azok pisze:Po pierwsze po hu..... piszesz takie newsy ja cie nie było na meczu?
słyszałeś od goździkowej?
po drugie gdy arka ruszyła przy bramofurtach to niestety tam byli w wiekszości pikniki i dali w długą a za 15 sekund juz była tam konkretna ekipa Lechii i to arka zaczeła spiepszać i arka nie pogoniła Lechii bo nawet kroka nie zrobiła poza ogrodzenie mam na mysli korone stadionu a nie płot prowadzący do klatki
A po trzecie nic mi nie wiadomo o jakiej kolwiek akcji pod kasami
No i zaczęło się wycierania mokrego kleksa przez tuby propagandowe Lechii.
Żadnej akcji pod kasami nie było.Nie będę tu opisywał całego zajścia bo nie miejsce tu i czas spowodu zatrzymanych,ale koleś wyżej kłamie.Wycofanie się Arki i Lecha miało inny powód niż niby jakieś konkrety,gdyby nie ochrona i rezerwowy bramkarz Lechia straciła by 2 flagii,które już do końca nie był wywieszone w to samo miejsce.
Tak wiec pisze jak bylo...
Po wejsciu na sektor wyłamujemy bramki i wszyscy wybiegamy na dol ochrona gazuje i odbiegamy chwilke na gore chwile potem zbieramy sie w kupe wszyscy wbijamy sie pod kasy Lechi krotkie starcie i betony pala wroty nawolujmy do walki ale bez odzewu kiedy zaczynamy sie wycofywac poniewać policja u gory gazuje i zawija naszych ) lechia dopiero wybiega wybiega ze w nasza strone tyle w temacie...
DioAG pisze:Tak wiec pisze jak bylo...
Po wejsciu na sektor wyłamujemy bramki i wszyscy wybiegamy na dol ochrona gazuje i odbiegamy chwilke na gore chwile potem zbieramy sie w kupe wszyscy wbijamy sie pod kasy Lechi krotkie starcie i betony pala wroty nawolujmy do walki ale bez odzewu kiedy zaczynamy sie wycofywac poniewać policja u gory gazuje i zawija naszych ) lechia dopiero wybiega wybiega ze w nasza strone tyle w temacie...
Najbardziej żenujące jest że najwięcej do powiedzenia o sprawie między Arką i Lechią mają kibice... Wisły. Robicie dochodzenie czy chłopaki byli na meczu a czy sami już zdążyliście dojechać z Gdańska do Krakowa? Ludzie ochłońcie trochę, dajcie się wypowiedzieć zainteresowanym stronom.
3citybsnt pisze:Taka prawda. Lechia i Wisła = sprzętowa koalicja.
więc czemu trzymacie z Cracovią, honorowa Arko która tępi nożownictwo?
hipokryta
zamilcz sacharze jeden ...wiadomo jak jest w Krk ale to nie nasze podwórko więc po c*** mącisz....betony poraz kolejny w starciach u siebie posługują się ostrym sprzętem(jeden z nas ostro pokłuty walczy o życie) a gdyby nie wasi ziomale z ochrony TAURUS(c*** im w dupe ) i wasz bramkarz pękli byście na 2 flagi...co do wjazdu nie pod kasy baranie a pod bramki przy wejsciu na trybune prostą...tyle odemnie a wy siostrzeńcy rudolfa siejcie dalej swoją blado-zieloną propagande..
JSC pisze:Najbardziej żenujące jest że najwięcej do powiedzenia o sprawie między Arką i Lechią mają kibice... Wisły. Robicie dochodzenie czy chłopaki byli na meczu a czy sami już zdążyliście dojechać z Gdańska do Krakowa? Ludzie ochłońcie trochę, dajcie się wypowiedzieć zainteresowanym stronom.
Jakie ku.rwa dochodzenie? Jakie najwięcej do powiedzenia? Chyba sobie kpisz. Nie wymyślaj farmazonów.
Na temat meczu nic się nie wypowiedziałem, typ z Rumii w d**** był i gówno widział a jako pierwszy pierdoli więc zluzuj zwieracze.
Nie byłem więc nie komentuję.
Z mojej strony koniec tematu.
Dawno tak ciekawej kolejki nie było co mecz to prawie budry i to spora ich ilosc w ekstraklasie co cieszy mimo tylu zabezpieczen dobre oprawy Hutnika ,Stomilu czy liczby Sovii i Łks plus jak zwykle bez honorowi krk-tarnowscy nozownicy dali o sobie znac
To już kolejny przypadek pomocy ochrony dla Lechii w pilnowaniu barw. Jak Górnik grał w Gdańsku to ochroniarz też zerwał skrojony szalik i schował go do kurtki.
Gratulację za nową jakość kibicowania dla Lecha, kozacki pomysł zwłaszcza szacunek dla jednego z kibiców z szalikiem Marek Citko w barwach Polski... miażdży
lubię gościć zgody, rano chociaż wiem, że nie przejebałem tej kasy sam
Kolejna kolejka i kolejny raz okazuje sie ze Lechia ma najlepszych netholsow w kraju Na wszystko zawsze jest wytłumaczenie,na Legie czekali no ale tamci nie dojechali przed Arką nie uciekali tylko biegli po kiełbaski.Wtedy Legia teraz Lech z Arką pokazały troszke prawdy na temat Lechi.
Hmm praktycznie z niczego zrobiła nam sie fajna kolejka.Sporo sie działo na trybunach(bo na boisku jak zawsze ustawili wszystko ale za to dzieki Wiśle i Poloni jestem 330zł do przodu )
Parę fotek z wczorajszego meczu, chyba od razu widać tych "dzieciaków" i "najmocniejszych" którzy uciekli. [link]" target="_blank [link]" target="_blank
a tu obrońcy fan: [link]" target="_blank
Nie wiem czy mi moderatorzy skasowali post czy forum siadło na chwilę?
Pytałem o to potłuczone auto Widzewa, ono się znalazło w Krakowie czy to fotki jeszcze z Łodzi?
kk873c-ty pisze:
same dzieci byly i niekumata ekipa co nie? :]
no tak, ci prawdziwi nie przyszli bo " chodzi o to że yyyyy bo policja w ogóle jest na stadionie a oni będą w ogóle yyyyy <głęboki oddech> później będą rozkminiali w ogóle kto co był i w ogóle"