Cass
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Cass
Cool Turysta dobrze mówi. Te same mordy mnie zdenerwowały. Ten koleś co grał w Hooligans "syna marnotrawnego"
i tamten turkopodobny, co grał w "Football Factory" dowodzącego grupą Milwall. bez sensu, innych nie ma aktorów?

"Warszawskie dzieci pójdziemy w bój, za każdy kamień Twój, Stolico, damy krew"
- Co można dostać tanio, łatwo i szybko?
- Tanio, łatwo i szybko można dostać....zakaz stadionowy?
- Co można dostać tanio, łatwo i szybko?
- Tanio, łatwo i szybko można dostać....zakaz stadionowy?
-
Zauważyłem kilku aktorów z Prison'a i chyba więzienie to znana Sona.(L)egion pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=O6MlfBh2854" target="_blank
Zwiastun 2 częsci Green Street Hooligans
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
I w tym trailerze jest więzienie na pustyni, 43 sekunda masz klatke taką jak Whistler na widzenia wychodził.Bonjo pisze:Jak juz cos to Fox River, bo Sona to byla na pustyniAle to i tak raczej nie to

SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
Zauważyłem dwóch którzy aktualnie pracują dla Firmy.lsz pisze:Nie, to nie Sona, choć na pierwszy rzut oka podobne.
A i aktorów tam z Prisona nie zauważyłem.
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
Ja to zauważyłem po opiniach kumpli na temat tych filmów pewnie rozbieżności, które u większości się potwierdzały ...
Ci który niezbyt interesują się tymi tematami wolą Green Street Hooligans ... Jara ich ta durna historyjka Jankesa, a najbardziej podniecają się tym głównym szefem Green Street z wy*****ą kratą na brzuchu
Za to Ci którzy bardziej interesują się tymi tematami, uważają że FF jest lepsze. Angielski humor, seks, ćpanie i jak dla mnie ciuchy bardziej wyeksponowane.
Ja też osobiście 100 razy wole FF. GSH było dla mnie sztywne, w FF to można było troche pognic z tych wariatow i aktorzy wyglądali bardziej na hoolsów, niż ten dziwny dobór aktorów w GSH, ale jak kto woli
Ci który niezbyt interesują się tymi tematami wolą Green Street Hooligans ... Jara ich ta durna historyjka Jankesa, a najbardziej podniecają się tym głównym szefem Green Street z wy*****ą kratą na brzuchu

Za to Ci którzy bardziej interesują się tymi tematami, uważają że FF jest lepsze. Angielski humor, seks, ćpanie i jak dla mnie ciuchy bardziej wyeksponowane.
Ja też osobiście 100 razy wole FF. GSH było dla mnie sztywne, w FF to można było troche pognic z tych wariatow i aktorzy wyglądali bardziej na hoolsów, niż ten dziwny dobór aktorów w GSH, ale jak kto woli

-
Dopiero co obejrzałem ten film. Wrażenia? Średnie. Ale ten film w prawie każdym wątku jest związany z kibicowaniem napotamiast Footsoldier po poczatku jest zwykłym filmem gangsterskim. Wiadomo także, że FF jest lepszy od GSE, bo GSE robił Hollywood.

-
Cass dobry film. O prawdziwym życiu.
Ja cały czas żałuje i ubolewam, iż nie znalazły się fundusze (chęci) na zrobienie filmu FANATICS.
Byłby to na pewno największy hit (nie tylko w Polsce), ale i na świecie.
No, ale może doczekamy jeszcze prawdziwego filmu o kibicowaniu.
Ja cały czas żałuje i ubolewam, iż nie znalazły się fundusze (chęci) na zrobienie filmu FANATICS.
Byłby to na pewno największy hit (nie tylko w Polsce), ale i na świecie.
No, ale może doczekamy jeszcze prawdziwego filmu o kibicowaniu.
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
[link]
[link]
-
ogladnołem.....ale film bez rewelacji to juz hollywoodzka produkcja Hooligans z Frodo Baginsem w roli głównej zrobiła na mnie wieksze wrażenie.....chodzi o akcje....
-
Mógłby ktoś wrzucić torrenta?
I od razu do Football Factory, Hooligans i Rise of Footsoldier też bym prosił.
I od razu do Football Factory, Hooligans i Rise of Footsoldier też bym prosił.
-
Obejrzałem. Mieszane odczucia. Jak ktoś myśli, że przez cały film się będą napierdalali, to na pewno się zawiedzie. Mnie interesują sprawy typowo kibicowskie i spodziewałem się, że jednak cały film to będzie o działalnośći ICF. A patrząc przez pryzmat biografii Pennanta i traktując to jako film typowo biograficzny to jednak są ambitniejsze produkcje. Część filmu do czasu odsiadki bohatera podobała mi się. Fajne też nieliczne wstawki ze stadionów angielskich. Fajnie oddany klimat angielsich awantur z lat 70-tych i początku 80-tych, zabaw w pubach. Potem już mamy Pennanta-wykidajłę, wątki miłosne i psychologiczne z dylematami bohatera
. Pojawiają się też w filmie "starzy znajomi", czyli turas-wódz hoolsów Millwall z "FF", oraz koleś co wystawił Majora w "GSH". Porównując to do 2 znanych produkcji traktujących o angielskich kibicach, na pewno stawiam wyżej Football Factory, ale "Cass" jest na pewno lepszy od hollywoodzkiej wizji przedstawiania angielskich kibiców z Eliahem Woodem w roli głównej. Jednak każdy z tych trzech filmów jak dla mnie jest inny 

-
-
z netaRob Roy pisze:A skad go sciagnac?FDL pisze:Polecam film ID stary, ale jary!

-
poszukuje linku do sciagniecia tego serbskiego filmu o skinhedach i kibicach Zvezdy bo niemoge znalesc linku
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
najgorszy film o tej tematyce jaki widziałem
raczej film o więziennictwie i padają słowa "nazwy klubów"
chłopcy ze stali "supermeni" normalnie i do tego szybko gojące się rany
Cass opowiada coś o kibicach
szkoda czasu
lepszy był biegający Frodo niż to gówno
raczej film o więziennictwie i padają słowa "nazwy klubów"
chłopcy ze stali "supermeni" normalnie i do tego szybko gojące się rany
Cass opowiada coś o kibicach
szkoda czasu
lepszy był biegający Frodo niż to gówno
ZAWISZA 4EVER
-

Ma ktoś już ten film z napisami? Wejdzie wogóle do kin w Polsce ?
-
Cass podobny do Rise of the Footsoldier , wrzuci ktos jeszcze raz link do trailera o tych serbskich kibicach ??!!
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
http://www.youtube.com/watch?v=A6VSm3D0 ... re=related" target="_blank
moze jakos po weekendzie uda mi sie zdobyc linki
-
Sektor E pisze:http://www.youtube.com/watch?v=A6VSm3D0 ... re=related" target="_blank
I co zdobyłeś linki , bo z przyjemnością zobaczę ten film:)