DOLNOSLAZAK pisze:Jak dla mnie niesmaczne, wiem wiem jest w dziale specyficzne ale ..... to widocznie trzeba dorosnąć by zrozumieć....pomijam fakt jak się by czuł ten niewidomy kibic Widzewa co jeździ na mecze.....
z kolei według mnie nie powinno się dyskryminować niepełnosprawnych przez to, że się unika humoru czy po prostu żartów z nich... śmiejemy sie z grubych, rudych, łysych, blondynek, księży, itd... to czemu nie z niepełnosprawnych? jeżeli ktoś podchodzi z dystansem do życia to na pewno się nie obrazi...
MATi pisze:Konkurs jasełek w jednym z lęborskich kościołów.
chujowy fotomontaz, szalik wyglada na prosty jakby go ktos w paincie wklejal
Link do całego artykułu ze zdjęciem [link]" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank
Nie zabrakło odniesień do współczesności - można było usłyszeń nowoczesne pastorałki z repertuaru Arki Noego. Czy jednego z trzech króli z piłkarskim szalikiem.
Piłkarski szalik, to taki w którym grają piłkarze?
UsłuszeŃ? Jakich usłyszeń? Aha... Usłyszeń jednego z trzech króli z piłkarskim szalikiem.
Nie ma co, porządny dziennikarz to pisał.
Swoją drogą, mogli napisać, że jest to nieodłączny atrybut współczesnego kibola, nieposiadającego żadnych wartości czy uczuć, i że chuligani zakrywają, nim twarz, aby uniknąć rozpoznania przez policję oraz jeszcze więcej medialnej propagandy.
Jack Sparrow_UT1922 pisze:Gonzales - było ok. 150 starogardzian, a nie 300 jak piszesz (2 autobusy i bus).
Co do tematu:
[link]" target="_blank" target="_blank
Ja podaje tylko liczbe, którą podał chłopak z SKSu na oficjalnym forum koszykarskich kibiców i która jest liczona do rankingu wyjazdowego... [link]" target="_blank Jeżeli faktycznie liczba byla mniejsza to trzeba to bedzie wyjasnic Najlepiej jakies foto by sie przydalo
Mario_Stomil pisze:jaki zje*any łeb z tej calej ally
kim ona jest, ze na aukcje wystawia kolacje ze soba
Jak by chodziło o kolację ze śniadaniem to te dwie stówki ewentualnie tak ale jak ona sobie życzy kolacje to weź jej postaw zapłać za jedzenie i jeszcze kasę za aukcje nie to się nie opłaca
Co w tym specyficznego?Pełno takich sytuacji w trakcie meczu jest a pozatym nie ma nic w tym zdjeciu zwiazanego z kibicowaniem.A co do "gdzie jest piłka" to tzreba sie uwaznie przyjrzec i widac ale nie bede psuł zabawy