Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
King_Artur_1908y
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Piter a powiedz mi: czy Bałtyk był też powodem Waszego rozstania się z Flotą ? Jak byliśmy w Świnoujściu na pucharze w sierpniu 2003 to jeszcze mieliście zgodę, a potem takie ciśnienie ?
nie, Bałtyk nie był powodem zerwania zgody z Flotą...King_Artur_1908y pisze:Piter a powiedz mi: czy Bałtyk był też powodem Waszego rozstania się z Flotą ? Jak byliśmy w Świnoujściu na pucharze w sierpniu 2003 to jeszcze mieliście zgodę, a potem takie ciśnienie ?
-
19Korona73
Z tego co teraz szukałem to nie mają żadnej zgody a czy mieli tego nie wiem to jest młody klub data jest wszędzie podawana 1995 a co do kos tez nie jest nic podane chyba że się mylę to niech ktoś mnie poprawi pozdroszybki_bill pisze:Czy Podbeskidze miało/ma jakieś zgody/układy i kogo uważa oprócz BKS za swoje kosy?
-
Alfons Cytrynek
Tak dokładnie, świetna pamięćKing_Artur_1908y pisze:Chyba w 1993 roku to było. Śląsk Wiśle po flagi biegłAlfons Cytrynek pisze: W pewnym momencie te dwa kluby zaliczyły nawet awanturę między sobą. Dlatego też dałem jako przykład Śląska i Wisłę
Alfons Cytrynek pisze:King_Artur_1908y pisze:A co co się stało, że kibice ze Rzgowa aż tak Wam zaleźli za skórę, że są dla Was jedną z głównych kosAZSKutno pisze:
MKS Kutno
Zgody Górnik Łęczyca
Kosy Zawisza Rzgów, Warta Sieradz.
Nie słyszałem o jakimkolwiek zorganizowanym ruchu kibicowskim na Zawiszy Rzgów.
To fakt zawisza nie ma młynu ! Zaczeło się od tego gdy walczyliśmy o awans !
Wyszła mała sprzeczka (ja co roku z nimi) na stadionie - a uznaliśmy tą drużynę za kose
ponieważ sami jeszcze dobrze nie rozwineliśmy się w tedy, w ruchu ultras !
Teraz jest inaczej i kosa to już jest na papierku ale wolałem napisać !
.... na youtube jest ich filmik o nas !
-
klocek5001
z Tychami sie nie lubia19Korona73 pisze:Z tego co teraz szukałem to nie mają żadnej zgody a czy mieli tego nie wiem to jest młody klub data jest wszędzie podawana 1995 a co do kos tez nie jest nic podane chyba że się mylę to niech ktoś mnie poprawi pozdroszybki_bill pisze:Czy Podbeskidze miało/ma jakieś zgody/układy i kogo uważa oprócz BKS za swoje kosy?
[/quotetasman88 pisze:dawidao pisze:Nie przekształcił się w zgodę.nieznajomy_89 pisze:mam pytanie odnoście Poloni Bydgoszcz i Petrochemi Płock Czy Ten układ co się miedzy nimi przedkształcił się w jakomś zgode?
Masz rację...ja myslałem ze to Stomil mial cos z Petrą a nie Polonia no chyba , ze sie myle...
A co do Petry chyba trzyma z Stilonem ale nie jestem pewien czy to zgoda czy układ
Kolego nie wiem skąd masz takie informacje ale nic nas z Petrą nie łączy, jak bedziesz polegał na takich informatorach to powodzenia życze
Pozdrawiam
STILON GORZÓW
Skąd posiadasz takie informacje ?
Ale kumato jest info z pierwszej ręki heheh
Chłopaczkowi pewnie chodziło o Elanę ,a nie Petrę.Dla niego to nie różnica...
A z kim maja uklad Błekitni Stare Pole
-
popolupo88
Albo popierdolił Stilon ze Stomilem...
Bo słyszałem ze Błekitni Stare Pole maja układ z Arka Gdynia
-
Alfons Cytrynek
To przepraszam i zwracam honor 
A jeśli jestesmy przy Stilonie nalezy dodac ze nie posiada chyba zadnej zgody ani nie ma z nikim układu!tasman88 pisze:no nie długo to będzie mozna wyczytac że Wisła przykładowo ma układ z Górnikiem Zabrzepopolupo88 pisze:Albo popierdolił Stilon ze Stomilem...
masakra
jeszce raz Stilon nie ma zadnego ukladu z Petrą
PoSdro 88!
-
witoldpyrkosz
z Elaną posiada układ
Stilon ma zgode ze Sportingiem Charleroi z Belgii. W ramach rewizyty byli z nami przy okazji meczu z Zagłębiem Lubin u siebie. Pozdro.since2006 pisze:A jeśli jestesmy przy Stilonie nalezy dodac ze nie posiada chyba zadnej zgody ani nie ma z nikim układu!tasman88 pisze:no nie długo to będzie mozna wyczytac że Wisła przykładowo ma układ z Górnikiem Zabrzepopolupo88 pisze:Albo popierdolił Stilon ze Stomilem...
masakra
jeszce raz Stilon nie ma zadnego ukladu z Petrą
PoSdro 88!
-
CelticBhoy
rozumiem, że to oficjalna zgoda, a nie po prostu jakieś znajomości poszczególnych osób?
Dobrze rozumiesz, to oficjalna zgoda.CelticBhoy pisze:rozumiem, że to oficjalna zgoda, a nie po prostu jakieś znajomości poszczególnych osób?
-
19Korona73
zetkaes pisze:Dobrze rozumiesz, to oficjalna zgoda.CelticBhoy pisze:rozumiem, że to oficjalna zgoda, a nie po prostu jakieś znajomości poszczególnych osób?
A od kiedy jest ta zgoda na innych stronach nic na ten temat nie ma napisane jak można wiedzieć oczywiście pozdro
-
19Korona73
Czy na na linii Widzew Elana jest jakaś zgoda lub układ ,chyba że na jakieś wcześniejszej stronie jest to podane to mi powiedzcie to przeczytam.Pozdro
-
TAZZ_STILON
w sumie od niedawna. Wszystko zaczelo sie od tragicznej smierci Stilonowca emigranta, ktory w Belgii dzialal rowniez na rzecz Charleroi, gdzie zyskal sobie olbrzymi szacunek.19Korona73 pisze:zetkaes pisze:Dobrze rozumiesz, to oficjalna zgoda.CelticBhoy pisze:rozumiem, że to oficjalna zgoda, a nie po prostu jakieś znajomości poszczególnych osób?
A od kiedy jest ta zgoda na innych stronach nic na ten temat nie ma napisane jak można wiedzieć oczywiście pozdro
-
TAZZ_STILON
nie ma nic. tylko FC Grudziadz ma układ z Elaną.19Korona73 pisze:Czy na na linii Widzew Elana jest jakaś zgoda lub układ ,chyba że na jakieś wcześniejszej stronie jest to podane to mi powiedzcie to przeczytam.Pozdro
Na temat ukladu na linii Petra-Stomil wszytko bylo pisane kilka stron wczesniej. Prosze o nie wyciaganiu tego tematu ponownie.
pozdrawiam
pozdrawiam
TAZZ_STILON, moglbys napisac cos wiecej o kibicach Sporting Charleroi? Jaki mlyn, moze ich wyjazdy z rundy jesiennej, w jakich liczbach ich wspomagaliscie itp.
Moze w temacie 'Euroinfo', zeby nie rozmywac.
Moze w temacie 'Euroinfo', zeby nie rozmywac.
-
piknik.knet
ponawim pytanie jakie są stosunki między ELANĄ A KASZUBIĄ
z góry dzięki .
z góry dzięki .
-
nieznajomy_89
jakie są stosunki między Górnikiem Wałbrzych a "Miedzianką"
i miedzy Lechem a Zawiszą? ( Oprócz tego ,że kiedyś była zgoda) Interesuje mnie to jak jest teraz? Z góry dzięki za informacje
i miedzy Lechem a Zawiszą? ( Oprócz tego ,że kiedyś była zgoda) Interesuje mnie to jak jest teraz? Z góry dzięki za informacje
-
Alfons Cytrynek
Kosa.nieznajomy_89 pisze:jakie są stosunki między Górnikiem Wałbrzych a "Miedzianką"
Lech w poprzedniej rundzie ustawiał się na Zawiszę podając się za różne dziwne kluby
-
19Korona73
Znalazłem ciekawy układ na linii Resovia a Arminia Bielefeld czy ten układ istnieje ,a jak tak to niech ktoś trochę o nim opisze.Pozdro
Jak się mają stosunki na linii Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław i Jagiellonia Białystok - Śląsk Wrocław (tą sytuacje można opisac też z czasów kiedy to Jaga miała zgode z Wisłą Kraków i sytuację terażniejszą.)
A jakie mają być stosunki na linii Szczecin - Wrocław ? takie jak przez ostatnie 20 lat, nie zmienia się nic 
W ostatnim czasie nie spotakli sie kibice ze Szczecina i Wrocławia dlatego też zapytałem,myślałem że coś się zmieniło
.
Nic nie łączy. Nie ma kosy, ale i nie ma przyjaznych stosunków. Neutralnie.WidzewRTS pisze:Jagiellonia Białystok - Śląsk Wrocław (tą sytuacje można opisac też z czasów kiedy to Jaga miała zgode z Wisłą Kraków i sytuację terażniejszą.)
Dzięki za odpowiedź.
Co mają słowa piosenki do stosunków na linii Wrocław - Szczecin choćby?MaD SiN pisze:Nasz Gdansk zawsze Polski,Nasz Szczecin zawsze Nasz,Nasz Wrocław zawsze z Nami,to Nasze Polskie miasta są...
nie jedna bitwa już za Nami,wiele czeka Nas,będziemy zawsze razem szli zwycięstwa przyjdzie czas,słuszna Nasza droga nie skończy nigdy się,będziemy zawsze razem szli aż po życia kres!
Można gdzieś w sieci poczytać o wspólnych działaniach/wyjazdach Stilonowców ze swoją zagraniczną zgodą?
dla niektorych z Gdanska Pogoń to wieksza kosa niz Arka
ale to chyba dla tych starszych rocznikiem 
dokladnie;)
akurat owi ludzie z Gdanska czy Wroclawia rocznikami sa raczej podobni 
-
Alfons Cytrynek
Z kolei w latach 70tych Śląsk miał zgodę z Pogonią