Jak wygląda sytuacja w ?
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Jak wygląda sytuacja w ?
Mam pytanie głównie do Wronieckich fanów. Czy kibice Amiki udzielają się teraz na reaktywowanych Błękitnych Wronki? Jeśli nie , to w jaki sposób działacie i czy nie zawiesiliście działalności
Kumpel Fryzjera
Pozdrowienia do więzienia

-
A ja chcialbym sie dowiedziec jak wyglada sytuacja w Zawierciu? tylko tak obiektywnie;)
Nastepnie czy w Jedrzejowie tylko Naprzod,moze Korona czy ktos jeszcze?
I jak wyglada sytuacja Warty w Poznaniu?
-
Było dosłownie kilka stron wcześniej, nie będziesz musiał przeszukiwać całego tematu19Klachowiec20 pisze:A ja chcialbym sie dowiedziec jak wyglada sytuacja w Zawierciu? tylko tak obiektywnie;)

[link] - galeria moich projektów - potrzebujesz projektu vlepek, flag, koszulek i innych akcesoriów kibicowskich? Napisz na gg.
-
Podbijam swoje pytanie o Kalety.
-
W Jędrzejowie tylko Naprzód, choć są jednostki jeżdzące na Korone. Z tego co mi mówił kumpel z KSN to jednak Ci Koroniarze to same pikniki.19Klachowiec20 pisze:A ja chcialbym sie dowiedziec jak wyglada sytuacja w Zawierciu? tylko tak obiektywnie;)

-
Mógłby ktoś opisać Czechowice-Dziedzice oraz Imielin?
...i tylko Legia, Legia Warszawa
-
A mógłby ktoś dokładnie przedstawić sytuację panującą w Radzionkowie? Pod względem liczebnym, obszarowym i sportowym
bo jak wiadomo w tym mieście jest Ruch Radzionków, który potrafi się niekiedy zebrać w ładną liczbę, fajne ultras, ale ponoć dużą rolę odgrywa też Polonia Bytom w Radzionkowie? Z góry dzięki za przedstawienie sytuacji.

[link] - galeria moich projektów - potrzebujesz projektu vlepek, flag, koszulek i innych akcesoriów kibicowskich? Napisz na gg.
-
Jak wygląda sytuacja w Koniecpolu i Stąporkowie?
-
Pare razy przejeżdżałem i kilka razy byłem, poza tym znajomy pasiak, który ma tam domek letniskowy kiedyś rzucił farbą w sporych rozmiarów herb Wisły i z tego powodu ma niemałe kłopoty. Nie ukrywam, że to on tutaj jest moim najlepszym źródłem wiedzy.kajo(RTS) pisze:WiecznieMłody w większości masz rację, ale cześć sympatyków Niebieskich w Brennej to "rodowici"mieszkańcy Brennej.
PWD skąd czerpiesz takie informacje odnośnie Ustronia? ( z ciekawości pytam bo się nie orientuje za bardzo jak tam jest)
-
co do Walcownii to działają oni także na swoich meczach, lecz kibicowsko w ich lidze jakimś przeciwnikiem jest tylko Góral Żywiec. Ogólnie dość ciekawa ekipa i jak na swoje możliwości nieźle działają(dobre liczby na meczach z Góralem, a także na ciekawszych spotkaniach BKS-u Bielsko).
Let them hate us, if only they are afraid of us...
-
Ymielin to spora przewaga Gieksy , a nie fifty fifty , i nie zmienia tego propaganda niebieskich
Gůrny Ślůnzek, rostomjyuy Hajmatland!
-
Czechowice-Dziedzice - W mieście przeważamy MY czyli Walcownia oczywiście są jednostki innych klubów,lecz nie mają nic do gadania.Szczególnie mocny jest Ruch Chorzów(tylko szkoda,że tylko w internecie, a potem chodzą kanałami).Jakieś 2 lata temu Wisła wydała szaliki,lecz szybko zmieniły one właścicieli.Staramy się być na każdym meczu naszych ziomków z Bielska jak i często pojawiamy się w Sosnowcu.Podsumowując kibicowsko miasto należy do Walcowni.Dyczak pisze:Mógłby ktoś opisać Czechowice-Dziedzice oraz Imielin?
Z kibicowskim pozdrowieniem M&J
-
Jeszcze co do tego Imielina to jest tam przewaga GieKSy ale Ruch też tam jest i bardzo dziwne jest to że np. jak GieKSa z Imielina dostanie po glowach to zaraz dzwonia po kolegów po szlalu z Lędzin a jak niebiescy z Imielina dostana po głowach to ci zaś dzwonia po kolegów z Mysłowic i tam maja takie dziwne klimaty i ja bym nie traktował tego Imielina poważnieDyczak pisze:Mógłby ktoś opisać Czechowice-Dziedzice oraz Imielin?
GKS TYCHY
-
Chyba oszalałeśPWD pisze:Co do Ustronia to tam główną siłą jest Wisła.

-
Andrzej Farmazon pisze:Chyba oszalałeśPWD pisze:Co do Ustronia to tam główną siłą jest Wisła.
Wisła jest tam dużą siłą,ale tylko jako rzeka,bo przyciąga turystów.
-
No tak, racja . Pewnie miasto trzyma jakaś K.S. Ustronianka o ile coś takiego istniejeAndrzej Farmazon pisze:Andrzej Farmazon pisze:Chyba oszalałeśPWD pisze:Co do Ustronia to tam główną siłą jest Wisła.
Wisła jest tam dużą siłą,ale tylko jako rzeka,bo przyciąga turystów.

-
Wisła jest tam dużą siłą,ale tylko jako rzeka,bo przyciąga turystów.[/quote]
No tak, racja . Pewnie miasto trzyma jakaś K.S. Ustronianka o ile coś takiego istnieje
[/quote]
Hehehe:)
Istnieje KS Kuznia Ustroń. Nazwa wzięła się od dzielnicy Ustronia-Kuznia.
Klub posiada żółto-niebieskie barwy i jakiś czas temu wydano nawet szaliki z polecenia jakiegoś napaleńca.Byłem nawet na ich kilku meczach-zero dopingu,chociaż trochę młodzieży przed stadionem w barwach (koszulkach) widziałem.
Wśród starszych mieszkańców jest kilku kibiców śląskich klubów (z racji odległości),ale o FC któregoś z nich nie słyszałem.Osobiście znam fana Górnika Zabrze i kilku chłopaków,którzy wpadają na GieKSe (są z dzielnicy Hermanice i Zdrój).O fanach Wisły Kraków nic mi nie wiadomo.
Ogólnie w tym mieście panuję zupełnie inna "bania".Podobnie w pobliskiej Wiśle.
Pozdrawiam!
No tak, racja . Pewnie miasto trzyma jakaś K.S. Ustronianka o ile coś takiego istnieje

Hehehe:)
Istnieje KS Kuznia Ustroń. Nazwa wzięła się od dzielnicy Ustronia-Kuznia.
Klub posiada żółto-niebieskie barwy i jakiś czas temu wydano nawet szaliki z polecenia jakiegoś napaleńca.Byłem nawet na ich kilku meczach-zero dopingu,chociaż trochę młodzieży przed stadionem w barwach (koszulkach) widziałem.
Wśród starszych mieszkańców jest kilku kibiców śląskich klubów (z racji odległości),ale o FC któregoś z nich nie słyszałem.Osobiście znam fana Górnika Zabrze i kilku chłopaków,którzy wpadają na GieKSe (są z dzielnicy Hermanice i Zdrój).O fanach Wisły Kraków nic mi nie wiadomo.
Ogólnie w tym mieście panuję zupełnie inna "bania".Podobnie w pobliskiej Wiśle.
Pozdrawiam!
-
moze ktos opisac czy dzieje sie cos w Kowarach ?
-
Ponawiam moje pytanie o Radzionków... 

-
A jak jest w Wiśle?
O takKiriKiri pisze:bedziemy juz zawsze wiedziec kim byl Genek

-
No przecież pisałem,że podobnie jak w Ustroniu. Musicie zrozumieć jedno: Wisła i Ustroń to ośrodki sportów zimowych typu narty itp.(nawet nie hokej).Ludzie tu inaczej patrza na to wszystko.Oni uprawiają sport,ale własnie taki zimowy typu narty.Piłka nożna nie wywołuje tu emocji,no może Liga Mistrzów i reprezentacja:)GenekBezSpodenek pisze:A jak jest w Wiśle?
Są tu pojedyncze osoby kibicujące raczej śląskim drużynom.
-
Wybacz, przeoczyłem te zdanie
O takKiriKiri pisze:bedziemy juz zawsze wiedziec kim byl Genek

-
Pierwsza sprawa to poprosze o Nowy Targ ilosc i jakosc Wisly Lechii Podhala i Cracovii w tym miescie a druga sprawa prosilbym o opisanie sil w Oswiecimiu... a jak komus sie nudzi to moze dozucic Skawine i Trzebinie interesuja mnie dokladniejsze opisy nie typu pol na pol. Z gory podziekowal.
-
O Nowym Targu było opisane chyba 2 tematy wstecz.carlito pisze:Pierwsza sprawa to poprosze o Nowy Targ ilosc i jakosc Wisly Lechii Podhala i Cracovii w tym miescie a druga sprawa prosilbym o opisanie sil w Oswiecimiu... a jak komus sie nudzi to moze dozucic Skawine i Trzebinie interesuja mnie dokladniejsze opisy nie typu pol na pol. Z gory podziekowal.
W Nowym Targu jest najwięcej kibiców Lechii. Także bardzo dużo fanów gdańskiej drużyny czynnie bierze udział w dopingu na Podhalu (Ci kibice działają w tym mieście najaktywniej). Wisła też istnieje z racji bliskiej odległości do Krakowa. Jednak jest to parę osób regularnie jeżdżących. Dużo fanów Lechii jeździ też często na Wisłę chociaż priorytetem jest Lechia i to częściej na niej bywają. Cracovia w Nowym Targu nie istnieje. Kiedyś były jakieś dwie osoby co vlepki wydały, ale ich działania zostały szybko zakończone.
-
Teraz poprosze Oswiecim Skawine i Trzebinie. Wiem tyle ze w Oswieciumiu jest tamtejsza Unia oraz Wisla i jednostki Ruchu? W Skawinie Wisla i Cracovia z przewaga tych pierwszych. W Trzebinii Wisla GKS i Cracovia poprosze o wiecej dokladnego info jakosc ilosc itd
-
skoro jestesmy przy Nowym Targu czy moglbym dowiedziec sie czegos wiecej o FC Lechii?/
interesuja mnie kwestie od kiedy dziala i czemu w NT akurat Lechia...
tzn interesuja mnie kwestie zwiazane z zalozeniem tego FC
co moim zdaniem jest dosc dziwnym zjawiskiem biorac pod uwage odleglosc, brak spektakularnych sukcesow Lechii i bliskosc druzyn z wiekszymi tradycjami i sukcesami... ktos sie dawno temu przeprowadzil? ma to jakies inne korzenie??
dzieki z gory za odpowiedz...
podobnie chce zapytac o FC Arki z Lubelskiego... jak licznie i czesto bywa w Gdynii i jak to wyglada generalnie... skad w tym regionie jakies takie progdynskie sympatie...
interesuja mnie kwestie od kiedy dziala i czemu w NT akurat Lechia...
tzn interesuja mnie kwestie zwiazane z zalozeniem tego FC
co moim zdaniem jest dosc dziwnym zjawiskiem biorac pod uwage odleglosc, brak spektakularnych sukcesow Lechii i bliskosc druzyn z wiekszymi tradycjami i sukcesami... ktos sie dawno temu przeprowadzil? ma to jakies inne korzenie??
dzieki z gory za odpowiedz...
podobnie chce zapytac o FC Arki z Lubelskiego... jak licznie i czesto bywa w Gdynii i jak to wyglada generalnie... skad w tym regionie jakies takie progdynskie sympatie...
www.LANISTA.PL
Producent odzieży kibicowskiej i patriotycznej!
Producent odzieży kibicowskiej i patriotycznej!
-
-
Skawina to znaczna przewaga Wisły jeżeli chodzi o ilość i jakość,bardziej nastawiona na ciemną stronę kibicowania, są też młodzieżowcy nastawieni na tego typu atrakcje. Cracovia jakomś sensowną grupę tworzy na Starym Osiedlu i Awaryjnym? Ale raczej bez większych szans w starciu z Wisłą. Jeżeli chodzi o procentowy obraz miasta 70% Wisła 30% Cracovia.carlito pisze: W Skawinie Wisla i Cracovia z przewaga tych pierwszych.

-
No wiec sprawa Nowy Targ - Gdansk dokladnie przedstawia sie tak:
Kontakty na lini Nowy Targ - Gdansk zaczely sie od znajomosci pojedynczych ludzi w polowie lat 90. W tamtych latach sporadycznie jednak fani z Nowego Targu wspierali Lechie na meczach (lecz nie bylo sezonu, gdzie nie bylo nikogo na zadnym meczu). Kontakty sie zaciesnialy, liczba kibicow Lechii w Nowym Targu stopniowo zaczela rosnac. W trakcie sezonu gdy Lechia grala w trzeciej lidze cisnienie na Bialo-Zielonych bylo w Nowym Targu tak duze ze powstala flaga i zaczelismy pokazywac sie na meczach Lechii coraz czesciej i w wiekszych liczbach. Ostatnie sezony (glownie za sprawa "mlodej krwi"
) to coraz lepsze ilosciowo wyjazdy na Lechie oraz "za Lechia".
Czemu akurat w Nowym Targu milosc do Lechii?? Tego nie da sie opisac
Milosci sie nie wybiera 
Kontakty na lini Nowy Targ - Gdansk zaczely sie od znajomosci pojedynczych ludzi w polowie lat 90. W tamtych latach sporadycznie jednak fani z Nowego Targu wspierali Lechie na meczach (lecz nie bylo sezonu, gdzie nie bylo nikogo na zadnym meczu). Kontakty sie zaciesnialy, liczba kibicow Lechii w Nowym Targu stopniowo zaczela rosnac. W trakcie sezonu gdy Lechia grala w trzeciej lidze cisnienie na Bialo-Zielonych bylo w Nowym Targu tak duze ze powstala flaga i zaczelismy pokazywac sie na meczach Lechii coraz czesciej i w wiekszych liczbach. Ostatnie sezony (glownie za sprawa "mlodej krwi"

Czemu akurat w Nowym Targu milosc do Lechii?? Tego nie da sie opisac

-
A mnie zastanawia jedna rzecz:piszecie ze w Nowym Targu jest FC Lechii i udzielaja sie w młynie na meczach Podhala,a jak wiemy w Oświęcimiu jest spory FC Wisły i ten FC Wisły tez udziela sie na meczach hokejowej Unii. A jak dobrze pamiętam Unia w tamtym sezonie wyjebała Podhalu flage czyli wynikało by z tego ze FC Wisły wyjebało FC Lechii flage
Tak wnioskujac to na chlopski rozum 

GKS TYCHY
-
To zle wnioskujesz 
Flage stracilo Podhale na rzecz Unii.
Tyle w temacie.

Flage stracilo Podhale na rzecz Unii.
Tyle w temacie.
-
A mało jest takich sytuacji? Chociażby w województwie mazowieckim, gdzie większość mniejszych ekipek jest pro Legijna, jednak nie przeszkadza im to prowadzić ze sobą wojenek. Tak samo jest w łódzkim i kibice ekip, które są FC Widzewa, nie zawsze przepadają za sobą.
-
Żory
Mogl by ktos opisac sytuacje w Żorach? Male miasto, duzo ekip... 

-
Trzebinia ? jakosciowo ilosciowo nr1 GKS/Wisla pozniej Cracovia?
Ja mam pytanko do fanów Lechii z Nowego Targu ile osób w przybliżeniu liczy wasz FC,pytam z czystej ciekawości(jeśli to tajemnica to ok)?Ogólnie tylko pogratulować Lechii takich kibiców,biorąc pod uwage,że wycieczka z Targu do Gdańska naszymi autostradami lub pociągami "TVG" to nielada wyzwanie nie tylko finansowe.
-
Trudno oszacowc liczbe czlonkow FC i tych ktorzy sympatia sa za Lechia w NT. Nasz najwiekszy ilosciowo wypad na mecz Lechii to 40 osob. W zaleznosci od wielu czynnikow rozne liczby ludzi z FC NT pojawiaja sie czy to w Gdansku czy na wyjezdzie. Najwazniejsze dla Nas jest to, ze praktycznie nie ma meczu Lechii gdyby nie bylo kogos z Nowego Targu(a jesli taki mecz sie trafi to jest jednym na runde).
-
Jakie są stosunki pomiędzy kibicami Stali i Stilonu
I kogo jest więcej w Gorzowie 

1910
-
NA MECZACH HOKEJOWEJ UNII JEST UNIA OŚWIĘCIM. Nie znasz klimatu to nie zabieraj glosu. Twoj chlopski rozum zawodzi poprostu.A mnie zastanawia jedna rzecz:piszecie ze w Nowym Targu jest FC Lechii i udzielaja sie w młynie na meczach Podhala, [link],a jak wiemy w Oświęcimiu jest spory FC Wisły i ten FC Wisły tez udziela sie na meczach hokejowej Unii. A jak dobrze pamiętam Unia w tamtym sezonie wyjebała Podhalu flage czyli wynikało by z tego ze FC Wisły wyjebało FC Lechii flage :) Tak wnioskujac to na chlopski rozum :|
W Oświęcimiu nie ma oficjalnego FC WISŁY. W OŚWIĘCIMIU JEST UNIA !
Co prawda wielu kibiców Unii jak i mieszkańców Oświęcimia to tez kibice Wisły Kraków. Po prostu to miasto pod względem kibicowskim jest jednym z bardziej jednolitych miast tutaj w Małopolsce.
-
No i akurat 1919 tu sie mylisz 
No ale nie bede sie tutaj nikomu tlumaczyl ani wyjasnial co i jak
Ci ktorzy maja wiedziec, wiedza wszystko. A Ci ktorzy nic nie wiedza tworza swoje teorie oraz bajki, ktorymi pozniej "blyszcza" w necie. I niech tak zostanie

No ale nie bede sie tutaj nikomu tlumaczyl ani wyjasnial co i jak

Ci ktorzy maja wiedziec, wiedza wszystko. A Ci ktorzy nic nie wiedza tworza swoje teorie oraz bajki, ktorymi pozniej "blyszcza" w necie. I niech tak zostanie

-
Ktos tam pytał o Rybnik, postaram sie to lekko przyblizyc.
jedno jest pewne 90% to Górnik oraz ROW+zuzlofani RKM'u, ktorzy chodza tez na ROW.
Z innych klubow to dziala tu fc Odry, ale nic o nich nie slychac ani nie widac, czasami znajdzie sie jakas vlepa czy napis markerem na murze albo bazgrol sprayem w niewidocznych miejscach, kiedys bylo wiecej odry na os. kilinskiego ale teraz po resocializacji ;] nie utorżsamiaja sie z nikim albo mowia ze Górnik (sic!) nikogo z Odry w barwach nie widac, nawet "flage" o ile to flaga mozna nazwac na Odrze maja zrobiona z kilku szali ROWu i Górnika. Poprostu mowia ze sa ale ich nie ma bo tego nie pokazuja
Rowniez jak na calym Śląsku znajda sie rowniez Niebiescy, GieKSa, GKS Jastrzebie oraz 2 kolesi z Legii.
Kazde wypociny Odry W. beda przezemnie ignorowane, dobrze wiecie jak jest
jedno jest pewne 90% to Górnik oraz ROW+zuzlofani RKM'u, ktorzy chodza tez na ROW.
Z innych klubow to dziala tu fc Odry, ale nic o nich nie slychac ani nie widac, czasami znajdzie sie jakas vlepa czy napis markerem na murze albo bazgrol sprayem w niewidocznych miejscach, kiedys bylo wiecej odry na os. kilinskiego ale teraz po resocializacji ;] nie utorżsamiaja sie z nikim albo mowia ze Górnik (sic!) nikogo z Odry w barwach nie widac, nawet "flage" o ile to flaga mozna nazwac na Odrze maja zrobiona z kilku szali ROWu i Górnika. Poprostu mowia ze sa ale ich nie ma bo tego nie pokazuja

Rowniez jak na calym Śląsku znajda sie rowniez Niebiescy, GieKSa, GKS Jastrzebie oraz 2 kolesi z Legii.
Kazde wypociny Odry W. beda przezemnie ignorowane, dobrze wiecie jak jest

KibicŁKS pisze:A ja mam pytanie. Czy pzpn zmniejszy kare Widzewowi jeżeli zszyją flage i zwroca ja Legii??