dzisiaj już piątek i doczekać sie nie moge na obszerniejszą relacje, liczby ładnie szybko podajecie, całe forum widzi że jeździcie, całe forum czyta o Waszych akcjach , o ekipach które przed Wami uciekają, o grzybobraniach do których niestety nie dochodzi....
liczyłem że i po tym meczu pojawi sie Wasza(SWH) relacja
KSW pisze:Oficjalne stanowisko Wisłoki:
W związku z tym co się dzieje tu na forum kibice.net. Od dziś przestajemy dawać jakiekolwiek info odnośnie przebiegu meczów (i innych kibicowskich zdarzeń). Nie od dziś obserwujemy zjawisko, że co byśmy nie napisali, znajdzie grupa osób które notorycznie sieją ferment różnego rodzaju spekulacjami lub po prostu piszą kłamstwa na nasz temat. Robiąc tym samym wszystko aby postawić nas w jak najgorszym świetle. O osobach które rejestrują się wyłącznie w tym celu nawet szkoda wspominać! Tak więc piszcie sobie co chcecie, na szczęście to tylko internet a rzeczywistość zweryfikuje się sama, wszak kłamstwo ma krótkie nogi.
ps. Będziemy jedynie podawać samą sucha liczbę wyjazdową.
Już napisaliśmy że więcej jakichkolwiek relacji dawać nie mamy zamiaru . Sobie jeśli chodzi o niedziele nie mamy NIC do zarzucenia i na tym kończymy temat.
Co do pana feniks_SN mam pytanie o Waszą liczbę w Pilźnie ? Jednak może nie odpowiadaj mi na post bo to sensu nie ma.
Jescze raz powtarzam! - nie będziemy pisać opisów!!
Pozdrawiam i nastepnym razem napisze tyko liczbe 11 . 10 , jak wrócimy ze Świdnika !:):):)
a ja mysle ze to bardzo dobre rozwiązanie i ciesze sie ze nie daja opisów,
mi nie brakuje fatazji i bajek,
suche liczby jak najbardziej mi wystarcza i tak trzymac!
a najwazniejsze ze nie maja sobie nic do zarzucenia....
Co do pana feniks_SN mam pytanie o Waszą liczbę w Pilźnie ? Jednak może nie odpowiadaj mi na post bo to sensu nie ma.
Ja odpowiem za kolege po szalu. Jakbyś nie wiedział to w Nisku priorytetem jest Stalówka i jej mecze a tego dnia był o wiele bardziej prestiżowy mecz Widzew-Stalówka gdzie z Niska na ten wyjazd wybrało się ok. 70 osób. W tej rundzie nie ma co ukrywać mecze Sokoła w Nisku w naszym wykonaniu to małe liczby, brak młynów i praktycznie brak wyjazdów. Składa się na to trochę spraw, które dotykają większość ekip a z oficjalnych wystarczy popatrzeć na grę naszych kopaczy. Skupiamy się głównie na meczach w Stalowej Woli jak i wyjazdach Stalówki gdzie przeważnie stawiamy się w dobrych liczbach o których nie musimy się rozpisywać jak np. Wasz Fc z Ropczyc. Ogólnie prosiłbym o nie zabieranie głosu w sprawie KSW z naszej strony w obecnej sytacji bo skończy się to bezsensowną polemiką. POzdro dla kumatych KMWTW dla normalnych jak i nienormalnych itp itd:) :shock:
Nie udajemy sie do Bilgoraja. Zbiermay sie w 20 osob i postanawiamy pojechac na mecz Sokol Adamow - Podlasie Biala Podlaska. 2 osoby jada do Adamowa w celu sprawdzenia czy sa goscie(reszta czeka w okolicy). Jako ze Ci sie nie pojawili rozjezdzamy sie do domow.
Stal Rzeszów - Avia
Na ten mecz wyjechały 2 auta młodej ekipy z czego jedno się psuje na trasie na mecz dojeżdża jedno na drugą połowę.Stal proponuje sparing przystajemy walka po 4 niestety przegrana. Dzięki dla Stali za pomoc.
Co do tej flagi- to Polski hymn brzmi- "KIEDY my żyjemy"
"Póki" zostało wpojone Polakom w latach Stalinizmu gdy rodzący się w RP komunizm przerobił hymn na pieśń partyjną... Kolejne słowa po "Jeszcze Polska nie zgineła póki my zyjemy..." brzmiały juz inaczej.. Jak znajde jakieś materiały na ten temat to udostepnie.
AVIA-Orlęta Łuków
Na meczu tworzymy mały młynek Gości 0 dzień po meczu umawiamy się na walkę z FC Legi Siedlecko-Łukowskim po 15 od nas młody skład po około 40 -45 sekundach niestety przegrywamy.
Orzeł Przeworsk - Stal Rzeszów
26 pazdziernik, godz.14:00
Na tym meczu na sektorze melduje sie 130 osób. Od początku prowadzimy bardzo dobry doping. W drugiej połowie prezentujemy trzy oprawy - sektorówkę z datą powstania klubu -1945- podswietlaną strobo, flagi na kij + wulkany i bengale oraz podswietlaną OW folię z napisem BIAŁO-CZERWONI razem z kartonami. Goscie pojawiają się pod koniec pierwszej połowy jak sami sie określili w 220 osób.
Na meczu Sanovia Lesko-Nafta Jedlicze nas 25 razem z Naftą w autokarze (Nafty ok.35). Na naszym meczu z Ładą kibiców gości nie stwierdzamy http://i35.tinypic.com/8y5ftl.jpg" target="_blank