Co dziwnego w tym, że śpiewaliśmy "Korona Kielce"? To że ich zgoda z Pasami padła, jest sprawą Korony i Cracovii. Nie naszą.
My zgodę ze Scyzorami mamy w dalszym ciągu.
Alex pisze:Co dziwnego w tym, że śpiewaliśmy "Korona Kielce"? To że ich zgoda z Pasami padła, jest sprawą Korony i Cracovii. Nie naszą.
My zgodę ze Scyzorami mamy w dalszym ciągu.
Tak trudno to pojąć?
nie spinaj się tak chłopie, koledze pewnie chodziło o to, że wydawało mu się że to Pasy skandowały "Korona Kielce" i tyle...
Mnie tylko dziwi, dlaczego Cracovia ma nadal zgodę z Tarnovią, skoro zdecydowali się hurtowo zrywać zgody, ale oczywiście to ich decyzja. Dla mnie dużo zaskoczenie, że padła sztama z Koroną, bo uważałem, że dobrze się trzymają.
Na chwilę obecną Cracovia ma zgodę z Arką, Lechem, GKS-em, Polonią, Sandecją i Tarnovią?
Averno pisze:Pewnie dlatego ze Tarnovia obecnie jest traktowana przez Cracovie jako fan club.
Wg. mnie to oni po prostu nie chcą zostawic Tarnovii na lodzie... I atpie by traktowali ją jak FC.
No rozumiem, że można mieć kryzys jak np. Stal Mielec miała ale Tarnovia od bardzo długiego czasu nie ma swobody w Tarnowie i nie zanosi się, żeby Unia im dała wrócić na kibicowski szlak w swoim mieście.
Lepka Reka pisze:Kibice Tarnovii sami się chyba traktują jako FC Cracovii, dlatego nie ma o nich mowy w komunikacie.
Po kibicach Tarnovi nie ma już śladu cos tam pokazali sie na ostatnim meczu u siebie ale jako starej ekipy juz nie ma. Wiec fc raczej nie poprostu szacunek do starej ekipy pozostal w szeregach Cracovi, wielu kibiców Tovi starszych mieszka w Krakowie tak wiec uczęszczają na mecze ale napewno nie jako FC.
Taka jest moja opinia
Długo też na meczach Stalówki wisiała flaga Sląska Wrocław, było też coś w rodzaju sztamy z ŁkS-em i z Polonią Warszawa---na starych relacjach z meczyków wisiały fany Stali na meczach ligowych obu tych klubów
Długo też na meczach Stalówki wisiała flaga Sląska Wrocław, było też coś w rodzaju sztamy z ŁkS-em i z Polonią Warszawa---na starych relacjach z meczyków wisiały fany Stali na meczach ligowych obu tych klubów
Z dniem dzisiejszym, do historii przeszła zgoda Arki z Polonią Warszawa, która trwała od sezonu 1974/75. Powodem tego ruchu osób decyzyjnych w Arce, jest brak kontaktów oraz perspektyw wspólnego działania na płaszczyźnie kibicowskiej.
Z dniem dzisiejszym, do historii przeszła zgoda Arki z Polonią Warszawa, która trwała od sezonu 1974/75. Powodem tego ruchu osób decyzyjnych w Arce, jest brak kontaktów oraz perspektyw wspólnego działania na płaszczyźnie kibicowskiej.
oraz perspektyw wspólnego działania na płaszczyźnie kibicowskiej.
sorry ze bede wscibski a jak np Arka na plaszczyznie kibicowskiej chce wspolpracowac np G.Walbrzych lub KSZO ??(bez urazy dla tych ekip).
krotko mowiac mogliscie w oswiadczeniu ograniczyc sie do braku kontaktow:)
TRIADA chyba zaczyna myslec bardzo powaznie o przyszlosci fiu fiu
Chcial bym sie dowiedziec jakie sa katakty sa miedzy tymi dwoma zespolami bo oba zespoly zrywaja zgody ze starymi zgodami z powodu braku kontaktu to niech mi to ktos wyjasni temat bez napinki pozdro
wiekszosc zgod pada przez brak kontaktow ale akurat Arka czy Cracovia mysle ze z innego powodu.
niezrywa sie przez taki blachy powod zgody trwajacej tyle czasu. Powody sa napewno inne albo zmiany w szeregach decydujacych, nieporozumienia na lini, lub osoby trzecie.
To ze zgoda jest stara wcale nie znaczy ze musi byc "wieczna".Poprostu pewne kontakty wygasaja i chyba nie jest ciezko to zrozumiec.Nie trzeba szukac w tym wszystkim spisku.Zgode rozbily osoby ktorych juz w wiekszosci niema lub nie maja nic do powiedzenia.Na c*** trzymac sztame z kims kogo sie nie zna lub nie lubi.Bo tata czy wujek lubil?
Widac gołym okiem że "Wielka Triada" pozbywa się swoich "odnóg". Może kiedyś doczekamy sie czasów(moim zdaniem już nie długo) kiedy w sklad "W T" wchodzic będą A, L, C plus Zagłębie Lubin