brynek pisze:Ja chciałbym polecić Kaczmara z Kozienic. Zakupilem od niego pasy materialu w konkurencyjnej cenie. Dobry kontakt, pasy były już na drugi dzień u nas.
8306370 to jego gg
Również polecam chłopaka.
Miły kontakt i w porównaniu z inną firmą, dużo taniej zrobił nam flagi.
brynek pisze:Ja chciałbym polecić Kaczmara z Kozienic. Zakupilem od niego pasy materialu w konkurencyjnej cenie. Dobry kontakt, pasy były już na drugi dzień u nas.
8306370 to jego gg
Również polecam chłopaka.
Miły kontakt i w porównaniu z inną firmą, dużo taniej zrobił nam flagi.
I ja polecam. Materiał po 8 godzinach leżał u mnie w domu.
robiliśmy bluzy na szaliki.com , dla mnie rewelacja samo wykonanie, pełen profesjonalizm, zajebisty haft i to za niską cene, dla mnie rewelacja ten sklep
Jeśli chodzi o drukowanie flag to w 100% polecam www.szaliki.com. Świetnie zrobiona flaga i niesamowicie szybko. Po raz kolejny jesteśmy zajebiscie zadowoleni z usług. Pozdrawiam i polecam raz jeszcze
Nowa flaga dzielnicowa Elany Toruń. Wszystkie elementy szyte. Wymiary: 2 x 2 metry.
Flaga robiona u Tasmana z Kalisza, szybkie wykonanie, świetny kontakt i dobra cena. Polecam!
Czy miaras ze Stalowej szyje jeszcze flagi
Prócz typa z Bytowa który ma ceny nie z tej ziemi i szulca który drukuje flagi ktos jeszce szyje
Piszecie tutaj o typie Tasman z Kalisza, prócz wsyztskich tych firm osób ktos jeszcze obecnie zajmuje się szycie flag
POLSCYKIBICECOM pisze:Czy miaras ze Stalowej szyje jeszcze flagi
Prócz typa z Bytowa który ma ceny nie z tej ziemi i szulca który drukuje flagi ktos jeszce szyje
Piszecie tutaj o typie Tasman z Kalisza, prócz wsyztskich tych firm osób ktos jeszcze obecnie zajmuje się szycie flag
Miras ze Stalowej już nie posiada maszyny i z tym nie szyje flag
witam, wszystkich ktorzy chcieliby skorzystac z uslug dlakibicow.pl zapraszam na priv. nie mamy dostepu ani do serwera, ani do maila ze wzgledu na zlosliwosc ze strony bylego pracodawcy. jesli chodzi o dzialanosc nic sie nie zmienilo - nadal wysoka jakosc i terminowosc to priorytety.
Mam pytanie, kupował ktoś z was kiedyś ciuchy ze strony http://www.skleptmk.pl" target="_blank ?
Jak to wszystko tam wygląda, czas realizacji itp.
Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam.