Wymarłe Ekipy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Wymarłe Ekipy ...
Na kilometr widać, że to jakiś szczyl robi sobie jajca, a wy chłopaki z Gopła się niepotrzebnie wkurwiacie.
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
-
Hehe Bron Radom wymarla ekipa slabi kibice slabe oprawy slabi pilkarze jest ich moze z 1000 i sami szyja szaliki Radomiaka i potem je pala jak do nich sie dwoni to nie maja skladu jednym slowem JUDE GANG 

ACAB
-
bez przesady z tą Bronią Radom...
-
O widze ze sie ktos napina żal.pljot_pe pisze:po jaki c*** wypisujesz glupoty ? lepiej idz zlej paru tych slabiutkich Broniarzy a nie p********* na forum
ACAB
-
-
przecież to jakiś szczeniak jest.
-
A Ty sie nie napinasz ? Sam zacząłeś tą głupią dyskusje swoim debilnym postem. Szkoda że mod tu dawno nie zaglądał bo banik Ci sie należy. bez odbioruMrówa_1910 pisze:O widze ze sie ktos napina żal.pljot_pe pisze:po jaki c*** wypisujesz glupoty ? lepiej idz zlej paru tych slabiutkich Broniarzy a nie p********* na forum
-
Klub sie odrodzil chyba dwa lata temu po 15-16 latach wystawiajac w lidze juniorow druzynke. Od tego sezonu wystartowali seniorzy w B-klasie. Zalozyciele to kibice z poczatku tamtej dekady tzn. starsi panowie. Nie zmienia to jednak faktu ze w Walbrzychu TYLKO GÓRNIKTam_1947 pisze:
Nowe odznaki "nie istniejącego" już ponoć Zagłębia Wałbrzych.
-
Ja p******* to juz na temat sie nie mozna wpisac to po c*** jest to forum jak nie mozna sie wypowiedziec

ACAB
-
Mrówa_1910 pisze:Ja p******* to juz na temat sie nie mozna wpisac to po c*** jest to forum jak nie mozna sie wypowiedziec![]()
No bo widzisz forum jest dla ludzi z odpowiednim poziomem IQ, a z tego co widze to Tobie troche brakuje, zgodzi sie ze mna zapewne wiekszosc uzytkownikow. Dzialasz na nerwy chlopie i tyle.
-
[quote][No bo widzisz forum jest dla ludzi z odpowiednim poziomem IQ, a z tego co widze to Tobie troche brakuje, zgodzi sie ze mna zapewne wiekszosc uzytkownikow. Dzialasz na nerwy chlopie i tyle/quote]
ZIomek jesli cie denerwuje to sorry ale sam przyznaj ze mam troche racji o Broni
nie dlatego ze jestem Gołebiarzem ale dlatego ze taka prawda czekam na odpowiedz
ZIomek jesli cie denerwuje to sorry ale sam przyznaj ze mam troche racji o Broni
nie dlatego ze jestem Gołebiarzem ale dlatego ze taka prawda czekam na odpowiedz

ACAB
-
Jeśli widzisz różnice między wymarła a słaba to przyznasz trochę racji Pch.Mrówa_1910 pisze:[No bo widzisz forum jest dla ludzi z odpowiednim poziomem IQ, a z tego co widze to Tobie troche brakuje, zgodzi sie ze mna zapewne wiekszosc uzytkownikow. Dzialasz na nerwy chlopie i tyle/quote]
nie dlatego ze jestem Gołebiarzem ale dlatego ze taka prawda czekam na odpowiedzHehe Bron Radom wymarla ekipa slabi kibice slabe oprawy slabi pilkarze jest ich moze z 1000
A co do Broni - to ta od Zielińskich, córka sołtysa całkiem fajna d***

-
a czasami Broń piłkarsko nie stoi lepiej od Radomiaka?
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię
-
Broń gra w 3 lidze a Radomiak w 4 ale Radomiak nie dostał licencji na grę w 3 lidze pozdropgn pisze:a czasami Broń piłkarsko nie stoi lepiej od Radomiaka?
MKS KORONA KIELCE
-
Orientuje się ktoś może co się dzieje z tymi ekipami,wiem że w dawnych czasach istniał tam tzw."ruch kibicowski" teraz niestety.. cisza?
Kolejarz Opole
AKS Niwka Sosnowiec
ZKS Wda Świecie
GKS Victoria Wałbrzych(Boguszów-Gorce)
GKS Naprzód Rydułtowy
GKS Piast Nowa Ruda
MZKS Stal Brzeg
MZKS Polonia Łaziska
RKS Start Namysłów
MKS Nysa Kłodzko
ZKS Stoczniowiec Barlinek
RKS Lechia Tomaszów Maz.
WKS Wieluń
ZKS Celuloza Kos
Mala poprawka nie RKS ,TYLKO NKS START NAMYSŁÓW pewen okres klubu niebyło ale byli cały czas Kibice, ktorzy sa sympatykami Wrocławskiego Ślaska.klub reaktywowano w 2000r reaktywowali go byli zawodnicy CZERWONO-CZARNYCH na dzien dzisiejszy jest prowadzony regularny doping i jak na ta lige bardzo Ciekawe oprawy wiec START był, jest i Bedzie !!
Kolejarz Opole
AKS Niwka Sosnowiec
ZKS Wda Świecie
GKS Victoria Wałbrzych(Boguszów-Gorce)
GKS Naprzód Rydułtowy
GKS Piast Nowa Ruda
MZKS Stal Brzeg
MZKS Polonia Łaziska
RKS Start Namysłów
MKS Nysa Kłodzko
ZKS Stoczniowiec Barlinek
RKS Lechia Tomaszów Maz.
WKS Wieluń
ZKS Celuloza Kos
Mala poprawka nie RKS ,TYLKO NKS START NAMYSŁÓW pewen okres klubu niebyło ale byli cały czas Kibice, ktorzy sa sympatykami Wrocławskiego Ślaska.klub reaktywowano w 2000r reaktywowali go byli zawodnicy CZERWONO-CZARNYCH na dzien dzisiejszy jest prowadzony regularny doping i jak na ta lige bardzo Ciekawe oprawy wiec START był, jest i Bedzie !!
-
Hahaha śmieszny ten cały sokół, jeszcze nie zaczęli działalności, a już skończyli żal !!! 

GOPŁO KRUSZWICA !!!
-
Wiekszosc meczy Radomiak wygrywa nie mowie ze Bron caly czas przegrywa ale czesciej wygrywa Radomiak niz Bron 

ACAB
-
Ej no troche szacunku do tego Sokoła pisze sie z duzej litery nawet o wrogachGoplanin pisze:Hahaha śmieszny ten cały sokół, jeszcze nie zaczęli działalności, a już skończyli żal !!!

ACAB
-
Radomiak grał by nadal w 3 lidze ale miał w c*** długów i dlatego nie mial wyboru19Korona73 pisze:Broń gra w 3 lidze a Radomiak w 4 ale Radomiak nie dostał licencji na grę w 3 lidze pozdropgn pisze:a czasami Broń piłkarsko nie stoi lepiej od Radomiaka?
ACAB
-
Do sean33:
Jesli chodzi o ruch kibicowski w Kostrzynie nad Odrą to nic sie tam nie dzieje , tamtejsza Celuloza gra w 4 lidze Lubuskiej.
Jesli chodzi o ruch kibicowski w Kostrzynie nad Odrą to nic sie tam nie dzieje , tamtejsza Celuloza gra w 4 lidze Lubuskiej.
-
Victoria Wałbrzych kibiców nigdy nie miała.
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
ktos zbanuje tego idiote? nie dosc ze zaklada bezsensowne tematy o Radomiaku, to jeszcze napina sie dzieciak.Mrówa_1910 pisze:Hehe Bron Radom wymarla ekipa slabi kibice slabe oprawy slabi pilkarze jest ich moze z 1000 i sami szyja szaliki Radomiaka i potem je pala jak do nich sie dwoni to nie maja skladu jednym slowem JUDE GANG
-
Za wymarłe ekipy z Północnej Wielkopolski ( pilska okręgówka ) można uznać:
- Drawę Krzyż Wielkopolski
- Spartę Złotów
- Noteć Czarnków ( zgoda z Amicą Wronki )
- Stellę Białośliwie
- Drawę Krzyż Wielkopolski
- Spartę Złotów
- Noteć Czarnków ( zgoda z Amicą Wronki )
- Stellę Białośliwie
STELLA Białośliwie [link]
-
Jak wygląda sytuacja kibicowska na trybunach Spójni Świdwin i Drawy Drawsko Pomorskie? Przeglądałem temat, ale nic o tych ekipach nie znalazłem. Pozdrawiam.

-
Mrówa zastanów sie bo tylko i wyłacznie osmieszasz Radomiaka!!
-
A co z Granatem Skarżysko Kamienna??
Słyszałem ze kiedys niezłe burdy miewali z Koroną czy z Bronią Radom
-
nadal istnieją.Macjek pisze:A co z Granatem Skarżysko Kamienna??
-
Drawa ma jakiś tam młynek. Byli nawet w Koszalinie. Generalnie są fc Pogoni.Mławianin Roku pisze:Jak wygląda sytuacja kibicowska na trybunach Spójni Świdwin i Drawy Drawsko Pomorskie? Przeglądałem temat, ale nic o tych ekipach nie znalazłem. Pozdrawiam.
Spójnia u siebie cisza, parę osób ze Świdwina jezdzi na Kotwicę.

-
A jakieś szersze info? jak u nich sie wiedzie, z kim jakieś układy/ kosy bardzo mnie to ciekawi.Benio1990 pisze:nadal istnieją.Macjek pisze:A co z Granatem Skarżysko Kamienna??
-
Mrówa_1910 gdzie moge kupić takie używki jak Ty wpierdalasz?Mrówa_1910 pisze:Hehe Bron Radom wymarla ekipa slabi kibice slabe oprawy slabi pilkarze jest ich moze z 1000 i sami szyja szaliki Radomiaka i potem je pala jak do nich sie dwoni to nie maja skladu jednym slowem JUDE GANG
Wyraźnie widać - Mają pierdolnięcie...
-

-
W Skarzysku jak i w Starachowicach raczej nie przepadaja za wszystkim co kojarzy sie z Korona i KSZO .Jest tam doc spory fan club Widzewa Łódż lecz sa tez jednostki jerzdżace na Legie i Korone.Maja zgody ze Starem Starachowice ,Ceramika Opoczno i z Kozienicami,sa lub byly(moge sie mylic) dobre stosunki z Neptunem KonskieMacjek pisze:A jakieś szersze info? jak u nich sie wiedzie, z kim jakieś układy/ kosy bardzo mnie to ciekawi.Benio1990 pisze:nadal istnieją.Macjek pisze:A co z Granatem Skarżysko Kamienna??
-
Mam pytanko czy dzieje się cos na GLKS Wołucza (wiem troche egzotycznie
i na GKS Ksawerów??

ŁKS ŁÓDŹ
-
a kumpel ze Starachowic twierdzi inaczej. nic o Widzewie nie mówił a sam powiedział, że jest za Koroną.przemek82 pisze: W Skarzysku jak i w Starachowicach raczej nie przepadaja za wszystkim co kojarzy sie z Korona i KSZO .Jest tam doc spory fan club Widzewa Łódż lecz sa tez jednostki jerzdżace na Legie i Korone.Maja zgody ze Starem Starachowice ,Ceramika Opoczno i z Kozienicami,sa lub byly(moge sie mylic) dobre stosunki z Neptunem Konskie
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię
-
I moze Ci jeszcze powiedział ze śmiga w barwach po mieściepgn pisze:a kumpel ze Starachowic twierdzi inaczej. nic o Widzewie nie mówił a sam powiedział, że jest za Koroną.przemek82 pisze: W Skarzysku jak i w Starachowicach raczej nie przepadaja za wszystkim co kojarzy sie z Korona i KSZO .Jest tam doc spory fan club Widzewa Łódż lecz sa tez jednostki jerzdżace na Legie i Korone.Maja zgody ze Starem Starachowice ,Ceramika Opoczno i z Kozienicami,sa lub byly(moge sie mylic) dobre stosunki z Neptunem Konskie

-
[link]" target="_blank
-
przemek82 pisze:I moze Ci jeszcze powiedział ze śmiga w barwach po mieście :D Pewnie kolejny kibic sukcesu,ktory sie nigdy nie ujawni, [link].Niewiem ile Twój kumpel ma lat skoro nic nie mówił o Widzewie bo jestesmy jednyna siłą w St-ce która ma cos do powiedzenia.Kibice Staru sa jednoczesnie czynnymi kibicami Widzewa wiec lepiej popytaj bardziej kumatych ludzi ze Starachowic .Jestesmy na kazdym meczu Widzewa w różnej liczbie ale zawsze ktoś jest!Juz niedlugo bedzie mecz z Korona śledz lige uwaznie.podrpgn pisze:a kumpel ze Starachowic twierdzi inaczej. nic o Widzewie nie mówił a sam powiedział, że jest za Koroną.przemek82 pisze: W Skarzysku jak i w Starachowicach raczej nie przepadaja za wszystkim co kojarzy sie z Korona i KSZO .Jest tam doc spory fan club Widzewa Łódż lecz sa tez jednostki jerzdżace na Legie i Korone.Maja zgody ze Starem Starachowice ,Ceramika Opoczno i z Kozienicami,sa lub byly(moge sie mylic) dobre stosunki z Neptunem Konskie
Już kibice Widzewa się musieli odezwać wy to nie możecie zboleć jak oprócz waszego klubów w mieście jest jeszcze inny klub wiadomo że kibice Korony w barwach nie chodzą ale są i tego nie zmienicie.Kolega mówił o jednostkach jerzdżących na Koronę a nie o zorganizowanej grupie kibiców pozdro
MKS KORONA KIELCE
-

Jeszcze do niedawna, kiedy Korona grzała III ligę, to fc Korony ze Starachowic był abstrakcją . Teraz widać powoli pojawia się piknikowa brać

Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
Bez obrazy,no ale taki z niego ten kibic skoro taką ma chłopak orientację.pgn pisze:a kumpel ze Starachowic twierdzi inaczej. nic o Widzewie nie mówił a sam powiedział, że jest za Koroną.przemek82 pisze: W Skarzysku jak i w Starachowicach raczej nie przepadaja za wszystkim co kojarzy sie z Korona i KSZO .Jest tam doc spory fan club Widzewa Łódż lecz sa tez jednostki jerzdżace na Legie i Korone.Maja zgody ze Starem Starachowice ,Ceramika Opoczno i z Kozienicami,sa lub byly(moge sie mylic) dobre stosunki z Neptunem Konskie
A,że jest za Koroną?? no cóż,zwykli kibice piłki nożnej interesuje piłka nożna na jak najwyższym poziomie.Tej w województwie można było ''zażyć'' wcześniej w Ostrowcu teraz w Kielcach.Sam kiedyś byłem na jednym meczu ligowym Korony z ciekawości obczaić nowe estadio,atmosferę itp.
O taką odpowiedz Cię nie podejrzewałem przeglądając Twoje różne wypowiedzi19Korona73 pisze:Już kibice Widzewa się musieli odezwać wy to nie możecie zboleć jak oprócz waszego klubów w mieście jest jeszcze inny klub wiadomo że kibice Korony w barwach nie chodzą ale są i tego nie zmienicie.Kolega mówił o jednostkach jerzdżących na Koronę a nie o zorganizowanej grupie kibiców pozdro

Na nic kibice Widzewa się nie musieli odzywać.Chyba coś Ci się pomyliło.
Chłopak zapytał jak jest w Skarżysku,Przemek82 grzecznie i z prawdą odpowiedział,także na post dotyczący pojedyńczych piłkarskich fanów Korony którzy gdzieś tam może w liczbie kilku sztuk są.
Sam chyba wiesz jak to jest.Ilu Wam kibiców doszło po awansie eo Ekstraklasy,z całego województwa przyjeżdżają obejrzeć znanych piłkarzy.I gdybym chciał odbić piłeczkę mógłbym napisać,że Ty jako kibic Korony nie możesz znieść,że w Starachowicach (tak jak w innych miastach województwa powstały i istnieją) nie ma FC Korony.Nawet ze Skarżyska jakieś osoby śmigają do Was i się tym na necie chwalili,a w Starachowicach nigdy czegoś takiego nie było.Jeśli są to kibice piłki nożnej,którzy jeśli by w Radomiu Radomiak awansował i grał w Ekstraklasie to jezdzili by właśnie do Radomia.Pozdrawiam.
WIDZEW
-
Racja.Tak było i tak nadal jest jak piszesz (fc Widzew=kibice Staru).Zupełnie Zielony. pisze:Z tego co wiem na przestrzeni lat w Starachowicach zawsze był fc Widzewa (kibice Staru). Pozatym będąc w 2002r na meczu Staru, rozmawialiśmy z miejscowymi którzy przedstawili sie nam jako kibice RTSu. Przyznali także, że jest w ich mieście niewielka grupa Legii, ale jak to teraz jest to nie wiem.
Jeszcze do niedawna, kiedy Korona grzała III ligę, to fc Korony ze Starachowic był abstrakcją
Jest też kilkuosobowa grupka kibiców Legii z którymi się znamy bo kiedyś jezdzili z nami na mecze Staru ale postanowili się usamodzielnić

A co do Korony ?? nadal fc Korony ze Starachowic to abstrakcja.kibice piłkarscy w różnym,czasem podeszłym wieku to nie fc.
Pozdrawiam.
P.S. nie mam opcji edycji dlatego post jeden za drugim.
WIDZEW