[link]

więcej na [link]
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Ja tylko jestem ciekaw komu ty skroiłeś ten szal? Jakiemuś starszemu gościowi? Bo tylko takich tam widziałem. Naprawde masz się czym chwalić!!BF98 pisze:Sosnowca 0 w Opalenicy,za to ja z szalem miejscowych do przodu.Mecz bez atrakcji Sosnowiczanie traca bramke w 92 minucie i moga sie juz tylko koncentrowac na lidze.Miejscowi bez młyna lecz w barwach po meczu jeden traci w/w szalik.
Następny ze skaczącym gulem,co raz gorzej na tym forum.Bez nainki,bez odbioru i odbijania piłeczki.bubufan pisze:Ja tylko jestem ciekaw komu ty skroiłeś ten szal? Jakiemuś starszemu gościowi? Bo tylko takich tam widziałem. Naprawde masz się czym chwalić!!BF98 pisze:Sosnowca 0 w Opalenicy,za to ja z szalem miejscowych do przodu.Mecz bez atrakcji Sosnowiczanie traca bramke w 92 minucie i moga sie juz tylko koncentrowac na lidze.Miejscowi bez młyna lecz w barwach po meczu jeden traci w/w szalik.aha i rozumiem, że na następną rundę też do Opalenicy zawitasz?
za to ty zes sie wcale nie napiał .... piszesz ze na forum jest coraz gorzej lecz jednak sam sie do tego przykladaszBF98 pisze:Sosnowca 0 w Opalenicy,za to ja z szalem miejscowych do przodu.Mecz bez atrakcji Sosnowiczanie traca bramke w 92 minucie i moga sie juz tylko koncentrowac na lidze.Miejscowi bez młyna lecz w barwach po meczu jeden traci w/w szalik.
Nikt tutaj piłeczki nie odbija , ale sam zes zasiał zamet ..... ukrainski kargu(L)uBF98 pisze:Następny ze skaczącym gulem,co raz gorzej na tym forum.Bez nainki,bez odbioru i odbijania piłeczki.bubufan pisze:Ja tylko jestem ciekaw komu ty skroiłeś ten szal? Jakiemuś starszemu gościowi? Bo tylko takich tam widziałem. Naprawde masz się czym chwalić!!BF98 pisze:Sosnowca 0 w Opalenicy,za to ja z szalem miejscowych do przodu.Mecz bez atrakcji Sosnowiczanie traca bramke w 92 minucie i moga sie juz tylko koncentrowac na lidze.Miejscowi bez młyna lecz w barwach po meczu jeden traci w/w szalik.aha i rozumiem, że na następną rundę też do Opalenicy zawitasz?
Moja docinka ma się co do podpisu twojego ziomala i tyle.Pozatym nie wiem o co ci biega bo i w Jaworznie i w Katowicach jesteście w mniejszosci.Mieszkam na osiedlu ktore kiedyś bylo "niebieskie" a teraz jest typowo GieKSiarskie,dokladnie tak samo jak twoje miasto,ale pewnie tych czasów nie pamiętasz i pewnie nie doczekasz;)jaworzno21 pisze: oczywiscie twoja docinka niebieskich katowic jak najbardziej zbedna...pewnie mieszkasz na osiedlu jak najbardziej gieksiarskim tak jak ja w waszym bastionie...
efekt można zobaczyć na filmiku:ozyrys pisze:GieKSa pobija rekord :...
Oficjalnie brak biletow potencjalne posiadanie niebezpiecznych narzedzi ( chociaz o dzwo nikogo na psach nie trzepali o bilety tez nikt sie nie pytal ) to samo bylo podczas wyjazdu do Walbrzycha na Gornik doj... sie o ryse na migaczumzksiak pisze:KazoR_1987 pisze:BKS Bielawianka Bielawa - Lechia DzieRzoniow (2:3)
Nas 80 osob w tym sporo fc Zamiast na mecz trafiamy na komende gdzie spedzamy pare godzin kilka osob zatrzymanych na dluzej chwdp !!
czy byl jakis powod? czy to tylko chory wymysl lokalnego szeryfa, ktory chcial sie wykazac?
W środę, 1 października tuż po godzinie 20:00 w studiu nSport, przed transmisją z Ligi Mistrzów, przeprowadzone zostanie losowanie 1/8 finału Remes Pucharu Polski.croppekkk pisze:jak z tym losowaniem kolejnej rundy Pucharu Polski
To nie jest puchar ekstraklasy, że "losowanie" i [link] sprawia zbieg okoliczności.Konrad. pisze:Kmitę wylosuje Wisła, Promień Lech, i będą dwa meczyki bez ciśnienia....Fighting Dragon Tokyo pisze: Jedyny wyjątek to Kmita Zabierzów i Promień Opalenica, jednak tamtejsze rejony też mają coś w sobie
A w 1/4 finale liczę na wylosowanie Cracovii... :twisted: