nie wiem czy smiac sie czy plakac, nad tym co kolego napisales
moze zamiast tandetnie i beznamietnie kserowac(tak nawiasem mowiac bezsensowne uzycie hasla szacunek na wieki, gdyz u nas sie to odnosi do pilkarzy z przedwojennej druzyny)zacznij wymyslac cos wlasnego panie "projektancie"
Eustachy pisze:nie wiem czy smiac sie czy plakac, nad tym co kolego napisales
moze zamiast tandetnie i beznamietnie kserowac(tak nawiasem mowiac bezsensowne uzycie hasla szacunek na wieki, gdyz u nas sie to odnosi do pilkarzy z przedwojennej druzyny)zacznij wymyslac cos wlasnego panie "projektancie"
Eustachy ja nie wymyślam projektów tylko je wykonuję, kazał mi zrobić podoboną z takimi samymi napisami to zrobiłem. Sry, dobro klienta że tak powiem jest dla mnie najważniejsze. Gdyby koleś mi napisał że vlepka na mój gust/pomysł nigdy nie skopiował bym pomysłu od innej drużyny. Nie wnikam w to hasło "Szacunek na wieki" bo mi to wisi że wogóle nie odnosi się do tradycju tamtejszego klubu z Trzebosia. Klient chciał taką to taką mam, przyczepiajcię się do niego.
Eustachy ja nie wymyślam projektów tylko je wykonuję, kazał mi zrobić podoboną z takimi samymi napisami to zrobiłem. Sry, dobro klienta że tak powiem jest dla mnie najważniejsze. Gdyby koleś mi napisał że vlepka na mój gust/pomysł nigdy nie skopiował bym pomysłu od innej drużyny. Nie wnikam w to hasło "Szacunek na wieki" bo mi to wisi że wogóle nie odnosi się do tradycju tamtejszego klubu z Trzebosia. Klient chciał taką to taką mam, przyczepiajcię się do niego.
To zajebiste podejście masz...
Gdyby klient chciał vlepe z twoją mamą i obraźliwym tekstem skierowanym do innego klubu (np cała X pierdoli d**** z Y) to też byś zrobił bo "Klient chciał taką to taką ma".?
No chyba że zależy ci na kasie to wycofuję pytanie
To zajebiste podejście masz...
Gdyby klient chciał vlepe z twoją mamą i obraźliwym tekstem skierowanym do innego klubu (np cała X pierdoli d**** z Y) to też byś zrobił bo "Klient chciał taką to taką ma".?
No chyba że zależy ci na kasie to wycofuję pytanie
Bez przesady, czy to jego wina ze klient jest na tyle ograniczony? Moze jeszcze ma siedziec i przed wydrukowaniem vlep sprawdzac czy przypadkiem jakas nie jest kserem? Dostal zlecenie i je wykonal, prawidlowe podejscie ze olal temat. Swoje zrobil i tyle.
A rodzicow w to nie mieszaj.
pare postow wyzej kolezka sie chwali ze to jego projekty, zeby oceniac itd
jak ktos mu wytyka ze perfidnie kseruje, chlopak odcina sie ze tak chcial klient
ja w zyciu bym nie wypuscil czegos, co byloby ewidentnym kserem, a tymbardziej nie chwalil sie tym na forum
pogratulowac klientow i "projektantow"
A skad mial ku*** wiedziec ze taka vlepe mieliscie?. Tez masz problemy, myslisz ze kazdy ma wszystkie wasze vlepy nad lozkiem przywieszone ze wie jakie sa?.
Raczej chodziło mi tu o wykonanie graficzne tych vlepek, a nie co one zawierają bo to nie moja sprawa tylko klienta. Mam mu nie zrobić bo ktoś inny ma taką, sry ale wisi mi to że ktoś napisze do mnie że ktoś ma taką samą, bo ja zajmuje się wykoaniem graficznym, a nie pomysłami, a pozatym dostaje też za to pieniążki i nie będe rezygnował z projektów przez to że ktoś/coś ma podobnego..
Każdy widzi ? Co ma widzieć, na potrzebę klienta wykonałem podobną vlepke do innej. I gdy ktoś rozumie o co mi chodzi to z tego powodu napewno nie weźmie u mnie vlepek. Popatrz jeszcze na to że to "moje pierwsze proejkty" i bardzo mi na nich zależało, dlatego nie chciałem odmawiać klientwoi za kilka postów jakiejś osoby jakąs jesteś ty.
oeN pisze:Każdy widzi ? Co ma widzieć, na potrzebę klienta wykonałem podobną vlepke do innej. I gdy ktoś rozumie o co mi chodzi to z tego powodu napewno nie weźmie u mnie vlepek. Popatrz jeszcze na to że to "moje pierwsze proejkty" i bardzo mi na nich zależało, dlatego nie chciałem odmawiać klientwoi za kilka postów jakiejś osoby jakąs jesteś ty.
Nie jest ważne to czy jest to twój pierwszy projekt czy ostatni. Chodzi o jakąkolwiek "etykę" zawodową. Robiąc projekt przypominający hasłami i wykonaniem niektórych elementów naruszasz pewne prawa... Poza tym widzę wysyp wielu z d*** wyjętych grafików, którzy mimo że może robią pierwszy raz w życiu vlepki jak pan którego cytuje to jeszcze perfidnie kserują dzieła innych. Wiadome jest że jeżeli wyrazisz sprzeciw możesz stracić klienta ale zachowasz wizerunek, nie ten klient? przyjdzie inny...
Zakończmy dyskusje, może i postępiłem nieodpowiednio godząc się na zaprojektwanie podobnej vlepki do vlepki resovii. Jednak pod względem fraficznym moglibyśie ocenić te projekty
oeN pisze:Zakończmy dyskusje, może i postępiłem nieodpowiednio godząc się na zaprojektwanie podobnej vlepki do vlepki resovii. Jednak pod względem fraficznym moglibyśie ocenić te projekty
Resovii.
Let them hate us, if only they are afraid of us...
Witam ! Od dziś rusza nowa strona zajmująca sie projektowaniem akcesorii kibicowkisch..
Strona juz jest prawie gotowa [link] - do uzupełniana pozostała jeszcze jej treść. Proszę o ocenianie.
Gdyby ktoś chciał już zamówić projekty pisać gg : 6236703
Uwaga! Szukam osoby która pomagała by w wykonywaniu projektów, gdyż nie zawsze będę się wyrabiał. Oczywiście tamta osoba dostawała by za projekty kase.