Jego slynnym "Budowaniem zespolu"bonifacyts pisze:Mam pytanie, czym sobie zabrskim kibicom zawinił Wieczorek, bo nie jestem w temacie
Komentarze 7.11 - 9.11
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze 7.11 - 9.11
Z tego co wiem parę osób nie weszło do klatki, a po za tym macie zajebistą ochronę, jedną osobę przeszukują w 5 minutcałkiem dobra liczba Piasta u nas, pytanie czy wszyscy weszli? bo wchodzili całą pierwszą połowe bardzo powoli
Z tego co wiem parę osób nie weszło do klatki, a po za tym macie zajebistą ochronę, jedną osobę przeszukują w 5 minutcałkiem dobra liczba Piasta u nas, pytanie czy wszyscy weszli? bo wchodzili całą pierwszą połowe bardzo powoli
Ponadto w jednym z wywiadów żalił się, że w Zabrzu to kibice mają we wszystkim decydujący głos i dzięki nim został zwolniony.GSK_AMUG pisze:Jego slynnym "Budowaniem zespolu"bonifacyts pisze:Mam pytanie, czym sobie zabrskim kibicom zawinił Wieczorek, bo nie jestem w temacie
Ponadto w jednym z wywiadów żalił się, że w Zabrzu to kibice mają we wszystkim decydujący głos i dzięki nim został zwolniony.GSK_AMUG pisze:Jego slynnym "Budowaniem zespolu"bonifacyts pisze:Mam pytanie, czym sobie zabrskim kibicom zawinił Wieczorek, bo nie jestem w temacie
-
Rodowity. Łodzianin
- Kontakt:
Z Łodzi .Pomylili zbiórki ...13% pisze:Nie wiem czy mi moderatorzy skasowali post czy forum siadło na chwilę?
Pytałem o to potłuczone auto Widzewa, ono się znalazło w Krakowie czy to fotki jeszcze z Łodzi?
MaD SiN - nie widzisz ziomali tylko i wyłącznie z powodu Waszej porażki. W przeciwnym razie byłoby tu pełno różnych WMG i Lechii Wrocław. A temat jest komentarze. Sprawdź w słowniku znaczenie tego słowa i nie odmawiaj innym prawa do chwili radości. Gratulacje dla Arkowców.
ekipe nie ocenia sie po tym jak sobie radza na stadionie ale jak poza nim...Zobaczymy co Arka pokaze w przyszlosci bo jak narzzie wiecej akcji robia Gdanszczanie w 3miescie.
Dla Arkowców? Za co? CO się takiego wydarzyło,że się się tak wszyscy zachwycacie?mjRTS pisze:Gratulacje dla Arkowców.
Gratulować można Lechowi, liczby, postawy, szybkiej akcji, zdecydowania,
zaatakowali z dobrym skutkiem na naszym stadionie ale tak naprawdę do niczego konkretnego nie doszło, także wpisy o totalnej porażce Lechii są śmieszne i na siłę
a jak nazwiesz bronienie flagi przez rezerwowego bramkarza i szefa ochrony jak nie porażkądolce pisze:Dla Arkowców? Za co? CO się takiego wydarzyło,że się się tak wszyscy zachwycacie?mjRTS pisze:Gratulacje dla Arkowców.
Gratulować można Lechowi, liczby, postawy, szybkiej akcji, zdecydowania,
zaatakowali z dobrym skutkiem na naszym stadionie ale tak naprawdę do niczego konkretnego nie doszło, także wpisy o totalnej porażce Lechii są śmieszne i na siłę
-
LzsKleszczewko
Wlasnie jakos nie widze oficjalnej relacji Lechii.Nie widze tez zeby ktos krzyczal.Szydzil owszem ale to nie tylko Arka z was szydzi.I to od dwóch tyg.Gdybyscie sie tak nie napinali to by nie bylo tej szydery.mjRTS pisze:MaD SiN - nie widzisz ziomali tylko i wyłącznie z powodu Waszej porażki. W przeciwnym razie byłoby tu pełno różnych WMG i Lechii Wrocław. A temat jest komentarze. Sprawdź w słowniku znaczenie tego słowa i nie odmawiaj innym prawa do chwili radości. Gratulacje dla Arkowców.
Aha, rozumiem, że WKS wprowadza teraz nowe kryteria oceny.ekipe nie ocenia sie po tym jak sobie radza na stadionie ale jak poza nim...
Cyrk po prostu.
pozdro dla normalnych
Oporowian - problem w tym, ze nikt powyżej nie napisał niczego w stylu
A rzucanie inwektywami pokazuje, że dość się zaagnażowałeś emocjonalnie
i psycha lekko siada.
pozdro, eot z mojej strony
.swiadczy to o tym ze ma lepsza bande
A rzucanie inwektywami pokazuje, że dość się zaagnażowałeś emocjonalnie
pozdro, eot z mojej strony
-
patyczakos
- Kontakt:
ja tam czekam na oficjalne stanowisko Lechii, bo wpisy pojedynczych osób traktuję z przymrużeniem oka 
Daniel_Arka:To mnie rozbawiłes,moze miesiac wczesniej zadzwonimy do kogos i powiemy,ze czekamy na nich,niech powiedza szybka gdzie sa bo marzniemy od tego stania...
Juz raz sie z Leszkami umawialismy duzo wczesniej zanim odwiedzili Pomorze i c*** wielki wyszedł,wiec przestan szczekac
Juz raz sie z Leszkami umawialismy duzo wczesniej zanim odwiedzili Pomorze i c*** wielki wyszedł,wiec przestan szczekac
taaa szczerze mowiac sie nawet podniecilem
chyba wszystko wyjasnione w temacie.Ja na tym koncze
Oficialne stanowiska sa mało prawdopodobne , Lech nie pisze w necie o swoim działaniu , a Lechia nie kwapi sie do tego
-
piknik-malkontent 2
mam pytanko-dlaczego tyle osób z Poznania było w barwach narodowych na Lechii-czyżby z powodu zblizającego się święta Niepodległości?-bo z tego co kojarze to Lech wszędzie pokazuje sie tylko w swoich barwach biało-niebieskich
http://i36.tinypic.com/259vkm0.jpg" target="_blankTylkoHutnik pisze: Odpowiedzią Unii na pokaz ultras, była sektorówka z herbem Tarnowa, postacią jakiegoś płaczącego dziada oraz herbem Unii.
Wg mnie pomysł Lecha na "oprawę" przeciętny nie wiem dlaczego niektórzy tak się tym podniecają. Ta jak Wy to fajnie nazywacie "szydera" zupełnie do mnie nie przemawia. Na uznanie w tej kolejce zasługuję hasło Hutnika z folii i sektorówka Stomilu. Pozdrawiam.
Z pomysłem jeden problem: nikt z tzw "januszy" i obserwatorów polskiej piłki z poza grona fanatyków, nie zrozumie przekazu. Poza tym zrobienie takiej akcji na ważnym meczu wymaga nie lada determinacji, bo trzeba nie tylko mieć te wszystkie gadżtey, jak te wielkie czapki, nie wiem - czapki z rogami, te dziwne kołowrotki ze skoków narciarskich, trąbki, ale i nie prowadzić dopingu (no tak, bo to przeciez główny problem chyba, a nie jak wyglądają przychlasty na trybunach skoków) tylko sie zrywać przy akcjach i trąbić i robić jedynie szum. Jak mówie, dla mnie to by było trudne zrobić na meczu, gdzie chce sie zaprezentować jak najlepiej.
Wg mnie bardzo fajny pomysl Lecha , co innego gdyby na kazdy wyjazd tak jezdzili , ale mysle ze jako jednorazowy pomysl im to swietnie wyszlo . Tak samo fajnie kiedys zaprezentowala sie Wisla , kiedy na mecz przyszli jak za dawnych czasow (fleki , stare flagi ... ) .
-
piknik-malkontent 2
1.sorki za pomylenie koloru barwPietro pisze:1. Lech ma barwy niebiesko-białe a nie odwrotnie.piknik-malkontent 2 pisze:mam pytanko-dlaczego tyle osób z Poznania było w barwach narodowych na Lechii-czyżby z powodu zblizającego się święta Niepodległości?-bo z tego co kojarze to Lech wszędzie pokazuje sie tylko w swoich barwach biało-niebieskich
2. Ten wyjazd do pewnego momentu był szyderą z kibiców kadry, Małysza, Kubicy itp. czyli stylu kibicowania który jest bardzo daleki od tego jaki my wyznajemy.
2.dzięki za szybką i konkretna odp.
takie odp.pozwalają mi sądzić,że na tym forum są jednak normalni ludzie i uzyskanie konkretnej odp.jest czymś normalnym
Wizard. pisze:Ale najlepsze bo zatrzymano 108 kibicow Lecha.
ehehe
czy oni kiedys cos powiedza pradziwego w wiadomosciach ?
co za pociecha,
wyślij sprostowanie, KONIECZNIE !
potem . . . czekaj . . . . .
Juz tego uzywano na stadionie:-)
Gdańsk 09.11.2008,
finał akcji pokazany w teleexpresie
5 minuta 29 sekunda
http://www.itvp.pl/player.html?mode=0&c ... o_id=47826" target="_blank
finał akcji pokazany w teleexpresie
5 minuta 29 sekunda
http://www.itvp.pl/player.html?mode=0&c ... o_id=47826" target="_blank
nie flaga a posklejane kartony papierowe
Ode mnie trochę:
Sprawa Lechii co robiła, a raczej co miała w planach, a nie reszty Polski. To co działo się na stadionie chwaly im nie przyniesie. + dla Arki. Nie jest to porażka, klęska jak niektórzy piszą, porażką był wjazd Widzewa na Motor L.
A dla kibiców pokroju jak ja - nie wiele mam doczynienia z tamtymi pomorskimi klimatami itd to jest niewiadomo co - Arka rozjebała Lechie
? A tak na prawdę co tam się dzieję wie Arka i wie Lechia, sytuację znają sami.
A i dla takiego kibica jak ja to jest przełom Arki, w końcu dojebali Lechie
Bo jak pisałem nie czyta się na necie o jakis wygranych Arki z Lechią ?
Ogólnie fajne zadymy w ten długi weekend.
Po prostu zajmijmy się swoim podwórkiem. Internet traktujmy z dystansem, a nie żyjmy nim.
Sprawa Lechii co robiła, a raczej co miała w planach, a nie reszty Polski. To co działo się na stadionie chwaly im nie przyniesie. + dla Arki. Nie jest to porażka, klęska jak niektórzy piszą, porażką był wjazd Widzewa na Motor L.
A dla kibiców pokroju jak ja - nie wiele mam doczynienia z tamtymi pomorskimi klimatami itd to jest niewiadomo co - Arka rozjebała Lechie
A i dla takiego kibica jak ja to jest przełom Arki, w końcu dojebali Lechie
Ogólnie fajne zadymy w ten długi weekend.
Po prostu zajmijmy się swoim podwórkiem. Internet traktujmy z dystansem, a nie żyjmy nim.
Film z Gdańska http://ie.youtube.com/watch?v=uyyE7ARkh6E" target="_blank