https://www.facebook.com/gra.klondike
jak dla mnie lipa bo w wakacje jak bedziesz szedl z rekoma w kieszeni i ktos bedzie na ciebie patrzyl z tylu to orzelek bedzie do gory kolami :? a wystarczylo to wszytsko zrobic bokiem
jezeli dla ciebie nie ma znaczenia czy godlo polski jest normalnie czy odwrotnie to gratuluje inteligencji mozesz smialo wypierdalac do anglii zbierac smieci albo sprzatac w domach u angoli szerokiej drogi ! tam bedziesz pasowal zero szacunku do kraju
dxd pisze:jezeli dla ciebie nie ma znaczenia czy godlo polski jest normalnie czy odwrotnie to gratuluje inteligencji mozesz smialo wypierdalac do anglii zbierac smieci albo sprzatac w domach u angoli szerokiej drogi ! tam bedziesz pasowal zero szacunku do kraju
a co robisz tam? Nie zrobiłem sobie tego, po to by ktoś to oglądał.
dxd pisze:
jak dla mnie lipa bo w wakacje jak bedziesz szedl z rekoma w kieszeni i ktos bedzie na ciebie patrzyl z tylu to orzelek bedzie do gory kolami a wystarczylo to wszytsko zrobic bokiem
Jak se zrobisz Orła na plecach i będziesz na basenie skakał na kepe to też orzełek bedzie do góry nogami, no ale wystarczyło to zrobic bokiem
Dziarka fajna, jak będzie solówa z angolem to przy gardzie dobrze widac co i jak:)
Pzdr
Wzorek gościa z Polonii rzeczywiście w klimacie lat 90-tych,ale widze ,że włąściciel dziarki też, bo chyba ma fleka na sobie jeśli się nie myle i ten pasek Jemes Dean ;].Szczególnego smaczku całemu zdjęciu dodaje kosz na śmieci w którym leży butelka z napoju energetycznego.
Dziarka jest nowa jak juz napisalem bedzie trzeba ja poprawic akurat wlasciciel dziarki jest starym kibicem PB i chyba do niego pasuje co do zdjecia to bylo robione wczora na sparingu z Sandencja .
pb_bezimienny pisze:[link]" target="_blank
Dziara nie moja jeszcze jest nie skonczona .. jak dla mnie bardzo slabe wykonanie
Ja uważam że takie oldschoolowe są bardzo klimatyczne Kolorowe itd nie oddają do końca tego klimatu, tym bardziej jeśli kibic jest starszy to mu pasuje, btw ma fajny pasek
dziara Polonii konkret, OLDSCHOOL FOREVER! Zawisza też ciekawie, Unii Hrubieszów fajne miejsce i ciekawa czcionka... ale tatuaże antypolicyjne jakoś nigdy mi się nie podobały, więc mimo dobrego wykonania średnia jak dla mnie
Let them hate us, if only they are afraid of us...
pb_bezimienny pisze:Dziarka jest nowa jak juz napisalem bedzie trzeba ja poprawic akurat wlasciciel dziarki jest starym kibicem PB i chyba do niego pasuje co do zdjecia to bylo robione wczora na sparingu z Sandencja .
niech sie nie lamie
dziara jedna z lepszych w temacie
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze:
co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
Kto ty jesteś? Polak mały. Jaki znak twój? Orzeł biały. Gdzie ty mieszkasz? Między swemi. W jakim kraju? W polskiej ziemi. Czem ta ziemia? Mą ojczyzną. Czym zdobyta? Krwią i blizną. Czy ją kochasz? Kocham szczerze. A w co wierzysz? W Polskę wierzę. Coś ty dla niej? Wdzięczne dziecię. Coś jej winien? Oddać życie.