Vlepki ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Vlepki ...
WIDZEW ŁÓDŹ - FAN CLUB PIOTRKÓW TRYBUNALSKI
projekty: [email protected]" target="_blank
[link]" target="_blank
projekty: [email protected]" target="_blank
[link]" target="_blank
CF '04
-
Nowe vlepy Meblarza Nowe Miasteczko
wyk. [link]" target="_blank" target="_blank
[link]" target="_blank
wyk. [link]" target="_blank" target="_blank
[link]" target="_blank
-
Chodziło mi o to że jeśli używasz obcego języka przy projektowaniu vlepek to sprawdź czy jest to zrobione przez Ciebie poprawnie.IbrahimPoland pisze:Nie wiem, czy to twoje twierdzenie, że grafik musi znać języki obce, jest odpowiednie.
Ale dobrze, przyznaje źle napisałem i mój błąd...
Bez odbioru!
-
wroclawianin pisze:Kolego z Opola czemu uwarzasz że vlepy Fc Bierutów są tak słabe.Moźe jakieś rewelacyjne nie są ale stoją na dobrym poziomie,wile ekipa ma gorsze i nie słychać słwo krtyki.Może to jednak lekki komplekis że nasze Fc z Bierutowa,Brzegu i Namysłowa rosną w siłe.
dzieki za wsparcie kolega z opola ma kompleks

-
2 edycja vlepek os. Króla Augusta - Resovia Rzeszów
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
-
Co oznacza skrót EH na kartach?
-
-
tak dokładnie, to znaczy Ekipa Hazard, jest nawet taka flaga Resovii i w 1 edycji tego osiedla skrót EH też się pojawił 
flaga -> [link]" target="_blank

flaga -> [link]" target="_blank
-
III edycja vlepek Stali Sanok
[link]" target="_blank
Projekty wykonane przez Zawiego
wyprodukowane oczywiście w [link]" target="_blank
[link]" target="_blank
Projekty wykonane przez Zawiego
wyprodukowane oczywiście w [link]" target="_blank
NAS NIE OBCHODZI CO O NAS MYŚLICIE-MY SIĘ BAWIMY I WAS PIERDOLIMY!!
-
Sory nie miałem gdzie to wrzucam tu.
Na sprzedaż mam taki zestaw vlepek większość unikaty nie dozdobycia.Co do ceny się dogadamy MOŻLIWA RÓWNIEŻ ZAMIANA NA HIP HOPOWE CIUCHY (Molesta,Prosto,Diil,5g,HG) pisać na PW napewno się dogadamy.Pozdrawiam
[link]" target="_blank
Na sprzedaż mam taki zestaw vlepek większość unikaty nie dozdobycia.Co do ceny się dogadamy MOŻLIWA RÓWNIEŻ ZAMIANA NA HIP HOPOWE CIUCHY (Molesta,Prosto,Diil,5g,HG) pisać na PW napewno się dogadamy.Pozdrawiam
[link]" target="_blank
-
Witam zajmuje się grafiką. Jeśli ktoś chcę skorzystać z moich usług do zrobienia kilku vlepek to PW
-
pchli targ
nawet nie musiales szukac,bo na pierwszej stronie forum masz

nawet nie musiales szukac,bo na pierwszej stronie forum masz

Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
Podziękował za wyjaśnienie RR
Co do vlepek Stali to najlepsze wg. mnie to są: Oldschool, Ultras i młody chuligan.
W zgodowych widać liście laurowe które już są tłuczone od dłuższego czasu, aczkolwiek nie mogę się czepiać, bo sam w dwóch moich projektach je wykorzystałem dłuższy czas temu. Vlepki generalnie na duży +
Na szczęście już nie tak często pojawiają się klepane od lat "wersy-przysłowia-przesłania" czy postacie rysunkowe

Co do vlepek Stali to najlepsze wg. mnie to są: Oldschool, Ultras i młody chuligan.
W zgodowych widać liście laurowe które już są tłuczone od dłuższego czasu, aczkolwiek nie mogę się czepiać, bo sam w dwóch moich projektach je wykorzystałem dłuższy czas temu. Vlepki generalnie na duży +
Na szczęście już nie tak często pojawiają się klepane od lat "wersy-przysłowia-przesłania" czy postacie rysunkowe

-
[link]" target="_blank
vlepy Ilanki Rzepin w rozmiarze 25x5 wykonawca Ultra-Styl .
vlepy Ilanki Rzepin w rozmiarze 25x5 wykonawca Ultra-Styl .
-
Osiedlowe vlepki GKM-u Grudziądz
[link]" target="_blank
Centrum5na15
Lotnisko 4 wzory 8na8
Wykonanie ultra-styl, jak zawsze dobra jakość.
[link]" target="_blank
Centrum5na15
Lotnisko 4 wzory 8na8
Wykonanie ultra-styl, jak zawsze dobra jakość.
-
wrzucam na prośbe kolegi:
[link]" target="_blank
wykonanie ultrastyl. jesli ktos bylby zainteresowany kupnem to piszcie mi na priv.
Pozdrawiam
[link]" target="_blank
wykonanie ultrastyl. jesli ktos bylby zainteresowany kupnem to piszcie mi na priv.
Pozdrawiam
-

I edcja vlepek MKS-u Dąbrowa Górnicza 8x8 cm ! Nakład 1000 arkuszy
wykonanie [link]" target="_blank - Polecam !
-
Panowie wielka prośba z mojej strony!
Poszukuję słynnego białego "H" na czarnej tarczy - jak ja to nazywam "loga chuliganki" do projektu, dokładnie takiego jakie widnieje na vlepach GKM-u. Jeżeli by posiadał on wielkość chociaż 400x400 pikseli to byłbym wdzięczny jakby ktoś wrzucił go na tinypic.
Dziękuweczka z góry!
Poszukuję słynnego białego "H" na czarnej tarczy - jak ja to nazywam "loga chuliganki" do projektu, dokładnie takiego jakie widnieje na vlepach GKM-u. Jeżeli by posiadał on wielkość chociaż 400x400 pikseli to byłbym wdzięczny jakby ktoś wrzucił go na tinypic.
Dziękuweczka z góry!
-
[link]" target="_blank
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
nie musisz mnie inforować o istnieniu wyszukiwarki... tylko że samo wpisanie "hooligans" nie rozwiąże problemu, już próbowałem szukać na wszelakie sposoby i wpisywałem różne rzeczy... jakoś nie wyskakiwało to czego szukałem.
Jeśli problemem jest dla Ciebie wrzucić link albo cokolwiek aby mi pomóc to nic nie wypisuj bo oklasków za to chyba nie zgarniesz...
Jeśli problemem jest dla Ciebie wrzucić link albo cokolwiek aby mi pomóc to nic nie wypisuj bo oklasków za to chyba nie zgarniesz...
-
Po 1 w hyde parku jest odpowiedni temat do takich próśbAdku pisze:nie musisz mnie inforować o istnieniu wyszukiwarki... tylko że samo wpisanie "hooligans" nie rozwiąże problemu, już próbowałem szukać na wszelakie sposoby i wpisywałem różne rzeczy... jakoś nie wyskakiwało to czego szukałem.
po 2 [link]" target="_blank po 2 minutach szukania w google

-
no to można w takim razie wykasować moje posty skoro nie ten dział...
Hmm, no to mieliśmy rożne sposoby szukania najwyraźniej bo nie szukałbym tego na stronie GKS-u. Dziękuweczka
Hmm, no to mieliśmy rożne sposoby szukania najwyraźniej bo nie szukałbym tego na stronie GKS-u. Dziękuweczka
-
-
Na prośbę kolegi..
6 edycja vlepek Lech Poznań FC Września
[link]" target="_blank
Projekty: Kaczy FC Września
6 edycja vlepek Lech Poznań FC Września
[link]" target="_blank
Projekty: Kaczy FC Września
-
II edycja vlep FC Leszczyny:
[link]" target="_blank
Wykonanie - myportfolio.com.pl.. polecamy 100%!!
[link]" target="_blank
Wykonanie - myportfolio.com.pl.. polecamy 100%!!
TG'99
-
VI Oficjalna seria vlepek ŁKSu Pabianice

Większa rozdzielczość [link]
Drukowane na [link] POLECAM !!

-
Mam małe pytanie.Przemo99 pisze:VI Oficjalna seria vlepek ŁKSu Pabianice
Co maja znaczyć na drugiej vlepce te wymienione miasteczka? FC?

-
Szybka realizacja, mily kontakt, przystepne ceny!! polecamy - FC Leszczyny.ULTRA pisze:Dodam, że vlepki:
-Resovii Rzeszów-Króla Augusta
-Lecha Poznań-Września
-Widzewa Łódź-Czerwony Rynek
-Górnika Zabrze-Leszczyny
drukowane na [link]" target="_blank" target="_blank
Dziękuję za uwagę.
TG'99
-
nie to sa poprostu przypadkowe miasta ot tak wypisane , co za baran ....ADR10 pisze:Mam małe pytanie.Przemo99 pisze:VI Oficjalna seria vlepek ŁKSu Pabianice
ps. powodzenia z szalikiem teofilowa i dzieki za 4 temat o nas na waszym forum

ŚŻK! ANTY PARÓWY
-
Baranie? Nie mam zamiar reagować na jakąś twoją głupią zaczepkę w moja stronę.No jak dla mnie to prócz kilku miasteczek to reszta jest wypisana przypadkowo bo o żadnych waszym FC nie ma mowy.aqq08 pisze:nie to sa poprostu przypadkowe miasta ot tak wypisane , co za baran ....ADR10 pisze:Mam małe pytanie.Przemo99 pisze:VI Oficjalna seria vlepek ŁKSu Pabianice
ps. powodzenia z powrotem do domu na Chojny po meczach
-
-
2 edycja vlepek Śródmieście Resovia
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
-
Czyżby błąd na ostatniej vlepce?RR_1905 pisze:2 edycja vlepek Śródmieście Resovia
[link]" target="_blank" target="_blank
-
-
aqq08 pisze:nie to sa poprostu przypadkowe miasta ot tak wypisane , co za baran ....ADR10 pisze:Mam małe pytanie.Przemo99 pisze:VI Oficjalna seria vlepek ŁKSu Pabianice
mamy na teofilowie wiecej kibicow niz wy w sumie w zgierzu, lutomiersku tomaszowie poddebicach i ozorkowie. nic tam nie znaczymy, ale to zupelnie jak wy w wyzej wymienionych miastach, takze prosze Cie najmocniej - daj spokoj juz tym dyskusjom. siedzisz gdzies na tych chojnach ,z domu nie wylazisz, tylko snujesz wizje na kibicach net o potedze ŁKS-u, trzymaniu jakichs szalikow w majtkach(podpis) i niezliczonych fc. na poczatku bylo nawet zabawnie, mozna bylo sie smiesznie z Toba ponapinac, ale juz wystarczy

powiedzmy, ze mozesz mi sie odgryzc jakas glupia riposta w swoim stylu, niech strace, ale nei ciagnij dalej tego tematu, bo nie ma po co.
-
aha i przestancie szastac na lewo i prawo pojeciem FC, w calej Polsce pod tym okresleniem kryje sie cos wiecej niz pare osob jezdzacych na mecze, a do tego sprowadza sie dzialalnosc polowy fc z tej vlepki.
-
V Edycja vlepek Stomil Olsztyn FC Ostróda
[link]" target="_blank
Wymiary: 15x7, 15x6, 8x8
Produkcja : [link]" target="_blank
[link]" target="_blank
Wymiary: 15x7, 15x6, 8x8
Produkcja : [link]" target="_blank
-
ogarnij się chłopcze, FC w województwie łódzkim to już nie jest wasza "specjalność" i musisz się z tym pogodzić, chyba że dalej masz zamiar wyładowywać swoją frustrację na tym forum.widzew_srodmiescie pisze:aha i przestancie szastac na lewo i prawo pojeciem FC, w calej Polsce pod tym okresleniem kryje sie cos wiecej niz pare osob jezdzacych na mecze, a do tego sprowadza sie dzialalnosc polowy fc z tej vlepki.
ps. na śródmieściu jeszcze dodaj że nas nie ma boję się co dzień w czapce z herbem chodzić...
pozdrawiam
lubię gościć zgody, rano chociaż wiem, że nie przejebałem tej kasy sam 

-
zyj dalej w swoim swiecie , z poddebic na ostatnich derbach było wiecej ŁKSiakow niz widzewiakow , no dobra ale liczby pewnie i tak ci nie przekonaja.widzew_srodmiescie pisze:aqq08 pisze:nie to sa poprostu przypadkowe miasta ot tak wypisane , co za baran ....ADR10 pisze:
Mam małe pytanie.
mamy na teofilowie wiecej kibicow niz wy w sumie w zgierzu, lutomiersku tomaszowie poddebicach i ozorkowie. nic tam nie znaczymy, ale to zupelnie jak wy w wyzej wymienionych miastach, takze prosze Cie najmocniej - daj spokoj juz tym dyskusjom. siedzisz gdzies na tych chojnach ,z domu nie wylazisz, tylko snujesz wizje na kibicach net o potedze ŁKS-u, trzymaniu jakichs szalikow w majtkach(podpis) i niezliczonych fc. na poczatku bylo nawet zabawnie, mozna bylo sie smiesznie z Toba ponapinac, ale juz wystarczy
powiedzmy, ze mozesz mi sie odgryzc jakas glupia riposta w swoim stylu, niech strace, ale nei ciagnij dalej tego tematu, bo nie ma po co.
watpie zeby znalazło sie 25 szczurow na teofilowie za widzewem , jak probowaliscie robic szalik teo i jak zwykle na 20 wpisow z polowa ludzi była z po za teo.Jestes smieszny naczytałes sie jakis pierdół u was na forum , uwierzyłes w to i chodzisz i gadasz bzdury .zyjesz chyba jeszcze wasza propaganda z lat 90 Jeszcze wieksi jeszcze i jeszcze... niestety dobre czasy sie skonczyly
z mojej strony koniec .
ŚŻK! ANTY PARÓWY