zajmij sie swoim smiesznym klubikiem gosciu .....ciekawe czy bedziesz wtedy jak bedzuiemy was napierdalac.....+GKSK-CE+ pisze:http://zaglebie.sosnowiec.pl/galeria2/f ... =14&id=295
Tylko tylu Zagłębiaków w Janikowie?

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
zajmij sie swoim smiesznym klubikiem gosciu .....ciekawe czy bedziesz wtedy jak bedzuiemy was napierdalac.....+GKSK-CE+ pisze:http://zaglebie.sosnowiec.pl/galeria2/f ... =14&id=295
kocham to forumxxxx pisze:zajmij sie swoim smiesznym klubikiem gosciu .....ciekawe czy bedziesz wtedy jak bedzuiemy was napierdalac.....+GKSK-CE+ pisze:http://zaglebie.sosnowiec.pl/galeria2/f ... =14&id=295
Hehe..no właśnie chcieliśmy wam dać szanse odegrania się ale widze że kupa poszła po całości. A szkoda..xxxx pisze:zajmij sie swoim smiesznym klubikiem gosciu .....ciekawe czy bedziesz wtedy jak bedzuiemy was napierdalac.....+GKSK-CE+ pisze:http://zaglebie.sosnowiec.pl/galeria2/f ... =14&id=295
W Wyborczej ci taką wersję przedstawili czy w TVN-ie?cocolino pisze:Może zacznij od pouczania swoich kolegów z mazowieckiego i nie tylko, którzy niedawno po zdobyciu mistrza nie zdążyli na pociąg i postanowili się wyżyć na Starówce swojej ukochanej "sto(L)icy".
a jak tam powrot ?karolinka pisze:Podbeskidzie - Widzew
mimo zapowiedzi ogromnych trudności jakie miały nas czekać w Bielsku Białej (zawracanie samochodów, nie wpuszczenie na stadion Łodzian) działacze Podbeskidzia bardzo mile nas zaskoczyli i zdecydowali się udostępnić nam klatkę gdzie bez żadnych problemów pojawia się nas na zakazie 180-190 osób
nie myślałam że kiedykolwiek to powiem, ale działacze większości klubów powinni się uczyć od działaczy z Podbeskidzia, którzy nie tylko wpuścili naszą zakazową grupę na stadion, ale zorganizowali bilety, jedzonko, organizator od bezpieczeństwa nawet przyszedł do nas z informacjami o której mamy pociągi, a nawet podstawiono busa który odwiózł część z nas na dworzec
szacunek panowie !
eheheheheh dobre dobreSkąd Ty sie urwałeś człowieku?! Co Ty wogóle p*********?! Zaraz sie okaże, że tam bła trzecia wojna światowa! bzdury jak po ostatnich derbach! Cośtam się działo, ale oglądałem każde info o wydarzeniach na Starówce i mimo iż nie popieram niszczenia własnego miasta, to ja widziałem JEDEN na okrągło pokazywany stos krzeseł i stolików, może jakiś kosz na śmieci leżał, może jakiś znak był wyrwany, ale na Boga, to forum zaczyna siegać bruku przez ludzi takich jak Ty! Co Ty nigdy nie spotkałeś sie z sytuacją, że w mediach jest przedstawiona tak, a Ty byłeś i widziałeś inaczej? No chyba nie skoro pieprzysz takie głupoty! No załamka totalna!
Ręce opadają jak się czyta takie wpisymarius09 pisze:Zaznaczam, że piszę tylko swoje zdanie w żaden sposób nie jest ono głosem pozostałych. Do kibiców Ruchu ale także i innych drużyn. Na początek szkoda, że Was nie wpuścili ale sami jesteście sobie winni. Nie oczekujcie także współczucia od innych normalnych ludzi nie związanych i nie spaczonych takim patrzeniem świat jak większość z wpisujących się tutaj. Mieliście 300 biletów to ma być Was 300 i ani jednego więcej. Przepisy są po to aby je szanować a nie notorycznie łamać. Czy Wam się to podoba czy nie powoli idziemy w kierunku cywilizowanego świata i takie Wasze postawy. Wasze rządu bedą konsekwentnie i systematycznie eliminowane ze sportowego świata (sportowego w sensie zawodów a nie okładania się po mordach przez neandertalczyków). Szkoda mi tych 300, którzy bilety mieli a nie weszli bo zawsze znajdzie się kilkudziesięciu oszołomów przeważnie z tak zwanych ekip sportowych (nie mających nic wspólnego z zawodami), których to stać na wszystko tylko nie na to aby kupić bilet. Otóż potem zawsze tacy wyskakują z hasłem Wszyscy albo nikt no i Ci normalnie stoją pod kasami bo nie chcą/nie mogą pozwolić sobie na konflikt z resztą. Teraz się zapewne ponapinają Ci, którzy stanowią już powoli melodię przeszłości. Cóż powoli ale schodzicie ze sceny.
BANA DLA BALASA APELUJE.marius09 pisze:Zaznaczam, że piszę tylko swoje zdanie w żaden sposób nie jest ono głosem pozostałych. Do kibiców Ruchu ale także i innych drużyn. Na początek szkoda, że Was nie wpuścili ale sami jesteście sobie winni. Nie oczekujcie także współczucia od innych normalnych ludzi nie związanych i nie spaczonych takim patrzeniem świat jak większość z wpisujących się tutaj. Mieliście 300 biletów to ma być Was 300 i ani jednego więcej. Przepisy są po to aby je szanować a nie notorycznie łamać. Czy Wam się to podoba czy nie powoli idziemy w kierunku cywilizowanego świata i takie Wasze postawy. Wasze rządu bedą konsekwentnie i systematycznie eliminowane ze sportowego świata (sportowego w sensie zawodów a nie okładania się po mordach przez neandertalczyków). Szkoda mi tych 300, którzy bilety mieli a nie weszli bo zawsze znajdzie się kilkudziesięciu oszołomów przeważnie z tak zwanych ekip sportowych (nie mających nic wspólnego z zawodami), których to stać na wszystko tylko nie na to aby kupić bilet. Otóż potem zawsze tacy wyskakują z hasłem Wszyscy albo nikt no i Ci normalnie stoją pod kasami bo nie chcą/nie mogą pozwolić sobie na konflikt z resztą. Teraz się zapewne ponapinają Ci, którzy stanowią już powoli melodię
przeszłości. Cóż powoli ale schodzicie ze sceny.
Proponuje przyznac nagrode za post wszechczasowmarius09 pisze:Zaznaczam, że piszę tylko swoje zdanie w żaden sposób nie jest ono głosem pozostałych. Do kibiców Ruchu ale także i innych drużyn. Na początek szkoda, że Was nie wpuścili ale sami jesteście sobie winni. Nie oczekujcie także współczucia od innych normalnych ludzi nie związanych i nie spaczonych takim patrzeniem świat jak większość z wpisujących się tutaj. Mieliście 300 biletów to ma być Was 300 i ani jednego więcej. Przepisy są po to aby je szanować a nie notorycznie łamać. Czy Wam się to podoba czy nie powoli idziemy w kierunku cywilizowanego świata i takie Wasze postawy. Wasze rządu bedą konsekwentnie i systematycznie eliminowane ze sportowego świata (sportowego w sensie zawodów a nie okładania się po mordach przez neandertalczyków). Szkoda mi tych 300, którzy bilety mieli a nie weszli bo zawsze znajdzie się kilkudziesięciu oszołomów przeważnie z tak zwanych ekip sportowych (nie mających nic wspólnego z zawodami), których to stać na wszystko tylko nie na to aby kupić bilet. Otóż potem zawsze tacy wyskakują z hasłem Wszyscy albo nikt no i Ci normalnie stoją pod kasami bo nie chcą/nie mogą pozwolić sobie na konflikt z resztą. Teraz się zapewne ponapinają Ci, którzy stanowią już powoli melodię przeszłości. Cóż powoli ale schodzicie ze sceny.
Jackdaniels pisze:Polecacie jakąś ciekawą kapele na wesele, najlepiej z województwa Warmińsko- Mazurskiego?stradivarius pisze:Wigry Suwałki
z tego co przeczytalem to nie widzialem ani jednego zdania o tym ze jest z Polonii ponadto skad mozesz wiedziec jacy ludzie sa w szeregach Polonii?LzsKleszczewko pisze:No i takich "cywilizowanych" pederastow to powinno sie eliminowac.Przepraszam ze sie unioslem ale na takich to jestem uczulony.Profesor w pizdu z lepszej strony Wa-wy.Jestem ciekaw czy ty jako melodia przyszlosci kiedykolwiek bedziesz w stanie zawalczyc o swoj klub.W jakikolwiek "cywilizowany"sposób.Nie oczekuje odpowiedzi.Dodam ze przez takich jak ty Polonia traci jakikolwiek szacunek w Polsce.Ma takich typow w szeregach nie tylko w internecie.
marysia pisze:haha ku*** hehehehe
moderatorze kochany... sam dopuściłeś do tego, że to forum, to masakra... zaraz zacznę się wstydzić, że walczę z ITI bo reszta tu obecnych wyciągnie wjazd w Bełchatowie, lub akcje na Starówce.. Co oni wiedzą?
/mod: ostrzeżenie. pozdrawiam zuchwale
to juz nie pierwszy raz robia taka pomyłkeSlawekPLH pisze:Info z pierwszej ręki:
Kibice GKS & Górnik (?) robią zasadzkę za Kędzierzynem na Piasta wracającego z Poznania ale pomylili pociągi bo zaatakowali taki którym Piast nie jechał. A wiem to bo pociągiem jechał mój ziomek ( nie kibic) który o mało przez pomyłke nie dostał w*******
Pomylili?SlawekPLH pisze:Info z pierwszej ręki:
Kibice GKS & Górnik (?) robią zasadzkę za Kędzierzynem na Piasta wracającego z Poznania ale pomylili pociągi bo zaatakowali taki którym Piast nie jechał. A wiem to bo pociągiem jechał mój ziomek ( nie kibic) który o mało przez pomyłke nie dostał w*******
Do Twojej wiadomosci wracalismy najszybciej jak to bylo mozliwe.......+GKSK-CE+ pisze:Pomylili?SlawekPLH pisze:Info z pierwszej ręki:
Raczej nie,niech kibice Piasta napiszą gdzie wysiedli po drodze..
Nie ma się czy chwalić ale dla twojej wiadomości coś koło 4klocków co do waszej magicznej cyfry 600 osób w czsach kryzysu jest i tak wynikiem nader pozytywnym.Chwalić się będziemy jutro po meczu z Górnikiem ale to już wtedy gdy to też bedzie cię tak ciekawiło.NArA.ruch1920 pisze:pochwali sie ktos w końcu frekwencja na GKS K. bo chyba byly darmowe bilety. Polowa meczu to bluzgi na Widzew i Ruch ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Bzyku45, GreenwichMeanTime, Koper1910, smola i 104 gości