Polskie drużyny w europejskich pucharach (2008/2009)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach (2008/2009)
brawo dla zarządu Lecha, po raz kolejny pokazali, że stoją murem za swoimi kibicami. Tak powinno być w całej Polsce ... ale niestety nie jest
LubelskiMotor - czy mógłbyś jeszcze raz, ale spokojnie i spójnie napisać o co ci chodziło?
LubelskiMotor - czy mógłbyś jeszcze raz, ale spokojnie i spójnie napisać o co ci chodziło?
-
nie róbta jaj
Wiadomo coś o ilości kibiców Lecha wybierających sie do Holandii.
Z forum szalikowcy.com:jedzie nas do Rotterdamu 2996 sztuk/tyle biletow dostalismy i wszystkie po selekcji zostaly sprzedane/plus okolo 500 osob/z puli biletow,ktore rozprowadzal klub/czyli na Naszych sektorach/czterech/powinno Nas byc 3,5 tysiaca osob.
-
Sh00ter 1981
W Rotterdamie Lecha powinien być komplet czyli tyle ile dostali biletów (ok. 3 tys.)
mógłby ktos przypomniec ile bylo Wisly 2 lata temu?? oczywiscie wiem ze na sektor Wisly mógl wejsc kazdy...
Wisły było ponad 2 tysiące i nie mógł wcale wejść każdy.
Dziwny stereotyp się wytworzył, że na mecze Wisły zjeżdża się cała Polonia i wczasowicze.
Przypominam, że w Londynie Polonusi byli na innych sektorach niż Wisła. Na sektorze Wisły zameldowali się tylko prawdziwi kibice Wisły (w tym fani z UK).
Żadnej selekcji nie było, każdy mógł kupić bilet, ale tyczyło się to tylko ABG, nie zaś Polonusów (oni kupowali na pozostałe sektory).
Dziwny stereotyp się wytworzył, że na mecze Wisły zjeżdża się cała Polonia i wczasowicze.
Przypominam, że w Londynie Polonusi byli na innych sektorach niż Wisła. Na sektorze Wisły zameldowali się tylko prawdziwi kibice Wisły (w tym fani z UK).
Żadnej selekcji nie było, każdy mógł kupić bilet, ale tyczyło się to tylko ABG, nie zaś Polonusów (oni kupowali na pozostałe sektory).
-
krzychu_1922
Ale podliczeni zostali wszyscy 
odnośnie Feye to wtedy bilety były na sektor gości do nabycia tylko w Krakowie, oficjalnie było ich 2200
-
nie róbta jaj
Czyli spodziewac sie dzisiaj możemy sporej liczby Lecha w Holamdi oraz liczyc na dobry doping.
-
waldemarwp
Liczba Lecha na pewno będzie dobra
myślę że mają coś do udowodnienia po ostanich nagonkach na nich więc o jakoś prezentacji bym się martwił 
ten mecz na pewno jest w Roterdamie..? Leszki jadą, aż miło.
-
bonifacyts
Dobrze widziałem, że Feye coś dymi?
Dobrze widziałeś 
nie ten temat, wywalcie 
LEch dymi z psami czy tylko mi sie wydaje?
racą dymią..
Feye raczej dymi ze względu na postawę drużyny i miejsca które zajmują,.. nie pierwszy raz zresztą.
Feye raczej dymi ze względu na postawę drużyny i miejsca które zajmują,.. nie pierwszy raz zresztą.
-
Michal-Hamburg
Wydawalo mi sie, ze byl to holenderski serkor....
Po strzelonej przez Amice bramce Holendrzy zaczynaja lekko dymic
Lech bardzo ladnie: glosno dopinguje, dobre flagowanie i sporo ich jest
Jak pokazywali sektor Lecha widac troche osob w czapeczkach Pasow
Jak pokazywali sektor Lecha widac troche osob w czapeczkach Pasow
-
RKS1910RKS
moze ktos powtorzyc slowa Reisa bo uslyszalem tylko koncowke
Sh00ter 1981 nie skumales chyba
kolega napisal prawde,mecz 1 ;0 wygrywa druzyna Amica a kibice Lecha dobrze dopinguja.
Lech naprawde bardzo ladnie dopinguje...warto miec taka druzyne w Pucharach,przynajmniej wyrobia dobra renome polskim kibicom w Europie
Glosny rytmiczny doping szok oby awansowali i kolejny wyjazd dla kibicow,ktorych Polska nie musi sie wstydzic a byc z nich dumna
Glosny rytmiczny doping szok oby awansowali i kolejny wyjazd dla kibicow,ktorych Polska nie musi sie wstydzic a byc z nich dumna
-
kuba-widzew
generalnie po pytaniu redaktora o jakieś dymy na trybunach Reiss powiedział mniej więcej:RKS1910RKS pisze:moze ktos powtorzyc slowa Reisa bo uslyszalem tylko koncowke
"Na trybunach jest pewnie wielu kibiców z Polski i emigrantów co mieszkają w Holandii ale co kupili bilety na sektory Feyenoordu i że ma nadzieję że nic im się nie stało"
coś takiego mniej więcej
-
STOMILOWIEC
Gratulacje dla fanatyków Lecha Poznań. Zasłużyliście na ten awans jak nikt inny. Ten fanatyczny doping to była najlepsza odpowiedz dla pismaków i przeciwników ruchu kibicowskiego w POLSCE !!!
Z bólem serca to pisze ale Lech się dobrze pokazał bez dwóch zdań
Do tej pory nas znali z innej strony - jak Legia gościła w Holandii a tutaj jak już ktoś napisał Lech wyrabia nową renome Polakom - moim zdaniem lepszą
Do tej pory nas znali z innej strony - jak Legia gościła w Holandii a tutaj jak już ktoś napisał Lech wyrabia nową renome Polakom - moim zdaniem lepszą
-
piekne lata 90-te...
doping zajebisty, mam fajny sprzęt od kilku dni, więc gdyby nie komentator to czułbym się jak na stadionie, po prostu zajebiście słyszalni przez cały mecz. Życzę samych takich wyjazdów i to jak najdłużej, trzymam kciuki by Lech grał jak najdłużej w PUEFA
Gratulacje dla Was leszki. Awans Wam się należał.
No i sie zaczelo
ku*** wystarczy ze ktos tylko powie cos co nie jest pomysli "Wielkiego" Lecha i od razu jazda z nim na forum. Naraze sie po raz kolejny ale niestety dla mnei jest tak ze na bosiku jest Amica a na trybunach jest Lech. Mozecie sie wypierac, usprawiedliwiac probowac zrzucic temat na kogos innego ale mnie nie przekonacie i dla mnie tan teamt sie konczy.
Zeby nie bylo ze nie na temat to po raz kolejny chce napisac ze kibicowsko Lech pokazal sie naprade zajebiscie. Kiedy losowanie i na kogo Lech moze trafic?
Zeby nie bylo ze nie na temat to po raz kolejny chce napisac ze kibicowsko Lech pokazal sie naprade zajebiscie. Kiedy losowanie i na kogo Lech moze trafic?
-
szczena_uns
- Kontakt:
Dobrze że Lech przeszdł dalej , ciekawe na kogo teraz trafią , osobiście chciałbym Manchester City , nic tylko gratulacje dla Kolejorza
Liverpool pisze:No i sie zaczeloku*** wystarczy ze ktos tylko powie cos co nie jest pomysli "Wielkiego" Lecha i od razu jazda z nim na forum. Naraze sie po raz kolejny ale niestety dla mnei jest tak ze na bosiku jest Amica a na trybunach jest Lech. Mozecie sie wypierac, usprawiedliwiac probowac zrzucic temat na kogos innego ale mnie nie przekonacie i dla mnie tan teamt sie konczy.
Bo jest wielki i pokazał to dziś wywalczając awans na boisku i na trybunach .A Twoje prywatne odczucia zachowaj dla siebie
Alez w pełni popieram twoje zdanie !! czy za każdym razem musi ktoś siać napinke ?
W piątek 19 grudnia (13:00) w szwajcarskim Nyonie odbędzie się losowanie III rundy Pucharu UEFA. Lech Poznań, który awansował z grupy H z trzeciego miejsca, trafi na jednego ze zwycięzców grup.Liverpool pisze:Kiedy losowanie i na kogo Lech moze trafic?
Potencjalni rywale Lecha:
- Grupa A - Manchester City FC lub FC Twente
- Grupa B - Galatasaray SK lub Metalist Charków
- Grupa C - Royal Standard Club de Liège lub Sevilla FC
- Grupa D - Udinese Calcio lub Tottenham Hotspur FC
- Grupa E - VfL Wolfsburg
- Grupa F - Hamburger SV
- Grupa G - AS Saint-Étienne Loire
Mecze III rundy Pucharu UEFA odbędą się 18-19 lutego i 26 lutego 2009. Pierwszy mecz tej rundy Lech rozegra w Poznaniu.
W piątek zostaną rozlosowane także pary IV rundy Pucharu UEFA.
Forum jest stworzone po to bym nie muial zachowywac tego dla siebie, a napinke zaczely siac niestety osoby z Lecha bo mi napewno na tym nie zalezalo. Dzieki nex za odpowiedzAlez pisze:Liverpool pisze:No i sie zaczeloku*** wystarczy ze ktos tylko powie cos co nie jest pomysli "Wielkiego" Lecha i od razu jazda z nim na forum. Naraze sie po raz kolejny ale niestety dla mnei jest tak ze na bosiku jest Amica a na trybunach jest Lech. Mozecie sie wypierac, usprawiedliwiac probowac zrzucic temat na kogos innego ale mnie nie przekonacie i dla mnie tan teamt sie konczy.
Bo jest wielki i pokazał to dziś wywalczając awans na boisku i na trybunach .A Twoje prywatne odczucia zachowaj dla siebie
- Royal Standard Club de Liège , idealny rywal w następnej rundzie .Juz ustawiła się kolejka po najlepszych graczy , wiec na wiosnę możne być rożnie z nimi
Nie ma co szukac dziury w calym, ze to Amica, Lech czy inny Groclin. Wazne, ze awansowali i przelamali niemoc polskich zespolow z ostatnich lat.
Nie zamierzam byc losiem jak niektorzy kiedy Wisla osiagala sukcesy i ludziom zazdrosc dupe scislkala.
Dlatego szczere gratulacje.
Nie zamierzam byc losiem jak niektorzy kiedy Wisla osiagala sukcesy i ludziom zazdrosc dupe scislkala.
Dlatego szczere gratulacje.
czyli mogą trafić tylko na ekipy które zajmią 1 miejsce w swoich grupach?
Tak, trzecie drużyny z grup trafiają na pierwsze z innychpojara pisze:czyli mogą trafić tylko na ekipy które zajmią 1 miejsce w swoich grupach?
Do czego pijesz?TSNH pisze:Do tej pory nas znali z innej strony - jak Legia gościła w Holandii a tutaj jak już ktoś napisał Lech wyrabia nową renome Polakom - moim zdaniem lepszą
Gratulacje dla Lecha!
Dzieciaki mają teraz temat do napinki, nie mając wogóle argumentów. Piszą bzdury wyssane z palca w styku "tak bo tak"
Od wielu lat nie było tak emocjonującego sezonu w pucharach jeżeli chodzi o polskie drużyny. Reprezentowała nas w końcu czołówka kibicowska.
Lech - świetny doping, naprawdę rewelacja. Piękna dla oka piłlka. Naprawdę aż lezka się w oku kręci że dzięki Wam wychodzimy (nie wiem czy na chwilę) z tego marazmu.
Wisła - również się świetnie prezentowała, do meczu Lecha z Grashoppers była oczkiem w głowie większości kibiców. Pokonali Barcelonę, równie dobrze się pokazali na trybunach. Rownaliśmy się z klubem z Premiership. Niewiele brakowało, bo do tej pory bałem się o wyniki z drużynami z Białorusi czy nawet z Kazachstanu (o wszystkich polskich klubach piszę).
Legia - trzeba stwierdzić że znaleźli się w nieodpowiednim miejscu i nieodpowiednim czasie. Mają wielki potencjał. Czołówka, historia. Kibicowsko zaprezentowali się źle, ze względu na konflikt z ITI, ale gdyby cofnąć sie kilka lat wstecz to myśle, że by pokazali wielką klasę. Piłkarsko też nie trafili, słaby początek, poźniej w lidze się rozkręcili i to bardzo. Myślę, że gdyby PUEFA zacząłby sie miesiąc wcześniej, byśmy oglądali Legię w fazie grupowej.
Jeszcze raz gratulacje dla Lecha!
Ave Lechia!
Dzieciaki mają teraz temat do napinki, nie mając wogóle argumentów. Piszą bzdury wyssane z palca w styku "tak bo tak"
Od wielu lat nie było tak emocjonującego sezonu w pucharach jeżeli chodzi o polskie drużyny. Reprezentowała nas w końcu czołówka kibicowska.
Lech - świetny doping, naprawdę rewelacja. Piękna dla oka piłlka. Naprawdę aż lezka się w oku kręci że dzięki Wam wychodzimy (nie wiem czy na chwilę) z tego marazmu.
Wisła - również się świetnie prezentowała, do meczu Lecha z Grashoppers była oczkiem w głowie większości kibiców. Pokonali Barcelonę, równie dobrze się pokazali na trybunach. Rownaliśmy się z klubem z Premiership. Niewiele brakowało, bo do tej pory bałem się o wyniki z drużynami z Białorusi czy nawet z Kazachstanu (o wszystkich polskich klubach piszę).
Legia - trzeba stwierdzić że znaleźli się w nieodpowiednim miejscu i nieodpowiednim czasie. Mają wielki potencjał. Czołówka, historia. Kibicowsko zaprezentowali się źle, ze względu na konflikt z ITI, ale gdyby cofnąć sie kilka lat wstecz to myśle, że by pokazali wielką klasę. Piłkarsko też nie trafili, słaby początek, poźniej w lidze się rozkręcili i to bardzo. Myślę, że gdyby PUEFA zacząłby sie miesiąc wcześniej, byśmy oglądali Legię w fazie grupowej.
Jeszcze raz gratulacje dla Lecha!
Ave Lechia!
-
warchol1910Radom
no Lech kozacko sie zaprezentowal