Kolejny raz pzpn pokazał jak bardzo jest złodziejski wpychając nam bilety po 80 zł + kilkanaście zł za przesyłkę a na miejscu kupilismy w kasach za 10 euro , po tym wkurwieniu wypiminamy to listkoludkom co chwile
szczena_uns pisze:Kolejny raz pzpn pokazał jak bardzo jest [link] wpychając nam bilety po 80 zł + kilkanaście zł za przesyłkę a na miejscu kupilismy w kasach za 10 euro , po tym wkurwieniu wypiminamy to listkoludkom co chwile
My tych biletów poprostu nie odebraliśmy.
A swoją drogą te bilet z PZPN były chyba na trybune zadaszoną
Kiedyś była już taka inicjatywa. Fajnie by były jakby każdy kupował bilety na jeden sektor, bo wiadomo że będzie wszechobecny piknik, więc warto zebrać w miare normalnych ludzi na 1, 2 sektorach i konkretnie podrzeć mordy.
Zapewne otwarta będzie sprzedaż na 36 więc w ten można uderzać.
wiadomo cos od ktorej na kupbilet.pl beda sprzedawane bilety? puki co nie ma mapki, troche dziwne bo zawsze byla pare dni przed sprzedaza z napisem WKROTCE
Moze mi ktos to wyjasnic czemu tylko tyle biletow jest w przedsprzedazy ?
No i gdzie sa bilety za 200zl ?!
nie ma wszystkich sektor w tym biletow po 200zl bo bilety na te sektory ktore nie sa dostepne na kupbilet bedzie mozna tylko nabyc w kasach a nie przez internet
Sprzedaż biletów na terenie Śląska w okresie od 07.10 do 11.10.2008 prowadzona będzie w następujących punktach sprzedaży:
Śl. ZPN
godz. 09.00 – 18.00
Katowice ul. Francuska 32
tel. (032) 256 21 78, 256 -43-25, 209-15-18
Stadion Śląski
godz. 09.00 – 18.00
Chorzów ul. Katowicka 9
tel. (032) 241 60 05
Widzę tutaj duzo osob z ekpiy biletowej. temat biletów na Czechy pomijam chodzi mi o bilety na Słowacje ....mam nadzieje ze sie ograniemy i zdobędziemy jak najwiecej biletów .... zamawiam do oporu na kupbilet jesli sie uda, i prosba w druga strone rezerwujcie ile sie da przez PZPN na miejscu może byc ciezko sam potrzebuje 10szt takze jak cos to priv
delegat fifa pisze:Widzę tutaj duzo osob z ekpiy biletowej. temat biletów na Czechy pomijam chodzi mi o bilety na Słowacje ....mam nadzieje ze sie ograniemy i zdobędziemy jak najwiecej biletów .... zamawiam do oporu na kupbilet jesli sie uda, i prosba w druga strone rezerwujcie ile sie da przez PZPN na miejscu może byc ciezko sam potrzebuje 10szt takze jak cos to priv
dzis z kumpel rozmawiałem i stwierdzilismy ze nawet jak bilety tam kupisz u Konia to i tak sie bardziej oplaca niz w PZPN
delegat fifa pisze:Widzę tutaj duzo osob z ekpiy biletowej. temat biletów na Czechy pomijam chodzi mi o bilety na Słowacje ....mam nadzieje ze sie ograniemy i zdobędziemy jak najwiecej biletów .... zamawiam do oporu na kupbilet jesli sie uda, i prosba w druga strone rezerwujcie ile sie da przez PZPN na miejscu może byc ciezko sam potrzebuje 10szt takze jak cos to priv
dzis z kumpel rozmawiałem i stwierdzilismy ze nawet jak bilety tam kupisz u Konia to i tak sie bardziej oplaca niz w PZPN
Wiadomo jakie ceny biletów na Miejscu beda?? tzn Ceny nominalne Federacji Słowackiej
Ziomek 2 strony wczesniej napisal jak wyglada sytuacja na meczu Słowacja-Irlandia Płn. takze osobiscie nie spodziewal bym sie wiekszych zmian.
takisobienick pisze:Tak wyglądały ceny na meczu Słowacja-Irlandia Północna:"Najlacnejší lístok bude stáť 250 Sk (8,30 €), nasledujú vstupenky za 500 Sk (16,60 €), 800 Sk (26,55 €) a business lístok v hodnote 3000 Sk (99,58 €)."
tak jak koledzy pisali wersja z pociągiem jest interesująca
jesteśmy o 6.00 rano w Bratyslavie
ze stacji hlavna stanica jest wg google map 2,6 km na stadion dość prosta droga
pieszo wyliczyło 37 min więc nawet pieszo damy radę na 22.50
jeszcze piwko się kupi po drodze
na Polska Czechy nie będę ale Bratyslavię trzeba zaliczyć jak 1995
tak jak koledzy pisali wersja z pociągiem jest interesująca
jesteśmy o 6.00 rano w Bratyslavie
ze stacji hlavna stanica jest wg google map 2,6 km na stadion dość prosta droga
pieszo wyliczyło 37 min więc nawet pieszo damy radę na 22.50
jeszcze piwko się kupi po drodze
na Polska Czechy nie będę ale Bratyslavię trzeba zaliczyć jak 1995
tramwajem 15 minut a jezdzi ich tam wyjatkowo duzo
Polski Związek Piłki Nożnej uprzejmie informuje, iż bilety na mecz Słowacja – Polska (Bratysława, 15 października 2008 – godz. 20:15) można kupować w systemie kupbilet.pl od piątku 19 września. Cena kart wstępu na to spotkanie wynosi 68 PLN.
Do zakupu niezbędne będzie podanie imienia, nazwiska i numeru PESEL osoby dla której bilet będzie przeznaczony. Jedno zamówienie może obejmować maksymalnie pięć biletów.
Zamówienia zbiorowe (bilety dla grup) przyjmowane będą w terminie 19.09 - 30.09. 2008 (decyduje kolejność zgłoszeń) przez PZPN. Wnioski należy przesyłać faksem na numer 022 55 12 240. W zgłoszeniu należy podać imiona, nazwiska oraz numery PESEL wszystkich osób, dla których będą przeznaczone bilety oraz dane kontaktowe (e-mail i numer tel.) do koordynatora wyjazdu. Przesłanie wniosku nie jest równoznaczne z zakupem biletów.
za pzpn
Wkurwia mnie , że na stronie słowackiego pzpnu nie ma jeszcze podanych cen i nie wiadomo ile michał chce dodatkowo zarobić.
takisobienick pisze:Polski Związek Piłki Nożnej uprzejmie informuje, iż bilety na mecz Słowacja – Polska (Bratysława, 15 października 2008 – godz. 20:15) można kupować w systemie kupbilet.pl od piątku 19 września. Cena kart wstępu na to spotkanie wynosi 68 PLN.
Do zakupu niezbędne będzie podanie imienia, nazwiska i numeru PESEL osoby dla której bilet będzie przeznaczony. Jedno zamówienie może obejmować maksymalnie pięć biletów.
Zamówienia zbiorowe (bilety dla grup) przyjmowane będą w terminie 19.09 - 30.09. 2008 (decyduje kolejność zgłoszeń) przez PZPN. Wnioski należy przesyłać faksem na numer 022 55 12 240. W zgłoszeniu należy podać imiona, nazwiska oraz numery PESEL wszystkich osób, dla których będą przeznaczone bilety oraz dane kontaktowe (e-mail i numer tel.) do koordynatora wyjazdu. Przesłanie wniosku nie jest równoznaczne z zakupem biletów.
za pzpn
Wkurwia mnie , że na stronie słowackiego pzpnu nie ma jeszcze podanych cen i nie wiadomo ile michał chce dodatkowo zarobić.
takisobienick pisze:Polski Związek Piłki Nożnej uprzejmie informuje, iż bilety na mecz Słowacja – Polska (Bratysława, 15 października 2008 – godz. 20:15) można kupować w systemie kupbilet.pl od piątku 19 września. Cena kart wstępu na to spotkanie wynosi 68 PLN.
za pzpn