Eliminacje Mistrzostw Świata RPA 2010
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
z drugiej strony ciekawe ile osób na tych meczach to byli Czesi czy niemcy-podejrzewam że całkiem sporodynek pisze: Tehelne pole ma 29 tys. Na meczu z Czechami w el euro 2008 bylo 27, na meczu z Niemcami 21 wiec kompletu teoretycznie nie bylo ale niewiadomo ile mieli przygotowanych biletow. Pewnie nie cala pojemnosc stadionu bo jeszcze jakas strefa buforowa czy cos ale czy na kadrze jest w ogole takie cos ? Przeciez i tak bedziemy w ich sektorach siedziec.
wychodzi na to ze PKP rozkminilo mozliwosc zarobkuAdam 1946 pisze:na drugim zdjęciu po lewej widać kawałek sektora gości
tak mi się wydaje a bilety na pociąg już 182zł z kat i 247 z wawy
dlatego jesli ktos ma ochote moze jechac tak jak ja z kumplem .... najpierw nasza koleja do Zwarodnia ... stamtad kupic słowacki ( duuuuuzo tanszy bilet ) do Bratysławy przez Ziline
Ja nie wiem ale dzwonilem jakis czas temu (ok. tygodnia temu)do pkp i pytalem sie o transport z Przemyśla do Bratysławy i babka powiedziala mi ze bilet pkp chce ok. 180 zeta w dwie strony, do tego 3 przesiadki
i z tego co mowila to nie poleciala tego bo mozliwe, ze nie zdaze na jakas przesiadke .... i co najwazniejsze ponoc w tym dniu jezeli bedziesz w Bratyslawie to ok. 22 dopiero czyli po meczu albo dzien wczesniej
wiec juz sam nie wiem, moze mi cos pierdolila ale jak czytam to co piszecie to jakos nie wiem co myslec
Chodor pisze:Ja nie wiem ale dzwonilem jakis czas temu (ok. tygodnia temu)do pkp i pytalem sie o transport z Przemyśla do Bratysławy i babka powiedziala mi ze bilet pkp chce ok. 180 zeta w dwie strony, do tego 3 przesiadkii z tego co mowila to nie poleciala tego bo mozliwe, ze nie zdaze na jakas przesiadke .... i co najwazniejsze ponoc w tym dniu jezeli bedziesz w Bratyslawie to ok. 22 dopiero czyli po meczu albo dzien wczesniej
wiec juz sam nie wiem, moze mi cos pierdolila ale jak czytam to co piszecie to jakos nie wiem co myslec
no wiadomo jak chcesz jechać z Przemyśla to musisz najpierw dojechać do Katowic albo do Warszawy- bo o ile mi wiadomo to z Przemyśla bezpośredniego pociągu do Bratysławy nie ma-zapewne stąd te przesiadki...
poza tym wg. strony internetowej PKP wszystko z tym połączeniem jest w porządku
bizon87 pisze:http://stadiony.net/stadium.php?s=326 na którym zdjęciu tam jest sektor gości. ktoś sie orientuje?

http://fanslask.aha.pl/Dziękujemy.
Chcelibyśmy serdecznie podziękować piłkarzom reprezentacji Polski - Marcinowi Wasilewskiemu i Kubie Błaszczykowskiemu za przekazanie kibicom Śląska kilkunastu biletów na mecz Polska - Słowenia który odbył się we Wrocławiu.
Marcin Wasilewski sprezentował fanom 11 a Kuba Błaszczykowski 4 wejściówki.
Re: Eliminacje Mistrzostw Świata 2010 (mecze w 2008)
Mam pytanie do Was szczególnie tych, którzy mieszkają w Anglii
Jakie tanie linie lotnicze latają z Londynu do Belfastu i gdzie rezerwować
Chcę zarezerwować sobie bileciki bo to już czas najwyższy
Z Polski do Londynu nie ma problemu - nie mam pojęcia natomiast jak z Londka do Belfastu
Z góry dzięki
Jakie tanie linie lotnicze latają z Londynu do Belfastu i gdzie rezerwować
Chcę zarezerwować sobie bileciki bo to już czas najwyższy
Z Polski do Londynu nie ma problemu - nie mam pojęcia natomiast jak z Londka do Belfastu
Z góry dzięki
-
Lukasz-Getto
np. tanie linie lataja z Gatwicka do Belfastu http://www.flybe.com/" target="_blank ale mozesz tez pomyslec nad opcja lotu do Dublina a tam juz jezdza co godzine autobusy do Belfastu chyba za 25e w dwie strony,jak sie nie myle.
A ile takim autobusem się jedzie do Belfastu?
-
Lukasz-Getto
autobus jedzie ok.2,5godz w jedna strone
A wiadomo moze na jakim stadionie gramy?
Jedyny, który tam się chyba nadaje to Windsor Park więc pewnie tam.
z autobusem fajna sprawa tylko po meczu czy da się wydostać z Belfastu
No i w Londku można się na piwko zatrzymać
No i w Londku można się na piwko zatrzymać
Znalazłem połączenie 50 funtów w obie strony
tylko wylot po meczu w niedzielę o 8.00 rano więc nocka w Belfaście
może macie jakieś inne pomysły
może ktoś wynajmuje jakiś środek transportu z Londka lub Dublina żeby wrócić po meczu
nie chcę nocować w Belfaście
tylko wylot po meczu w niedzielę o 8.00 rano więc nocka w Belfaście
może macie jakieś inne pomysły
może ktoś wynajmuje jakiś środek transportu z Londka lub Dublina żeby wrócić po meczu
nie chcę nocować w Belfaście
W soboty ostatnie pociągi z Belfastu do Dublinu wyjeżdżają chyba o 20:10 (jedzie 130 minut)Adam 1946 pisze:z autobusem fajna sprawa tylko po meczu czy da się wydostać z Belfastu z przewodniki turystyczne
No i w Londku można się na piwko zatrzymać :)
W takim razie mam prośbę
Z waszych informacji do jakiego miasta będzie łatwiej się wydostać po meczu
do Dublina czy Londynu bo chcę sobie zarezerwować bilet na samolot już teraz
są jeszcze tanie i mam teraz kasę dlatego teraz tak męczę temat
Z waszych informacji do jakiego miasta będzie łatwiej się wydostać po meczu
do Dublina czy Londynu bo chcę sobie zarezerwować bilet na samolot już teraz
są jeszcze tanie i mam teraz kasę dlatego teraz tak męczę temat
-
szczena_uns
- Kontakt:
najlepiej oczywiscie do dublina , poza pociagami sa autobusy ktore jezdza praktycznie co godzine takze niema zle !!
http://www.buseireann.ie/" target="_blank pod tym linkiem jest stronka
http://www.buseireann.ie/" target="_blank pod tym linkiem jest stronka
dzięki Szczena za linka
znalazłem połączenie z Belfastem linia jest stała latają autobusy co godzinę
nawet w niedzielę a z pociągami się zobaczy na miejscu ja lecę więc do Dublina
dzięki wszystkim za pomoc
znalazłem połączenie z Belfastem linia jest stała latają autobusy co godzinę
nawet w niedzielę a z pociągami się zobaczy na miejscu ja lecę więc do Dublina
dzięki wszystkim za pomoc
Re: Eliminacje Mistrzostw Świata RPA 2010
No cóż, wyprawa życia. Podróż pociągiem przez całą Afrykę-fantastyczna sprawa ale trzeba z miesiąc urlopu, a z tym może być niewesoło ale...
Miesiac to moze to Tanzani dojedziesz 
witam chetnie podlaczam sie do waszej inicjatywy.
lece do etiopi w tym roku pod koniec miesiaca wiec jak co moge obadac noclegi na 2010 jak by co. do uslyszenia
lece do etiopi w tym roku pod koniec miesiaca wiec jak co moge obadac noclegi na 2010 jak by co. do uslyszenia
-
Gustavoloco
Mógłby ktoś napisać coś o tych biletach z Fifa gdzie trzeba się logować itd.
-
Wrocławianin
a moze blizsza przyszlosc?:) mecz w Belfascie juz w marcu, gramy tu http://home.online.no/~smogols/ifcp/clu ... nfield.htm problem z biletami zwazywszy na liczne przybycie emigracji bedzie, ktos wie kiedy zlodziejski pzpn zaczyna dystrybuowac bilety?
znalazłem dzisiaj połączenie 28.03. Pyrzowice - London Luton- Belfast International (powrót 29.03) za ok. 420 zł łącznie (taniej teraz chyba nic się nie znajdzie).
mam kilka pytań:
1.czy ktoś będzie się wybierał tym lotem ?
2. wg rozkładu lotów samolot na lotnisku w belfaście przylatuje ok 17.15 - czy ktoś kto zna Belfast i jest w stanie mi napisać jak najłatwiej dojechać z lotniska Belfast International w okolice stadionu i ile czasu to zajmuje (nie znalazłem informacji dot. godziny rozpoczęcia spotkania)
mam kilka pytań:
2. wg rozkładu lotów samolot na lotnisku w belfaście przylatuje ok 17.15 - czy ktoś kto zna Belfast i jest w stanie mi napisać jak najłatwiej dojechać z lotniska Belfast International w okolice stadionu i ile czasu to zajmuje (nie znalazłem informacji dot. godziny rozpoczęcia spotkania)
Znalazł ktoś tani przelot na Irlandie ?
masz z Krakowa do Dublina a potem autobus
jaka to linia?diab76 pisze:znalazłem dzisiaj połączenie 28.03. Pyrzowice - London Luton- Belfast International (powrót 29.03) za ok. 420 zł łącznie (taniej teraz chyba nic się nie znajdzie).
mam kilka pytań:
ja lece Ryanairem 27.03 z Wrocławia do Dublina i wracam 29.03
dwa dni temu dałem 389zl łącznie ze wszystkim
teraz patrze to połączenie podrożało 20zł...
z Pyrzowic do Luton - Wizzair
z Luton do Belfast Int. - Easy Jet
ponawiam pytanko - czy orientuje się ktoś o której zaczyna się mecz ???????
z Luton do Belfast Int. - Easy Jet
ponawiam pytanko - czy orientuje się ktoś o której zaczyna się mecz ???????
godzina nie została jeszcze ustalona
ja moge nocowac tylko golnie jak rob iwiekszosc do dublina samolotem a pozneij ten pociag tak mam to rozumiec ????
może jeszcze ktoś sie zdecyduje na wylot z Pyrzowic 28.03.09, więc podam bardziej szczególowe informacje:
wylot 28.03.09 Pyrzowice godz. 06.00
przylot Londyn Luton 07.30 ( linia Wizzair)
wylot 28.03.09 Londyn Luton godz 15.55
przylot Belfast International godz 17.10 ( linia Easyjet)
wylot 29.03.09 Belfast International godz 09.25
przylot Londyn Luton 10.35 ( linia Easyjet)
wylot 29.03.09 Londyn Luton 20.35
przylot Pyrzowice godz 23.55 (linia Wizzair).
Po wywaleniu z rezerwacji ubezpieczeń i bagażu rejstrowego zamknąłem się łącznie w kwocie 327 zł (118 Wizz, 209 Easy).
Oczywiście jak zrobią mecz wcześniej niż o 20.30 to jestem wiadomo gdzie, ale trzeba być dobrej myśli.
wylot 28.03.09 Pyrzowice godz. 06.00
przylot Londyn Luton 07.30 ( linia Wizzair)
wylot 28.03.09 Londyn Luton godz 15.55
przylot Belfast International godz 17.10 ( linia Easyjet)
wylot 29.03.09 Belfast International godz 09.25
przylot Londyn Luton 10.35 ( linia Easyjet)
wylot 29.03.09 Londyn Luton 20.35
przylot Pyrzowice godz 23.55 (linia Wizzair).
Po wywaleniu z rezerwacji ubezpieczeń i bagażu rejstrowego zamknąłem się łącznie w kwocie 327 zł (118 Wizz, 209 Easy).
Oczywiście jak zrobią mecz wcześniej niż o 20.30 to jestem wiadomo gdzie, ale trzeba być dobrej myśli.
To jest sobota, wiec mecz na 99% o godzinie 15. jak to na Wyspach.