Jak wygląda sytuacja w ?

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ODPOWIEDZ
eSpErAZS

Re: Jak wygląda sytuacja w ?

Post autor: eSpErAZS » 17.01.2009, 12:49

...Żywcu? Tylko Góral czy może dzieje się coś na Koszarawie?
Może być PW. Pozdrawiam.
AZS PODLASIE
BIAŁA PODLASKA

iparts.pl
S.G.

Post autor: S.G. » 17.01.2009, 14:40

lysy_1910 pisze:
Kadm pisze:Ktos tam pytał o Rybnik, postaram sie to lekko przyblizyc.

jedno jest pewne 90% to Górnik oraz ROW+zuzlofani RKM'u, ktorzy chodza tez na ROW.

Z innych klubow to dziala tu fc Odry, ale nic o nich nie slychac ani nie widac, czasami znajdzie sie jakas vlepa czy napis markerem na murze albo bazgrol sprayem w niewidocznych miejscach, kiedys bylo wiecej odry na os. kilinskiego ale teraz po resocializacji ;] nie utorżsamiaja sie z nikim albo mowia ze Górnik (sic!) nikogo z Odry w barwach nie widac, nawet "flage" o ile to flaga mozna nazwac na Odrze maja zrobiona z kilku szali ROWu i Górnika. Poprostu mowia ze sa ale ich nie ma bo tego nie pokazuja :P

Rowniez jak na calym Śląsku znajda sie rowniez Niebiescy, GieKSa, GKS Jastrzebie oraz 2 kolesi z Legii.

Kazde wypociny Odry W. beda przezemnie ignorowane, dobrze wiecie jak jest ;)

Jeden z byłych wazniejszych kibiców ROW-u mieszka w Łodzi i jezdzi obecnie na RTS :wink:
I co sie chwalisz idiotą pewnie przywitałeś go browarem co?
NAJLEPSZE LATA DZIEWIĘĆDZIESIĄTE!

Pango

Post autor: Pango » 18.01.2009, 11:31

Ja mam jeszcze pytanie odnośnie Nowego Targu ale z innej beczki, a mianowicie widziałem gdzieś całkiem niedawno vlepkę Pogoni Szczecin FC NT?? Może ktoś coś więcej na ten temat pojaśnić? Sam kilka razy byłem ostatnio przejazdem w Targu i żadnych symptomów kibicowania Paprykarzom nie widziałem, ale naklejka mnie zainteresowała.
"My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor."

ryba_mjk

Post autor: ryba_mjk » 18.01.2009, 11:46

Jezeli jedna osoba to FC to jest w NT osobnik, ktory zmienil miejsce zamieszkania i jest za Pogonia. Na tych vlepkach totalne ksero hasla z flagi Lechii FC NT :-D

Pango

Post autor: Pango » 18.01.2009, 12:02

ryba_mjk pisze:Jezeli jedna osoba to FC to jest w NT osobnik, ktory zmienil miejsce zamieszkania i jest za Pogonia. Na tych vlepkach totalne ksero hasla z flagi Lechii FC NT :-D
Dokładnie o tę vlepkę mi chodzi, dzięki
"My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor."

Myslowicka GieKSa

Post autor: Myslowicka GieKSa » 18.01.2009, 13:53

Linomag pisze:
Dyczak pisze:Mógłby ktoś opisać Czechowice-Dziedzice oraz Imielin?
Jeszcze co do tego Imielina to jest tam przewaga GieKSy ale Ruch też tam jest i bardzo dziwne jest to że np. jak GieKSa z Imielina dostanie po glowach to zaraz dzwonia po kolegów po szlalu z Lędzin a jak niebiescy z Imielina dostana po głowach to ci zaś dzwonia po kolegów z Mysłowic i tam maja takie dziwne klimaty i ja bym nie traktował tego Imielina poważnie
nie zgodze sie z toba - jesli chodzi o kibiców Ruchu z Imielinia to są to tak sladowe ilości, że o żadnym FC nie ma mowy, zresztą oni sami z jednostakami z innych miejscowości gdzie nie stanowią żadnej siły tworzą FC Powiatowi

Apiaceae

Post autor: Apiaceae » 18.01.2009, 14:44

Złotów?
A ja mam dwie sprawy... jedna dla zakazowiczów lub ich zanjomych... czy u was w miastach policja również zrobiła zebranie wszystkich zakazowiczów? dosłownie parodia hehe... a drugie dotyczy mojego..odkurzacza...strasznie słabo wsysa...patrzałem nic nie jest zatkane poprostu nie ma siły...w czym moze lezec problem?

...,,Ten sam problem ma ŁKS, brak lokalnego rywala".
....dlatego w Łomży jest jak jest :)

MuRPhY

Post autor: MuRPhY » 18.01.2009, 15:43

ryba_mjk pisze:No wiec sprawa Nowy Targ - Gdansk dokladnie przedstawia sie tak:
Kontakty na lini Nowy Targ - Gdansk zaczely sie od znajomosci pojedynczych ludzi w polowie lat 90. W tamtych latach sporadycznie jednak fani z Nowego Targu wspierali Lechie na meczach (lecz nie bylo sezonu, gdzie nie bylo nikogo na zadnym meczu). Kontakty sie zaciesnialy, liczba kibicow Lechii w Nowym Targu stopniowo zaczela rosnac. W trakcie sezonu gdy Lechia grala w trzeciej lidze cisnienie na Bialo-Zielonych bylo w Nowym Targu tak duze ze powstala flaga i zaczelismy pokazywac sie na meczach Lechii coraz czesciej i w wiekszych liczbach. Ostatnie sezony (glownie za sprawa "mlodej krwi" :-D ) to coraz lepsze ilosciowo wyjazdy na Lechie oraz "za Lechia".
Czemu akurat w Nowym Targu milosc do Lechii?? Tego nie da sie opisac :-D Milosci sie nie wybiera :-)

dzieki za odpowiedz ale jeszcze podrąże temat...
mowisz o znajomosciach z polowy lat 90... skad sie wziely?? z hokeja z kontaktow ze Stoczniowcem?? z meczow kadry, jakis koneksji rodzinnych?? moze ze spotkan na Wisle?? chodzi mi o to ze Lechia nie byla w tamtym czasie ani teraz tez nie jest ekipa ktora by miala jakies liczne FC poza swoimi naturalnymi terenami...

po prostu interesuje mnie stricte geneza zalozenia FC i wizyty pierwszych jego czlonkow na Lechii... chyba interesujecie sie historia wlasnego FC i bardziej mozesz ten moment poczatkowy przyblizyc? z gory dzieki za odpowiedz...

z innej beczki interesuje mnie kibicowsko Kępno...
www.LANISTA.PL
Producent odzieży kibicowskiej i patriotycznej!

Szakal1964

Post autor: Szakal1964 » 18.01.2009, 15:56

a jak wyglada sytuacja w Chełmie? podzielony między Widzew/Chełmianke?

[link]" target="_blank

ryba_mjk

Post autor: ryba_mjk » 18.01.2009, 15:58

Kontakty z ludzmi z Lechii nawiazaly sie we Wroclawiu, gdzie jeden z mieszkancow NT ma rodzine i przy kazdej okazji gdy tam jest wpada na mecze Slaska. Oczywiscie przez mecze Wisly tez powstalo troche znajomosci. Kontakty na lini Podhale-Stoczniowiec powstaly juz po rozpoczeci kontaktow NT-Lechia, ale takze dzieki nim poznalo sie wielu powaznych ludzi z Lechii.

Ghost84

Post autor: Ghost84 » 18.01.2009, 16:57

Pytał ktos wczesniej o Oświęcim, wiec sprobuje nakreslic jasno jak sprawa sie ma, bo juz ktorys raz czytam rzeczy nie prawdziwe i brak rozeznania jesli chodzi o sytuacje u nas na dzien dzisiejszy.

A wiec... Ze wzglegu na bliskie polozenie od Krakowa, jest tu wielu "sympatykow" Wisły, sa tez oczywiscie starsi fani białej gwiazdy, ale ogolnie rzecz biorac obecnie w Oświęcimiu nie ma FC Wisły, a osoby jezdzace regularnie na wisłe mozna wymienic na palcach jednej reki. Jest takze kilku konkretnych kibicow Gornika Zabrze i Ruchu Chorzow, ale sa to pojedyncze jednostki. Jedyna siła w miescie jest UNIA, ona jest priorytetem wielu jej kumatych fanow kibicuje tylko Unii bez podziału na inne kluby. Nie ma rowniez animozjii miedzy Ruchem Gornikiem i Wisła, poprostu wszyscy oni to rowniez wieloletni fani Unii, wszyscy dzałamy pod jedna bandera, bo w Oświęcimiu na dzien dzisiejszy liczy sie tylko Unia.

Aktive

Post autor: Aktive » 18.01.2009, 17:31

A w Oświęcimiu nie ma nikogo z Cracovii? Czy są, ale nie są FC tylko jeżdżą na mecze?
Obrazek

ostrovianin

Post autor: ostrovianin » 18.01.2009, 19:19

z innej beczki interesuje mnie kibicowsko Kępno...[/quote]

W Kępnie jest FC Lech-a którzy w większości kibicują także miejscowej Poloni Kępno - są to jedyni zorganizowani kibice w Kępnie. Są także pojedyńcze osoby ze Śląska, oraz Legii.

Romano

Post autor: Romano » 18.01.2009, 19:26

MuRPhY pisze:
ryba_mjk pisze:No wiec sprawa Nowy Targ - Gdansk dokladnie przedstawia sie tak:
Kontakty na lini Nowy Targ - Gdansk zaczely sie od znajomosci pojedynczych ludzi w polowie lat 90. W tamtych latach sporadycznie jednak fani z Nowego Targu wspierali Lechie na meczach (lecz nie bylo sezonu, gdzie nie bylo nikogo na zadnym meczu). Kontakty sie zaciesnialy, liczba kibicow Lechii w Nowym Targu stopniowo zaczela rosnac. W trakcie sezonu gdy Lechia grala w trzeciej lidze cisnienie na Bialo-Zielonych bylo w Nowym Targu tak duze ze powstala flaga i zaczelismy pokazywac sie na meczach Lechii coraz czesciej i w wiekszych liczbach. Ostatnie sezony (glownie za sprawa "mlodej krwi" :-D ) to coraz lepsze ilosciowo wyjazdy na Lechie oraz "za Lechia".
Czemu akurat w Nowym Targu milosc do Lechii?? Tego nie da sie opisac :-D Milosci sie nie wybiera :-)

dzieki za odpowiedz ale jeszcze podrąże temat...
mowisz o znajomosciach z polowy lat 90... skad sie wziely?? z hokeja z kontaktow ze Stoczniowcem?? z meczow kadry, jakis koneksji rodzinnych?? moze ze spotkan na Wisle?? chodzi mi o to ze Lechia nie byla w tamtym czasie ani teraz tez nie jest ekipa ktora by miala jakies liczne FC poza swoimi naturalnymi terenami...

po prostu interesuje mnie stricte geneza zalozenia FC i wizyty pierwszych jego czlonkow na Lechii... chyba interesujecie sie historia wlasnego FC i bardziej mozesz ten moment poczatkowy przyblizyc? z gory dzieki za odpowiedz...

z innej beczki interesuje mnie kibicowsko Kępno...
Informuje że naszym naturalnym terenem ekspansji jest teren Polski trwaja narady czy nie pójśc dalej aż na Dzikie Pola :) Uważaj bo ani sie obejrzysz a bedziesz członkiem naszego FC.Żegnam sie naszym bojowym okrzykiem,,j**** czerwonych''

Ghost84

Post autor: Ghost84 » 18.01.2009, 21:16

W Oświecimiu nie ma cracovii.

carlito

Post autor: carlito » 18.01.2009, 21:47

Wracajac jeszcze do Nowego Targu to z tego co mi sie o ucho obilo to jakas tam czesc dzisiejszych fanow LG z NT stanowia fani Wisly ktorzy to zaczynali swoja przygode kobicowska wlasnie na Reymonta a ze pozniej sie nakrecili na Lechie to juz inna sprawa.

zwykly_kibic

Post autor: zwykly_kibic » 18.01.2009, 22:25

Ghost84 pisze:W Oświecimiu nie ma cracovii.
Dolega coś Twojej klawiaturze a w szczególności przyciskowi Shift :?:

UN-1946-IA

Post autor: UN-1946-IA » 18.01.2009, 23:18

Raczej Ty masz jakiś problem. W Oświęcimiu nigdy nie było Cracovii i nie bedzie.
"Jak dbasz, tak masz"

Profesura

Post autor: Profesura » 18.01.2009, 23:59

Łęczyce niedaleko Lęborka. Sa tam jacys kibice?

19:20

Post autor: 19:20 » 19.01.2009, 10:30

UN-1946-IA pisze:Raczej Ty masz jakiś problem. W Oświęcimiu nigdy nie było Cracovii i nie bedzie.

chyba nie o to chodziło koledze 8)

Kadm

Post autor: Kadm » 19.01.2009, 12:19

A jak to wyglada w Jaworzynie Ślaskiej jak ktos nie wie jest to miedzy Wroclawiem a Wałbrzychem i jeszcze w Oławie ?
KibicŁKS pisze:A ja mam pytanie. Czy pzpn zmniejszy kare Widzewowi jeżeli zszyją flage i zwroca ja Legii??

ZKeSiak

Post autor: ZKeSiak » 19.01.2009, 15:52

Niech ktoś dokładniej opisze sytuację w woj. Lubelskim. Tak wiem, było już o tym mówione lecz trochę mało jak dla mnie.

P.S. Wskazane na Priv. 8)

KazoR_1987

Post autor: KazoR_1987 » 19.01.2009, 16:05

Kadm pisze:A jak to wyglada w Jaworzynie Ślaskiej jak ktos nie wie jest to miedzy Wroclawiem a Wałbrzychem i jeszcze w Oławie ?
W Jaworzynie Slaskiej byl/jest klub Karolina Jaworzyna kiedys byly tam jakies oznaki ruchu kibicowskiego ale od zawsze ludzie z Jaworzyny jezdzili na Gornik Walbrzych obecnie ten fc mocno podupadl szerzej moze opisze ktos z Wabrzycha co do Olawy to byl bardzo silny fc Slaska Wroclaw przy okazij jezdzili takze na mecze reprezentacij i miejscowego Moto-Jelcza Po ostatniej wizycie u nas mozna stwierdzic ze nastepuje tam zmiana pokolen wiec sklad stracil chyba troche na wartosci przynajmniej ja to tak widze kiedys mieli nawet zgode z Chorobrym mimo ze ten we Wroclawiu jest raczej nielubiany
'' Nie liczy sie odleglosc liczy sie fanatyzm '' fc DzieRzoniow

MAJSTER!

Post autor: MAJSTER! » 19.01.2009, 17:51

mam pytanie moze ktos sie wypowiedziec na dzien DZISIEJSZY jaka sytuacja panuje w TARNOWIE?? czytałem wczesneijsze strony zeby nie bylo mogło by byc nawet na priv z góry dzieki
Jednemu wciaz sie farci,drugiego życie karci..

carlito

Post autor: carlito » 19.01.2009, 19:24

W Tarnowie bez zmian rzadzi Unia + kilku moze kilkunastu "aktywnych" gosci z Tarnovii a w zasadzie Cracovii ktorzy nie maja nic do powiedzenia.

Aktive

Post autor: Aktive » 19.01.2009, 22:23

Nie wiedziałem gdzie to napisać więc tutaj

Czy może ktoś mi podać link do fotek derbow Unii z Tarnovią. Z wszystkich lat jakie były. Na stronkach Unii coś nie działa.
Obrazek

EST.1920

Post autor: EST.1920 » 19.01.2009, 22:37

Kadm pisze:Ktos tam pytał o Rybnik, postaram sie to lekko przyblizyc.

jedno jest pewne 90% to Górnik oraz ROW+zuzlofani RKM'u, ktorzy chodza tez na ROW.

Z innych klubow to dziala tu fc Odry, ale nic o nich nie slychac ani nie widac, czasami znajdzie sie jakas vlepa czy napis markerem na murze albo bazgrol sprayem w niewidocznych miejscach, kiedys bylo wiecej odry na os. kilinskiego ale teraz po resocializacji ;] nie utorżsamiaja sie z nikim albo mowia ze Górnik (sic!) nikogo z Odry w barwach nie widac, nawet "flage" o ile to flaga mozna nazwac na Odrze maja zrobiona z kilku szali ROWu i Górnika. Poprostu mowia ze sa ale ich nie ma bo tego nie pokazuja :P

Rowniez jak na calym Śląsku znajda sie rowniez Niebiescy, GieKSa, GKS Jastrzebie oraz 2 kolesi z Legii.

Kazde wypociny Odry W. beda przezemnie ignorowane, dobrze wiecie jak jest ;)
a niewielka dzielnica Niewiadom od strony Radlina to juz nie Rybnik ?? :roll:

jesli juz opisojesz poszczegolne miasta to nie opisoj tylko waszego FC lecz ogol nie pomijajac nas jesli masz namysli jednostki niebieskich czy Gksu Jastrzebie mowisz chyba o centrum itp:wink:

[link]" target="_blank

Kadm

Post autor: Kadm » 19.01.2009, 22:54

Wiedziałem ze ktos sie dopierdoli do Niewiadomia, oni działąja jako FC Południe Chorzowskiego Ruchu, gmina ta podlega pod Rybnik, lecz nie dziala jako FC Rybnik Niewiadom ale jako FC Południe czyli Radlin,Pszów i podobne gminy, dlatego owej gminy nie uwzgledniłem w moim opisie, z tego co wiem to ta flaga jest bardzo stara zanim zostalo utworzone FC południe, tak samo ktos by mogl sie dopierdolic do świerklan.. A nie pisałem tylko o centrum lecz o wszystkim typu Wrebowa,Rymer,Chwałowice itd i cala pólnoc+centrum.
KibicŁKS pisze:A ja mam pytanie. Czy pzpn zmniejszy kare Widzewowi jeżeli zszyją flage i zwroca ja Legii??

Droog

Post autor: Droog » 20.01.2009, 13:13

Jak wygląda sytuacja w Nowej Soli i w Żarach?

MADE IN SIKORSKI

Post autor: MADE IN SIKORSKI » 20.01.2009, 21:35

DOLNOSLAZAK pisze:Ja mam pytanie odnośnie ekipy z Żor tzw. Ekipa made in Sikorski komu oni kibicowali i czy jeszcze funkcjonuja?
Zawsze TYLKO ODRZE w latach 90 MADE IN SIKORSKI(MIŚ) niemiał sobie równych w Żorach prawie 95%mieszkaców szło za Odrą teraz ekipa sie rozpadła z wiadomo jakich przyczyn z tego co wiem rozsiali sie po inych klubach Gornik Gks Katowice Ruch a niektorzy juz wogule niejezdzili na mecze.MIŚ dalej istnieje i ma sie swietnie dobre liczby jako FC na wyjazdach Odry flaga nowa szaliki.A co do sytuacji w Żorach to chyba Ruch na czele pozniej Gornik rozwija sie Gks Jastrzebie a Odra z Gks Katowice trzymaja fason pOzDRAwiam.

Kadm

Post autor: Kadm » 20.01.2009, 22:26

Jeszcze zapytam, jak to wyglada w okolicznych wioskach ( tak wioskach, rodzinne strony) typu Walim,Rzeczka,Swidnica? z tego co od kuzynow wiem w Walimi praktycznie wszyscy sa za Lechem, tyle ze interesuje minie wypoiwedz kogos kumatego ;)

Tam_1947

Post autor: Tam_1947 » 20.01.2009, 22:42

Kadm pisze:Jeszcze zapytam, jak to wyglada w okolicznych wioskach ( tak wioskach, rodzinne strony) typu Walim,Rzeczka,Swidnica? [link] z tego co od kuzynow wiem w Walimi praktycznie wszyscy sa za Lechem, tyle ze interesuje minie wypoiwedz kogos kumatego ;)
O Świdnicy nie ma za dużo co pisać, od zawsze kojarzona z Górnikiem Wałbrzych i tak też jest obecnie, choć jakieś tam jednostki czasem pojawiają się na meczach we Wrocławiu.
Obrazek

Alfons Cytrynek

Post autor: Alfons Cytrynek » 20.01.2009, 23:38

Droog pisze:Jak wygląda sytuacja w Nowej Soli i w Żarach?
W Nowej Soli powolutku odradza się ruch kibicowski, po kilku sezonach marazmu. W rundzie jesiennej Dozamet zaliczył wszystkie wyjazdy.
Let them hate us, if only they are afraid of us...

Macjek

Post autor: Macjek » 21.01.2009, 11:11

A jak jest w Skarżysku Kamienna, i we Włoszczowie???

kibic0

Post autor: kibic0 » 21.01.2009, 11:51

Tam_1947 pisze:
Kadm pisze:Jeszcze zapytam, jak to wyglada w okolicznych wioskach ( tak wioskach, rodzinne strony) typu Walim,Rzeczka,Swidnica? z tego co od kuzynow wiem w Walimi praktycznie wszyscy sa za Lechem, tyle ze interesuje minie wypoiwedz kogos kumatego ;)
O Świdnicy nie ma za dużo co pisać, od zawsze kojarzona z Górnikiem Wałbrzych i tak też jest obecnie, choć jakieś tam jednostki czasem pojawiają się na meczach we Wrocławiu.
W Świdnicy jest FC Górnika i nie ma co dużo się rozpowiadać. Co prawda lata świentości mają już za sobą ale dalej są. Po awansie Śląska do ekstraklasy pojawili się jacyś "internetowi kibice Śląska" w Świdnicy i okolicznych wioskach. Nie bede za duzo sie wypowiadać bo ludzie z Wałbrzycha czytali (i czytają) na stronie Ślaska ich wypowiedzi typu "jest nas około 6 plus drugie tyle się nie okresliło" albo "my kibicujemy Śląskowi oni Polonii czy Górnikowi więc po co jakies zamieszanie robić" lub też "chce vlepki gdzie moge je dostać?" albo najciekawsze " ja jestem ze Świdnicy kibicuje Polonii/Sparcie Świdnica i Śląskowi i nie widze w tym nic złego". Najlepsze bylo to "na meczu Ślaska bylo 15 osob ze Świdnicy tzn. ja moj tata brat, mama siostra kuzyn ciotka i koleżanka z klasy itd"
Łobuzerka ze Świdnicy sympatyzuje tak jak nakazuje tradycja -niepodległe tereny zawsze wierne KSG, mulerstwo i interenetowe bractwo w okresie sukcesów Śląska podjarało się ekstraklasą będąc przy okazji studiowania we Wrocławiu na jakimś meczu. Temat został bardzo dokładnie zbadany i nie ma kogo ruszać.....
Walim czy Rzeczka to mogły tam być co najwyżej w latach 80-tych osoby jeżdżace na Górnika. Na pewno nigdy nikogo nie było z osób wnoszących coś w życie kibiców Górnika. Jak ktos wyżej wspomniał są za Lechem (no bo jak Lech wygrał z Feyenoordem a teraz zagra z Udinese to jak nie być za Lechem:)). Za rok załóżmy w pucharach zagra np. GKS Bełchatów to wioskach bedzie za Bełchatowem, za 2 np Wisła i tak w kółko. Po krótce są tam tylko i wyłącznie kibice w kapciach.
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....

Andrzej Farmazon

Post autor: Andrzej Farmazon » 21.01.2009, 12:17

MADE IN SIKORSKI pisze:
DOLNOSLAZAK pisze:Ja mam pytanie odnośnie ekipy z Żor tzw. Ekipa made in Sikorski komu oni kibicowali i czy jeszcze funkcjonuja?
Zawsze TYLKO ODRZE w latach 90 MADE IN SIKORSKI(MIŚ) niemiał sobie równych w Żorach prawie 95%mieszkaców szło za Odrą teraz ekipa sie rozpadła z wiadomo jakich przyczyn z tego co wiem rozsiali sie po inych klubach Gornik Gks Katowice Ruch a niektorzy juz wogule niejezdzili na mecze.MIŚ dalej istnieje i ma sie swietnie dobre liczby jako FC na wyjazdach Odry flaga nowa szaliki.A co do sytuacji w Żorach to chyba Ruch na czele pozniej Gornik rozwija sie Gks Jastrzebie a Odra z Gks Katowice trzymaja fason pOzDRAwiam.
95% mieszkańców szło za Odra??Mieszkańców czego??

MZielek

Post autor: MZielek » 21.01.2009, 12:24

A jak wygląda w Zakopanym?
Nie ważne skąd jesteśmy, ważne w co wierzymy! TORCIDA

Andrzej Farmazon

Post autor: Andrzej Farmazon » 21.01.2009, 12:26

MZielek pisze:A jak wygląda w Zakopanym?
Tym postem próbujesz podkurwić towarzystwo,czy serio jesteś takim debilem,żeby przeszukać ostatnie kilka stron tematu,ewentualnie skorzystać z bardzo trudnej opcji jaką jest "Szukaj" ????

MZielek

Post autor: MZielek » 21.01.2009, 12:50

Nie siedzę na kibice.net non stop, byłem ostatnio w Zakopcu i jestem ciekawy, dopiero się zarejestrowałem i pytałem poważnie. Widzę, że miło tu przyjmujecie. Kultura i przepraszam za "podkuwienie".
Nie ważne skąd jesteśmy, ważne w co wierzymy! TORCIDA

S.

Post autor: S. » 21.01.2009, 12:57

MZielek pisze:Nie siedzę na kibice.net non stop, byłem ostatnio w Zakopcu i jestem ciekawy, dopiero się zarejestrowałem i pytałem poważnie. Widzę, że miło tu przyjmujecie. Kultura i przepraszam za "podkuwienie".
Przejrzyj temat, bo sprawa Zakopanego, była tu kilkakrotnie wałkowana.

A mnie ciekawi sytuacja w Pawłowicach(woj. Śląskie), jakie fc tam działają?
Obrazek

ODPOWIEDZ