Polskie drużyny w europejskich pucharach (2008/2009)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
Oczywiście gratulacje dla Lecha.Mam nadzieję że będziecie grać dalej,chyba że nasze "władze" inaczej zadecydują. Szkoda Wisły, bo pod względem sportowym ten cały "wielki" Tottenham był do ogrania.Pod względme kibicowskim wg mnie utwierdziło się że to Europa środkowo-wschodnia wytycza pewne szlaki a nie żaden zachód.Pozdrawiam Wszystkich.
-
Trzeba przyznać, że doping fanów z krainy podziemnej pomarańczy był git, majonez. Fajne płótno dot. Bąka.
Dodatkowo mnie osobiście ucieszyła informacja o obiciu Wiedeńczyków, gdyż wyjątkowo mocno nie lubię tej nacji.
Tak więc mimo, że Was delikatnie mówiąc nie darzę sympatią to szczerze gratuluję postawy.
Dodatkowo mnie osobiście ucieszyła informacja o obiciu Wiedeńczyków, gdyż wyjątkowo mocno nie lubię tej nacji.
Tak więc mimo, że Was delikatnie mówiąc nie darzę sympatią to szczerze gratuluję postawy.
-
-
-
-
Dokladnie. Transmisja na Eurosporcie we wtorek od 12.00aktywowany2 pisze:chyba na eurosporcie zawsze leci...JaroMKS pisze:Losowanie we wtorek 7 pazdziernika o 12.00 w Nyonie. A na jakim kanale transmisja to nie wiem.S.J. pisze:Wie ktoś kiedy odbędzie sie losowanie i czy będzie gdzieś transmitowane ?
ps.Oczywiście gratulacje dla Lecha,szkoda Wisły...
-
Z jakiegoś DyskoPolo to sie każdy śmieje a z wielkiego Lecha to już sie pośmiać nie można?
Gratuluję Kolejorzowi a nawet Wiśle (bo wszystkie drużyny eksportowe grają dla naszego miejsca w rankingu UEFA i każdy punkt się liczy), ale nie da się ukryć że jednak Lech to przemalowana Amica
Gratuluję Kolejorzowi a nawet Wiśle (bo wszystkie drużyny eksportowe grają dla naszego miejsca w rankingu UEFA i każdy punkt się liczy), ale nie da się ukryć że jednak Lech to przemalowana Amica
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
Jakoś nie mogę ogarnąć tej "zgryźliwości kuchenkowej" z Łodzi..Wielkopolska(bez Kalisza) dobrze wie, że kibicuje Amice, więc tego typu uszczypliwości zwłaszcza dzisiaj wyglądają jak marna scena zazdrości..osobiście podziwiam publikę zgromadzoną na Bułgarskiej za fanatyzm nie mający żadnych podstaw egzystencji. Tak naprawdę kibicują swojej idee fixe, która kilka lat temu została uśmiercona. Cóż, Wielkopolsce(bez Kalisza) i zgodowiczom życzę wytrwałości w tym zbiorowym wyparciu, bo naprawdę muszę przyznać, że jesteście najlepsi w te klocki co potwierdził dobitnie dzisiejszy mecz. Powodzenia na europejskim szlaku!
Swoją drogą casus fanatyków dawnego Lecha jest świetny do popełnienia czegoś..czegoś dobrego.
Swoją drogą casus fanatyków dawnego Lecha jest świetny do popełnienia czegoś..czegoś dobrego.
fafarafa
-
-
-
-
Lech - Austria
Przy stanie 1:1 doping Lecha jakby ucichł. Flaga Asutrii stracona faktycznie głupio hehe. Dobry pomysl z oprawami Wisły. Powodzenia! Teraz przyjdzie wreszcie pora na lepszych piłkarsko przeciwników.
Lubisz to SUKO!
-
Właśnie, jak oni powiesili ja po zewnętrznej stronie płotu (zwłaszcza ze na Lechu jest ta wysoka siatka przed sektorem gości)?olek765 pisze:Jak wogóle ta flaga Austrii tam zawisła? Ochrona im wieszała?
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
-
-
Wisła fajowo z tymi gazetami, ciekawe czy Angole zakumali?
Lech - dzicz, 121 minuta - 25 tyś orgazmów na raz :) zazdroszczę, plus obicie Austriaków-brawo!
Jedyny minus dla obu ekip, że zabrakło anty haseł pzpn. Obecnie jest wymarzona sytaucja, zeby politycy r******** to stare [link] towarzycho wzajemnej adoracji. Sami doprowadzamy do sytuacji, ze fotel po listkiewiczu przejmie buc Lato albo buc Krecina (ale gość ma ryło). Miejmy nadzieje, ze ta kolejka - zwłaszcza ekstraklasa - już będzie ozdobiona odpowiednimi hasłami.
przykładowo
[link]
:)
Jedyny minus dla obu ekip, że zabrakło anty haseł pzpn. Obecnie jest wymarzona sytaucja, zeby politycy r******** to stare [link] towarzycho wzajemnej adoracji. Sami doprowadzamy do sytuacji, ze fotel po listkiewiczu przejmie buc Lato albo buc Krecina (ale gość ma ryło). Miejmy nadzieje, ze ta kolejka - zwłaszcza ekstraklasa - już będzie ozdobiona odpowiednimi hasłami.
przykładowo
[link]
:)
-
DokładnieUżytkownikForum pisze:
Jedyny minus dla obu ekip, że zabrakło anty haseł pzpn. Obecnie jest wymarzona sytaucja, zeby politycy r******** to stare komunistyczne towarzycho wzajemnej adoracji. Sami doprowadzamy do sytuacji, ze fotel po listkiewiczu przejmie buc Lato albo buc Krecina (ale gość ma ryło). Miejmy nadzieje, ze ta kolejka - zwłaszcza ekstraklasa - już będzie ozdobiona odpowiednimi hasłami.
przykładowo
[link]
a jak dziś obejrzałem konferencję z Tomczakiem i Zabłockim to wszystkie dziennikarzyny mało ich nie zażarły, bo jak to powiedział Tomaszewski starzec z fifa powiedział, że nas wykluczy i wszyscy nagle w strachu, bo mecz z Czechami, bo Euro, bo Lech ....
No ku*** bez przesady, jak dla mnie mogą nas zawiesić h** z tym, ważne by r******* ten burdel.
Jak nie teraz to już chyba nigdy.
[link]" target="_blank