Siatkówka ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Hakuba

Re: Siatkówka ...

Post autor: Hakuba » 25.01.2009, 00:14

I na koniec jeszcze jedno, któryś z naszych drze się do Kadziewicza stojącego w kwadracie "Kadziu, choć do zdjęcia", na co ten "ku***, ja w pracy jestem"

:lol: :lol: Równy z niego gosc :)

iparts.pl
mksdg

Post autor: mksdg » 25.01.2009, 00:49

MKS Dąbrowa Górnicza - AZS Białystok ( 24.01.09r)

Tego dnia w młynie pojawiło się około 50-60 osób . Cały mecz dobrze dopingujemy , w pewnych momentach doping stał na najwyższym poziomie. Na wyposażeniu mamy 10 dużych flag na kij . Doping wspomagany 2 bębnami .Z nami na sektorze 1 osoba z CKS-u Czeladź. Gości z Białego niestety 0 .

malyswider

Post autor: malyswider » 25.01.2009, 02:52

Mostostalu w Stolicy dokladnie 144 osoby,co jest rekordem PLSu jezeli chodzi o runde zasadnicza. Cisnienia nie bylo, po porstu sa ferie i wiele osob moglo jechac. Przed meczem propozycja grila od Znicza Pruszków, dlugie namysly i odmawiamy, mielismy smazyc tuz za hala :) chociaz musze przyznac ze wizualnie niezla ekipa.

Nasz doping na prawde na niezlym poziomie, z naszego sektora ASZ Pw slyszalny moze ze dwa razy.

kilka slownych utarczek z ochrona ale ogolnie mega pozytyw.oby wiecej takiuch wyjazdow!!

teraz Skra z Bełchatowa:D
BB!

Żurek

Post autor: Żurek » 26.01.2009, 11:14

malyswider pisze:Mostostalu w Stolicy dokladnie 144 osoby,co jest rekordem PLSu jezeli chodzi o runde zasadnicza. Cisnienia nie bylo, po porstu sa ferie i wiele osob moglo jechac. Przed meczem propozycja grila od Znicza Pruszków, dlugie namysly i odmawiamy, mielismy smazyc tuz za hala :) chociaz musze przyznac ze wizualnie niezla ekipa.

Nasz doping na prawde na niezlym poziomie, z naszego sektora ASZ Pw slyszalny moze ze dwa razy.

kilka slownych utarczek z ochrona ale ogolnie mega pozytyw.oby wiecej takiuch wyjazdow!!

Zdjęcie poproszę tych 144 głów.

BratB

Post autor: BratB » 26.01.2009, 12:05

[link]

Abdul

Post autor: Abdul » 26.01.2009, 12:15

AZS1950 pisze:
Abdul pisze:Nie jest mi znany
AZS Olsztyn
Różne rzeczy można mówić o "kumatości" naszej ekipy, ale stosunek do takich spraw jest u nas jedyny słuszny - w Radomiu tylko Czarni. Swoją drogą, wracając właśnie od Was z Rzeszowa zatrzymaliśmy się na postój gdzieś na obrzeżach Radomia i wypytaliśmy jakichś napotkanych młodych o to, za kim są, to stwierdzili, że Jadar jest lepszy, ale Czarni też są spoko, średnio tam coś z edukacją młodych pokoleń :wink:
Napisałem, iż nie jest mi znany, bo nie wiedziałem ....
szybki_bill pisze:Podczas meczu Skry w Łodzi w pucharach widziałem w ich trąbkowym młynie typa w koszulce Resovii... Zostały z tego wyciągnięte konsekwencje ?
Dobrze widziałeś, ale konsekwencji żadnych nie będzie. Ekipa w kwestii pszczół jest podzielona .... jedni ich uwielbiają [i tych jest większość w tym kierownictwo SSPS-u] a inni ich nie lubią m.in ja. Rządzi większość, więc jest jak jest.

ps. Ta osoba to jest przewodniczący Stowarzyszenia Sympatyków Reprezentacji Polski [o stowarzyszeniu było mowa parę stron wcześniej]

Mecz Czarni [Jadar] Radom - Chemik Bydgoszcz

Jadar
Obrazek

Chemik
Obrazek
http://resovia.rzeszow.pl/

Abdul

Post autor: Abdul » 26.01.2009, 12:22

Mecz Trefl Gdańsk - AZS Olsztyn

Trefl
Obrazek

AZS
Obrazek

Mecz PW Warszawa - Mostostal

Politechnika
Obrazek
Mostostal
Obrazek

Świder 144 osób to chyba rekord w tej rundzie. Nikt nie zrobił lepszej ekipy.
A co do PW Warszawy to wszystko tam idzie w dobrym kierunku, to tylko kwestia czasu kiedy dołączą liczne wyjazdy. Widać, iż są tam ludzie, którzy rozumieją o co chodzi.

A wracając do Resovii to w Bełchatowie 50 osób
Obrazek

Żurek proszę dodaj co było u Was w Częstochowie ... będziemy mieć komplet :)
http://resovia.rzeszow.pl/

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 26.01.2009, 12:32

Abdul pisze:A co do PW Warszawy to wszystko tam idzie w dobrym kierunku, to tylko kwestia czasu kiedy dołączą liczne wyjazdy.
Jak zmieni się 3/4 składu ekipy (czyli panny) to będzie można powiedzieć że idzie tam w dobrym kierunku. Zreszta podobnie widze w Treflu jest. Brawa dla Mostostalu za liczbe, ciekaw jestem czy w Częstochowie będzie podobnie. Gwoli uzupełnienia w ostatniej kolejce I-ligi tradycyjnie brak gości na którymkolwiek ze spotkań.
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"

BratB

Post autor: BratB » 26.01.2009, 12:48

Jeżeli tylko dostaniemy taką liczbę biletów jak w Warszawie to myślę , że możemy powtórzyć naszą liczbę w Częstochowie

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 26.01.2009, 16:15

Abdul pisze:Napisałem, iż nie jest mi znany, bo nie wiedziałem ....
Dlatego napisałem, jak jest, żebyś już wiedział :wink:

cere8

Post autor: cere8 » 26.01.2009, 16:25

Żurek proszę dodaj co było u Was w Częstochowie ... będziemy mieć komplet
Pozwole sobie napisać ze w Częstochowie Jastrzębia 1 autokar + bus

misuszat

Post autor: misuszat » 26.01.2009, 16:47

Jeżeli tylko dostaniemy taką liczbę biletów jak w Warszawie to myślę , że możemy powtórzyć naszą liczbę w Częstochowie
No i moze byc ZONK bo organizator nie chce wydac 200 a jedynie 50 biletow.
Show must go on!
BB ´97´99´06
zaksa! co? ty qurwo! Tylko MOSTO

warchol1910Radom

Post autor: warchol1910Radom » 26.01.2009, 17:52

szybki_bill pisze:Można wiedziec jaki jest stosunek Radomiaka i Broni do Czarnych ?
kibice Radomiaka napedzaja obecne KK Czarnych, i wiekszosc osob chodzach na Struga 63 jest w tej sprawie za tradycja Czarnych. W szeregach Czarnych jest tez jedyna kibicka Broni.

CZARNI RADOM

malyswider

Post autor: malyswider » 26.01.2009, 18:36

Żurek pisze:
malyswider pisze:Mostostalu w Stolicy dokladnie 144 osoby,co jest rekordem PLSu jezeli chodzi o runde zasadnicza. Cisnienia nie bylo, po porstu sa ferie i wiele osob moglo jechac. Przed meczem propozycja grila od Znicza Pruszków, dlugie namysly i odmawiamy, mielismy smazyc tuz za hala :) chociaz musze przyznac ze wizualnie niezla ekipa.

Zdjęcie poproszę tych 144 głów.

zadowolony?
BB!

kibic86

Post autor: kibic86 » 26.01.2009, 23:26

Na mecze CZARNYCH RADOM RÓWNIEŻ CHODZI KILKU KIBICÓW BRONI

MBP1921

Post autor: MBP1921 » 27.01.2009, 00:03

warchol1910Radom pisze:
kibice Radomiaka napedzaja obecne KK Czarnych, i wiekszosc osob chodzach na Struga 63 jest w tej sprawie za tradycja Czarnych. W szeregach Czarnych jest tez jedyna kibicka Broni.

CZARNI RADOM

Z tym napędzaniem to mocno przesadziłeś. Młyn na Czarnych kręcą ludzie, którzy mają zwykle swoje sympatie piłkarskie, ale to CZARNI są zdecydowanie na pierwszym miejscu. Jestem tego najlepszym przykładem. Nie jest też tak, że tylko jedna koleżanka jest za Bronią. Zapewniam, że takich osób jest więcej. I tak jest od lat, chociaż do połowy lat dziewięćdziesiątych, może nieco dłużej, to właśnie Zieloni kręcili doping na Sadkowie, a potem na MOSiRze. Od dobrej dekady natomiast nikt nikogo nie pyta, czy jest za Bronią, czy za Radomiakiem. Przychodzisz na sektor, zdzierasz gardło dla Czarnych i nie jest ważne, czy po meczu wracasz na Planty, czy na XV-lecie. Między nami a piłkarskimi ekipami nie ma rywalizacji (chociaż oczywiście zdarzały się jakieś utarczki). Znamy swoje miejsce w szeregu, nie bawimy się w chuligankę, ale myślę, że cieszymy się w mieście szacunkiem za to, że tyle wytrwaliśmy przy swoim klubie.

PS

Imponująca liczba Mosto. Muszę pogratulować, mimo niezbyt ciepłych uczuć do nich.
Jeśli zapomnę o Czarnych, niech Bóg zapomni o mnie.

kropka pl

Post autor: kropka pl » 27.01.2009, 09:45

Witam. W Częstochowie przyjezdnych okolo 45 osob ich doping z mojego punktu widzenia jak na taka liczbe slaby. U nas na sektorze +/- 100 osob doping przecietny hala rzadko wlacza sie do dopingu. My mimo niekorzystnego wyniku i slabego poziomu meczu dopingujemy cały mecz. W przerwach machamy sześcioma duzymi flagami na kij , doping w asyscie 2 bebnow. Troche bluzgow na sędziego... :wink:

Krzysiek1947

Post autor: Krzysiek1947 » 27.01.2009, 11:46

znowu musze ci odpisywać żabolska piszczałko z głogówka...
szkoda że nie dodałeś że wyjazd kosztował was 15 zł + ferie + dobra postawa siatkareczek. hehe jeżeli uwazasz Znicz Pruszków za wizualnie dobrą ekipe ( oczywiscie nie obrażając Ich ) no to ...rozjebałeś mi serce, dwa skoro dluuugo zastanawialiscie sie co odpowiedzieć na propozycje chlopakow z Pruszkowa to od dziś mam uważać że w waszej grupie są osoby chetne do konfrontacji? :lol: i bedą skorzy to obrony swoich barw?? myśle że nie bo jak i tak twój funfel po czerwono-bialo-niebieskim szalu przyznal większośc z tych osob nie jest z K-Koźla co mówi samo za siebie :) następna sprawa to z tymi koszulkami ZAK.SA - podobno wypieracie sie tej nazwy a teraz zapierdalacie w koszulkach z ich logiem? heheh to typowe dla was tak samo jak ostatnio już pare razy krzykneliscie na na meczach nazwe nowego sponsora....co nie zmienia faktu że od 10 lat robicie to non stop :)
CHEMICAL BROTHERS

malyswider

Post autor: malyswider » 27.01.2009, 13:45

pewnie i masz racje, tylko wyjazd mial 700 km i kosztowal 20 zł a nie 15 jak juz chcesz byc zlosliwym:)
BB!

and9

Post autor: and9 » 29.01.2009, 01:55

Oj Świder ciekawe jaką drogą jechaliście, że Wam wyszło 700km. Prawda jest taka, że zbieracie ludzi nie wiadomo skąd tylko po to żeby nabić ludzi na wyjazd. Ilość jest, super ale jak się popatrzy na jakość... Zaczynacie się upodabniać do Skry, koszulki sponsorów i pozbierane wszystkie dziewczyny z wsi pod Kędzierzynem. A według mnie to dogadaliście się ze sponsorem, że będziecie co jakiś czas krzyczeć ZAKSA i za to dostaniecie koszulki i dofinansowanie na wyjazdy ? Mylę się ?

malyswider

Post autor: malyswider » 29.01.2009, 16:49

zapominacie tylko ze my nie jestesmy chuliganami, nigdy nimi nie bedziemy i nie bylismy! a co do trasy? Kędzierzyn-warszawa-Kędzierzyn plus objazd i sam sobie policz:)

Jestesmy zwyklymi piknikami ktorzy kochaja sport jakim jest siatkowka,a ze jezdza ludzie z okolicznych miejscowosci? mi to nie przeszkadza.

wiem wiem dla Was i tak jestesmy mniej niz zero, tylko czemu wam w takim razie tak bardzo przeszkadzamy?
BB!

nazwauzytkownika

Post autor: nazwauzytkownika » 29.01.2009, 18:45

warchol1910Radom pisze:
szybki_bill pisze:Można wiedziec jaki jest stosunek Radomiaka i Broni do Czarnych ?

CZARNI RADOM
Na stan dzisiejszy niema ciśnienia na Czarnych, swego czasu były różnorakie akcje na kibiców siatkarskich, dzieki czemu na jednym z meczów europejskich naszym łupem wpadły trzy flagi Czarnych. Aktualnie kibice Broni są nastawieni do kibiców Czarnych neutralnie.
Dziękuje :D

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 29.01.2009, 19:20

[link]" target="_blank

Pamietam jak ZAK wchodził to cośtam gadali o szacunku do kibicow i ze wiedza ze szalikow nie beda zmieniac. Jak dla mnie jeśli ekipa Mosto po takich wypowiedziach Pietrzyka nie rąbnie piescia w stół a "szalików" najlepiej nie potraktuje tak jak swego czasu Legia te z logiem KP to znaczy że akceptują obecną sytuacje i lansowanie się na kumatą ekipe jest funta kłaków warte.
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"

futbolowypatriota

Post autor: futbolowypatriota » 29.01.2009, 20:04

W podkarpaciu w siatke dobrze pod względem kibicowskim prezętują się:
1.Asseco Resovia Rzeszów
2.MOSIR Krosno
więcej nie słyszałem ale siatkówką się nie bardzo interesuje tak jak coś przeoczyłem o klubach które się jeszcze dobrze prezętują to poprawić mnie. :wink:

Krzysiek1947

Post autor: Krzysiek1947 » 29.01.2009, 20:12

malyswider pisze:zapominacie tylko ze my nie jestesmy chuliganami, nigdy nimi nie bedziemy i nie bylismy! a co do trasy? Kędzierzyn-warszawa-Kędzierzyn plus objazd i sam sobie policz:)

Jestesmy zwyklymi piknikami ktorzy kochaja sport jakim jest siatkowka,a ze jezdza ludzie z okolicznych miejscowosci? mi to nie przeszkadza.

wiem wiem dla Was i tak jestesmy mniej niz zero, tylko czemu wam w takim razie tak bardzo przeszkadzamy?

no to na c*** teksty po dlugich namyslach odmawiamy? bo podobno ekipa "BB" chce odejsc od piknikowego stylu kibicowania - a tu nagle piszesz ze jestescie piknikami dlatego zapytałem jak was mamy traktować. miłego bujania w nowych szaliczkach hehe - po domu :)
CHEMICAL BROTHERS

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 29.01.2009, 20:25

Finał PP kobiet w... Olsztynie :shock:
Jak to mówi Jasiu Śmietana - bes sęsu :roll:

Ciekawe, gdzie zagramy ćwierćfinały, jeśli uda się skończyć zasadniczą w czwórce, skoro w terminach pierwszych dwóch meczów hala zajęta :|

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 29.01.2009, 20:31

futbolowypatriota pisze:W podkarpaciu w siatke dobrze pod względem kibicowskim prezętują się:
1.Asseco Resovia Rzeszów
2.MOSIR Krosno
więcej nie słyszałem ale siatkówką się nie bardzo interesuje tak jak coś przeoczyłem o klubach które się jeszcze dobrze prezętują to poprawić mnie. :wink:
Po pierwsze to nie wydaje mi sie zeby kibice Sovii kultywowali nazwę Asseco, rozumiem ze chcesz ich odroznic od głównej ekipy, ale to wystarczy napisac siatkarska Sovia, a po drugie MOSIR Krosno to koszykówka, w siatke graja Karpaty i juz pytalem wczesniej czy ktos cos wie jakoby tam istniał ruch kibicowski. Pzdr

zakadam

Post autor: zakadam » 29.01.2009, 20:33

w poniedziałek w Kaliszu odbyły się derby Wielkopolski siatkarek: Calisia - PTPS
Gości 30, na prezentacji pokazują sektorówkę "Czarna Bandera", z naszej perspektywy doping słyszalny.
nas około 90 osób, plus za to, że dołączyły do nas osoby, które nigdy z nami nie dopingowały..
na prezentracji pokazujemy mniejszą sektorówkę "najstarsze miasto-najlepsi kibice" a w 3 secie barwówkę na cały sektor.
po meczu krótka wymiana uprzejmości i po derbach.
mimo poniedziałku na hali około 2 tyś ludzi.

w sobotę super ważny mecz we Wrocławiu.

futbolowypatriota

Post autor: futbolowypatriota » 29.01.2009, 20:34

Czeresniowa2 pisze:
futbolowypatriota pisze:W podkarpaciu w siatke dobrze pod względem kibicowskim prezętują się:
1.Asseco Resovia Rzeszów
2.MOSIR Krosno
Po pierwsze to nie wydaje mi sie zeby kibice Sovii kultywowali nazwę Asseco, rozumiem ze chcesz ich odroznic od głównej ekipy, ale to wystarczy napisac siatkarska Sovia, a po drugie MOSIR Krosno to koszykówka, w siatke graja Karpaty i juz pytalem wczesniej czy ktos cos wie jakoby tam istniał ruch kibicowski. Pzdr
dzieki za sprostowanie

khaled

Post autor: khaled » 29.01.2009, 22:41

zakadam pisze: Gości 30, na prezentacji pokazują sektorówkę "Czarna Bandera", z naszej perspektywy doping słyszalny.

na prezentracji pokazujemy mniejszą sektorówkę "najstarsze miasto-najlepsi kibice" a w 3 secie barwówkę na cały sektor.

w sobotę super ważny mecz we Wrocławiu.

PS:Macie jakieś zdjęcia tej sektorówki
PS2: Po kij wy pokazujecie najstarsze miasto co kazdy mecz ?

malyswider

Post autor: malyswider » 29.01.2009, 23:02

Panie Krzysztofie!

Wszystkiem wszem i wobec wiadomo, i my sie do tego przyznajemy ze jestescie lepsi po kazdym wzgledem! porownujac nas i Chemika na prawde ejstesmy tow. smiesznym, ale biorac pod uwad PLS mozemy stanac do walki na kibicowanie:)

Nigdy nie rozmawialismy o szlaikach tylko o barch i logo, niestety ktos nam zmienil nazwe, tak jak kiedys Nobiles zostal Anwilem, sila wyzsza. i jakos jestem przekonany, ze nowych szalikow nikt nosisc nie bedzie po miescie,czasem ze wstydu,czesto ze strachu, takie zycie.
BB!

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 30.01.2009, 00:34

Swider moglbys sie ustosunkowac do tego co napisałem? Zamierzacie protestowac (a moze juz protestujecie/ew. jakies tarcia z zarządem) czy akceptujecie sytuacje (na co wskazuje wspomnaine przez pietrzyka machanie kartonikami w barwach ZAKSY)? Jeśli tak to nie mam pytań, własciwie to jest wasza sprawa, problem w tym że jeżeli jedna, druga ekipa sobie na to pozwoli to zaraz działacze w innych klubach będa szli tą drogą, wystarczyło by rąbnac w stół (tymbardziej ze macie siłe obecnie) i jeden z drugim sie zastanowi zanim połozy na szali doping dla jakiś sponsorskich szmat.
Żeby nie być gołosłowny-u nas kiedy weszło Dziewulski Inkaso i zaprosili nas na spotkanie była krótka piłka- żadnych flag żadnych szalików z GTPSem czy reklamami, koszulki ze sponsorem conajwyżej jako replika meczowych (i tak summa summarum otrzymaliśmy Stilonowskie), my waszej pomocy nie potrzebujemy desperacko, jakoś sobie poradzimy sami. Zaakceptowali, uszanowali, pomagali bezinteresownie, pełen
(S)zacunek, nawet na wyjezdzie w Poznaniu stali z nami i darli się normalnie "Stilon";). Ale pewnie panowie sponsorzy mieliby mocniejszy argument mowiac "A w KEdzierzynie/Olsztynie/Warszawie jakoś mogą". Pzdr

Krzysiek1947

Post autor: Krzysiek1947 » 30.01.2009, 00:57

a czy ja wspomnialem o jakimś porównywaniu kogoś? :? uciekasz od tematu.
CHEMICAL BROTHERS

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 30.01.2009, 01:32

Była kiedyś w Kędzierzynie podobna sprawa, jak w Radomiu. Tyle że Czarni postawili na swoim, a Chemik stał się Mostostalem. A to, że teraz Mostostal staje się Zaksą, jest chyba swego rodzaju konsekwencją tamtej decyzji :roll:

misuszat

Post autor: misuszat » 30.01.2009, 05:36

Uczepiliscie sie jednego i w kolo to samo do pozygania sie.
Pozwolcie ze swoje, wewnetrzne sprawy bedziemy zalatwiali sami.
Dobrymi radami jest pieklo wybrukowane...

Krzysiek, jestes doroslym facetem, nejberdziej znanym i chyba najbardziej szanowanym kibicem/hooliganem w K-K jak nie w calym wojewodztwie, odkonale wiesz o co w tej zabawie chodzi a scierasz sie nad "siatkarzykami" jakby od tego zalezalo Twoje zycie.
Przeszkadza Ci 14 latek z jakiegos podmiejskiego gimnazjuzm ktory chce sobie pojsc na mecz i pospiewac? Przeszkadza Ci ze jak sam to nazwales "siatkarzyki" zmienily nazwe? Skoro chca zalozyc koszulke z nazwa sponsora, niech zakladaja!
Sam dobrze wiesz, zdajesz sobie sprawe ze swojej sily, z sliy Chemika w K-K, wojewodztwie, czy nawet w rejonie slaska. Jak to sie ma do kibicow siatkowki? To dwa rozne swiaty i nie widzialem nigdzie u nikogo z ludzi Mostostalu jakiegokolwiek braku szacunku do Chemika, ba powiem Ci wiecej wielu bylo kiedys jak ja jezdzac z chlopakami z blachowni, malolat, zapatrzony w Ciebie, jego kibicami. Tacy Gorale, Krzywy to ludzie od zawsze bedacy za Chemikiem, i nie przszkadza im to przyjsc na hale i pokibicowac z "siatkarzykami".
Nie rozumiem.
Show must go on!
BB ´97´99´06
zaksa! co? ty qurwo! Tylko MOSTO

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 30.01.2009, 10:27

misuszat pisze:Uczepiliscie sie jednego i w kolo to samo do pozygania sie.
Zapomniales dodać PDK, KMWTW, XYZ Chcemy znać wasze proste stanowisko: walczycice z ZAKSĄ i pomysłami Pietrzyka czy akceptujecie sytuacje i podobnie jak Nafta Piła powoli bedziecie sie przefarbowywać, krzyczac od czasu do czasu nazwę sponsora i smigajac w jego barwach?
misuszat pisze:Przeszkadza Ci 14 latek z jakiegos podmiejskiego gimnazjuzm ktory chce sobie pojsc na mecz i pospiewac? Przeszkadza Ci ze jak sam to nazwales "siatkarzyki" zmienily nazwe? Skoro chca zalozyc koszulke z nazwa sponsora, niech zakladaja!
No to mam odpowiedź, dziękuje bardzo...

BratB

Post autor: BratB » 30.01.2009, 11:49

Nie chodzimy w barwach ZAKSY barwy zostały te same . Koszulki to są repliki naszych siatkarzy , które także były sprzedawane na hali

Krzysiek1947

Post autor: Krzysiek1947 » 30.01.2009, 12:02

misuszat pisze:Uczepiliscie sie jednego i w kolo to samo do pozygania sie.

Krzysiek, jestes doroslym facetem, nejberdziej znanym i chyba najbardziej szanowanym kibicem/hooliganem w K-K jak nie w calym wojewodztwie, odkonale wiesz o co w tej zabawie chodzi a scierasz sie nad "siatkarzykami" jakby od tego zalezalo Twoje zycie.
Przeszkadza Ci 14 latek z jakiegos podmiejskiego gimnazjuzm ktory chce sobie pojsc na mecz i pospiewac? Przeszkadza Ci ze jak sam to nazwales "siatkarzyki" zmienily nazwe? Skoro chca zalozyc koszulke z nazwa sponsora, niech zakladaja!
Sam dobrze wiesz, zdajesz sobie sprawe ze swojej sily, z sliy Chemika w K-K, wojewodztwie, czy nawet w rejonie slaska. Jak to sie ma do kibicow siatkowki? To dwa rozne swiaty i nie widzialem nigdzie u nikogo z ludzi Mostostalu jakiegokolwiek braku szacunku do Chemika, ba powiem Ci wiecej wielu bylo kiedys jak ja jezdzac z chlopakami z blachowni, malolat, zapatrzony w Ciebie, jego kibicami. Tacy Gorale, Krzywy to ludzie od zawsze bedacy za Chemikiem, i nie przszkadza im to przyjsc na hale i pokibicowac z "siatkarzykami".
Nie rozumiem.
1. to jest forum by o tym dyskutować - i ja chcialem sie tylko dowiedzieć ( co juz powtarzam ) jak mamy was traktować.
2. pomyliłeś osoby
3. moje uprzedzenie wynika z tego że nigdy nie lubiłem siatkówki i przez nią piłka nożna w Kędzierzynie kuleje.
4. bez ksyw!
5. nie sądze by pojawiali sie na hali.
6. i to jest temat siatkówka więc nie przytaczajcie tematu Chemika bo tu chodzi o was!
CHEMICAL BROTHERS

malyswider

Post autor: malyswider » 30.01.2009, 13:14

Krzysztofie!

pisalem juz jednemu dojrzalemu od was, ze mam pomysl jak wspomoc Chemika, ale nie chcecie z nami rozmawiac...

Barwy Zaksy, Mostostalu, Chemika od zawsze sa takie same.

Traktujcie nas jak pikniko0w, bo na chuliganska ekipe sie nie nadajemy.
BB!

obserwator pls

Post autor: obserwator pls » 30.01.2009, 14:34

Moze i ja cosik napisze. Porownywanie siatkowki z pilka nozna nie ma sensu (pod wzgledem kibicowskim) W Kedzierzynie pod wzgedem chuliganskim tylko Chemik, trzon Waszej ekipy tworzy moze 40-50 fanatykow a reszta to mlodziez taka sama co przychodzi na Mostostal, uwierz mi znam te kllimaty bo sam pomimo tego, ze mieszkam teraz 2 tys km od K-K bylem na dwoch Waszych wyjazdach w ubieglym sezonie, a w latach 90 kiedy to Chemik gral w 3 i 4 lidze regularnie staralem sie jezdzic na wszystkie wyjazdy(pomimo mojego wieku wtedy:)), znam cala stara gwardie i oni znaja mnie :) z tego miejsca pozdrawiam zarzad klubu :) Czasy sie zmienily i teraz o sile ekipy nie stanowi kto ile ma w lapie i komu moze dojebac, ale liczy sie doping i oprawa wokol calego spotkania (nie ujmujac tu Chemikowi bo Wasza grupa Ultras robi swoje) ale powinniscie Cie sie otowrzyc marketingowo, jezeli nie zrobicie w tym sezonie awansu to zapomnij o tym, ze oprocz starej gwardii na mecz Chemika nie przyjdzie nikt wiecej. W Kedzierzynie na pierwszym miejscu jest siatkowka , jest to jedyna dyscyplina ktora promuje nasze miasto, tylko w tej dyscyplinie odnieslismy jakies sukcesy na arenie miedzynarodowej, Mostostal przynosi radosc kilku tysiacom kibicow z miasta, a grupka tych najbardziej fanatycznych potrafi (moze byla po czesci zmuszona) aby sie dogadac z zarzadem, zeby to jakas wygladalo, wyobrazasz sobie jak na mecz przychodzi prawie 4 tys kibicow i jest cicho jak w teatrze? Napewno nie bylo bo to ciekawe widowisko pod wzgledem marketingu. Jezeli Wy zaczniecie walczyc i tepic mlodych kibicow siatkarksich to Chemik dlaej bedzie gral w najnizszej klasie rozgrywek, bo zaden sponsor czy osoba z UM nie bedzie chciala z Wami rozmawiac.

ODPOWIEDZ