Ogólnie w Rzeszowie troszkę spadło ciśnienie derbowe 3 mecz derbowy w przeciągu kilku miesięcy zrobił swoje.
3 Liga grupa Podkarpacko - Lubelska 2008/09
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
nas rok temu 1850 teraz 1650, z tym że rok temu był jeszcze ŁKS w ponad 100 osób który teraz miał wyjazd do Gdyni. Czyli liczba Rzeszowian i fc podobna. Warto dodać jeszcze że cały tydzien niemiłosiernie lało i stwarzało to problemy w przedsprzedaży biletów. Natomiast rywali dużo dużo mniej (o czym im przypominamy okrzykiem sezonowcy) Wink
-
Coroner_zks
Sezonowcy ?? Człowieku, ogarnij się. W jednej i tej samej lidze siedziemy już sporo. Wasza drużyna w tamtym sezonie się wzmocniła, co widać w waszej frekwencji. Zobaczymy ile pozostanie "wiernych" za kilka lat, jak będziecie siedzieć przez w tej samej lidze. Mieliśmy tu już przykład takiej ekipy czyt. Wisłoka.
-
Coroner_zks
nikt nie mowi ze bylo nas wiecej tak wyszlo nie wiem czemu takie zycie zobaczymy co pokaza nast derby
zdjecie nie pokazauje calego mlyna bo dalej stali ukladowicze ....
na moje oko nas na poczatku kolo 1200 sovii kolo 1500 ogolnie z 4000 ludzi
jak dla mnie derby bez historii moze oprocz wyniku ...
rok temu bylo super cisnienie miesiac przed derbami a teraz dopiero w dniu meczu dalo sie odczuc ....
skonczmy ten temat juz
moze ja tez wkjele fotke i to nie calego bo jupitera nie obejmuje

zdjecie nie pokazauje calego mlyna bo dalej stali ukladowicze ....
na moje oko nas na poczatku kolo 1200 sovii kolo 1500 ogolnie z 4000 ludzi
jak dla mnie derby bez historii moze oprocz wyniku ...
rok temu bylo super cisnienie miesiac przed derbami a teraz dopiero w dniu meczu dalo sie odczuc ....
skonczmy ten temat juz
moze ja tez wkjele fotke i to nie calego bo jupitera nie obejmuje

Abdel pisze:dobra - na zakonczenie dyskusji foka porównawcza skopiowana z naszego forum
wkleili fotke z minut zaraz po przerwie jak mlyn byl duzo ubozszy i szaleją, hehehe
jak zawsze propaganda
fakt faktem ze bylo nas nieco mniej ale kibice Sovii musza zawsze cos wymyslec bajeranckiego.
pozdrawiam serdecznie
-
kosmalskiP
-
faanatyczny
-
Lechia1914
- Kontakt:
Z tego ci widzę to jest fotka całego młynu Stali http://i34.tinypic.com/xdi39y.jpg
-
FULL OF HATE
-
Coroner_zks
po zdjeciach obiektywnie mowiac to Resovia jest liczebniejsza a ze byla w jednolitych koszulkach to dalo zajebisty efekt liczba jaka sie opisali sami Resoviacy konkret ,co do liczby Stali to rowniez jest dobra mimo ze mniejsza to napewno taka liczba jaka sie wstawili rowniez jest porzadną nie ma co sie kłocic i pisac nie potzrebne posty bo tych derbow nimi nie zmienicie ,cieszyc sie powinniscie ze macie takie zajebiscie mobilizujace derby w ktorych nie macie ogrn liczbowych
Mysle ze pasuje sie zając następna kolejka naszej ligi ,ktora przedstawia sie tak:
Izolator Boguchwała - Orlęta Radzyń Podlaski 26 września, 15:00
Avia Świdnik - Orzeł Przeworsk 27 września, 15:00
Resovia - Orlęta Łuków 27 września, 16:00
Stal Mielec - Stal Rzeszów 27 września, 16:00
Górnik II Łęczna - Unia Nowa Sarzyna 28 września, 12:00
Tomasovia Tomaszów Lubelski - Spartakus Szarowola 28 września, 14:00
Stal Kraśnik - Karpaty Krosno 28 września, 15:00
Łada Biłgoraj - Wisłoka Dębica 28 września, 15:00
Izolator Boguchwała - Orlęta Radzyń Podlaski 26 września, 15:00
Avia Świdnik - Orzeł Przeworsk 27 września, 15:00
Resovia - Orlęta Łuków 27 września, 16:00
Stal Mielec - Stal Rzeszów 27 września, 16:00
Górnik II Łęczna - Unia Nowa Sarzyna 28 września, 12:00
Tomasovia Tomaszów Lubelski - Spartakus Szarowola 28 września, 14:00
Stal Kraśnik - Karpaty Krosno 28 września, 15:00
Łada Biłgoraj - Wisłoka Dębica 28 września, 15:00
Derby
Przed meczem zbieramy sie pod stadionem i oczekujemy na pochód Resovii. Duża ilość psów ogranicza obydwie ekipy tylko do obustronnych wyzwisk.Na stadion wjeżdżamy z brama i atakujemy ochronę która cofa się kilkanaście metrów 2 z nich załapuje się na przekupkę potem wjazd psów i już do końca meczu spokój. Na meczu nasz młyn liczył ok. 1000 osób + nasi ukladowicze Radomiak (63) i Igloopol (70). Jeśli chodzi o oprawę to w pierwszej połowie prezentujemy choreo składające się z 340 transparentów z Mewą, oraz hasłem 'Od dziecka wychowani pod jej białymi skrzydłami, tej Mewie całe życie oddani', kiedy nasi rywale intonują przyśpiewkę skierowaną w naszą stronę, pojawia się sektorówka z wizerunkiem Mewy oraz transparent z hasłem 'Mewa biała was jebała'. W drugiej połowie chaos, składający się z ok. 200 flag na kijach podświetlony 30 racami oraz 40 ogniami wrocławskimi, w tym samym czasie palimi dywan ze zdobycznych barw (kolejne derby na których taki dywan się u nas pojawił i został spalony). Na ostatnią tego dnia prezentacje składały się trzy mini sektorówki wraz ze świecami dymnymi.
OFICJALNY OPIS KIBICÓW STALI RZESZÓW
Przed meczem zbieramy sie pod stadionem i oczekujemy na pochód Resovii. Duża ilość psów ogranicza obydwie ekipy tylko do obustronnych wyzwisk.Na stadion wjeżdżamy z brama i atakujemy ochronę która cofa się kilkanaście metrów 2 z nich załapuje się na przekupkę potem wjazd psów i już do końca meczu spokój. Na meczu nasz młyn liczył ok. 1000 osób + nasi ukladowicze Radomiak (63) i Igloopol (70). Jeśli chodzi o oprawę to w pierwszej połowie prezentujemy choreo składające się z 340 transparentów z Mewą, oraz hasłem 'Od dziecka wychowani pod jej białymi skrzydłami, tej Mewie całe życie oddani', kiedy nasi rywale intonują przyśpiewkę skierowaną w naszą stronę, pojawia się sektorówka z wizerunkiem Mewy oraz transparent z hasłem 'Mewa biała was jebała'. W drugiej połowie chaos, składający się z ok. 200 flag na kijach podświetlony 30 racami oraz 40 ogniami wrocławskimi, w tym samym czasie palimi dywan ze zdobycznych barw (kolejne derby na których taki dywan się u nas pojawił i został spalony). Na ostatnią tego dnia prezentacje składały się trzy mini sektorówki wraz ze świecami dymnymi.
OFICJALNY OPIS KIBICÓW STALI RZESZÓW
Stal - Resovia
http://pl.youtube.com/watch?v=w9N0Pkc7KE0
http://pl.youtube.com/watch?v=w9N0Pkc7KE0
Jeszcze jedna fota z derbów Rzeszowa
http://i35.tinypic.com/22g3p.jpg
http://i35.tinypic.com/22g3p.jpg
-
Lechia1914
- Kontakt:
-
Hans Kloss