13-14.09 KOMENTARZE
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
podroze100l
-
przetarte majtki
-
el rodowitos
-
czlowiek_z_twierdzy
przem-1977 pisze:ktos ci glupot naopowiadal wtedy Slaska nie wypuscila psolicja z pociagu bo podobno sporo ludzi nie mialo biletow wiec nie gadaj o dzialaczach (wtedy byl inny zarzad) poza tym nasi wyskoczyli w strone pociagu i psy prawdopodobnie by sobie nie dali rady
-
zdrowa krowa
Skoro ktos taka flage wywiesza dopingujac LKS to musi sie liczyc z konsenkwencjami, zwlaszcza w takim miescie jak Lodz; wiec dla mnie nic dziwnego w tym, ze Widzew sie nia "pochwalil".Mysle, ze w odwrotnej sytuacji byloby podobnie.nitro pisze:Kilkanaście lat chodze na EŁKSE, ale nie wiem co to za flaga ..
-
zdrowa krowa
-
Rodowity. Łodzianin
- Kontakt:
Ta flaga to prywatna flaga piłkarzy z rocznika 93 co już było wyzej napisane .Nie jest to zadna flaga ŁKSu tylko flaga z napisem ŁKS i nie było ona przeznaczona do wieszania na stadionie .Wieszają sobie ta flagą juniorzy za kazdym razem gdy grają jakis mecz/turniej co miało miejsce i tym razem .Równie dobrze Widzew mógł zabrać im koszulki meczowe gdyż na nich tez jest herb i napis ŁKS.zdrowa krowa pisze:Skoro ktos taka flage wywiesza dopingujac LKS to musi sie liczyc z konsenkwencjami, zwlaszcza w takim miescie jak Lodz; wiec dla mnie nic dziwnego w tym, ze Widzew sie nia "pochwalil".Mysle, ze w odwrotnej sytuacji byloby podobnie.nitro pisze:Kilkanaście lat chodze na EŁKSE, ale nie wiem co to za flaga ..
Chwalenie sie tą flagą jako wielką zdobyczą na stadionie jest posunięciem dosć smiesznym.Ale....
Jagi u nas dokładnie 172 osoby.
-
SpokojnyKibic
Stalówka ma problemy z wejsciem, gdyz organizatorzy proponują skandaliczne zasady wchodzenia - sprawdzanie z listy ( pewnie kilkanscie kartek ) ludzi z 11 autokarów i wieeelu fur = nie wiem czy pół dnia by na to starczyło. Ogólnie sami nie wiedzą jak chcą wpuszczac ludzi motajac sie w kółko i krecąc, co doprowadza tylko kibiców do zrozumiałego wkurwienia. Wiecej szczegółów zajsc napisza lub nie, odpowiednie osoby.
nie sprowadzaj nas do poziomu okradania 15latkowzdrowa krowa pisze:Skoro ktos taka flage wywiesza dopingujac LKS to musi sie liczyc z konsenkwencjami, zwlaszcza w takim miescie jak Lodz; wiec dla mnie nic dziwnego w tym, ze Widzew sie nia "pochwalil".Mysle, ze w odwrotnej sytuacji byloby podobnie.nitro pisze:Kilkanaście lat chodze na EŁKSE, ale nie wiem co to za flaga ..
ale to i tak nie tak zle w grudniu okradli rocznik 96 z flagi na ich obozie
Nas w Krakowie 800 w tym Cracovia.
Doping średni, momentami fajna zabawa.
Wisłę rzadko słychać u nas a nas pewnie tak samo albo wcale u nich. Wiadomo dlaczego.
Na początku przy rozwijaniu sektorówki Wiślacy mają z nią problem ale po jakiejś chwili jakoś to ogarniają.
Pytanie: ten transparent "Tam gdzie Wisła płynie zawsze jest twój dom, ma w sobie wielką siłę co każe ci być z Nią” co do końca znaczy ?
Pierwsza część to "Kraków" a druga ?
P.S. Pozdro dla Kruszyny
Wisłę rzadko słychać u nas a nas pewnie tak samo albo wcale u nich. Wiadomo dlaczego.
Na początku przy rozwijaniu sektorówki Wiślacy mają z nią problem ale po jakiejś chwili jakoś to ogarniają.
Pytanie: ten transparent "Tam gdzie Wisła płynie zawsze jest twój dom, ma w sobie wielką siłę co każe ci być z Nią” co do końca znaczy ?
P.S. Pozdro dla Kruszyny
O jakim Ty meczu mówisz ?Corleone pisze:Stalówka ma problemy z wejsciem, gdyz organizatorzy proponują skandaliczne zasady wchodzenia - sprawdzanie z listy ( pewnie kilkanscie kartek ) ludzi z 11 autokarów i wieeelu fur = nie wiem czy pół dnia by na to starczyło. Ogólnie sami nie wiedzą jak chcą wpuszczac ludzi motajac sie w kółko i krecąc, co doprowadza tylko kibiców do zrozumiałego wkurwienia. Wiecej szczegółów zajsc napisza lub nie, odpowiednie osoby.
Wczoraj ok. 13:45 Stalówka podjeżdża pod stadion Widzewa od strony wejścia na "Niciarke" w 5 autokarach. Przed meczem między blokami jakaś ganianka.
-
(---)
http://skwk.pl/news/show/1873mcfc pisze:Nas w Krakowie 800 w tym Cracovia.
P.S. Pozdro dla Kruszyny
Na początku meczu kibice Wisły zaprezentowali bardzo pomysłową oprawę. Była to sektorówka przykrywająca praktycznie większość trybuny D prezentująca jakby morską mapę na której zaznaczone były „wyspy” - miasta w których są Wiślackie Fan Cluby. Całość obrazowało hasło (bodaj zaczerpnięte z szantowej piosenki) - „Tam gdzie Wisła płynie zawsze jest twój dom, ma w sobie wielką siłę co każe ci być z Nią”
Jakby Stalowka przyjechala w te 450 osob co mieli tyle biletow zapewne by weszli na stadion. Ochrona i dzialacze zobaczyli co sie dzieje ze jest ich jeszcze raz tyle prawie to postanowili ich nie wpuszczac. Dobrze wszyscy wiedza jak jest z wchodzeniem na sektor na Widzewie, mogli to przewidziec. Chcieli sie pokazac a wyszla im z tego wielka lipa.
Jakbym szedł w koszulce ŁKS po mieście i byś na mnie wyskoczył to rozumiem, ale ta sama koszulka na piłkarzu (także młodym) to co innego. Dostrzegasz różnicę?rzaba pisze:
Jak przypuszczam to ci piłkarze oczywiście nie są kibicami i pewnie na meczach ŁKSu są tylko jak grają na boisku? Barwy to barwy i trzeba się liczyć z konsekwencjami. Tym bardziej w mieście gdzie są dwie mocno rywalizujące ze sobą ekipy. Może zróbmy listę jakich flag nie wolno kroić?
O to tu chodzi
Skończmy może już ten temat. Dla was widocznie krojenie piłkarzy jest OK, dla mnie nie jest. Koniec z mojej strony
ScoobyDoo pisze:Jakby Stalowka przyjechala w te 450 osob co mieli tyle biletow zapewne by weszli na stadion. Ochrona i dzialacze zobaczyli co sie dzieje ze jest ich jeszcze raz tyle prawie to postanowili ich nie wpuszczac. Dobrze wszyscy wiedza jak jest z wchodzeniem na sektor na Widzewie, mogli to przewidziec. Chcieli sie pokazac a wyszla im z tego wielka lipa.
Przecież kurna była już pisane, Stalówka miała wejść cała. Ci co kupili bilety i ci co nie kupili - oni mieli kupic w kasach. takie było stanowisko działaczy Widzewa przed meczem. Przecież to nie onet, trochę myślenia zobowiązuje.
Nagle działacze 5 minut przed emczem stwierdzili, ze nie wejdzie nikt.
Kozak akcja z waszej strony.
Przenieśliście na stadiony mode z protestów rolników i innych krzykaczy z pod sejmu.
Tyle sezonów już przejeździłem ale nawet na 4 ligowych wioskach gospodarze nie rzucali w nas jajkami
Nie dośc że wiele osób miało problemy z widzeniem przez gazowanie to wszędzie latały jajka .
Przenieśliście na stadiony mode z protestów rolników i innych krzykaczy z pod sejmu.
Tyle sezonów już przejeździłem ale nawet na 4 ligowych wioskach gospodarze nie rzucali w nas jajkami
lokalne gazety podkarpackie w relacji z meczu podkreślaja solidarne zachowanie kibiców Widzewa, uwypuklają to, jednoczescie ubolewając ze kibice Stalówki zostali nie wpuszczeni - jedna z nich ( chyba Super Nowości ) bohaterem meczu określa własnie kibiców WidzewaRDG 1910 pisze: szkoda że tak było a nie inaczej, tym bardziej że znowu w mediach pojawiają się relacje o chordach bandytów ze Stalowej Woli i Łodzi którzy zepsuli widowisko sportowe.
przynajmniej to cieszy
-
STOMILOWIEC
-
Jan_Kowalski