Mój post miał na celu wyjaśnienie co poniektórym dumnym i wypominającym , ze każdy kibic jest w pewnym sensie „kibicem sukcesu”. Pociągi Kolportera za 20zł,jakies tam inne rzeczy, to wszystko sprawia ze za kilka lat jak Korona przestanie grac w czołowce ,będzie miała wiernych kibiców, którzy teraz ucza się przywiązania do barw. Nie wierzycie??Trudno.. ciekawe czy 4-5 lat temu widzielsicie w czołowce 1ligowej tabeli moją Koronę
Puchar Polski (temat zbiorczy) ;)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Smokofilimidynek
Nie rozumiem co niektórych ludzi boli…..tak czytam te kilka stron z tego i innych tematów. Zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie pasuje. Że tych za mało że tamtych za dużo, że ci śpiewali głośniej a tamci w ogóle. Powolutku…zacznijmy od liczby Korony na Pucharze w Poznaniu. Nie było nikogo, wyjazd odpuszczony czy tam nie doszedł do skutku z braku transportu- nasza porażka. Czy aż tak potężna ze już jesteśmy źli i tragiczni?? Czy po koroniarskim awansie co poniektórym zaczęło się wydawać, ze Korona zacznie walic po kilka setek wszedzie…??Zapomnijmy o tym. My Koroniarze dopiero się uczymy ekstraklasy i troszke czasu jeszcze minie zanim dołączymy do czołówki…Po 1,5sezonu w 1lidze chcecie porównywać nas z Legia,Widzewem ŁKSem…miło, ale dajcie jeszcze ze 4-5 sezonów.Może jakies puchary europejskie?? Te 14 tysiecy ludzi na Lechu,ten 1000ŁKS w Wawie 450 Gornika w Łodzi nie biorą się z niczego…Wasze kluby to tradycja, historia kapitalne mecze, na które zabierał Was ojciec….a przepraszam, na czym my Koroniarze mielismy budowac naszą potęgę??Zanim jeden z drugim mądry Lechita czy jakiś Wiślak cos napisze, to może ja mu przypomne ze gdy wy graliście w europejskich pucharach my się emocjonowaliśmy pojedynkami z Niedźwiedziami,Świtami i innymi (nikomu nic nie ujmując)w 3,4 i CZASAMI 2lidze.Parafrazując słowa pewnego satyryka(Wiślak) „A i ciągle mało i mało…..bo tylko 100 bo tylko 200,bo sobie odpuścili”.A odpuścili i będą odpuszcząc bo to jeszcze nie ta klasa…CZAS-pogadamy za kilka lat.Niech chce się tu wymądrzać,ale niech dumny Lechita obejrzy sobie statystyki widzów z tego linka http://www.90minut.pl/liga.php?id=552 liczby liczby ,inne czasy???Pierwsza liga?? Pierwsza. Tak to już bywa raz wiecej raz mniej ale nikt nie jest idealny. Jeszcze na momencik do wczorajszej prezentacji Radomiaka w Kraku…B.dobra liczba i dobry doping.Zielony sektor, no cóż powracają do 3ligowej rzeczywistości choc wczoraj pokazali ze zasłgują na więcej.To jest rywal z Naszej półki(na Legii w 2003 roku 3ligowej wówczas Koronie,po remisie 1-1 w CK kibicowało około 200 Koroniarzy).
Mój post miał na celu wyjaśnienie co poniektórym dumnym i wypominającym , ze każdy kibic jest w pewnym sensie „kibicem sukcesu”. Pociągi Kolportera za 20zł,jakies tam inne rzeczy, to wszystko sprawia ze za kilka lat jak Korona przestanie grac w czołowce ,będzie miała wiernych kibiców, którzy teraz ucza się przywiązania do barw. Nie wierzycie??Trudno.. ciekawe czy 4-5 lat temu widzielsicie w czołowce 1ligowej tabeli moją Koronę
??
-
spinacz_napinacz
Fakt, że Korona zalicza 0 w jednym z najważniejszych meczów w dotychczasowej swojej historii, czyli w walce o półfinał PP, blamaż i koniec kropka. Nie ma sensu więc co porównywać KSZO i Korony. I nie ma sensu pisać ile kiedyś wiary chodziło na mecze, jak jeden kolega skopiował link a każdy wie jak wtedy wyglądał polski piłkarski poker.
-
Derles(RTS)
Ale nie przeszkadzał Wam ten poker dopóki zdobywaliście tytuły :?:k! pisze:Fakt, że Korona zalicza 0 w jednym z najważniejszych meczów w dotychczasowej swojej historii, czyli w walce o półfinał PP, blamaż i koniec kropka. Nie ma sensu więc co porównywać KSZO i Korony. I nie ma sensu pisać ile kiedyś wiary chodziło na mecze, jak jeden kolega skopiował link a każdy wie jak wtedy wyglądał polski piłkarski poker.
Dyskobolia Grodzisk 3:1 RUCH CHORZÓW
Dyskobolia Grodzisk 3:1 RUCH CHORZÓW
Widzów: 1.000 (w tym około 80 kibiców Ruchu)
Więcej zdjęć: www.Niebiescy.pl

Widzów: 1.000 (w tym około 80 kibiców Ruchu)
Więcej zdjęć: www.Niebiescy.pl

Wydział Gier PZPN zweryfikował wynik spotkania 1/4 finału Pucharu Polski Arka Gdynia – Wisła Płock jako walkower 0:3 na niekorzyść Arki. Decyzji nadany został rygor natychmiastowej wykonalności.
Decyzja Wydziału Gier oznacza, że w półfinale Pucharu Polski zagra Wisła Płock, która zmierzy się z Kolporterem Koroną Kielce. Drugą parę tworzą Groclin Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski i Cracovia. Pierwsze mecze tej fazy zostaną rozegrane 10/11 kwietnia, a spotkania rewanżowe 23/24 kwietnia.
PZPN PZPN j**** j**** PZPN
Decyzja Wydziału Gier oznacza, że w półfinale Pucharu Polski zagra Wisła Płock, która zmierzy się z Kolporterem Koroną Kielce. Drugą parę tworzą Groclin Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski i Cracovia. Pierwsze mecze tej fazy zostaną rozegrane 10/11 kwietnia, a spotkania rewanżowe 23/24 kwietnia.
PZPN PZPN j**** j**** PZPN
Warchoły jak zwykle nie zawodzą !
Fotorelacja : http://radomiak.info/galeria/foto.php?kat=2007krakow#
Brawo !!
Fotorelacja : http://radomiak.info/galeria/foto.php?kat=2007krakow#
Brawo !!
-
Młoda_Petra
-
WlochatyBob
Okoliczności nie znam, ale nie sądze by Wisla zbytnio musiala sie wysiylać - jest to flaga pikników zrobionaw dodatku przez kolesia żerującego na zwyklych kibicach jak i na samym klubie. Kiedys nawet LKS tez byl bliski jej trafienia, ale o tamtym zachowaniu tego Pana nawet szkoda mówić. Choć niestety barwy to barwy
-
neversummer
- Kontakt:
Widać ze jakis typ chyba ja sam robil bo nawet sie wysilil zeby dobry herb wstawic;p
http://i10.tinypic.com/4cj6e5j.jpg
Z tego co Wiem Korona ma troszke inny;)
Ale flaga to flaga, plus dla Wisły. Widać, dlaczego pikniki nie powinny szyć sobie same flag...
pzdr;)
http://i10.tinypic.com/4cj6e5j.jpg
Z tego co Wiem Korona ma troszke inny;)
Ale flaga to flaga, plus dla Wisły. Widać, dlaczego pikniki nie powinny szyć sobie same flag...
pzdr;)
-
KS Cracovia
-
Kibic, nie chuligan
-
Peter McCalister ojciec
- ban