ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
piknik-malkontent 2
autor: piknik-malkontent 2 » 11.11.2008, 14:43
Pietro pisze:piknik-malkontent 2 pisze:mam pytanko-dlaczego tyle osób z Poznania było w barwach narodowych na Lechii-czyżby z powodu zblizającego się święta Niepodległości?-bo z tego co kojarze to Lech wszędzie pokazuje sie tylko w swoich barwach biało-niebieskich
1. Lech ma barwy niebiesko-białe a nie odwrotnie.
2. Ten wyjazd do pewnego momentu był szyderą z kibiców kadry, Małysza, Kubicy itp. czyli stylu kibicowania który jest bardzo daleki od tego jaki my wyznajemy.
1.sorki za pomylenie koloru barw
2.dzięki za szybką i konkretna odp.
takie odp.pozwalają mi sądzić,że na tym forum są jednak normalni ludzie i uzyskanie konkretnej odp.jest czymś normalnym
-
frog
Widać w wiadomościach nie sa tacy kumaci jak na forum i nie wiedzieli ze była z nimi Arka

!!! Górnik Zabrze !!!
-
tdR
<> pisze:Pytanie do Ruchu:
Podczas zamieszania pod dworcem wybuchaly petardy,to ktos od was uzyl do walki,czy psy sie zaopatrzyly w nowy gadzet?
psy...
-
puchaty
Wizard. pisze:Ale najlepsze bo zatrzymano 108 kibicow Lecha.
ehehe
czy oni kiedys cos powiedza pradziwego w wiadomosciach ?
co za pociecha,
wyślij sprostowanie, KONIECZNIE !
potem . . . czekaj . . . . .
szanuj Zieleń
-
PF
Juz tego uzywano na stadionie:-)
-
puchaty
Gdańsk 09.11.2008,
finał akcji pokazany w teleexpresie
5 minuta 29 sekunda
[link]" target="_blank
szanuj Zieleń
-
leniwiec
nie flaga a posklejane kartony papierowe
-
zzzz
Ode mnie trochę:
Sprawa Lechii co robiła, a raczej co miała w planach, a nie reszty Polski. To co działo się na stadionie chwaly im nie przyniesie. + dla Arki. Nie jest to porażka, klęska jak niektórzy piszą, porażką był wjazd Widzewa na Motor L.
A dla kibiców pokroju jak ja - nie wiele mam doczynienia z tamtymi pomorskimi klimatami itd to jest niewiadomo co - Arka rozjebała Lechie

? A tak na prawdę co tam się dzieję wie Arka i wie Lechia, sytuację znają sami.
A i dla takiego kibica jak ja to jest przełom Arki, w końcu dojebali Lechie

Bo jak pisałem nie czyta się na necie o jakis wygranych Arki z Lechią ?
Ogólnie fajne zadymy w ten długi weekend.
Po prostu zajmijmy się swoim podwórkiem. Internet traktujmy z dystansem, a nie żyjmy nim.
DUMA POMORZA
-
piotras
<> pisze:no to mamy kolejna bron w rekach psow stojacych ponad prawem,teraz tylko czekac az na stadionie beda to rzucac w tlum
Na ostatnich derbach Łodzi, petardy hukowe zostały użyte przeciw Kibicom Widzewa.
Robotnicze Towarzystwo Sportowe WIDZEW Łódź
-
Fever
we are The Firm
-
macias
zzzz pisze:Ode mnie trochę:
Sprawa Lechii co robiła, a raczej co miała w planach, a nie reszty Polski. To co działo się na stadionie chwaly im nie przyniesie. + dla Arki. Nie jest to porażka, klęska jak niektórzy piszą, porażką był wjazd Widzewa na Motor L.
A dla kibiców pokroju jak ja - nie wiele mam doczynienia z tamtymi pomorskimi klimatami itd to jest niewiadomo co - Arka rozjebała Lechie

Po prostu zajmijmy się swoim podwórkiem. Internet traktujmy z dystansem, a nie żyjmy nim.
chłopie ogarnij się bo sam sobie przeczysz..najpierw piszesz że internet trzeba traktować z dystansem a za chwile że dawno nie czytałeś w necie żeby Arka dojechała betonów....prwada jest taka że większość betonów paliła wroty aż miło(nie pomógł ostry sprzęt i brechy)..ci co sie postawili załapali się na kopy,flag bronilła ochrona i wasi rezerwowi piłkarze a czy głowna banda była na stadionie czy nie...c*** nas to interesuje...akcja na spontanie i tyle a ..następnym razem zapytamy..jesteście już na stadionie

bo chcieli byśmy wyłamać płot i zaatakowć wasz sektor

p.s jaki finał awantury? to że nabraliście ochoty do walki gdy większość od nas zawijała się już przed psiarnią

(efekty znane)
-
zzzz
macias pisze:zzzz pisze:Ode mnie trochę:

chłopie ogarnij się bo sam sobie przeczysz..najpierw piszesz że internet trzeba traktować z dystansem
a za chwile że dawno nie czytałeś w necie żeby Arka dojechała betonów....prwada jest taka że większość betonów paliła wroty aż miło(nie pomógł ostry sprzęt i brechy)..ci co sie postawili załapali się na kopy,flag bronilła ochrona i wasi rezerwowi piłkarze a czy głowna banda była na stadionie czy nie...c*** nas to interesuje...akcja na spontanie i tyle a ..następnym razem zapytamy..jesteście już na stadionie

bo chcieli byśmy wyłamać płot i zaatakowć wasz sektor

p.s jaki finał awantury? to że nabraliście ochoty do walki gdy większość od nas zawijała się już przed psiarnią

(efekty znane)
Stary nie zrozumiales własnie. Wyraźnie pisze w necie dla szydery - nie zrozumiałeś. c**** wiem co się tam dzieję i własnie tak jak pisze dla połowy Polski wielki przełom Arki bo Lechie r******** ale to w internecie gdzie 20 osób z Arki napisało relacje chuligańską

Zajebisty plus Arki, duża wtopa Lechii, ale bez przesady panowie.
Dobra ciach, j**** internet kibicowski
DUMA POMORZA
-
gaRda
<> pisze:Pytanie do Ruchu:
Podczas zamieszania pod dworcem wybuchaly petardy,to ktos od was uzyl do walki,czy psy sie zaopatrzyly w nowy gadzet?
Przed wczorajszym meczem ze Śląskiem znowu używali swojego nowego gadżetu .Chyba petardy hukowe zagoszczą na stadionach na dłużej
ACAB
ACAB