Eliminacje Mistrzostw Świata RPA 2010
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
dominikNYC
Re: Eliminacje Mistrzostw Świata RPA 2010
Inspektor Gadget: Chodzilo mi o to czy bedzie organizowany jakis transport przez Polakow zamieszkalych w Dublinie. Bus/autobus/prywatne samochody. Cokolwiek. Nie chcemy podrozowac do Belfastu publicznym transportem. Lepiej przylaczyc sie do jakiejs zorganizowanej grupy...
Kilka lat temu podrozowalismy w ten sposob do Cardiff. Kilka godzin po przylocie do Londynu przechwycili nas lokalni znajomi ktorzy zorganizowali autobus na trasie Londyn-Cardiff. Fajnie by bylo zalapac sie na cos takiego w Irlandii. Potrzebujemy 3-4 miejsca. Z gory dzieki!
d
Kilka lat temu podrozowalismy w ten sposob do Cardiff. Kilka godzin po przylocie do Londynu przechwycili nas lokalni znajomi ktorzy zorganizowali autobus na trasie Londyn-Cardiff. Fajnie by bylo zalapac sie na cos takiego w Irlandii. Potrzebujemy 3-4 miejsca. Z gory dzieki!
d
Biletow na mecz jeszcze nie ma.Jak beda to ciezko bedzie je dostac dla kogos spoza Belfastu z tego wzgledu ,ze Polsce przyznaja w najlepszym razie 800 sztuk,a w najgorszym 500.Pojebany pzpn raczej nie bedzie sie babral taka mala iloscia wejsciowek wiec pewnie beda sprzedawane w Belfascie w NIFF.Tak bylo tez ostatnim razem i obowiazywala zasada kto pierwszy przyjdzie i kupi ten zobaczy mecz.Moga jedynie sprzedawac jeden bilet na jeden paszport ,ale watpie bo ostatnio byla wolna amerykanka i wszystko poszlo dobrze tj.nie bylo prawie zadnych ekscesow,wiec nie ma powodow by to zmieniac.
W Belfascie i poza nim jest duze zainteresowanie tym meczem wsrod Polakow wiec taka ilosc biletow to bedzie moment.Jedyna szansa dla kibicow spoza NI na zakup biletu bedzie jezeli beda sprzedawane online.
Windsor Park podczas meczy repry jest zawsze pelny,wrecz jest o wiele wieksze zapotrzebowanie wsrod tutejszych na bilety niz moze pomiescic ten maly stadion.
Jesli chodzi o transport z Dublina to jezdza autobusy na okreta ok.2godz.
W Belfascie i poza nim jest duze zainteresowanie tym meczem wsrod Polakow wiec taka ilosc biletow to bedzie moment.Jedyna szansa dla kibicow spoza NI na zakup biletu bedzie jezeli beda sprzedawane online.
Windsor Park podczas meczy repry jest zawsze pelny,wrecz jest o wiele wieksze zapotrzebowanie wsrod tutejszych na bilety niz moze pomiescic ten maly stadion.
Jesli chodzi o transport z Dublina to jezdza autobusy na okreta ok.2godz.
To jeżeli ja mieszkam w Irlandi to jak ja mam ku*** kupić te bilety , musze jechać do Belfastu pare dni przed meczem czy da rade przez neta kupić je ...
-
szczena_uns
- Kontakt:
Na stronie Północno Irlandzkiego związku znalazłem informacje że mecz odbędzie się o 17:15 ( 18:15 w polsce ) maksymalna liczba tych biletów ( prawdopodobnie tylko 1000 ) została przekazana do pzpnu i niebędzie możliwości zakupienia tych biletów w belfaście
Northern Ireland v Poland
Saturday 28 March 2009
Windsor Park, Belfast
Kick Off 5.15 pm
The Polish FA have requested the maximum number of tickets available to them for the above match. These tickets have already been allocated to Polish supporters by the Polish FA. The Irish Football Association does not and will not have any tickets to sell for this match both to Polish supporters and to our own supporters.
To receive ticket information regarding all future games, home and away, in this qualifying group, please add your email address to the email update box on the front page of this website.
http://www.irishfa.com/international-matches/tickets/" target="_blank
Northern Ireland v Poland
Saturday 28 March 2009
Windsor Park, Belfast
Kick Off 5.15 pm
The Polish FA have requested the maximum number of tickets available to them for the above match. These tickets have already been allocated to Polish supporters by the Polish FA. The Irish Football Association does not and will not have any tickets to sell for this match both to Polish supporters and to our own supporters.
To receive ticket information regarding all future games, home and away, in this qualifying group, please add your email address to the email update box on the front page of this website.
http://www.irishfa.com/international-matches/tickets/" target="_blank
-
Wrocławianin
1000 biletów?
wiadomo jak pzpn bedzie dystrybuowal bilety?
-
Inspektor Gadget
pewnie przez stronę kupbilet.pl z 100% marżąWrocławianin pisze:1000 biletów?wiadomo jak pzpn bedzie dystrybuowal bilety?
-
TYLKO DYSKOBOLIA
pomyslec,ze ktos juz zabukowal bilet lotniczy i nie ma teraz wiekszych szans zeby dostac sie na mecz...
dobrze,ze w ostatniej chwili sie rozmyslilem...miejmy nadzieje,ze przed meczem Czechach nie beda odstawiac takiej repety..
Z San Marino wkoncu w Kielcach tak?
dobrze,ze w ostatniej chwili sie rozmyslilem...miejmy nadzieje,ze przed meczem Czechach nie beda odstawiac takiej repety..
-
Wrocławianin
e tam opcja pod stadionem tez zła nie jest:) a poza tym polak potrafi i moze powtorzy sie sytuacja z Manchesteru:)
można się było spodziewać, że dostaniemy mało biletówTYLKO DYSKOBOLIA pisze:pomyslec,ze ktos juz zabukowal bilet lotniczy i nie ma teraz wiekszych szans zeby dostac sie na mecz...
ja lot zabukowałem jeszcze przed Nowym Rokiem a o bilety będę się martwił na miejscu...
-
szczena_uns
- Kontakt:
Troche z innej beczki , dzięki bogu nasi piłkarze zagrają dzisiaj z orłem na piersi a nie tak jak ktoś wcześnij wkleił jakiś chujowy projet , wczoraj piłkarze trenowali w nowych dresach nike ... mam nadzieję że koszulki będą się ładnie prezentowały
http://sport.onet.pl/0,1248685,113795,8 ... ortaz.html" target="_blank
http://sport.onet.pl/0,1248685,113795,8 ... ortaz.html" target="_blank
Wie ktoś może jak dobrze dostać się z Doncaster/Sheffield na Belfast? z góry dzięki za odp
Kod: Zaznacz cały
http://www.clubandtravel.pl/?d=102-
Gustavoloco
Z Doncaster lata flybe.com, ale niestety w sobotę nie ma lotów. Także pozostaje Ci Manchester albo ewentualnie East Midlands.tum pisze:Wie ktoś może jak dobrze dostać się z Doncaster/Sheffield na Belfast? z góry dzięki za odp
-
dominikNYC
dogralismy szczegoly z biletami lotniczymi. przylatujemy z nowego jorku do dublina w piatek rano. starzy wyjazdowicze (pierwszy wyjazd londyn '99). czy bedzie organizowany jakis autobus do belfastu przez polakow mieszkajacych w dublinie ? ewentualnie jakies busy/prywatne samochody ? potrzebujemy 3 miejsca. na piatek wieczorem planujemy maly tour dublinskich barow. jezeli ktos z grupowiczow chetny na alko/impreze to kontakt na email:
[email protected]" target="_blank
pzdr
[email protected]" target="_blank
pzdr
Bilety są po 270 pln
Czyżby się już gdzieś pojawiły?
ktoś może to potwierdzić?????katama pisze:Bilety są po 270 pln
dziś dzwoniłem do PZPNu,nic jeszcze nie było wiadomo co do dystrybucji oraz ceny biletu!!!
sprawdz na stronie pzpn.pl w dziale biletynagi pisze:ktoś może to potwierdzić?????katama pisze:Bilety są po 270 pln
dziś dzwoniłem do PZPNu,nic jeszcze nie było wiadomo co do dystrybucji oraz ceny biletu!!!
-
Wrocławianin
widzicie gdzies na kupbilet.pl mozliwosc kupna juz wejsciowek? czy sie dopiero pojawia od jutra?
Nie ma ich jeszcze. Wg tego co pisze mają pojawić się właśnie od jutra.
Czy zeby kupic bilet przez ta stronke musze njajpierw sie zarejestrowac czy jak? Jak ktos juz mial z nimi do czynienia niech cos skrobnie.
Mieszkam w Irlandii i musze kupić bilet na ten mecz z tej stronki kupbilet.pl czy jest jakieś inne rozwiązanie ...
możesz kupić tutaj,ale się jeszcze nie pojawiły!!!pająk pisze:Mieszkam w Irlandii i musze kupić bilet na ten mecz z tej stronki kupbilet.pl czy jest jakieś inne rozwiązanie ...
http://ifatickets.first-sports.com/" target="_blank
-
szczena_uns
- Kontakt:
Od kilku lat na http://www.kupbilet.pl" target="_blank sa te same zasady , zakładasz konto podjesz wszystkie informacje potrzebne do zalorzenia konta jeżeli chcesz kupić więcej biletów wymyśl jakieś dane kumpli lub poprostu podaj prawdziwe ( nigdy tamtych niesprawdzają ) po pojawieniu sie biletow i jak juz ci sie uda lepiej szybko wyslij kase bo czasami lubia anulowac zamowienie gdy niewyslesz kasy w termnie . dla emigrantow jest rownierz tam opcja wysylki za granice , pajak jak mieszkalem w dublinie to dwa razy zamawialem bilety ( do lizbony i helsinek ) i przyszly normalnie do mnie do dublina kurierem tak wiec niema co sie bac
-
Wrocławianin
jesli bawic sie w szczegoly to sroda juz jest
ciekawe kiedy dokladnie rzuca je do sprzedazy 
-
wisla plock
to jest polska precyzja,mamy srode biletow jeszcze nie ma!
widze chlopaki tez chytrza
mogl by ktos napisac jak sie placi ? przelew/poczta ?
Ciekawe ilu jeszcze tak siedziało. Ciekawe o której wg nich zaczyna się środa...
Kilku jescze napewno siedzialo i ....dalej siedzi tak jak i ja
Noc uplynela na przemysleniach w postaci tego czy jest sens?
Stadion ok 14 tysi z czego dla nas ok 800 biletow,tak mi sie przynajmniej obilo o uszy....brnac dalej mysle ze polowa albo i wiecej dla sponsorow i roznej masci dzialaczy..kolejna czesc dla roznego rodzaju fc Reprezentacji ....sumujac wiec to wszystko mysle ze w wolnej sprzedazy znajdzie sie gdzies ok 200 szt ....no ale jak to mowia ,, nadzieja matka......"
Noc uplynela na przemysleniach w postaci tego czy jest sens?
Stadion ok 14 tysi z czego dla nas ok 800 biletow,tak mi sie przynajmniej obilo o uszy....brnac dalej mysle ze polowa albo i wiecej dla sponsorow i roznej masci dzialaczy..kolejna czesc dla roznego rodzaju fc Reprezentacji ....sumujac wiec to wszystko mysle ze w wolnej sprzedazy znajdzie sie gdzies ok 200 szt ....no ale jak to mowia ,, nadzieja matka......"
ja to pie... ide spac:D
Swoją drogą to rozpoczęcie dystrybucji akurat dzisiaj to niezły prezent dla tych , którzy pojechali do Portugalii na Walię...Drugi raz z rzędu taka sytuacja...
Cos sie kur... robi . Godzina 8.00 a biletow dalej nie ma.
Ci w Portugalii tez przed komputerami siedzacorthess pisze:Swoją drogą to rozpoczęcie dystrybucji akurat dzisiaj to niezły prezent dla tych , którzy pojechali do Portugalii na Walię...Drugi raz z rzędu taka sytuacja...
Tak zastanawiam sie czy isc na meczyk czy nadal na bilet polowac.
wkurwia mnie to wszystko!!!
-
dominikNYC
dostal ktos ? jak dlugo trwala sprzedaz ? taka wiadomosc zobaczylem o mniej wiecej 11:10 rano czasu polskiego.
Sprzedaż internetowa zakończona
Sprzedaż internetowa zakończona
próbujcie
mi też pokazywało sprzedaż zakończona
wszedłem przez stronę startową i zaskoczyło bilety zamówione 3 szt
nie chciał więcej mi doliczyć
zamawiajcie
mi też pokazywało sprzedaż zakończona
wszedłem przez stronę startową i zaskoczyło bilety zamówione 3 szt
nie chciał więcej mi doliczyć
zamawiajcie