009, 13:41

co do Trefla...

z ciekawosci wszedlem na ich strone by zobaczyc fotki jak tam dzialaja i.... po tym co zobaczylem ciesze sie bardzo ze jestem kibicem bardziej pilkarskim niz siatkarskim.

[link]" target="_blank relacja :lol:

i tu jeszcze lepsze....
Obrazek

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nie zebym sie cos czepial, ale w tej grupce wyjazdowej 90% kobiet, sami pikniki oceniajac po fotkach. I sami sie osmieszaja piszac takie relacje. Przypominaja mi jadarynki i kibicow Mostostalu ktorzy po otrzymaniu szalikow z nazwa sponsora, zaczeli drzec sie "ZAKSA!ZAKSA" :roll:

pozdrawiam

misuszat

Post autor: misuszat » 16.02.2009, 14:09

kibicow Mostostalu ktorzy po otrzymaniu szalikow z nazwa sponsora, zaczeli drzec sie "ZAKSA!ZAKSA"
Skoncz...prosze.
Klub zmienil nazwe i pan Stasio czy Zbysio moze sobie machac szaliczkiem ktory dostal os prezesa za darmo, nikt mu tego nie zabroni.
My robimy swoje.
Show must go on!
BB ´97´99´06
zaksa! co? ty qurwo! Tylko MOSTO

mksdg

Post autor: mksdg » 16.02.2009, 15:02

Calisia Kalisz - MKS Dąbrowa ( 15.02.09r)

Ten wyjazd z każdym dniem urastał do rangi wyjazdu sezonu. Tego dnia w Kaliszu melduje się nas 45 osób z flagą. Caly mecz dobrze dopingujemy , najlepiej wychodzilo nam to w 2 i 3 secie gdzie jedna pieśn ciagniemy przez 40 pkt nie zważając na przerwy w grze oraz miedzy setami !! Doping wspomagany 2 bebnami , na wyposażeniu mamy także 4 duże flagi na kij. Gospodarzy w młynie ok 30-40 osób , doping średni . 2 razy pokazują sektorówke "Najstarsze miasto najwierniejsi kibice" . Po meczu krotka wymiana uprzejmości pomiedzy dwoma ekipami . Pod halą kilku łebków obrzuca nasz autokar śniezkami .Wyjazd na plus szczególnie droga powrotna gdzie przez połowy drogi robimy walke na doping w autokarze przód - tył :) Wprowadzamy także nową piosenke która okazała się hitem i miejmy nadzieje że sie przyjmie . Teraz czekamy na mecz sezonu z Bielskiem , gdzie szykowana jest konkretna oprawa !

[link]" target="_blank

Krzysiek1947

Post autor: Krzysiek1947 » 16.02.2009, 15:16

misuszat pisze:
kibicow Mostostalu ktorzy po otrzymaniu szalikow z nazwa sponsora, zaczeli drzec sie "ZAKSA!ZAKSA"
Skoncz...prosze.
Klub zmienil nazwe i pan Stasio czy Zbysio moze sobie machac szaliczkiem ktory dostal os prezesa za darmo, nikt mu tego nie zabroni.
My robimy swoje.

ku***....to polowa waszego pseudomlynka to pan stasio i zbysio ale oni sa zbyt poważnymi osobami by wyjebać ich z miejsca gdzie nie powinni stać - ale widocznie wam to nie przeszkadza :)
CHEMICAL BROTHERS

malyswider

Post autor: malyswider » 16.02.2009, 16:23

Krzysiek1947 pisze:
misuszat pisze:
Skoncz...prosze.
My robimy swoje.

ku***....to polowa waszego pseudomlynka to pan stasio i zbysio ale oni sa zbyt poważnymi osobami by wyjebać ich z miejsca gdzie nie powinni stać - ale widocznie wam to nie przeszkadza :)

nie przeszkadza
BB!

lsz

Post autor: lsz » 16.02.2009, 18:14

na prawde wam nie przeszkadza? przecież to jest nie do pomyslenia wśród większości, jak nie wszystkich ekip piłkarskich, zmianiaja Wam nazwę klubu, a wy nie reagujecie w jakikolwiek sposób, baaa pozwalacie aby koło stał 50-letni janusz i wykrzykiwał nową nazwę. i jeszcze pisanie, że "przecież to nie od Nas zależy" - właśnie, że zależy, widać nie znana Wam jest zasada, że klub w głównej mierze to kibice. śmieszni jesteście.

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 16.02.2009, 18:23

Lsz temat był wałkowany przez ostatnie 2 strony wiec jak cos chcesz jeszcze swidra czy uszata pytac to wyjasnijcie na priv
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"

Lędźwiorotor

Post autor: Lędźwiorotor » 16.02.2009, 18:59

"Wszystkie kluby, może poza jednym, mają ze sobą sztamę. Chcemy, aby pozostała ona na lidze i reprezentacji" - wyjaśnia Janusz Cupryś z klubu kibica Jastrzębskiego Węgla.

Chcialem sie zapytac, ktorzy to sa tacy niedobrzy i nie maja sztamy z reszta?:D.
Nienawidzę komunistów, anarchistów, ekologów oraz innej maści lewicowych degeneratów.
Obrazek

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 16.02.2009, 19:09

:lol:, oczywiscie "Bandyci z Częstochowy" :lol: Ej kumaci PLSowcy, a gdzie Pucharem Polski w tym roku? Bo słyszałem sprzeczne info (Poznań/Kielce?)

Abdul

Post autor: Abdul » 16.02.2009, 19:11

To jest kwestia prosta. Chodzi o AZS Częstochowa :) ..... przynajmniej wtedy tak było, bo jak to było tworzone to chyba przed akcją Świdra z Szymańskim.

ps. Pan Janusz raczej nie bardzo wie co to sztama. I wtedy i teraz to twierdzenie jest nieprawdziwe. Powinno być chyba iż reszta ekip się toleruje. Choć i to jest troszeczkę nieprawdziwe, bo gdzie umieścić Jadar? ... Ich to chyba jedynie Skra lubi.
majkelo pisze:w zadnym wypadku nie chodziło mi o przyłączenie do nich, jedynie chcialem sie dowiedzieć czy jest takie coś, i na jakich zasadach to działa. ale widze, że ma to coś wspólnego z najlepszymi kibicami w polsce, jakimi media ochrzciły skre, to dziękuje bardzo. w kazdym razie dzieki za info abdul
Nie ma sprawy. W gruncie rzeczy to fajne jest to stowarzyszenie. Jest jedną z niewielu organizacji, do której wiem iż nie wstąpię :P

Jako, iż byłem przy narodzinach tego stowarzyszenia w Kielcach, to jak wtedy to było organizowane to miało wyglądać inaczej. Miało być otwarte na wszystkich i być zawiązane przy współudziale wszystkich liczących się grup na siatkówce. W tym Kędzierzyna i Częstochowy. Ja brałem nawet udział w tworzeniu statutu tego Stowarzyszenia. Nie mniej na spotkaniu w Wawie tak poprzerabiali go, iż na wstępie jest to nie wypał. Ograniczenia w stosunku do ludzi z poza oficjalnych Klubów Kibica ... nie każdy przecież ma szczęście, aby w jego mieście był klub siatkarskich ... a nawet jak by był to nie było gwarancji, iż dostanie się do SSRP

Z tego co wiem to chyba Kędzierzyn odmówił prac ze względu na pominięcie kibiców z Częstochowy. Ale może to jakieś plotki.

Jak to słusznie zauważył Uszat ... teraz to "Picnic country Mragowo". Nic dodać nic ująć.

ps. Spatek aż taki zły nie jest. Fajny koleś.

Co do kibiców Trefla ...... pamiętajcie, iż początki są trudne ....... w tym przypadku to bardzo trudne. Może kiedyś jak laski będą mieć dzieci to z nich coś ciekawego wyrośnie ..... bo w tej chwili to w pewnym sensie folklor.

ps. Zawsze z nimi można umówić się na .... herbatkę lub WieśMack-a ...

Puchar Polski jest w Kielcach. Skład może być ciekawy ... Bełchatów, Resovia, Kędzierzyn i Olsztyn. Z tego co wiem to i Warszawa się wybiera, może Jastrzębie będzie.
http://resovia.rzeszow.pl/

majkelo

Post autor: majkelo » 16.02.2009, 19:20

jak po za jednym. kędzierzyn raczej nie jest związany w żaden sposób, z jakąkolwiek drużyną PLS
"Chcą nas zawodnicy i władze Polskiego Związku Piłki Siatkowej" - twierdzi "Pestka". - "Klub liczył będzie tylko 200 osób, choć chciałoby w nim być kilka tysięcy."
:roll:
To będzie elitarna jednostka. Jak "Grom”. Trzeba sobie zasłużyć, aby do niego należeć.
w koncu, do 'elity' mogą sie dostać tylko najmocniej walący w bębny i najgłośniej krzyczący w szczekaczki, dobrze rozumiem ;>

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 16.02.2009, 20:30

Abdul, tak swoją drogą, jak to u Was w Rzeszowie jest? Bo z tego co mogłem wywnioskować z Twoich postów, to jesteś za tym, żeby doping wyglądał "normalnie", tyle że nie bardzo zależy to od Ciebie i na Sovii jest jak jest (chociaż i tak nie jest źle)?

Co do tych sztam to nieźle pojechane, kto to się trzyma oprócz Skry z jadarynkami? A ta czarna owca to na więcej niż 100% Czewa, w końcu mówi to człowiek z Jebia :wink: A i tak nie ma racji, bo jeszcze niedawno Częstochowę z Olsztynem łączyły dobre stosunki, potem wraz z upadkiem 3 sektora to wszystko się jakoś rozpadło, mimo wszystko ta niewielka, kumata część od nas wciąż bardzo ceni i szanuje kolegów po nazwie.

Abdul

Post autor: Abdul » 16.02.2009, 21:23

AZS1950 pisze:Abdul, tak swoją drogą, jak to u Was w Rzeszowie jest? Bo z tego co mogłem wywnioskować z Twoich postów, to jesteś za tym, żeby doping wyglądał "normalnie", tyle że nie bardzo zależy to od Ciebie i na Sovii jest jak jest (chociaż i tak nie jest źle)?
To jest bardzo dobre pytanie. Nie wiem co Ci na nie odpowiedzieć. Sam bardzo długo się nad tym zastawiam.

Wszystko wygląda rewelacyjnie, jak nigdy w historii. Mamy zawaliste oprawy, bardzo dobre stosunki z klubem [prawdopodobnie, mamy chyba najlepsze stosunki ze wszystkich klubów, vice-prezes odpowiedzialny za sprawy organizacyjne regularnie się z nami spotyka i ma tylko jedno pytanie .. Co wam się nie podoba i jak możemy to zmienić oraz czy my jako kibice mamy jakieś pomysły Po każdym spotkaniu robi sobie notatki z tego co było mówione i na następnym spotkaniu zaczyna od przedstawienie realizacji tego co było poruszane na poprzednim spotkaniu. I są to szczere rozmowy. np. efektem tego było, iż siatkarze Resovii po wielu latach w meczach sparingowych zagrali znowu w pasiakach]. Życzę wszystkim takiej współpracy.

Problemów finansowych nie mamy, wyjazdy są organizowane w każde miejsce.

Ale znacie to uczucie, że wszytko jest OK ... ale coś nie gra, tylko nie wiadomo co :(

Co do mojego wpływu na sprawy, to nie jest chyba tak do końca że żadnego wpływu nie mam:) jakiś tam wpływ jeszcze mam, choć ostatnio z powodów zawodowych nie mogą uczestniczyć w życiu kibicowskim jakbym chciał. Pracy trzeba pilnować :) a zresztą, jak tam kiedyś Krzysiek z Chemika napisał ... ja to piknik jestem więc na meczach tylko słonecznik wcinam :P

Co do dopingu to on źle też nie wygląda. Wiadomo, iż mógłby być lepszy ale mógłby być gorszy :) .... skład osobowy też jest OK .... większość to męska część. Wiekowo też jesteśmy zróżnicowani ... są zarówno kibice pamiętający czasy Mistrzostw Polski w latach 70-tych jak również młode wilczki :) Może w TV to tak nie wygląda, bo realizatorzy są skupieni na pokazywaniu lasek /a jest kogo pokazywać :)/

Z obserwacji Naszego środowiska to wiele zależy od liderów ruchu kibicowskiego. Tak naprawdę ekipa jest silna charyzmą swojego przywódcy. W Kędzierzynie jest to grupa Bracia B pod przewodnictwem Świdra, w Warszawie ...... grupą kieruje Zefirynka, u nas szefem jest Pędzel, we Wrocławiu Spatek, w Jastrzębiu wspomniany już Janusz i paru jeszcze innych ... w Bełchatowie kiedyś był Janek vs. Janek bębenek ale ostatnio coś się tam zmieniło i Janka wywalili z fotela prezesa. W Częstochowie nie wiem kto tam lideruje, kojarzę parę osób i chyba szefem jest Fanatyk, ale pewny nie jestem. W Treflu jakaś laska rządzi. Reszty ekip nie znam.
AZS1950 pisze:Co do tych sztam to nieźle pojechane, kto to się trzyma oprócz Skry z jadarynkami? A ta czarna owca to na więcej niż 100% Czewa, w końcu mówi to człowiek z Jebia :wink: A i tak nie ma racji, bo jeszcze niedawno Częstochowę z Olsztynem łączyły dobre stosunki, potem wraz z upadkiem 3 sektora to wszystko się jakoś rozpadło, mimo wszystko ta niewielka, kumata część od nas wciąż bardzo ceni i szanuje kolegów po nazwie.
,

Zapewne jakbym ja to pisał to by było inaczej, Jak Świder by to pisał też by było inaczej itd. Zresztą sam się pogubiłem kto z kim się lubi, kto z kim nie a kto kogo ma w d .... /choć to łatwe bo większość ma tam Jadar/

Co do Częstochowy to nie wiem czy stara przyjaźń z Czarnymi jeszcze istnieje, czy już nie.

khaled

Post autor: khaled » 16.02.2009, 21:27

[quote="mksdg"]Calisia Kalisz - MKS Dąbrowa ( 15.02.09r)
"2 razy pokazują sektorówke "Najstarsze miasto najwierniejsi kibice"!

No i teraz już mi nikt nie powie że wy sektorówke pokazujecie sporadycznie . tą samą 2 razy na jednym meczy ehh..

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 16.02.2009, 21:41

Nie no, co do tego, że robicie zajebiste oprawy, macie fajne liczby zarówno o siebie, jak i na wyjazdach, nie ma wątpliwości. Widać, że współpraca z klubem układa się Wam dobrze i to jest na pewno duża przewaga. Ale mimo wszystko jakoś to tak pachnie tą szeroko rozumianą siatkofanią, a może to ja tylko odnoszę takie mylne wrażenie, ale jak widzę Pestkę na pikniku Skry w LM to ciężko inne wrażenie odnieść :wink:

Tak swoją drogą, bardzo jestem ciekaw, czy Skra zamierza wspomóc swoją zgodę z Piacenzy na środowym meczu w Czewie? :lol:

majkelo

Post autor: majkelo » 16.02.2009, 21:50

To niby skra ma zgode z piacenzą ? mhm
maja coś wspólnego ze sobą, miłość do szczekaczek. jak tak ogladalem mecz azsu w tv, gdy grali we włoszech. to miejscowy doping opierał sie na 3 typkach, plujacych w mikrofony.
tą zgode zawarli w finałach LM ?

Abdul

Post autor: Abdul » 16.02.2009, 21:59

AZS1950 pisze:Nie no, co do tego, że robicie zajebiste oprawy, macie fajne liczby zarówno o siebie, jak i na wyjazdach, nie ma wątpliwości. Widać, że współpraca z klubem układa się Wam dobrze i to jest na pewno duża przewaga. Ale mimo wszystko jakoś to tak pachnie tą szeroko rozumianą siatkofanią, a może to ja tylko odnoszę takie mylne wrażenie, ale jak widzę Pestkę na pikniku Skry w LM to ciężko inne wrażenie odnieść :wink:
Wpływ Pestki na doping jest troszeczkę przeceniany. Co prawda stoi z flagą w pierwszym szeregu ale to Pędzel prowadzi doping. Pestka też nie odpowiada za oprawy na Resovii, robią to inni.
Nie mniej jego rola jest nie oceniona np. w kontaktach z mediami, jakiś wywiad jakąś relacje itp. Jest to osoba w SSPS-ie odpowiedzialna za kontakty z mediami, czyli chyba Nasz rzecznik prasowy. W świecie kibiców, nie każdy chciałby wystąpić przed kamerą i powiedzieć parę słów, zresztą nie każdy się do tego nadaje, tak gwoli ścisłości.

A co do jego obecności na LM .... Polska to wolny kraj ....
AZS1950 pisze:Tak swoją drogą, bardzo jestem ciekaw, czy Skra zamierza wspomóc swoją zgodę z Piacenzy na środowym meczu w Czewie? :lol:
Jasne ... już widzę Skrę w Częstochowie ...... nie wiem ilu z Was ostatnio miało przyjemność spotkać się z kibicami Skry, ale z tego co mi wiadomo to oni wpadli w samozachwyt /zapewne pod wpływem Polsat Skry/ i są święcie przekonani iż są najlepsi :) Innych traktują z góry ..... Ot co TV robi sieczkę z mózgu.

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 16.02.2009, 22:13

majkelo pisze:tą zgode zawarli w finałach LM ?
Nie wiem, jaki to jest konkretnie układ, ale wiem, że na LM było wspólne kibicowanie, wymienianie się koszulkami, szalikami, wspólne śpiewy i ogólne podniecenie nowymi przyjaciółmi z Italii :lol:

malyswider

Post autor: malyswider » 16.02.2009, 22:35

Co do rpac Stowarzyszenia... nie wstapiliśmy tam, gdyz juz na poczatku powiedziane bylo ze wszyscy procz Czestochowy,a to nam sie nie podobalo.

Poza tym gadanie ze wszyscy maja ze soba sztame... poki co my jakos Mostostal, od nowa toczymy wojne z AZSem, a i byc moze nasza szydera ich przebila, gdyz po meczu z nami w KK Jednooki Janek plakal ze w Kędzierzynie jest gorzej niz w Czewie:)

Ze wzgledu na stare czasy szanujemy Jastrzebie
BB!

mksdg

Post autor: mksdg » 16.02.2009, 23:09

W tym temacie dyskusja opiera sie tylko na siatkówce męskiej ... nikt nie zważa na to że w Plus Lidze Kobiet też sa młyny i oprawy . Np my - MKS Dąbrowa w tym sezonie zrobilismy juz jedna konkretna a w niedziele szykuje sie kolejna - jeszcze lepsz ai jeszcze większa :D

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 16.02.2009, 23:46

Ja myślę, że nie tyle nikt nie zważa, bo ja zawsze czytam m.in. Twoje relacje i chętnie oglądam fotki i video z opraw. Tyle że nie jestem tak zainteresowany dopingiem na żeńskiej, bo jakby nie patrzeć nie mamy z Wami bezpośredniego kontaktu, nie spotykamy się, możemy najwyżej zobaczyć w tv czy na zdjęciach. A jak już zdarza się okazja (PP w Olsztynie), to ja będę w tym samym czasie w Jastrzębiu na p-o :roll:

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 17.02.2009, 00:41

Poziom kibicowski na siatce jest jaki jest ale nawet na tym tle Gwardia (duze miasto, klub z tradycjami, najwyższa klasa rozgrywkowa raz jednej raz drugiej sekcji) prezentuje się BEZNADZIEJNIE

Żurek

Post autor: Żurek » 17.02.2009, 20:47

Czeresniowa2 pisze:Poziom kibicowski na siatce jest jaki jest ale nawet na tym tle Gwardia (duze miasto, klub z tradycjami, najwyższa klasa rozgrywkowa raz jednej raz drugiej sekcji) prezentuje się BEZNADZIEJNIE
Wniosek prosty, całe miasto fascynuje się Śląskiem, a jakieś pozostałości wybrały żużlowy szlak lub łączą jedno z drugim ( nie znam dokładnie sytuacji we Wrocławiu ) .

Krzysiek1947

Post autor: Krzysiek1947 » 18.02.2009, 17:42

[link]" target="_blank przypadkowo znalezione, ciekawa galeria :)
CHEMICAL BROTHERS

smola

Post autor: smola » 18.02.2009, 20:01

Cała hala w Bełchatowie była dziś na żółto? Rozdawali darmowe koszulki przed wejściem? I te żółte długie takie no rurki czy jak to nazwać(kto oglądał ten wie o co chodzi) rodem z Japonii.

Abdul

Post autor: Abdul » 18.02.2009, 20:18

smola pisze:Cała hala w Bełchatowie była dziś na żółto? Rozdawali darmowe koszulki przed wejściem? I te żółte długie takie no rurki czy jak to nazwać(kto oglądał ten wie o co chodzi) rodem z Japonii.
Dzisiejszy Bełchatów Obiektywnie :)

Na "+"
- Cała przednia trybuna na żółto. Robiło to wrażenie.
- Dobre bicie w bębny
- Żółte rurki na trybunach dla mnie zrobiły pozytywne wrażenie. Bardzo ładnie wyglądało to jak ludzie klaskali wraz z bębnami.
- Przy zagrywce cała hala krzyczała imię zawodnika ...... mi się to podobało. Fajnie to wyszło. Zapewne inni mają inne zdanie :)

Na "-"
- Generalnie bicie w bębny ... było ich za dużo, co przykryło cały doping
- Poza trybuną na wprost kamer, reszta hali już różnokolorowo [zwłaszcza sektor boczny]
- Wodzirej, publiczność Bełchatowska chyba nie potrzebuje niańki, która mówi co mają robić, kiedy i co śpiewać
- Trąbki ...... jak na stoku lub Małyszu. Słychać było jeden wielki "ryk" .... brakowało mi tylko krowiego dzwonka i atmosfera jak na nartach :)
- Żółwik /jeden z fanów Skry/ miał megafon, ale chyba nie bardzo widział co z nim zrobić. W ogóle nie było go słychać. Cały doping prowadził wodzirej.
- Sektorówka z napisem PGA .... sponsor się postarał
- Nowe szaliki ... sponsorowane przez Gazetę Wybiórczą ...... jakoś Gazetka ich kocha i im takie coś funduje :) z tego co widziałem to wyglądał jak kawał materiału. Widziałem też szalik "Klub Kibica" ...... też jakości niezbyt powalającej.

Co do koszulek, to brawa dla działaczy. Myślę, iż dodawanie darmowych koszulek do biletów to jest pozytywna tendencja. Hala w miarę przyzwoicie wygląda a i ktoś może lepszą sobie kupi niż ta bawełniana. Replika meczowa to już szczyt rozrzutności :) niewielu na nie stać.

malyswider

Post autor: malyswider » 18.02.2009, 21:57

Krzysiek1947 pisze:[link]" target="_blank przypadkowo znalezione, ciekawa galeria :)

ta... akurat nam pojechales... nikt z tych ludzi z nami sie nie utozsamia ani my z nimi.
BB!

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 18.02.2009, 22:08

Fajna ta trybuna na żółto, reszta jak zwykle. Dzisiaj można było sobie porównać oba style kibicowania jak na tacy. Był ktoś z Piacenzy?

Krzysiek1947

Post autor: Krzysiek1947 » 18.02.2009, 22:32

malyswider pisze:
Krzysiek1947 pisze:[link]" target="_blank przypadkowo znalezione, ciekawa galeria :)

ta... akurat nam pojechales... nikt z tych ludzi z nami sie nie utozsamia ani my z nimi.

ta w sumie sie nie dziwie znani jestescie z wypierania sie "swojej historii"
CHEMICAL BROTHERS

Abdul

Post autor: Abdul » 18.02.2009, 23:08

Bardzo fajnie, iż dziś była okazja do porównania tak naprawdę dwóch szkół dopingu.

Na temat Skry już pisałem, teraz coś na temat Częstochowy.

REWELACJA

W dopingu było to co chyba każdy z Nas lubi. Mądrze używane bębny, chóralne śpiewy, które nawet w TV były dobrze słyszalne. Młyn liczny. Hala włączała się do dopingu i mecz się bardzo dobrze oglądało .... nawet żałowałem, iż mnie tam nie ma :) ......

Brakło troszeczkę opraw i młyn troszeczkę różno kolorowy. Jak by wygląd trybun z meczu Skry i dźwięk z Częstochowy, byłby doping marzenie.

Może którejś ekipie się to uda :) Cala hala w barwach jak Skra [oczywiście każdy w swoich] , dopingująca jak Częstochowa, mająca oprawy jak Resovia, w liczbach wyjazdowych jak ostatnio Kędzierzyn :)

Ps. Świder, jesteś może na tym zdjęciu? To bardzo stare zdjęcie.
Obrazek

ps. Polecam filmik Edukacyjny:
[link]

Nieblokowanie Galerii na NK to debilizm.

ps2. Krzysiek1947 czy ty masz jakiś kompleks dotyczący fanów siatkówki? Udzielasz się w tym temacie bardziej niż w kwestii Chemika. Na ostatnie 10 Twoich postów aż 6 było w Tym temacie, który jakoś średnio jest związany z Twoim Klubem. Nie powiem, iż to co piszesz jest nudne ... myślę, iż jest to ciekawe ....

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 18.02.2009, 23:28

Abdul pisze: Obrazek
Skądś znam te hale :lol: ;) Mostostalu było wtedy bodajze 80 osób. Tak swoją swider myśle że średnio wspomina inną wizytę w Gorzowie... ;)

lsz

Post autor: lsz » 18.02.2009, 23:30

w Częstochowie miazga.
12latek (?) na AZS-ie lepiej w bęben potrafi bić niż 50letni janusz z Bełchatowa.

zgierzanin

Post autor: zgierzanin » 19.02.2009, 00:01

Kibice Dynamo Moskwa obecni w Łodzi na meczu ze Skrą Bełchatów, znana dokładna liczba?

B_Chemik

Post autor: B_Chemik » 19.02.2009, 01:47

Abdul pisze:ps2. Krzysiek1947 czy ty masz jakiś kompleks dotyczący fanów siatkówki? Udzielasz się w tym temacie bardziej niż w kwestii Chemika. Na ostatnie 10 Twoich postów aż 6 było w Tym temacie, który jakoś średnio jest związany z Twoim Klubem. Nie powiem, iż to co piszesz jest nudne ... myślę, iż jest to ciekawe ....
po prostu pyta i przy okazji informuje o dzialaniach zaksofanow.

misuszat

Post autor: misuszat » 19.02.2009, 05:18

Dobrze ze zakso fanow a nie kibicow mostostalu, ufff odetchnelem z ulga...
Zdjecie jest chyba z finalu PP, dawne czasy, zabawny wyjazd:)

A kol. Krzysiek zamiast zajmowac sie sprawami Chemika przegrzebuje internet w poszukiwaniu fotek kibicow siatkarskich, dziwne. Swoja droga nie widze tutaj ani pilkarskich kibicow Rakowa, ani z Rzeszowa, o Warszawie czy Wroclawiu juz nie wspomne...sam nie wiem co o tym myslec.
Mam dziwne wrazenie ze na sile musi sobie udowadniac jaki jest wielki, mnie to zaczyna nudzic, i nie jest to zadna zaczepka czy napinka, zwyczajnie jest to nudne.

Wracajac jednak do watku "siatkowka".
Doping w Czestochowie prezentowal sie swietnie, mimo mojej szczerej antypatii wyrazy uznania! To co pokazali kibice AZSu ma sie do Belchatowa jak kawior do swni, duzo jeszcze musi wody uplynac zanim u pszczolek cos sie zmieni. Z druiej jednak strony, tak im chyba jest dobrze;)

Gratulacje za pokonanie Sisleya dla Jastrzebie, kawal dobrej roboty, oby tak dalej w kolejnej rundzie!

pozdr all
Show must go on!
BB ´97´99´06
zaksa! co? ty qurwo! Tylko MOSTO

MBP1921

Post autor: MBP1921 » 19.02.2009, 10:28

Gratki dla Częstochowy. Zarówno za to, co zaprezentowali na trybunach, jak też dla zawodników. Naprawdę przyjemnie było popatrzeć na takie widowisko. pokazaliście, że kibice siatkarscy mogą prezentować się normalnie...
Jeśli zapomnę o Czarnych, niech Bóg zapomni o mnie.

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 19.02.2009, 11:26

misuszat pisze:Zdjecie jest chyba z finalu PP, dawne czasy, zabawny wyjazd:)
A to jednak ten wyjazd ;) Żeby nie rozmywać w sobote kilka ciekawych meczy: Jastrzębie-Mostostal MKS Dąbrowa-BKS Bielsko, Pałac Bydgoszcz-PTPS Piła, w I lidze też chyba nie będzie nudno...

Krzysiek1947

Post autor: Krzysiek1947 » 19.02.2009, 11:46

misuszat pisze:Dobrze ze zakso fanow a nie kibicow mostostalu, ufff odetchnelem z ulga...
Zdjecie jest chyba z finalu PP, dawne czasy, zabawny wyjazd:)

A kol. Krzysiek zamiast zajmowac sie sprawami Chemika przegrzebuje internet w poszukiwaniu fotek kibicow siatkarskich, dziwne. Swoja droga nie widze tutaj ani pilkarskich kibicow Rakowa, ani z Rzeszowa, o Warszawie czy Wroclawiu juz nie wspomne...sam nie wiem co o tym myslec.
Mam dziwne wrazenie ze na sile musi sobie udowadniac jaki jest wielki, mnie to zaczyna nudzic, i nie jest to zadna zaczepka czy napinka, zwyczajnie jest to nudne.

1. dla mnie jestescie zaksofanami
2. po to jest forum by dyskutować i informować
3. nie ja poprostu udowadniam jacy wy jestescie smieszni i mali
4. swoją wielkość udowodniliśmy już kiedyś na meczu z Częstochową, byłeś ? :)
5. nudzi cie to - zmień forum.
CHEMICAL BROTHERS

ODPOWIEDZ