Siła przyzwyczajenia???????????? Mam nadzieje że następnego idiote ten nóż ugodzi prosto w serce, ręce opadają SZMATY I FRAJERZYwiec po co, pewnie sila przyzwyczajenia

Komentarze 7.11 - 9.11
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 7.11 - 9.11
http://www.youtube.com/watch?v=z-szKqILXf0 <---braci się nie traci
-
Ten opis żenujący.JASH pisze:Z mojej perspektywy. Docieramy pod stadion bez eskorty, wybiegamy na HKS pod ich stadionem przeganiając ich spod kas. Owszem wiele osob było juz po drugiej stronie kasy, ale wielu jeszcze nie (na oko 30-50 osob pod ta kasa) i najzwyczajniej w swiecie palą wroty, choc kilku mimo zachowania kolegow stawia sie brawurowo z miernym skutkiem. Od chłopaków zza krat słyszymy "cykory, cykory" w sumie spoko biorac pod uwage ze wyganiamy ich spod stadionu godzine przed meczem gdy akurat ludzi powinno byc najwiecej.
Co do noża chujowo wyszło tymbardziej ze Hutniki spierdalały (wiec po co, pewnie sila przyzwyczajenia ) stad pewnie pokłute poślady. Na szczescie obrazenia niegrozne.
p.s. Komentarze na ten temat na interii, to jaja jak arbuzy sa.
A co do w/w sytuacji to nie ma co pierdolić i rozkminiać co się stało to się nie odstanie.
HUTNIK
NOWA
HUTA
NOWA
HUTA
-
Przepraszam wszystkich kumatych, że się wypowiem. To są pewnie te krakowskie klimaty - od tyłu siłą przyzwyczajenia.JASH pisze:pewnie sila przyzwyczajenia
-
ZAGŁĘBIE-POGOŃ....komentujcie:)
http://www.youtube.com/watch?v=FWum8mAWMYI" target="_blank
jednym slowem dobry meczyk i fajna rzeżnia:)
http://www.youtube.com/watch?v=FWum8mAWMYI" target="_blank
-
zamiast maglować temat Krakowski w którym i tak nic nie zmienicie .. komentuje inne wydarzenia ... bo jest co
Polonia Bytom - Gratulacje za piękna oprawę... powoli wchodzicie do Polskiej czołówki Ultras oprawami u siebie! Brawo!
Polonia Bytom - Gratulacje za piękna oprawę... powoli wchodzicie do Polskiej czołówki Ultras oprawami u siebie! Brawo!
[link]
Linki umieszczane prze zemnie wymagają odświeżenie, jeżeli nie wchodzą to znaczy że jest przeciążenie serwera i trzeba spróbować później
RUCH & WIDZEW
Linki umieszczane prze zemnie wymagają odświeżenie, jeżeli nie wchodzą to znaczy że jest przeciążenie serwera i trzeba spróbować później
RUCH & WIDZEW
-
A co tu komentowac? Z filmiku prawie h*** sie dowiesz, nie widac kto pierwszy wysypal sie na murawa itp. Poczekamy na relacje stron.xxxx pisze:ZAGŁĘBIE-POGOŃ....komentujcie:)
http://www.youtube.com/watch?v=FWum8mAWMYI" target="_blank" target="_blank" target="_blank
Jedna sprawa ktora cieszy to chec do walki nawet w czasie meczu, za kilka lat takie sceny bedziemy mogli poogladac na youtube w tak pieknym kierunku zmierza nasz kraj...
-
- ostatnie ostrzeżenie
Po zapaleniu flagi Pogoni wyleciało od nich kilka typów. O Nas kilkadziesiąt osób pierwszym razem.nex pisze:A co tu komentowac? Z filmiku prawie h*** sie dowiesz, nie widac kto pierwszy wysypal sie na murawa itp. Poczekamy na relacje stron.xxxx pisze:ZAGŁĘBIE-POGOŃ....komentujcie:)
http://www.youtube.com/watch?v=FWum8mAWMYI" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank
Jedna sprawa ktora cieszy to chec do walki nawet w czasie meczu, za kilka lat takie sceny bedziemy mogli poogladac na youtube w tak pieknym kierunku zmierza nasz kraj...
Szacun dla kolesia z Pogoni, podleciała sam pod nasz sektor. Prawdę mówiąc po jakimś czasie nie wyglądał zbyt dobrze.
Ogólnie zamieszanie trwało kilka minut. Fruwały race itp.
Na moje oko Pogoń w ok 300 osób.
-
Legia wspiera, czy odpuszcza sobie mecz ?
-
S(M) pisze:Legia wspiera, czy odpuszcza sobie mecz ?
Ponadto kibice apelują aby legioniści nie jechali na mecz Zagłębie - Pogoń.
"Przedstawiciele wszystkich grup kibicowskich apelują do kibiców Legii o niejechanie na ten mecz. Uszanujmy relacje panujące miedzy naszymi zgodowiczami, nie dajmy się wciągnąć w spory powstałe między nimi" - mówią fani.
co do meczu.. chwdp!!
0,75 l. pisze:Ja Ci powtarzam jeszcze raz,ze nie trzeba sie bac arabow,murzynow w Polsce,bo oni nie przyjada.Gadalem z nimi i oni nawet nie wyobrazaja sobie czegos takiego,zeby do Polski jechac,bo po c***.
-
Stomil pokazal bodaj w maju br., ze radzi sobie z oprawami i moze konkurowac z najlepszymi w kraju.
Ile chlopa na sektorze gosci na Reymonta?
Ile chlopa na sektorze gosci na Reymonta?
http://slowfoot.pl/
Ciekawy weekend.
Hutnik pięknie się pokazał - świetna liczba w młynie, ładna oprawa, brawa też za nie używanie zabawek...
Brawa dla Stomilu choć Jeziorak też ładnie
Ładna liczba ŁKSu na Wiśle.
Hutnik pięknie się pokazał - świetna liczba w młynie, ładna oprawa, brawa też za nie używanie zabawek...
Brawa dla Stomilu choć Jeziorak też ładnie

Ładna liczba ŁKSu na Wiśle.
-
po meczu Zagłębie-Pogoń dalsze walki z psami jeden kibi Zagłębia trafiony w oko a psiarnia zrobila sobie istna strzelnice.....CHWDP....
-
http://pl.youtube.com/watch?v=kFpKcyVC700" target="_blank
http://pl.youtube.com/watch?v=bmf8c8jilsU" target="_blank
jeszcze dwa filmiki z ZAGŁĘBIE-POGOŃ juz lepszej jakości
http://pl.youtube.com/watch?v=bmf8c8jilsU" target="_blank
jeszcze dwa filmiki z ZAGŁĘBIE-POGOŃ juz lepszej jakości
-
primo nie wycieraj sobie mną mordy kolego, bo ja byłem w tym czasie na rodzinnym obiedzietylko prawda pisze:Frajerzy i tyle! Cienko przędzie ta Wisełka skoro takie akcje odpierdala. Szkoda, że są jeszcze ekipy, którym honor to pojęcie obce.
Ps. Czekam aż RWD wpadnie na forum i napisze, że "nie mieszkacie w krakowie, wiec nie wiecie co się dzieje", a jakiś inny wiślak "to tylko kibice.net"
![]()
Zastanawia mnie teraz podejscie gry Wisły i Cracovii na Hutniku, ja bym im kazał spier... na Śląsk.
secundo wszystkim którzy widzieli podczas bezpośredniego spotkania ostry sprzęt (podkreślam podczas starcia, nie po nim) gratuluje wiedzy teoretycznej i kolejnego pobytu na stadionie gdy pod waszymi kasami dzieją się ciekae rzeczy
tyle bo z tutejszymi komentatatorami nigdy się nie wygra...na szczęście nie o to chodzi w tej gierce
-
Oski pisze:po chuju mnie taki frajerski klub boli
O tym właśnie mówię

-
-
pytanie do ŁKS-u
z czym była związana Wasza oprawa na Reymonta ? przecież macie więcej zgód, nie tylko Resovie...
z czym była związana Wasza oprawa na Reymonta ? przecież macie więcej zgód, nie tylko Resovie...
-
A nie wiem czy zauważyłeś, ze Sovia pojechała w ponad 300 osób wesprzeć zgodę.
-
Tak jak kolega wyżej napisał Resovia pojawia się w 360 osób. Organizują ten wyjazd i nakręcają się od 2 tyg aby nas wspomóc i dla tego ta oprawastadionowy_artysta pisze:pytanie do ŁKS-u
-
100 osób z Arki i 270 z Poloniikarolinka pisze:jakie liczby Arki i Polonii Bytom na Arka-Ruch ?
-
Obie ekipy miały nawet takie same czapki (jak ktoś z ŁKS-u napisał w relacji) więc nie dało się zauważyć.Mentalita pisze:A nie wiem czy zauważyłeś, ze Sovia pojechała w ponad 300 osób wesprzeć zgodę.

-
wcale nie takie same ;] ŁKS miał w małe paski gęsto rozrysowane natomiast Sovia szerokie pasy ;] pozdo ;]
[link]" target="_blank" target="_blank czapeczki sovi i tak się to prezentowali
ttp://i36.tinypic.com/w1fb0m.jpg" target="_blank" target="_blank a tak wyglądaliśmy razem [link]" target="_blank" target="_blank
[link]" target="_blank" target="_blank czapeczki sovi i tak się to prezentowali
ttp://i36.tinypic.com/w1fb0m.jpg" target="_blank" target="_blank a tak wyglądaliśmy razem [link]" target="_blank" target="_blank
-
Ma ktoś jakieś wieści z Gdańska? Ile Lecha dotarło???
pozdro!!!
pozdro!!!
-
ja mam pytanie do Stomilu sami malowlaiscie oprawe,czy wam ktos malował???bo estetyka wykonania jest masakryczna(zresztąnie pierwszy raz)
bardzo ładna oprawa Poloni
bardzo ładna oprawa Poloni
-
Kibice Stomilu sami malują sektorówki i transy. W ekipie Ultra(S)tomil są ludzie co znają się na graffiti.
-
Nie znam dokladnych liczb,ale Arka wjechala pod kasy,pozniej wlamala bramki i pogonila Lechie na trybunach i jakies walki z policja są.Okolo 50 zawinietych po wjezdzie psow.pcpro pisze:Ma ktoś jakieś wieści z Gdańska? Ile Lecha dotarło???
pozdro!!!
-
naprawde ciekawa kolejka 

-
Bardzo ciekawa kolejka nie ma wątpliwości...
Na uwagę zasługuje liczba Resovii wspomagająca ŁKS, oprawa Polonii Bytom. Ponadto Hutnik u siebie bardzo dobrze i licznie.
Widzew kolejna dobra liczba, ale kolejny raz mam wrażenie że delikatnie podciągana mimo tego konkret. Nie wiem jak skończy się ich walka o ekstraklasę, ale wydaje mi się, że nie pokazują jeszcze poziomu na który stać tą ekipę z najwyższej półki.
Biorąc pod uwagę to, że kończą się awantury na stadionach to ta z Sosnowca bardzo cieszy oko. Szkoda pokręconych ludzi bo na pewno od kibicowania sobie teraz trochę odpoczną.
Czekamy na zapowiedziany nowy wymiar kibicowania Lecha Poznań na Lechii.
Osiemdziesiąt osób z Korony w Gorzowie po wyjeździe na Flotę przyzwoite.
GKS Bełchatów wprowadził podobno jakas nową przyśpiewke która chętnie bym usłyszał ( Własna czy zapożyczona?).
Stomil bardzo staranna oprawa, ale nie poruszyła mnie osobiście jak ta z zeszłej rundy.
Ciekawie ciekawie..
Pozdrawiam
Na uwagę zasługuje liczba Resovii wspomagająca ŁKS, oprawa Polonii Bytom. Ponadto Hutnik u siebie bardzo dobrze i licznie.
Widzew kolejna dobra liczba, ale kolejny raz mam wrażenie że delikatnie podciągana mimo tego konkret. Nie wiem jak skończy się ich walka o ekstraklasę, ale wydaje mi się, że nie pokazują jeszcze poziomu na który stać tą ekipę z najwyższej półki.
Biorąc pod uwagę to, że kończą się awantury na stadionach to ta z Sosnowca bardzo cieszy oko. Szkoda pokręconych ludzi bo na pewno od kibicowania sobie teraz trochę odpoczną.
Czekamy na zapowiedziany nowy wymiar kibicowania Lecha Poznań na Lechii.
Osiemdziesiąt osób z Korony w Gorzowie po wyjeździe na Flotę przyzwoite.
GKS Bełchatów wprowadził podobno jakas nową przyśpiewke która chętnie bym usłyszał ( Własna czy zapożyczona?).
Stomil bardzo staranna oprawa, ale nie poruszyła mnie osobiście jak ta z zeszłej rundy.
Ciekawie ciekawie..
Pozdrawiam
-
moze ktos potwierdzic to info?Mondeo pisze:Nie znam dokladnych liczb,ale Arka wjechala pod kasy,pozniej wlamala bramki i pogonila Lechie na trybunach i jakies walki z policja są.Okolo 50 zawinietych po wjezdzie psow.pcpro pisze:Ma ktoś jakieś wieści z Gdańska? Ile Lecha dotarło???
pozdro!!!
-
Po pierwsze po hu..... piszesz takie newsy ja cie nie było na meczu?
słyszałeś od goździkowej?
po drugie gdy arka ruszyła przy bramofurtach to niestety tam byli w wiekszości pikniki i dali w długą a za 15 sekund juz była tam konkretna ekipa Lechii i to arka zaczeła spiepszać i arka nie pogoniła Lechii bo nawet kroka nie zrobiła poza ogrodzenie mam na mysli korone stadionu a nie płot prowadzący do klatki
A po trzecie nic mi nie wiadomo o jakiej kolwiek akcji pod kasami
po drugie gdy arka ruszyła przy bramofurtach to niestety tam byli w wiekszości pikniki i dali w długą a za 15 sekund juz była tam konkretna ekipa Lechii i to arka zaczeła spiepszać i arka nie pogoniła Lechii bo nawet kroka nie zrobiła poza ogrodzenie mam na mysli korone stadionu a nie płot prowadzący do klatki
-
Taa pikniki, matki z dziećmi i inwalidzi...azok pisze:Po pierwsze po hu..... piszesz takie newsy ja cie nie było na meczu?
Arka Gdynia
-
info napisał na godzinę przed meczem Lechii z Lechem, zakładając że sms mu przyszedł gdzieś z 10 minut wcześniej to do meczu było w c*** czasu, więc kibiców na stadionie dużo raczej nie było, w tym ekipy od mocnych wrażen..
-
to rozumiem, że teraz aby zrobić akcje na stadionie, to wcześniej trzeba sprawdzić listę obecności, żeby było wiadomo, że była ekipa mocnych wrażeń... paranoja...kosacki pisze:info napisał na godzinę przed meczem Lechii z Lechem, zakładając że sms mu przyszedł gdzieś z 10 minut wcześniej to do meczu było w c*** czasu, więc kibiców na stadionie dużo raczej nie było, w tym ekipy od mocnych wrażen..
znów matki z dziećmi, inwalidzi i staruszkowie...
-
Co do godziny, to patrzcie jak zajebiście działa czas na tym forum... A Ty Kraków NH sprawdź najpierw gdzie na mapie jest Rumia.
Arka Gdynia