amigoksg pisze:
Gdyby działacze Poloni byli nieco bardziej rozgarnięci mogli zamienić gospodarza a na wiosnę zagrać na Śląskim (zysk z biletów gwarantowany) zapotrzebowanie na ten mecz było w Zabrzu ogromne - niestety nie dane nam było odwiedzić w tym roku Bytomia.
Takie rozmowy sę toczyły jeszcze przed rozpoczeciem sezonu. Z niewiadomych mi przyczyn temat upadł. A szkoda, bo derby bez gości tracą smak.
Jak dla mnie zarzad Polonii wykazal sie tym razem "rozgarnieciem", bo nie wszedl z wami w zadne "interesy"(raz mieli do was biznes,i kazdy wie jak sie skonczyl)
Po ostatnich wydarzeniach dostali by Zabrzu max.700 biletow,a w rewanzu mieliby wynajac Stadion Slaski!?!
dostali by 1500 czy 2000 nawet jak niewiesz to niepisz
czlowieku a kto mowi ze gumowaliscie po prostu obrocilisice go na druga strone i tyle. I mi niemow ze tez zescie sobie wymyslili taki pasek falujacy i srebne litery hahaha
mlodddy1945 pisze:czlowieku a kto mowi ze gumowaliscie po prostu obrocilisice go na druga strone i tyle. I mi niemow ze tez zescie sobie wymyslili taki pasek falujacy i srebne litery hahaha
To jak Odra znalazła się w posiadaniu transparentu Piasta? Zostawiliście go na stadionie po meczu?
Co ja Ci mam skan faktury posłać? Rozśmieszacie mnie, ale nie mam zamairu dyskutować. Masz rację, obróciliśmy na 2 strone, bo to bardzo gruby materiał... śmieszna jest ta dyskusja więc ją kończę. buźka