Łoś pisze:szkoda że motyw główny jest iście identyczny z naszym projektem.
Koniec tematu z mojej strony bo niedługo wyjdzie ze to nasz projekt jest wzorowany na waszej starej fladze
pozdrawiam serdecznie
widze losiu ze probujesz wprowadzic niepotrzebna napinke i jak zwykle w waszym wykonaniu wmowic ludziom ze tak wstretna Resovia zawsze od was kseruje
a prawda jest taka, ze przy projektowaniu tej repliki, na oczy nie widzialem waszego smiesznego projektu(nawet nie mam dostepu i ochoty czytac wasze forum),popatrz sobie na stara flage MW, zobaczysz ze jest tam rycerz, na nowej fladze w tym samym miejscu rowniez powinien znajdowac sie rycerz, wiec wpisalem sobie w google slowo "knight" badz "rycerz" i o dziwo wyszukiwarka ukazala mi wiele ciekawych rysunkow, z ktorych to wybralem tego rycerza, nastepnie przerabaiajac go i ulepszajac w grafice wektorowej(jesli wiesz co to) aby producent mogl sobie poradzic z dosc skomplikowanymi elementami(dlatego wektory aby mial to w wiekszych rozmiarach)
wiec idac twoim tokiem rozumowania, kazdy kto gdzies kiedys uzyl w projekcie(ktory nawet nie wyszedl poza twoj kmputer zapewne,w tym wypadku), lub o zgrozo, zobaczyl w wyszukiwarce google jakis motyw,ma pelne prawo do zarezerwowania go sobie na milion lat? po wtore, zobacz sobie dokladnie stara flage MW, nowa flage MW, porownaj rycerza z nowej MW do twojego projekciku a pozniej zabieraj glos, losiu
koncze i serdecznie pozdrawiam sciskajac raczke wacpanny