http://pl.youtube.com/watch?v=0atjiNzka ... re=relatedkiwa jako tako pisze:
Ostatnio podczas sparingu West Ham United w USA, kibice WHU starli sie uwaga ... z kibicami Columbus Crew. Chciałbym zobaczyc filmik z tej zadymki

http://pl.youtube.com/watch?v=0atjiNzka ... re=relatedkiwa jako tako pisze:
Ostatnio podczas sparingu West Ham United w USA, kibice WHU starli sie uwaga ... z kibicami Columbus Crew. Chciałbym zobaczyc filmik z tej zadymki
Miałem kilka takich przeżyć, szczególnie pamiętam chuliganów Motherwell. To były prawdziwe bękarty. W latach 80-tych latali z kosami Stanley' a. Nigdy nie było ich dużo, góra 200 -300 u siebie, ale z tymi kosami czuli się silni. Z kolei po meczu Rangers - Celtic w 1987 roku, na Duke Street w Glasgow bojówka ók 80 Rangersów napotkała ok. 500 z Celticu, porozdzielanych na grupki. Gdy się pojawili, ujrzałem w ręku jednego z nich maczetę. Kumpel, który uderzył jednego z wrogów wyszedł z walki z pociętą twarzą. Również Sunderłand czasami nie stronił od sprzętu, ale najbardziej pamiętam tych typków z Motherwell.
Crewe ma m.in. kosę ze Stoke City, kilka lat temu jak Stoke przyjechało do Crewe na mecz, to były niezłe ganianki na ulicach, psy miały problemy z ogarnięciem sytuacji, bo ekipy się rozbiegły po mieście i walczyły...szczena_uns pisze:mam pytanie odnośnie miasta Crewe w Cheshire , dzieje się coś tam kibicowsko ? wiem że jest to niedaleko Manchesteru , Liverpoolu i Stoke
Pojawili się. Na meczu było ich ze 200 - 300 chyba. Ja widziałem ich na mieście. Jedli zapiekanki w centrum. Niektórzy byli w koszulkach Klubowych - jakieś dziwne barwy mieli o ile dobrze pamiętam to bordowo-brązowe ....maestro_OW pisze:takie pytanie do troche starszych fanów
w 1991 roku GKS Katowice grał w Pucharze Zdobywcow Pucharow ze szkockim Motherwell.
Czy kibice ze Szkocji pojawili sie wtedy w Katowicach ?
W tamtych czasach mieli chyba ekipe na poziomie.
dokładnie takie mająKibic PB pisze:Pojawili się. Na meczu było ich ze 200 - 300 chyba. Ja widziałem ich na mieście. Jedli zapiekanki w centrum. Niektórzy byli w koszulkach Klubowych - jakieś dziwne barwy mieli o ile dobrze pamiętam to bordowo-brązowe ....maestro_OW pisze:takie pytanie do troche starszych fanów
w 1991 roku GKS Katowice grał w Pucharze Zdobywcow Pucharow ze szkockim Motherwell.
Czy kibice ze Szkocji pojawili sie wtedy w Katowicach ?
W tamtych czasach mieli chyba ekipe na poziomie.
Ja bylem na Birmingham vs Man City i bilet kupiłem normalnie w kasach.szczena_uns pisze:jak byłem na Birmingham City - Everton to zamówilismy sobie bilety na necie na stronie klubowej i odbieralismy w kasach i normalnie niemozna było kupić tak więc lepiej sie zabezpiecz , bedac w birmingham mozesz zwiedzic jeszcze stadion aston villi , west brom albion i do wolverhampton jest niedaleko . polecam
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
Urodzony Warszawiak pisze:Nie w filmie:)Uwiez mi znam kilku kibicow WHU i nie sa to cioty:)Moze kto jest najlepszy w Anglii??:D
Urodzony Warszawiak pisze:Uwazam ze WHU dla mnie najlepsi w Anglii i to nie tylko kibice WHU mowia:)wiele innych starych Angolii:)kazdy tak samo i wspominaja ze policja najwieksze kłopoty ma z MU:)tak dla waszego podniecenia tym ze moj post był w trakcie filmu Hooligans czy jakiegos tam;]faktycznie ogladam filmy i pisze ze WHU kozaki a wszyscy beee:) sa ekipy ktore w jakis sposob gonia:)Kto jeszcze napisze ze ogladajac (nie ogladałem filmu)film powiedziałem ze WHU jest najlepszy??:D. Co sadzicie o ekipie Leicester??
Wolverchampton-Birmingham własnie leci na polsat sport extraKiju pisze:Karwa fa,oczywiscie za pozno sie obudzilem i za pozno chcialem kupic bilety na mecz Wolverchampton-Birmingham (derby west midlands,a do tego mecz na szczycie):/
Niezly ze mnie kalafior...w zwiazku z tym,mam pytanko.
Czy pierwsza liga angielska jest pokazywana na jakims programie,a jezeli jest to czy mozna to oblukac w necie??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości