15 X 2008: Słowacja - Polska (Bratysława)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
- ostatnie ostrzeżenie
15 X 2008: Słowacja - Polska (Bratysława)
Witam. Myślę że przyda się osobny temat.
Ma ktoś może fotke sektora gości na stadionie w Bratysławie ?
Co sądzicie o jakiejś zbiórce w centrum miasta i wspólne wyjście na mecz ?
Zna ktoś jakąś odpowiednią miejscówkę ?
Ma ktoś może fotke sektora gości na stadionie w Bratysławie ?
Co sądzicie o jakiejś zbiórce w centrum miasta i wspólne wyjście na mecz ?
Zna ktoś jakąś odpowiednią miejscówkę ?
-
-
może nie długo pojawią się na allegroBartek_KSG pisze:Jak skądś załatwimy bilet!! bo puki co to znów nas wyjebali

Alfaholicy ze wschodniej Polski stolicy!
-
-
-
-
-
-
Kilka razy zdarzyło mi się nocować w Bratysławie i zawsze korzystałem z hostelu o nazwie Mlada Garda. Jest ta akademik studencki, warunki w nim są mniej więcej takie jak w polskich akademikach, więc zupełnie wystarczające. Dobry dojazd, jakieś 15 minut tramwajem do centrum, 15-20 minut spacerem na stadion Slovanu, na dole knajpa. Nie wiem jak w roku akademickim, ale podczas wakacji nie było problemu z miejscami. Ceny mniej więcej w okolicy 300-400 koron, podaje link:
[link]
[link]
-
-
Zysk nawet całkiem całkiem-widzę, że ma i drugą aukcje-czyli prawie 800 PLN za kilka godzin siedzenia przed komputerem, wycieczkę na pocztę... albo należy do "rodziny PZPN-u" i dostał bilety za zasługicarew pisze:ełka pisze:i już nie ma - 40 biletów w parę godzinangol88 pisze:ktoś coś wspominał o allego właśnie znalazłem
[link]
Jestem bardzo ciekawy czy te bilety dotrą do kupujących.
Trochę dziwne że ktoś sprzedaje z takim małym zyskiem (chyba że kupił na Słowacji)
Ale życzę kupującym żeby to nie był blef.
-
To musi być bardzo zasłużony skoro dostał aż 80 biletów (a nie wiadomo czy zaraz nie wystawi następnej 40-stki)Zysk nawet całkiem całkiem-widzę, że ma i drugą aukcje-czyli prawie 800 PLN za kilka godzin siedzenia przed komputerem, wycieczkę na pocztę... albo należy do "rodziny PZPN-u" i dostał bilety za zasługi

A na kup bilet ledwie 5 sztuk można było kupić.........
Może tam nie było 2500 tylko 1000 a teraz na allegro będzie dalsza sprzedaż

-
- ostatnie ostrzeżenie
Ciekawe tylko czy te bilety na Allegro są na sektor Polaków.
Skoro niby ich nominalna cena to 77 zł to może sa to bilety na sektory gospodarzy gdzieś wzdłuż lini bocznej dlatego są trochę droższe niż te za bramka ?
A tak poza tym wiedząc że będzie spora grupa rodaków z biletami na sektory gospodarzy to siadamy porozsiadani po całym stadionie czy wszyscy pozostali w miarę możliwości przechodzą na nasze sektory ?
Skoro niby ich nominalna cena to 77 zł to może sa to bilety na sektory gospodarzy gdzieś wzdłuż lini bocznej dlatego są trochę droższe niż te za bramka ?
A tak poza tym wiedząc że będzie spora grupa rodaków z biletami na sektory gospodarzy to siadamy porozsiadani po całym stadionie czy wszyscy pozostali w miarę możliwości przechodzą na nasze sektory ?
-
rozmawialem z tym chlopem i przedstawia sie jako przedstawiciel [link] i sprzedaje bilety na sektor CScarew pisze:ełka pisze:i już nie ma - 40 biletów w parę godzinangol88 pisze:ktoś coś wspominał o allego właśnie znalazłem
[link]
Jestem bardzo ciekawy czy te bilety dotrą do kupujących.
Trochę dziwne że ktoś sprzedaje z takim małym zyskiem (chyba że kupił na Słowacji)
Ale życzę kupującym żeby to nie był blef.

-
-
na dom czy mieszkanie nie zarobi,wiec niema co przezywaccarew pisze:To już ku.wa jest niezły wałek. Ludzie nie mogą normalnie kupić biletu a gość kaskę trzepie ostro. Ciekawe ile jeszcze wystawi tych "czterdziestek"
To jest tylko w Polsce możliwe
moze ktos cos wiecej na temat typa napisac?bo niewierze ze nikt z tad od niego niekupil tych biletow
-
kupilem od niego dwa bilety na Slowacje, przelalem kase i odpisal ze wysylke zaczyna w piatek. poczekamy zobaczymy...Nri pisze:na dom czy mieszkanie nie zarobi,wiec niema co przezywaccarew pisze:To już ku.wa jest niezły wałek. Ludzie nie mogą normalnie kupić biletu a gość kaskę trzepie ostro. Ciekawe ile jeszcze wystawi tych "czterdziestek"
To jest tylko w Polsce możliwe
moze ktos cos wiecej na temat typa napisac?bo niewierze ze nikt z tad od niego niekupil tych biletow
-
-
z [link]
wychodzi na to że mają bilety od SłowakówStanowimy zgraną ekipę do wyjazdów na różnego rodzaju koncerty. Często byliśmy proszeni o zakup różnych biletów na niszowe koncerty,na które w Polsce nie można było kupić biletów. W celu ułatwienia dostępu do różnych koncertów uruchomiliśmy tą stronę. Ułatwi to znacznie wszystkim naszym członkom i znajomym dostanie upragnionego biletu, a nam pozwoli lepiej zarządzać zamówieniami. Jeżeli danego biletu nie ma w sprzedaży, to zawsze można o niego zapytać - możliwe, że któraś z zaprzyjaźnionych z nami firm rozprowadzających bilety w Czechach, Niemczech i Słowacji(!!) ma takie bilety w ofercie. Zawsze warto zapytać
-