Po(L)ak pisze:
Ja na przykłąd lubię angielski styl, ale już w oderwaniu od trybun. Po prostu Fred Perry czy Ben Sherman to marki kojarzące się z angielskim stylem ulicznym, Oi!, te sprawy. A na mecz zawsze w barwach lub nawet koszulce Mięciela sprzed 10 lat!
ps. a na wyjazd to w ogóle byle co, bo się utytłać można
Albo Lacoste
Dokładnie. Mi się widzi jednak bardziej ten styl casual, niż ten który ostatnio wyszedł na top czyli pit bulle itd.
kazdy ubiera to co chce, na codzien mam koszulki polo jeansy zwykle bluzki itp. Wybierajac sie na mecz, szczegolnie wyjazdowy, wiadomo-najlepiej luzny dres,adidaski do tego bluza z kapturem i jakas czarna kurteczka....
wszystko ewaluuje, kiedys byly fleki, pozniej dresy z 5 paskami, nastepnie lonsy i pit bulle teraz czarne kurtki i bluzy za chwile FP lub HL i biale buty beda bardzo powszechne. kiedys nie bylo dostepu do tych rzeczy, teraz masa ludzi jest w zagranica, sklepy otwieraja swoje przedstawicielstwa w Polsce. te ciuchy sa coraz bardziej dostepne wiec ludzie sie w to ubieraja?
czorne to jo , aby tylko skarpetki nie były wiadomo jakiego koloru
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
Ja już chyba wole te nasze Everlasty i Londki, niż robienie sie na bogatego angola, a buty oczywiscie czarne. Polska to nie Anglia i nie ma jak w Białymstoku wysmarowanych prętów jakims gownem, albo pochodów w błocie
szalik burberry bagatela 250 euro ale spoko
w lutym i lipcu sa wyprzedaze ja sobie na gwiazdke kupie zegarek czapke i dwie polowki juz mam
we francji sie nosi ciuchy typowo oldschoolowe
dobra lece w kime bo rano do szkoly
w burberry
BiałyTeofilów o widzewie pisze:
Na powaznie zrobili zajebista akcje propagandowa i od jakiegos czasu pomimo ogromnej nienawisci musze przyznac ze sa w tym dobrzy
NAJNOWSZY MODEL BLUZ THOR STEINAR!
MODEL BLUZY NA 2008 ROK!
cena jak na nową kolekcję tania w porownaniu z np:
[link]" target="_blank
No i próżno znaleśc podobną na czeskich stronach które mają troszeczkę wiekszy asortyment niż Hoolshaven i Pit Bull City
jeszcze to hasło "Vandalia" i logo pod napisem.Jak dla mnie lipa a jak orginał to z pierwszych serii.
NAJNOWSZY MODEL BLUZ THOR STEINAR!
MODEL BLUZY NA 2008 ROK!
cena jak na nową kolekcję tania w porownaniu z np:
[link]" target="_blank" target="_blank
No i próżno znaleśc podobną na czeskich stronach które mają troszeczkę wiekszy asortyment niż Hoolshaven i Pit Bull City
jeszcze to hasło "Vandalia" i logo pod napisem.Jak dla mnie lipa a jak orginał to z pierwszych serii.
jakieś namiary na te czeskie sklepy? i czy ktos tam kupował? bez problemu z przesyłką?
jakieś namiary na te czeskie sklepy? i czy ktos tam kupował? bez problemu z przesyłką?
Może się narażę na krytykę ale ja osobiście
wolę nosić Footbal Fans i promować naszą markę
w Klagenfurcie chorwaci koniecznie chcieli się wymienić
bo wiedzieli że te koszulki kupują prawdziwi kibice
Uważam że nie mamy się czego wstydzić a wyróżniamy się
Adam 1946 pisze:Może się narażę na krytykę ale ja osobiście
100% poparcia. Marka nowa, ale rozrasta się z dnia na dzień. Kupując u nich ciuchy mamy pewność że inwestujemy w polski rynek. Zapewne nie jeden raz chłopaki z FF pozytywnie nas zaskoczą. Dajcie im trochę czasu
Jako, że ostatnimy czasy kibice.net to wyrocznia w kwestii mody to lecimy z oceną tejże czapy (jakże powszechniej ostanimy czasy)
Czy jest ona zblazowanym przykładem zachonioeuropejskiego trendziarstwa czy też jak najbardziej schludną, elegancką i twarzową częścią kibicowskiego odzienia?
Adam 1946 pisze:Może się narażę na krytykę ale ja osobiście
100% poparcia. Marka nowa, ale rozrasta się z dnia na dzień. Kupując u nich ciuchy mamy pewność że inwestujemy w polski rynek. Zapewne nie jeden raz chłopaki z FF pozytywnie nas zaskoczą. Dajcie im trochę czasu
Mnie już "pozytywnie" zaskoczyli, [link]" target="_blank" target="_blank
Chodź lepszy by był motyw z telefonem i napisem info telefoniczne