No i próżno znaleśc podobną na czeskich stronach które mają troszeczkę wiekszy asortyment niż Hoolshaven i Pit Bull City
jeszcze to hasło "Vandalia" i logo pod napisem.Jak dla mnie lipa a jak orginał to z pierwszych serii.
No i próżno znaleśc podobną na czeskich stronach które mają troszeczkę wiekszy asortyment niż Hoolshaven i Pit Bull City
jeszcze to hasło "Vandalia" i logo pod napisem.Jak dla mnie lipa a jak orginał to z pierwszych serii.
jakieś namiary na te czeskie sklepy? i czy ktos tam kupował? bez problemu z przesyłką?
jakieś namiary na te czeskie sklepy? i czy ktos tam kupował? bez problemu z przesyłką?
Może się narażę na krytykę ale ja osobiście
wolę nosić Footbal Fans i promować naszą markę
w Klagenfurcie chorwaci koniecznie chcieli się wymienić
bo wiedzieli że te koszulki kupują prawdziwi kibice
Uważam że nie mamy się czego wstydzić a wyróżniamy się
Adam 1946 pisze:Może się narażę na krytykę ale ja osobiście
100% poparcia. Marka nowa, ale rozrasta się z dnia na dzień. Kupując u nich ciuchy mamy pewność że inwestujemy w polski rynek. Zapewne nie jeden raz chłopaki z FF pozytywnie nas zaskoczą. Dajcie im trochę czasu
Jako, że ostatnimy czasy kibice.net to wyrocznia w kwestii mody to lecimy z oceną tejże czapy (jakże powszechniej ostanimy czasy)
Czy jest ona zblazowanym przykładem zachonioeuropejskiego trendziarstwa czy też jak najbardziej schludną, elegancką i twarzową częścią kibicowskiego odzienia?
Adam 1946 pisze:Może się narażę na krytykę ale ja osobiście
100% poparcia. Marka nowa, ale rozrasta się z dnia na dzień. Kupując u nich ciuchy mamy pewność że inwestujemy w polski rynek. Zapewne nie jeden raz chłopaki z FF pozytywnie nas zaskoczą. Dajcie im trochę czasu
Jako, że ostatnimy czasy kibice.net to wyrocznia w kwestii mody to lecimy z oceną tejże czapy (jakże powszechniej ostanimy czasy)
Czy jest ona zblazowanym przykładem zachonioeuropejskiego trendziarstwa czy też jak najbardziej schludną, elegancką i twarzową częścią kibicowskiego odzienia?
Ja oceniam je pozytywnie
PS. Wybrałem czapke Zawiszy całkiem przypadkowo
o ile 1 jaka wyszła, bodajże ŁKSu zrobiła na mnie super wrażenie, to kompletną porażka jest, że prawie każda ekipa ma takie czapeczki
To odwiedz Cumbrie;-) a co do tych ciuchow Stone Island z Hong Kongu , nie jestem pewien jakiej sa one jakosci i czy to nie jakas tandeta. Z tego co widzialem Stone Island szyje swoje ciuchy w Rumuni, Tunezji ewentualnie Wlochy czy ktorys z blizszych krajow ale nigdy nie widzialem jakis rzeczy 'made in China' a tu sie jakies pojawiaja i to jeszcze w takiej cenie?
Złożyłem zamówienie na tą czape, ale nie chcieli ani nr karty płatniczej ani nic, na mailu się nie odzywają, miał ktoś już strycznosc z tym sklepem? gdzie mozna jeszcze dostac ten model czapki?
Na stronie głównej masz opisane wszystko na temat wysyłki i płatności.
No dobra złożyłem zamówienie ale ani mail mi nie przyszedł z potwierdzeniem, ani wiadomość w której miałbym podać nr karty płatniczej. Dziwne troszke..
Każdy w najku szoksie
Jak dla mnie te kurtki z krzyżem są już zbyt zgrane...każdy je nosi...
A styl angielski- o ile nie przejawia się czapeczkami w kratkę, żywcem z gadżetów kibicowskich, i właśnie takimi kurtkami, jest świetny.