Tylko nie wiem co te fotki mają wspólnego z tematem
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
oeN pisze:Witam ! Od dziś rusza nowa strona zajmująca sie projektowaniem akcesorii kibicowkisch..
Strona juz jest prawie gotowa [link] - do uzupełniana pozostała jeszcze jej treść. Proszę o ocenianie.
Gdyby ktoś chciał już zamówić projekty pisać gg : 6236703
Uwaga! Szukam osoby która pomagała by w wykonywaniu projektów, gdyż nie zawsze będę się wyrabiał. Oczywiście tamta osoba dostawała by za projekty kase.
oeN pisze:Witam ! Od dziś rusza nowa strona zajmująca sie projektowaniem akcesorii kibicowkisch..
Strona juz jest prawie gotowa [link] - do uzupełniana pozostała jeszcze jej treść. Proszę o ocenianie.
Uwaga! Szukam osoby która pomagała by w wykonywaniu projektów, gdyż nie zawsze będę się wyrabiał. Oczywiście tamta osoba dostawała by za projekty kase.
Odradzam.
Też odradzam...
Podacie powody? Osobiscie też nigdy nie zrobiłbym u niego żadnych projektów, ale interesuje mnie czy to z powodu cen czy jak?
Imponująco niskie ceny, ustalane indywidualnie dla każdego (równie ważnego) klienta.
Wykonujemy projekty wszystkiego co jest związane z Nami - Kibicami
... vlepki, grafiki na koszulkę, czapkę, bluzę... !
Sprawdź sam ! - [link]" target="_blank
Zapraszamy !
Nowa seria vlepek Widawy Bierutów już 2 oraz FC Bierutów seria 5 oraz wydałem vlepki antyRuch oraz Gdyby interesowała nas piłka.. jeżeli są zainteresowani pisać na gg 6764558 lub pw Wykonane jak zawsze u Skóry w Sosnowcu [link]" target="_blank [link]" target="_blank [link]" target="_blank
na podłużnej vlepce jest hasło- "z kart histori wszystkim znane, miasto wierne i oddane"
a jeśli sie nie myle to hasło z flagi Lecha
FC WRZEŚNIA
Vlepki są odwzorowaniem naszego szala FC Który mamy już ponad 2 lata więc raczej Września skrojiła nam hasło. A co do vlepki z orzełkiem chyba dużo os już go miało na vlepce
na podłużnej vlepce jest hasło- "z kart histori wszystkim znane, miasto wierne i oddane"
FC WRZEŚNIA
Vlepki są odwzorowaniem naszego szala FC Który mamy już ponad 2 lata więc raczej Września skrojiła nam hasło. A co do vlepki z orzełkiem chyba dużo os już go miało na vlepce
Napewno Września wam hasła nie skroiła bo tą flage bardzo długo maja ponad 2 lata.
Warrior pisze:...nienawiść do insektów tak zostałem wychowany, jak cos brzeczy koło ucha jestem pospinany...
FC WRZEŚNIA
Napewno Września wam hasła nie skroiła bo tą flage bardzo długo maja ponad 2 lata.
NO to nie wiem może wydaliśmy ją w jednym czasie osoba która pracuje nam nad projektami nie kroji haseł oraz nie używa identycznych
Dajcie już spokoj panowie , mało ważne w dzisiejszych czasach juz praktycznie kazdy używa haseł które inne ekipy używały i moim zdaniem w taim temacie aj vlepki staje się już to śmieszne , powinniście sie coniektórzy przyzwyczaić poprostu
Kolego z Opola czemu uwarzasz że vlepy Fc Bierutów są tak słabe.Moźe jakieś rewelacyjne nie są ale stoją na dobrym poziomie,wile ekipa ma gorsze i nie słychać słwo krtyki.Może to jednak lekki komplekis że nasze Fc z Bierutowa,Brzegu i Namysłowa rosną w siłe.