mimo że betonowe vlepy, to niektóre motywy b.fajnie zmajstrowane__DarkLG__ pisze:I oficjalna seria vlapek Sopotu
Rozmiar: 8cm x 8cm
Druk: [link]. Polecamy !!

Vlepki ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
-
-
To, że ona akurat nie zostala wrzucona to czysty przypadek w tej edycji jest 31 vlepek a zostalo wrzucone tylko 28Legioholic pisze:"KSP-MP zamiescił w tym temacie nowe vlepki Polonii. "Przypadkiem" zapomniał o jednej -
[link] .
Jak już produkujecie takie odważne vlepki to ich się nie wstydźcie zamieszczać razem z innymi z tej samej serii... Rolling Eyes "
LEGIONISTĄ MOZE BYĆ KAZDY JEST TAKICH WIELU BYCIE POLONISTĄ WYMAGA CHARAKTERU
-
"czysty przypadek"KSP-MP pisze:To, że ona akurat nie zostala wrzucona to czysty przypadek w tej edycji jest 31 vlepek a zostalo wrzucone tylko 28Legioholic pisze:"KSP-MP zamiescił w tym temacie nowe vlepki Polonii. "Przypadkiem" zapomniał o jednej -
[link] .
Jak już produkujecie takie odważne vlepki to ich się nie wstydźcie zamieszczać razem z innymi z tej samej serii... Rolling Eyes "

Legia Warszawa
-
-
ja rozumie ze na Kamiennej nie mozesz sobie pobluzgac i wykorzystujesz to na kibice.net ale radze policzyc do 10 moze ci przejdzieKonwiktorska 6 pisze:Znowu Legioniści mają najwięcej powiedzenia na temat wlepek Polonii i wszystkiego co z Polonią związaneWłanego klubu cioto nie masz? Bilet na Wisle juz kupiles?

Legia Warszawa
-
ja rozumieLegioholic pisze:ja rozumie ze na Kamiennej nie mozesz sobie pobluzgac i wykorzystujesz to na kibice.net ale radze policzyc do 10 moze ci przejdzieKonwiktorska 6 pisze:Znowu Legioniści mają najwięcej powiedzenia na temat wlepek Polonii i wszystkiego co z Polonią związaneWłanego klubu cioto nie masz? Bilet na Wisle juz kupiles?
ty rozumie
on rozumie !

Nie ma o czym ani z kim dyskutować.

-
Rozpierdalają mnie takie profesory Miodki jak ty.Nie masz ciekawszych zajęć niż szukanie innym błędów?Konwiktorska 6 pisze:ja rozumieLegioholic pisze:ja rozumie ze na Kamiennej nie mozesz sobie pobluzgac i wykorzystujesz to na kibice.net ale radze policzyc do 10 moze ci przejdzieKonwiktorska 6 pisze:Znowu Legioniści mają najwięcej powiedzenia na temat wlepek Polonii i wszystkiego co z Polonią związaneWłanego klubu cioto nie masz? Bilet na Wisle juz kupiles?
ty rozumie
on rozumie !
![]()
![]()
Nie ma o czym ani z kim dyskutować.
A co do tematu,vlepka z Uniejowa jak dla mnie fatalna,niestety.Natomiast wroga-ładne.
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !
-
- ostatnie ostrzeżenie
raster pisze:NIEOFICJALNA edycja Piasta Gliwice, z której kasa idzie na pewien szczytny cel...
Do obu ekip nic nie mam ale tworzenie anty vlepek to dla mnie tylko i wyłącznie leczenie swoich kompleksów, idiotyzm i nic więcej !
Nie wiem co to za szczytny cel że kasa z vlepek anty na to idą, chyba jestem zacofany, paranoja !
-
Re: Vlepki ...
vlepki osiedla Króla Augusta - Resovia Rzeszów
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
Tak wielu z nich walczyło tak wielu z nich zginęło,
Byśmy dzisiaj mogli żyć w naszej ukochanej Ojczyźnie
Byśmy dzisiaj mogli żyć w naszej ukochanej Ojczyźnie
-
-
[link]
Jest to nasza najnowsza edycja,już kolejna wydana w ostatnim czasie
WYKONUJE PROJEKTY GRAFICZNE
[link]" target="_blank" target="_blank
MOJA GALERIA
MOJA GALERIA
-
Wasza czyli kogo? Oficjalna edycja?pabian1908 pisze:[link]

Najbardziej mi się spodobały vlepki Zduńskiej Woli, Konstantynowa, Aleksandrowa, Piotrkowa i Włocławka. I oczywiście te o Widzewie. Mam nadzieję kolejne edycje będą w podobnym rodowitym i antywidzewskim klimacie. Oby nie zabrakło Ci pomysłów

[link]
-
Już się tak nie spuszczaj,to tylko vlepki.Przypomnij sobie lepiej wasze Limanki,Teo,Kozin itd...więc daj spokój chłopaku.Michał z Łodzi pisze:Wasza czyli kogo? Oficjalna edycja?pabian1908 pisze:[link]
Jest to nasza najnowsza edycja,już kolejna wydana w ostatnim czasie![]()
Najbardziej mi się spodobały vlepki Zduńskiej Woli, Konstantynowa, Aleksandrowa, Piotrkowa i Włocławka. I oczywiście te o Widzewie. Mam nadzieję kolejne edycje będą w podobnym rodowitym i antywidzewskim klimacie. Oby nie zabrakło Ci pomysłów
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !
-
Re:
a może po prostu nienawiść, pojebało was już z używaniem słowa ''kompleksy''www.YBB.prv.pl pisze:raster pisze:NIEOFICJALNA edycja Piasta Gliwice, z której kasa idzie na pewien szczytny cel...
Do obu ekip nic nie mam ale tworzenie anty vlepek to dla mnie tylko i wyłącznie leczenie swoich kompleksów, idiotyzm i nic więcej !
Nie wiem co to za szczytny cel że kasa z vlepek anty na to idą, chyba jestem zacofany, paranoja !
JP - to kompleksy wobec policjantów

-
a widzewiaczki juz szczekaja 
czyli kolejna udana seria ;]
ps. a jesli moge spytac co cie smieszy w vlepce Aleksandrowa , Konstantynowa i Włocławka? jeszcze Zdunska Wole i Piotrkow moge zrozumiec ze boli cie ze tracicie te miasta

czyli kolejna udana seria ;]
ps. a jesli moge spytac co cie smieszy w vlepce Aleksandrowa , Konstantynowa i Włocławka? jeszcze Zdunska Wole i Piotrkow moge zrozumiec ze boli cie ze tracicie te miasta
ŚŻK! ANTY PARÓWY
-
Ale tak szczerze o ile vlepki pro trzymają poziom, to t anty są żenujące. Kompletnie bez pomysłu

-
Oj udana udanaaqq08 pisze: czyli kolejna udana seria ;]

Nic mnie nie boli. Nie mówię, że nie ma kibiców Łksu w Zduńskiej Woli czy Lutomiersku. Tylko bawi mnie, że sami niszczycie swoją propagandę rodowitości, wielkomiejskości budowaną przez tyle lat. No ale skoro u was doping prowadzi K. spod Łodzi..ps. a jesli moge spytac co cie śmieszy w vlepce Aleksandrowa , Konstantynowa i Włocławka? jeszcze Zdunska Wole i Piotrkow moge zrozumiec ze boli cie ze tracicie te miasta

Dobra, koniec tematu tej niezwykle udanej edycji vlepek Łksu.
[link]
-
- ostatnie ostrzeżenie
Re: Re:
Incognito. pisze:a może po prostu nienawiśćwww.YBB.prv.pl pisze:raster pisze:NIEOFICJALNA edycja Piasta Gliwice, z której kasa idzie na pewien szczytny cel...
Okazywanie nienawiści po przez wydawanie vlepek anty

Jeżeli ktoś ma takie podejście to...
-
Vlepki LiGota

Niezmniejszona plansza: [link]" target="_blank
Projekty 2,3,4,5,6 [email protected]" target="_blank
Projekt 1 - reedycja z pierwszej edycji
Tak wyglądają w realu [link]" target="_blank
Wykonanie: [link]" target="_blank Polecamy.
Zalenzer Sportverein 1906 Zalenze (od 1924 KKS Górnik Katowice) + SC Eiche 1911 Domb (GKS Dąb Katowice) + Orzeł 1920 Wełnowiec + RKS 1920 Bogucice (Górnik 1920 Katowice) = GKS 1964 Katowice.
-
To Wy sami to sobie wmówiliscie.U nas nigdy ludzie spoza Łodzi nie byli niechciani , ale prym wiodą Łodzianie.To nie propaganda tylko fakty.Teraz do tego dochodzą powoli maista kiedys kojarzone stricte z Wami , wiadomo , że trudno Wam sie z tym pogodzic i do końca będziecie uzywac durnych argumentów o "propagandzie rodowitosci" , ale kogo , poza Wami , to obchodzi ???Michał z Łodzi pisze:Oj udana udanaaqq08 pisze: czyli kolejna udana seria ;]![]()
Nic mnie nie boli. Nie mówię, że nie ma kibiców Łksu w Zduńskiej Woli czy Lutomiersku. Tylko bawi mnie, że sami niszczycie swoją propagandę rodowitości, wielkomiejskości budowaną przez tyle lat. No ale skoro u was doping prowadzi K. spod Łodzi..ps. a jesli moge spytac co cie śmieszy w vlepce Aleksandrowa , Konstantynowa i Włocławka? jeszcze Zdunska Wole i Piotrkow moge zrozumiec ze boli cie ze tracicie te miasta![]()
Dobra, koniec tematu tej niezwykle udanej edycji vlepek Łksu.
-
edyscja specjalna wlep z Rudy Śląskiej
[link]" target="_blank
i fotka robiona telefonem (hujowa jakos)
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
i fotka robiona telefonem (hujowa jakos)
[link]" target="_blank
-
- ban
piekna żabciaedyscja specjalna wlep z Rudy Śląskiej

za dużo to tutaj nie widaći fotka robiona telefonem (hujowa jakos)

-
nie tylko poprzez wlepki anty, ale miedzy innymi, wiec ty jak okazujesz inaczej nienawiść do innej drużyny? malujesz po ścianach hasła anty? drzesz mordę? bo czy biłeś sie kiedyś z kimś z innej ekipy w życiu?www.YBB.prv.pl pisze:
Okazywanie nienawiści po przez wydawanie vlepek anty![]()
![]()
![]()
chyba, że kochasz wszystkie kluby w Polsce bo nie masz ''kompleksów'' wobec żadnego to serdeczne pozdro
-
IV edycja vlepek FC Siemianowice:
[link]
[link]
-
- ostatnie ostrzeżenie
Incognito. pisze:nie tylko poprzez wlepki anty, ale miedzy innymi, wiec ty jak okazujesz inaczej nienawiść do innej drużyny? malujesz po ścianach hasła anty? drzesz mordę? bo czy biłeś sie kiedyś z kimś z innej ekipy w życiu?www.YBB.prv.pl pisze:
Okazywanie nienawiści po przez wydawanie vlepek anty![]()
![]()
![]()
chyba, że kochasz wszystkie kluby w Polsce bo nie masz ''kompleksów'' wobec żadnego to serdeczne pozdro
Widze że nie możesz zaakceptować mojego zdania, no trudno
-
Nie mogę edytować posta. Vlepy robione na [link]" target="_blankKatun pisze:IV edycja vlepek FC Siemianowice:
[link]
Obsługa pierwszorzędna

-
-
II edycja vlep Torcidy Żory:
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank