EuroInfo
-
Re: EuroInfo
Zajebiscie szanuje Wegrow za niepoprawna politycznie walke o swoje ziemie, nie pierdola sie, mowia co jest ich i nie ogladaja sie na reszte. Koniec wielkich Wegier to 1920, 90 lat prawie a pamiec jest nadal zywa! Koniec II RP to powiedzmy 1945 (bez wdawania sie w historyczne niuanse powiedzmy 25 lat mniej) a kto z nas (tych niby radykalnych i niepoprawnych) glosno mowi o naszych Kresach zabranych przez Stalina i oddanych we wladanie dzikusom, kto mowi o ludobojstwie na Wolyniu, przesiedleniach itp. I tu slowko o Karpatach Lwow bo padlo pytanie, ekipa jak na Ukraine wyrozniajaca sie ale generalnie bez rewelacji, wafluja sie z Dynamem Kijow, jakos ostatnio byly derby z FC Lwow, dzialajaca przy tym klubie kilkuosobowa grupka przy okazji tego meczu pozbyla sie dwoch czy trzech flag (czyli wszystkiego co mieli). Na Karpatach regularnie pojawia sie mala czerwono-czarna flaga "bohaterskiej" UPA (wiecie co to???), jak zreszta na niektorych innych ukrainskich stadionach, i jakims okrutnym paradoksem sa "wesole" relacje niektorych ekip jak to przed meczem reprezentacji wlasnie we Lwowie "sobie pogadali" z Karpatami. W pizde kumaci jestescie przez to!
-
szacun dla ciebie kolego za to co napisałeś. pokolenie play station nawet nie wie o czymś takim jak rzezie na polakach na wołyniu. wystarczy, że jakiś ukraiński pies postawił browca i juz ku*** było zajebiście fajnie. a jeszcze w tv4fun mówili, że ukraina to taki przyjacielski kraj. ku*** bajka. ale czego tu oczekiwać jak już nieraz jeden czy drugi frajer z oberszajsen jechał tu ze swoją antypolską propagandą i echo. zero reakcji.krzysztofu pisze:Zajebiscie szanuje Wegrow za niepoprawna politycznie walke o swoje ziemie, nie pierdola sie, mowia co jest ich i nie ogladaja sie na reszte. Koniec wielkich Wegier to 1920, 90 lat prawie a pamiec jest nadal zywa! Koniec II RP to powiedzmy 1945 (bez wdawania sie w historyczne niuanse powiedzmy 25 lat mniej) a kto z nas (tych niby radykalnych i niepoprawnych) glosno mowi o naszych Kresach zabranych przez Stalina i oddanych we wladanie dzikusom, kto mowi o ludobojstwie na Wolyniu, przesiedleniach itp. I tu slowko o Karpatach Lwow bo padlo pytanie, ekipa jak na Ukraine wyrozniajaca sie ale generalnie bez rewelacji, wafluja sie z Dynamem Kijow, jakos ostatnio byly derby z FC Lwow, dzialajaca przy tym klubie kilkuosobowa grupka przy okazji tego meczu pozbyla sie dwoch czy trzech flag (czyli wszystkiego co mieli). Na Karpatach regularnie pojawia sie mala czerwono-czarna flaga "bohaterskiej" UPA (wiecie co to???), jak zreszta na niektorych innych ukrainskich stadionach, i jakims okrutnym paradoksem sa "wesole" relacje niektorych ekip jak to przed meczem reprezentacji wlasnie we Lwowie "sobie pogadali" z Karpatami. W pizde kumaci jestescie przez to!
wegrzy - naród któremu należy się wielki szacunek z naszej strony jak żadnemu innemu!ilu z kumkumów tu wie o tym, że arcyprzyjacielscy, nasi 'bracia' słowacy' ramię w ramię z hitlerowcami zatroszczyli się o kawałek polski w 1939? a węgrzy jak podpisywali pakt z hitlerem zaznaczyli specjalną klauzulą, że nigdy przeciwko polsce i do końca się z tego wywiązywali.
ogólnie byłem bezstronny w konflikcie pomiedzy węgrami i słowakami, ale po tym co widziałem w Dunaszerdahely zmieniłem zdanie. konfidenci mieniący się 'hooligans slovan' klaskali słowackim pałom gdy ci napierdalali węgierski sektor, w międzyczasie umilając sobie czas rzucając w pacyfikowanych węgrów kamieniami. po avanti nagminne wskazywanie paluchami tych z węgrów, którym jakoś udało się przedostać na inne sektory. jak bym nie widzial na wlasne oczy nie uwierzylbym! frajerstwo z tych slovanistów, że szok.
ria ria hungaria!
Lengyel Magyar két jó barát
-
z Oberschliesen ,"frajerze" to sobie możesz gadać kolegom po szalunieraz jeden czy drugi frajer z oberszajsen

to udaj się nad Balaton i szam ich papryki aż cię przestanie shift bolećwegrzy (pokolenie playstation chyba potrafi dobrze "pisować" - naród któremu należy się wielki szacunek z naszej strony jak żadnemu innemu!
ACAB
-
no właśnie, wszyscy kochamy Madziarów, tylko ten ich język przeokrutny

a tymczasem Levski pochuliganił sobie na prowincji
[link]" target="_blank
lol
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=8_FkoEyz ... re=related" target="_blank" target="_blank

a tymczasem Levski pochuliganił sobie na prowincji
[link]" target="_blank
lol
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=8_FkoEyz ... re=related" target="_blank" target="_blank
biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
-
No i do czego sie gaRda przyjebales? Chlopak napisal pare slow prawdy a ty mu wytykasz capslocki i inne pierdoly nie odnoszac sie wogole do meritum sprawy.
-
aaa oberschliesen powiadasz mehehehe nawet nie wiesz jak to się pisze wielki oberszajserze. koniec gadki z tobą miroslavie klozet.gaRda pisze: z Oberschliesen ,"frajerze" to sobie możesz gadać kolegom po szalu![]()
każdy łeb srający w swoje gniazdo, obrażający mój kraj i naród jest dla mnie zdrajcą i frajerem. a to, że pisze sobie bezkarnie na polskim forum świadczy właśnie o plastikowym patriotyźmie większości z tu obecnych.
-
pewnie połowa Twojej rodziny przyjechała na ten "biedny" Śląsk za chlebem..
-
Wie ktoś ile Realu w Borysowie i czy coś się działo ciekawego?
-
Mógłby ktoś wrzucić na youtube badz link do tego co śpiewali na poczatku meczu kibice Bordeux z meczu w Chelsea,. dosc dlugo to ciagneli
DUMA POMORZA
-
40 Kibiców Ajaxu zostalo zatrzymanych jeszcze przed meczem z HSV Hamburg
Info:
[link]" target="_blank
Video:
[link]" target="_blank
Info:
[link]" target="_blank
Video:
[link]" target="_blank
DWA KLUBY-DWA MIASTA-JEDNA PRZYJAŹŃ
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & BKS BIELSKO
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & BKS BIELSKO
-
Spartak w Zagrzebiu

-
Mozecie coś powiedzieć o kibicowskiej scenie w Japonii?
Przed chwilą na Eurosporcie oglądałem jakiś magazyn piłkarski, pokazywali kibiców, wszysycy jak jeden ubrani w barwy klubowe.
Macie jakies materiały o nich? Kto tam wiedziec prym? Chuliganią cos?
Przed chwilą na Eurosporcie oglądałem jakiś magazyn piłkarski, pokazywali kibiców, wszysycy jak jeden ubrani w barwy klubowe.
Macie jakies materiały o nich? Kto tam wiedziec prym? Chuliganią cos?
Que fallusum aqua turbinum?
-
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
filmiki:
http://pl.youtube.com/watch?v=Xe8vYjy589s" target="_blank
http://pl.youtube.com/watch?v=1FoGEHugO ... re=related" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
filmiki:
http://pl.youtube.com/watch?v=Xe8vYjy589s" target="_blank
http://pl.youtube.com/watch?v=1FoGEHugO ... re=related" target="_blank
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=HnNPDUipUDM" target="_blank
PERSONA NON GRATA&CHULIGANI Z BAZALU
-
wsadzę może kij w mrowisko, ale napiszę. Robimy euro z Ukrainą?! Pamiętajcie...te łajzy zamordowały 200 tys. Polaków...szczekaczom przypominam, że to co Polacy robili, było ODPOWIEDZIĄ na to co robiły faszystowskie upowskie sprzedawczyki. Więcej...to jak nas mordowali, podkreślam NAS, przechodzi ludzkie pojęcie. Polska dla Polaków. I teraz mnie jedziecie.
-
-
lengyel magyar ket jo barat ediut iszo choret barattantaram pisze:szacun dla ciebie kolego za to co napisałeś. pokolenie play station nawet nie wie o czymś takim jak rzezie na polakach na wołyniu. wystarczy, że jakiś ukraiński pies postawił browca i juz ku*** było zajebiście fajnie. a jeszcze w tv4fun mówili, że ukraina to taki przyjacielski kraj. ku*** bajka. ale czego tu oczekiwać jak już nieraz jeden czy drugi frajer z oberszajsen jechał tu ze swoją antypolską propagandą i echo. zero reakcji.krzysztofu pisze:Zajebiscie szanuje Wegrow za niepoprawna politycznie walke o swoje ziemie, nie pierdola sie, mowia co jest ich i nie ogladaja sie na reszte. Koniec wielkich Wegier to 1920, 90 lat prawie a pamiec jest nadal zywa! Koniec II RP to powiedzmy 1945 (bez wdawania sie w historyczne niuanse powiedzmy 25 lat mniej) a kto z nas (tych niby radykalnych i niepoprawnych) glosno mowi o naszych Kresach zabranych przez Stalina i oddanych we wladanie dzikusom, kto mowi o ludobojstwie na Wolyniu, przesiedleniach itp. I tu slowko o Karpatach Lwow bo padlo pytanie, ekipa jak na Ukraine wyrozniajaca sie ale generalnie bez rewelacji, wafluja sie z Dynamem Kijow, jakos ostatnio byly derby z FC Lwow, dzialajaca przy tym klubie kilkuosobowa grupka przy okazji tego meczu pozbyla sie dwoch czy trzech flag (czyli wszystkiego co mieli). Na Karpatach regularnie pojawia sie mala czerwono-czarna flaga "bohaterskiej" UPA (wiecie co to???), jak zreszta na niektorych innych ukrainskich stadionach, i jakims okrutnym paradoksem sa "wesole" relacje niektorych ekip jak to przed meczem reprezentacji wlasnie we Lwowie "sobie pogadali" z Karpatami. W pizde kumaci jestescie przez to!
wegrzy - naród któremu należy się wielki szacunek z naszej strony jak żadnemu innemu!ilu z kumkumów tu wie o tym, że arcyprzyjacielscy, nasi 'bracia' słowacy' ramię w ramię z hitlerowcami zatroszczyli się o kawałek polski w 1939? a węgrzy jak podpisywali pakt z hitlerem zaznaczyli specjalną klauzulą, że nigdy przeciwko polsce i do końca się z tego wywiązywali.
ogólnie byłem bezstronny w konflikcie pomiedzy węgrami i słowakami, ale po tym co widziałem w Dunaszerdahely zmieniłem zdanie. konfidenci mieniący się 'hooligans slovan' klaskali słowackim pałom gdy ci napierdalali węgierski sektor, w międzyczasie umilając sobie czas rzucając w pacyfikowanych węgrów kamieniami. po avanti nagminne wskazywanie paluchami tych z węgrów, którym jakoś udało się przedostać na inne sektory. jak bym nie widzial na wlasne oczy nie uwierzylbym! frajerstwo z tych slovanistów, że szok.
ria ria hungaria!
BiałyTeofilów o widzewie pisze: Na powaznie zrobili zajebista akcje propagandowa i od jakiegos czasu pomimo ogromnej nienawisci musze przyznac ze sa w tym dobrzy
-
Hajduk Split - NK Rijeka
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
Vojvodina - Javor
[link]" target="_blank
Crvena Zvezda - Banat
[link]" target="_blank
Afryka, Maroko:
Taraji - Club Africa
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
Taraji - Club Africa
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
Vojvodina - Javor
[link]" target="_blank
Crvena Zvezda - Banat
[link]" target="_blank
Afryka, Maroko:
Taraji - Club Africa
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
Taraji - Club Africa
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
-
http://pl.youtube.com/watch?v=ZoaEYuCQUUY&NR=1" target="_blank" target="_blanktantaram pisze:krzysztofu pisze:Zajebiscie szanuje Wegrow za niepoprawna politycznie walke o swoje ziemie, nie pierdola sie, mowia co jest ich i nie ogladaja sie na reszte. Koniec wielkich Wegier to 1920, 90 lat prawie a pamiec jest nadal zywa! Koniec II RP to powiedzmy 1945 (bez wdawania sie w historyczne niuanse powiedzmy 25 lat mniej)
ria ria hungaria!
-
-
Jeden z kibiców Dinama Zagrzeb, który przyjechał do Udine na mecz Pucharu UEFA z Udinese Calcio wypadł z wysokości około 10 metrów z górnej trybuny Stadio Friuli i doznał ciężkich obrażeń. W meczu lepsze okazało się Udinese, które zwyciężyło 2:1.
Jak podaje włoska agencja prasowa (ANSA) w wyniku upadku pechowiec ma uszkodzenia czaszki i złamany nos. Chorwacki kibic przebywa w szpitalu i jest pod stałą opieką lekarzy.
Na boisku lepsze okazało się Udinese, które pokonało Dinamo Zagrzeb 2:1 (1:0). W 77. minucie izraelski sędzia Alon Yefet przerwał na pięć minut mecz, po tym jak na boisko wdarli się chorwaccy kibice.
wp.pl
Jak podaje włoska agencja prasowa (ANSA) w wyniku upadku pechowiec ma uszkodzenia czaszki i złamany nos. Chorwacki kibic przebywa w szpitalu i jest pod stałą opieką lekarzy.
Na boisku lepsze okazało się Udinese, które pokonało Dinamo Zagrzeb 2:1 (1:0). W 77. minucie izraelski sędzia Alon Yefet przerwał na pięć minut mecz, po tym jak na boisko wdarli się chorwaccy kibice.
wp.pl
-
Działo się coś wczoraj podczas meczu Hertha-Galatasaray ?
Oglądałem skróty bramek i gdy pokazywali trybuny, to wszędzie turasy siedziały.
Oglądałem skróty bramek i gdy pokazywali trybuny, to wszędzie turasy siedziały.
-
BBB w Udine
http://www.youtube.com/watch?v=I4Z9JhYCHtw&eurl" target="_blank
ps. ponoć 40 tys turasów na meczu w Berlinie
http://www.youtube.com/watch?v=I4Z9JhYCHtw&eurl" target="_blank
ps. ponoć 40 tys turasów na meczu w Berlinie

-
[link]" target="_blank tutaj są jakieś foty z meczu Galatasaray.
-
Hertha
[link]" target="_blank
Galatasaray
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
Galatasaray
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
-
Manchester City - Paris S.Germain
Ciézko okreslic liczbe francuzów ale okolo 1300 bylo ich na tym wyjezdzie od poczatku meczu dymia z psami i ochrona , w czasie meczu angole strasznie sie spinaja caly czas gdzie leci klka butelek w dwie strony
[link]" target="_blank" target="_blank" target="_blank
p.s : jak uda mi sie gdzies zalinkowac filmiki z przepychanek z psami to wrzuce tu na forum
Ciézko okreslic liczbe francuzów ale okolo 1300 bylo ich na tym wyjezdzie od poczatku meczu dymia z psami i ochrona , w czasie meczu angole strasznie sie spinaja caly czas gdzie leci klka butelek w dwie strony
[link]" target="_blank" target="_blank" target="_blank
p.s : jak uda mi sie gdzies zalinkowac filmiki z przepychanek z psami to wrzuce tu na forum
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
CSKA 40 godzinny wyjazd autokarowy do Francji ... ( niezazdroszcze ) 
Swoja droga .... mieli wczoraj mozliwosc podziwiania Polskich krajobrazów

-
http://uk.youtube.com/watch?v=zJLs8eMXdMA" target="_blank
obiecany filmik niezadobra jakosc bo komorka ale wazne ze cos jest
obiecany filmik niezadobra jakosc bo komorka ale wazne ze cos jest

W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
http://www.youtube.com/watch?v=Dc69KARuaiM" target="_blank
-
podobało im sie czy wprost przeciwnie? kto robił za przewodnika?1925 pisze:CSKA 40 godzinny wyjazd autokarowy do Francji ... ( niezazdroszcze )

-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=LnL7sQWpTYA" target="_blank
PERSONA NON GRATA&CHULIGANI Z BAZALU
-
"(...) Fani francuskiej drużyny przesłali do Madrytu listy, w których zapowiedzieli, że zabiją tylu kibiców rywali, ile lat będzie musiał odsiedzieć ich kolega. (...)"martinio pisze:[link]" target="_blank
No to 3 i pół kibica Atletico mniej...
http://slowfoot.pl/
-
Chciałbym dowiedzieć się czegoś na temat Stuttgarter Kickers np. jakie są ich stosunki z VfB ?
-
Nancy - CSKA Moskwa
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank